Седмичен хороскоп 11-17 юни 2012 г.

Юпитер в Близнаци от понеделник

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои седмица на интензивните контакти. Юпитер навлиза в Близнаци, и в кръга на вашите най-близки взаимоотношения предстоят промени. Ежедневието ви ще бъде изпълнено с повече динамика. Ще ви се налага да обръщате повече внимание и да се съобразявате с емоционално-психическата нагласа на тези, с които имате най-чести и най-близки контакти. Периодът е добър за навлизане в ново знание, за придобиване на нови умения, които ще ви придадат повече тежест в професионалната сфера, ще ви направят по-добри специалисти и оттам по-търсени като такива. Някои, отправени към вас предложения, за нова работа, за нов ангажимент сега придобиват конкретни очертания. Седмицата е добра за подписване на договор за работа. Вторник, петък и събота са благоприятни дни.

На родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои относително по-спокойна седмица. В първите дни обаче ще се изправите пред някои важни въпроси за разрешаване, което може да доведе до сблъсък на интереси и мнения в екипа, в който работите, или с тези, пред които трябва да се отчитате. Неочаквана ситуация може да породи напрежение в личните взаимоотношения. Навлизането на Юпитер в Близнаци ви носи много възможности и то в период една година напред. Ще имате подкрепа на много от идеите си, ще бъдете добре приети в нов социален слой, към който имате желание да се приобщите. В сряда вашето търпение и организаторски талант ще бъдат възнаградени.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстоящата седмица се свързва с важно астрологично събитие. Юпитер, управителят на знака, навлиза в нова територия. От понеделник планетата преминава във въздушния знак Близнаци, където ще остане около една година. Ингресията на Юпитер задава нови възможности за изява и развитие. В Близнаци планетата не е в най-добрата си позиция, но въпреки това много от групата ще усетят и нейното благотворно влияние. То е най-вече в сферата на идеите, на комуникациите по принцип, на връзката човек-човек, човека -машина. Юпитер в Близнаци ще ви помогне да намерите най-подходящата за вас социална среда, да разширите кръга от хората, с които работите или споделяте едни и същи възгледи. През тази седмица имате възможност да сключите договор или да получите подкрепа за ваше професионално намерение.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои резултатна седмица. Периодът е в голяма степен хармоничен, позволява разгръщане на силите и постигане на успехи в много области от живота. Значителна част от финансовите притеснения на мнозина от вас, за известно време, ще останат на заден план. Ще намерите надежден източник на доходи. Някои ще сключат изгоден договор за работа, ще пласират продукция, ще имат нови поръчки. Сега е време за планиране и визуализиране на идеи, които могат да бъдат успешно реализирани в близко бъдеще. Увеличава се решимостта ви и амбицията за довеждане на нещата до край. Вторник,четвъртък и петък са хармоничните ви дни.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, началото на седмицата е доста напрегнато. В понеделник и вторник ще ви се налага да слушате и виждате, това на което досега не сте искали да обръщате специално внимание, било поради голяма заетост, поради липса на време, или на вътрешна съпротива и нежелание. Театърът на действието може да бъде както работната среда, така също личните взаимоотношения. От сряда нататък обстановката се успокоява. Навлизането на Юпитер в Близнаци бележи нов етап в кариерата ви, сега и през следващите месеци. В професионалната сфера се очертават нови възможности и много добро развитие, стига да съумеете да овладеете и канализирате експанзивната юпитерова тенденция в подходящата за вас посока.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои успешна седмица. През първата половина повече внимание ще изискват някои обстоятелства в близкото ви обкръжение и у дома. Възможно е спешен ремонт на нещо, което отказва да работи, или се е счупило неочаквано. Седмицата за вас ще мине под знака на хармоничния аспект на управителя на Козирог- Сатурн и Слънцето. Обещанието е за реализация на нещо, върху което е работено от дълго време, за приключване на сделка или продажба на продукт. Преминаването на Юпитер в Близнаци ще ви донесе нови професионални контакти, възможности за разширяване на бизнеса или за създаване на друг, който да движите паралелно.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои още една забележителна седмица. Важното астрологично събитие сега е навлизането на Юпитер в Близнаци, което ще се състои още в понеделник. Юпитер навлиза в нов знак всяка година, но в един и същи знак това се случва веднъж на всеки 12 години, като повлиява в голяма степен живота на родените със Слънце в тази зона на Зодиака. Общото влияние на планетата, наречена „голямото щастие“ е позитивно и енергетизиращо определени страни от жизнената активност на човека. Съвпадът на планетата с вашето рождено Слънце бележи началото на нов Слънчево-Юпитеров цикъл, нов цикъл на себеизява и личностно развитие. През тази седмица Юпитер ще премине през 1-я градус на знака Близнаци. Сега периодът е добър за планиране, съставяне на модели в идейна фаза, които да бъдат осъществени в бъдеще. Юпитер подкрепя новаторството, поемането на риск и работата в голям мащаб. Във вторник-сряда една ваша интересна идея може да привлече съмишленици и финансова подкрепа.

На родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои забележителна седмица. При вас започва двойно юпитерово влияние. В момента сте в юпитеровия период на личната си година, а от понеделник Юпитер, който се движи през тази зона, навлиза в сродния ви по стихия знак Близнаци. В зависимост от градусите от Везни, които заема рожденото Слънце, или асцендента, през следващите дни, седмици, месеци, предстои тригон на Юпитер към тях. А това е период с много нови възможности и подкрепа от съдбата. До сряда обаче обстановката не е спокойна. Може да получите неочаквано известие, да се налага да вземете бързо важно решение, да направите избор в последната минута. Имайте нагласата да завършвате, да приключите нещо, на което е дошло времето сега, или най-късно до първите дни на следващата седмица.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои успешна седмица. В нея има два важни акцента. В понеделник Юпитер навлиза в Близнаци, зодиакален знак сроден ви по стихия- въздух. В продължение на близо една година, на приливи и отливи, планетата ,наричана „голямото щастие“ ще ви дава подкрепа в различни житейски направления. Намирайки се в зоната на вашия марсов период на Личната слънчева година, юпитеровото влияние влива още една доза оптимизъм и енергия, които са ви необходими за осъществяване на оригиналните ви хрумвания. Другият важен астрологичен момент е тригонът на Слънцето и Сатурн във въздушната стихия, който придава практични измерения на вашите начинания и през тази седмица може да ви зарадва с високи постижения- лични или на децата ви.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои една хармонична седмица, която обаче съвсем не е лишена от емоционален привкус. Юпитер навлиза в съседния ви знак Близнаци и това ще ви зареди с много нови идеи за бъдещето. За някои от групата това може да бъде свързано с важна житейска промяна, със смяна на местоживеенето, с търсене на възможности за реализация надалеч, в друга страна. Контактите ви с хора от чужбина ще станат по-интензивни. Особено място в следващите месеци ще заемат отношенията с най-близките родственици, с братята и сестрите, с племенници и братовчеди. Във вторник неочаквана вест, информация или нечия идея, може да внесе смут в отношенията с партньора. Сряда е ден за решаване на имуществени дела и наследствени въпроси. Петък, събота и неделя са благоприятни дни.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои емоционална седмица. В понеделник и вторник напрежението около вас ще бъде много осезаемо и необходимостта от себеконтрол -голяма. Във вторник бъдете внимателни при работа с техника. До края на седмицата ви очакват срещи и нови запознанства, някои от които ще се окажат много полезни за в бъдеще. Въпросите, свързани с наследство, с купуване или с продаване на имот, изискват повече внимание и ангажираност, за да се придвижват към финал. Планирайте добре разходите си, не правете рискови инвестиции, независимо колко привлекателни ви изглеждат към момента.


На родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстоят дни на силни емоции и радост в по-големи количества. В центъра на вниманието продължават да са близките, хората, с които споделяте един дом. Юпитер, като втори управител на знака ви, и съответно оказващ значимо влияние, през тази седмица навлиза в територията на въздушните Близнаци. През следващите месеци, в рамките на близо година, той ще внася много енергия в домашната среда. Ще ви насочва към разширения и преустройства, с цел подобряване на жилищните условия. Някои може да подтикне към сключване на брак, а други да покани да кумуват. Неочаквана информация, свързана с доходи, може да се появи във вторник или сряда. Периодът е добър за уреждане на документи, вадене на разрешителни, на скици от кадастър, или от друг административен орган.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 11.06.2012 г., в 20:22 ч. Юпитер навлиза в Близнаци

На 13.06.2012 г., в 15:12 ч. Слънцето и Сатурн в тригон.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Риби и Телец, през четвърта четвърт.

 

Луната е без курс на:

11.06.2012 г. в 13:41 ч. – 12.06.2012 г. в 7:21 ч.

14.06.2012 г. в 6:09 ч. – 14.06.2012 г. в 19:22 ч.

16.06.2012 г. в 15:09 ч. – 17.06.2012 г. в 8:24 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на юни 11, 2012 @ 10:40

    На 1гр близнаци имам сатурн,управител на 6ти дом.
    какво може да ми се случи Муси?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 11, 2012 @ 11:33

    moon_in_taurus,
    хубави работи :)
    като работа например.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии