Седмичен хороскоп 11-17 октомври 2010 г.

Слънцето и Меркурий в съвпад

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата започва въодушевено. Имате два дни, понеделник и вторник, в които да свършите повечето от нещата, планирани за този работен период. С лекота ще се справяте там, където е нужно познаване на реда и правилата, нормите и законите. Чиновниците ще отстъпват пред вашите знания и находчивост. В сряда и четвъртък обаче ще трябва да преодолявате по-голяма съпротива и недоверие, особено ако сте от първата половина на знака. Пазете се от настинка в кръстната област. В петък, в следобедните часове, Луната е без курс и не е подходящ период за нови начинания.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата започва устремно, като при някои високото темпо може да се задържи до неделя, включително. Понеделник и вторник са много силни и резултатни дни, ако имате куража да вземете инициативата в свои ръце. Пътувания, срещи и разговори, бързо развитие на ситуация и съответно необходимост от добра информираност и бързи реакции, това ви предлага предстоящия седемдневен период. За петък вечер си планирайте разтоварване в приятелска компания.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец понеделник и вторник изискват бързина и голямо лично участие. Не оставяйте друг да свърши,това което е ваше задължение или което е поето от вас като личен ангажимент. В сряда, четвъртък и петък, ако работите здраво, ще реализирате много добри доходи. Усилията ви няма да останат незабелязани и може да получите интересни предложения. В почивните дни се постарайте да сте в движение, пътувайте, срещайте се с хора, бъдете сред приятели, които ви даряват с позитивни емоции..

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои силна и резултатна в много отношения седмица. Най-добре ще се чувствате в сряда и в четвъртък, когато ще ви се развържат ръцете за действие и тогава ще можете да осъществите голяма част от намеренията си. Нови неща през тази седмица започвайте до петък на обяд. За почивните дни планирайте отдих със стари приятели сред природата.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева червена нишка през тази седмица ще бъде въпрос от финансов характер. Възможно е да ви бъде отправено предложение за промяна в трудовите ви договорености, а оттам и в заплащането. Тенденцията е благоприятна и обмислете добре плюсовете и минусите, преди да вземете решение. Сряда, четвъртък и петък до обяд са подходящи за договаряне с работодател. В почивните дни можете да завържете полезни запознанства.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоят дни на работа и успехи, които кореспондират с нейното количество и качество. В понеделник и вторник ще ви е нужна подкрепата на тези, с които работите по обща задача. В сряда и четвъртък обаче разчитайте повече на себе си,на собствената преценка на нещата. Родените в първата декада на знака, през декември, ще трябва да преминат през конфликтна ситуация, за да постигнат целите си. Предстоят ви делови запознанства с възможности за развитие в бъдеще.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои резултатна седмица. В първите два дни обаче, в понеделник и във вторник, ще трябва да положите повече усилия за запазване на добро разположение на духа. Намирате се в марсовия период на личната си жизнена година, когато силната воля, добрата организация и влагането на достатъчно физически усилия са гаранция за успех. Предстоящият съвпад на Меркурий със Слънцето също подкрепя начинанията ви, най-вече от четвъртък до неделя, включително. В петък след обяд обаче не предприемайте начални стъпки, не сключвайте договори и уговаряйте сделки.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица обещава много движение в буквален и в преносен смисъл. В понеделник и вторник получавате подкрепа на идеите си дори да са възникнали в момента, и в движение можете да свършите много от това, което сте си поставяте като цел. Срядата е трудна за тези от първата половина на знака. Не прибързвайте при взимане на решения,свързани с наследствен имот, собствено жилище или друга недвижима собственост. Четвъртък и петък до обяд са благоприятни за решаване на домашни дела.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през следващите дни имат възможност да привлекат вниманието на повече хора върху своя идея или кауза. Разбира се личният пример и личното участие са много важни. Контактите ви в страната и извън нея се разширяват. В четвъртък Съдбата е на ваша страна и може да бъдете изненадани от човек, който ви харесва. В петък след обяд не полагайте основите на нищо ново. В почивните дни бъдете инициативни и предприемчиви, а плодовете ще събирате в по-следващата седмица.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица може да се окаже твърде натоварена, с малко време за почивка и възстановяване на силите. Голяма част от задачите сами сте си ги поставили, а други са такива, които сте отлагали и сега вече няма накъде- трябва да приемете предизвикателството. В сряда и четвъртък ще ви е трудно да отстоявате собствената си позиция без да се подготвите добре за това. В петък по-добре бъдете наблюдател, отколкото активен участник. В събота можете да разчитате на приятелска подкрепа за нещо важно за вас и в някаква степен съдбоносно.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион месец октомври е времето на съдбовните срещи и през тази седмица понеделник предлага такива очаквания. Обърнете повече внимание на някой, който е свързан с родното място, с корените ви или с ученическите ви спомени. Друга тема на предстоящия седемдневен период са финансовите дела, както приходите,така и разходите, като по-добри възможности в тази сфера ще имате през по-следващата седмица. В личния живот романтиката отстъпва пред решаването на належащи битови въпроси. В почивните дни отделете повече време на близките си.

РИБИ
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица могат да направят голяма крачка по пътя на решаването на проблем от професионално естество. Благоприятният период започва от сряда и се прехвърля в по-следващата седмица. Но сега можете да обсъждате различни варианти, да планирате и преговаряте. В почивните дни слушайте интуицията си, обръщайте внимание на случайни реплики, на необичайния ход на мислите ви, на новите идеи, на сънища или визии в междинно състояние.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 15.10.2010 г, петък, между 12:48 часа, когато прави секстил с Уран до 17:23 часа,когато навлиза във Водолей, Луната е без курс, не се препоръчва начало на нищо важно в този период от време.

На 17 октомври 2010 година, неделя, в 4:04: часа, точен съвпад на Меркурий и Слънцето.

Луната през тази седмица се движи между знаците Стрелец и Водолей, през първа и втора четвърт (фаза).

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии