Седмичен хороскоп 11-17 март 2013 г.

Новолуние в понеделник

Марс в Овен от вторник

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Седмицата започва с новолуние и това е най-важното астрологично събитие. За разлика от предходната, сега няма нито един напрегнат аспект, изключая тези които сключва бързата Луна.

Астрологичната обстановка сега може да се определи като „затишие пред буря“. Марс, който във вторник преминава в Овен се придвижва към съвпада си с Уран в Овен, а това значи отново включване на разрушителния квадрат между Уран и Плутон през следващата седмица, и още по-значимо при пълнолунието в кардиналните Везни на 27 -ми март.

В сряда, на 13-ти март, когато Луната пренася енергия от Марс към Уран са възможни по-ярки демонстрации на сила, анархизъм, агресия и безразсъдство у някои представители на кардиналните знаци- Овен, Рак, Везни и Козирог.

На водните знаци Риби, Рак, Скорпион Новолунието дава възможности за позитивни промени в живота.

Нека Новата Луна ви донесе радост и ведро пролетно настроение!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои забележителна седмица. Това е така, защото Марс, управителят на знака идва на ваша територия. От една страна това е чудесно, тъй като Марс ще ви даде сила и подкрепа, ще ви кара да бъдете настойчиви в стремежите и плановете си, ще вдъхва кураж и себеотрицание във всичко, с което се захващате. От друга страна обаче Марс в Овен ще ви прави по-импулсивни и невъздържани в реакциите. Тази тенденция ще се усилва през следващата седмица, когато Марс наближи и съвпадне с Уран, и задейства квадрата между него и Плутон. Задава се буря, която ще трябва да овладеете, иначе ще нанесе поражения в личния живот и професионалната сфера. Новолунието в понеделник, в предходния знак Риби ви подтиква не толкова към активни действия, колкото да наблюдавате случващото се, да мислите и съставяте планове за бъдещето. Във вторник след обяд новата Луна е във вашия знак, и в следващите дни ще съсредоточава вниманието върху вас и вашите инициативи, но водачеството оставете на други, поставяйте общите цели над вашите, докато дойде подходящия момент вие да „водите хорото“.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои седмица на новолуние. Това е период, когато получавате подкрепа и съпричастност от най-близките. Навлизате във времева зона от личната си година, когато работните ангажименти се увеличават и от вашата всеотдайност и умел подход зависят резултатите. Новата Луна ще ви помага да намирате подкрепа за идеите си, да привличате онези обстоятелства и хора, с които можете да обезпечите проектите си. Въпросите на финансовата стабилност сега са на преден план, а също така отношенията с данъчни и други контролни органи. Не бързайте да подписвате документи за теглене на кредит, Меркурий ще бъде ретрограден до неделя. Обръщайте повече внимание на тези, които ви обичат.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои относително спокойна седмица. Напрегнатите аспекти в подвижния кръст се разпадат и на вашата улица отново „изгрява Слънцето“. Новата Луна заедно с Марс в Овен са на ваша страна и ще ви помагат в начинанията в марсовия период на личната ви година. До събота обаче поемайте само краткосрочни ангажименти, а сериозните и дългосрочните оставете за договаряне през следващата седмица, когато Меркурий ще е вече директен. Очакват ви срещи със стари приятели и потопяване в техните радости и проблеми. Благоприятни дни през тази седмица-вторник, сряда и четвъртък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстоящата седмица изглежда на пръв поглед спокойна. Липсата на напрегнати аспекти създава впечатление за баланс и хармония, но под повърхността се натрупва енергия, която ще изригне през следващата седмица. Това, което можете да правите сега е да се обединявате с други хора от средата си, да търсите допирни точки, да планирате, да правите проекти, да се срещате с подходящи хора, да търсите надеждна информация. Вашето его трябва „да отстъпи крачка назад“, новата Луна ще ви носи радост и удовлетворение повече от постигнатото от групата, екипа, колектива, с който се чувствате свързани. Независимо колко усилия полагате за това, в края на седмицата ще ви бъде трудно да постигнете съгласие с възрастни хора.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои активна седмица. Новолунието в понеделник вечер е в противоположния ви знак Риби, като посочва главната тема на седмицата – партньорските взаимоотношения. Добър период за създаване на нова връзка, но още по-добър за преразглеждане на вече създадени отношения и извеждането им на по-високо ниво. Вашата способност да анализирате хора и обстоятелства ще ви помага да виждате здравото зърно, добрата основа, върху която може да се надгражда. Поставяйки се на мястото на отсрещната страна ще можете да видите и някои свои недостатъци и грешки. Ретроградният Меркурий ще ви помага да погледнете по нов начин на ваше закостеняло, отживяло времето си, убеждение. Служебни пътувания се очертават през втората половина на седмицата.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои седмица на активно обсъждане, планиране и желание за договаряне. Новолунието в понеделник няма да ви остави безразлични към случващото се около вас. Моментът е добър за внасяне на промени в най-близката среда, за пренареждане, преустройство, за подготовка на задание за проектиране на къща, вила, за реконструкция на вече съществуваща. При хора от близкия ви кръг на общуване също настъпва раздвижване, планират се някои радостни събития като годеж или сватба, или кръщене. На вас се възлагат някои очаквания, като физическо или финансово участие, организация и съдействие на всяко ниво. Благоприятни дни през тази седмица – четвъртък, петък и събота.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, астрологичната картина през тази седмица е по-благоприятна в сравнение с предходната. Напрегнатите аспекти в подвижния кръст постепенно се разпадат, като остава в действие единствено този между ретроградния Меркурий и Юпитер, който през тази и следващата седмица ще ви притеснява с капризите на някой или с невъзможността да издържите на изкушението да приказвате. С преминаването си в Овен във вторник, на помощ ви идва Марс, който с мъжката си енергия ще ви даде подкрепата, от която се нуждаете. Сега можете да изпитате приятелството си с някои хора, да направите общ план за действие, с цел да промените ситуацията, в която се намирате. Новолунието ви дава възможност да видите новите перспективи, да привлечете към себе си и към това, с което се занимавате, вниманието на подходящите хора и да получите подкрепа. Седмицата не е подходяща за сключване на договор и поемане на голяма отговорност, такива ангажименти отлагайте за следващата седмица.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои напрегната седмица. Новолунието в понеделник ще ви постави в ситуацията да търсите съдействие от хората, с които работите сега или предстои да работите. Ефективността на труда, организацията, сработването на екипа, групата, колектива са важни моменти, които придобиват все по-важно значение в следващите две седмици. Някои ваши идеи и намерения може да не бъдат коректно разбрани, към вас се подхожда с недоверие, искат се доказателства за коректност. Марс навлиза в срещуположната на знака ви зона от зодиака, а това значи съпротива, противодействие, отпор на ваши планове и намерения. Разчитайте на дипломатичността, към която ви подтиква Венера, докато тя все още се движи през Риби.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои динамична седмица. В центъра на вниманието ви застават финансовите въпроси, обезпечаване нуждите на семейството, разплащане на сметките и задълженията, и най-важното доходите, откъде и колко. Новолунието дава някои нови идеи и възможности, на които си струва да обърнете внимание. Вашият рационален подход към финансовите дела ще ви помогне да се справите отлично, дори да помогнете и на други хора, най-малкото със съвет. За решаването на някои стари въпроси ще ви е нужна подкрепа,която ще получите, стига да подходите по подходящ начин към човек с авторитет и достойнство. Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и сряда.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои седмица на новолуние. Съвпадът на светилата е в понеделник късно вечерта,затова първият ден на седмицата може да ви се стори дълъг, да се чувствате отпаднали и без тонус. Това не пречи да предприемете пътуване, да се срещнете с приятели и колеги. С навлизането на Марс в Овен се появяват и много нови възможности в професионалната сфера. Вашите амбиции намират подходящите условия за реализация. Изискванията към вас се увеличават, имате сериозна конкуренция, с която трябва да се справяте. Периодът е добър за поправяне на недоразумения, за изправяне на грешки между приятели, избягвайте негативни емоции като ревност, завист, гняв, поддържайте позитивна нагласа и към вас ще привлечете радостни преживявания. При някои идва нова любов.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои силна седмица. Може да се чувствате претоварени с ангажименти и физически отпаднали, но това е само докато приключи стария слънчево-лунен цикъл. С новата Луна при вас идва прилив на енергия, ентусиазъм и амбиция за справяне. Повече внимание изискват близките на сърцето ви хора, а грижите по тях ще ви носят удовлетворението от изпълнен родителски или синовен дълг. Ретроградният Меркурий ще ви връща отново към ситуация отпреди време, на която сега можете да погледнете по нов начин. В работната среда назрява особена ситуация, с която ще трябва да се справяте през следващите две седмици.

 


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, седмицата е забележителна с новолунието в понеделник. Срещата на светилата е във вашия знак, а това ви прави различни от останалите, поставя ви в центъра на вниманието на дадена група хора, които имат значение за вас. Новото при вас обаче е до болка познатото старо, поне докато Меркурий не тръгне в права посока и не ви помогне да излезете от омагьосания кръг. Марс излиза от вашия знак и пренася енергията си в сферата на доходите. Ще имате възможност да работите повече и да получавате повече, много зависи от вас самите, от усилията, които сте готови да вложите в нещо по-мащабно и дългосрочно.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 11.03.2013г., в 21:51 ч. Новолуние в 21°Риби

На 12.03.2013 г., в 8:25 ч. Марс навлиза в Овен, ще се движи през своя знак до 20.04.2013 г.

На 17.03.2013 г., в 22:03 ч., Меркурий излиза от ретроградната си фаза от 5°Риби.

Луната през тази седмица се движи между знаците Риби и Близнаци, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

11.03.2013 г., в 21:51 ч. – 12.03.2013 г., в 13:17 ч.

13.03.2013 г., в 10:02 ч. – 14.03.2013 г., в 21:08 ч.

17.03.2013 г., в 1:11 ч. – 17.03.2013 г., в 8:09 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ!

важи до 31 март 2013 г.

Комплект

Номерологичен календар

и

Лични календари за 5 години

на цена17 лв.

+доставната такса до удобен за вас офис на ЕКОНТ от 3 лв.

Обща стойност на наложения платеж -20 лв.

http://www.econt.com/offices/

В поръчката посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката и ваш телефон за връзка.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

 

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии