Седмичен хороскоп 12-18 април 2010 г.

в Сряда, в

Меркурий ретрограден от неделя

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица е забележителна с новолунието в сряда, което ще се състои в третата декада на знака. За голяма част от зодия Овен новолунието попада в слънчевия период на личната жизнена година. По този начин се дава зелена светлина на ваши намерения, идеи или конкретни планове, за които ще трябва да вложите значителна част от огнената си енергия. Не се бавете, а използвайте дните между сряда и неделя,когато Меркурий става ретрограден, за да се договорите, да си стиснете ръцете с контрагент или да подпишете съответно споразумение.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои натоварена с очаквания и емоции седмица. Новолунието в Овен полага началото на важни промени в професионалната сфера. Сега можете да създадете важни за вашето бъдеще контакти, да направите впечатление на когото и където трябва, стига да се отнесете както обикновено отговорно и ангажирано към възможностите, които се появят. Сега е момента да планирате почивката си, да потърсите подходящите оферти, да направите резервации. Нуждата от повече средства,които да обезпечат плановете, ще ви направи по-прагматични и разумни в харченето.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои динамична седмица изпълнена с ярки,запомнящи се събития. В центъра е човек или хора,които обичате- деца, интимен приятел, брачен партньор. Ще се наложи да изразходвате повече физическа и емоционална енергия, но трудът си заслужава. Сега можете да положите основите на нещо важно, което да промени изцяло живота ви или този на много близък човек. В понеделник и вторник се концентрирайте върху незавършена работа, за да я приключите преди новолунието. Не забравяйте да се движите,защото сега сте в марсовия период на личната си година и натрупаната енергия трябва да се изразходва.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица трябва да положат повече усилия да изпълнят поетите вече ангажименти, да приключат това, което отива към финал и то до вторник включително. От сряда започва новият лунарен месец, през по-голямата част на който Меркурий ще бъде ретрограден и това, което не е добре свършено,ще трябва да се прави наново. Сега сте в сатурновия период на личната си година и новата Луна ще ви подтиква да се захващате с онова, което е акцент на тази лична година, и за което сега е настъпил подходящия момент. Ще се наложи да се движите през доста блатиста територия, и да решавате задачи с много неизвестни.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица е важна заради навлизането на Меркурий, господарят на знака ви, в ретроградна фаза. Новолунието в сряда от своя страна ще насочи вниманието към търсене на нови решения на стари проблеми. Енергията на съвпада на двете светила е онази основа, върху която можете да градите планове за бъдещето. Сега повече от всякога сте мотивирани да намерите нужните средства, както и подходящите хора, за да приведете в изпълнение намеренията си. Можете да разчитате на материална подкрепа от страна на близък човек- сродник или партньор, но побързайте да уточните условията, преди Меркурий да е тръгнал в обратна посока.

КОЗИРОГ
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог в началото на седмицата ще бъдат затрупани със семейни ангажименти. Част от тях са насочени към подобряване условията на живот, за един по-висок материален стандарт и сигурност. Чертаенето на бъдещи планове за устройване на дома е чудесна възможност да внесете комфорт и хармония в интимните си взаимоотношения с брачния партньор. Новолунието в сряда може да даде старт на намерението ви за закупуване на собствено жилище, но за подписване на договор за покупко-продажба имайте предвид ретроградното движение на Меркурий, което започва в ранните часове на неделята.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през следващите дни ще срещат по-голяма съпротива на това, което са планирали. Затова прилагайте правилото “бързай бавно”,за да не сте разочаровани и гневливи. Сряда и четвъртък са силни дни, в които можете да разчитате на подкрепата на хора, които имат по-големи права и власт. Трябва бързо да реагирате и да се възползвате по подходящия начин от получената информация, защото сега имате шанс да промените някои неща в работната среда.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица открива нови възможности в партньорските взаимоотношения. На прага сте да подпишете договор за работа, да сключите изгодна сделка, да вземете важно за вашето бъдеще решение. Новолунието в Овен в сряда ви прави предприемчиви и решителни. Макар да се чувствате претоварени и отпаднали от честите промени на времето, постарайте се в първите дни на седмицата да приключите поетите ангажименти, да разчистите задължения,особено финансови, към партньорите си, за да полагате основи на “чист терен” в следващите дни.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през следващите дни ще трябва да отделят повече време за срещи, разговори по телефона и кратки пътувания да съседно населено място. Не отлагайте повече, отговорете на натрупалите се писма в електронната ви поща. Закарайте колата си на технически преглед, платете си задълженията към хазната, разчистете се от ангажименти, които няма сериозни пречки да изпълните. Така ще посрещнете необременени новата вълна от събития, която идва с новолунието в Овен. Възможно е спешно да ви се наложи да правите ремонт в дома си. Дните от сряда до събота са подходящи за закупуване на лек автомобил или друго транспортно средство.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица може да се чувстват потиснати заради ефекта на новолуние върху чувствителната им лунна природа. Новолунието в Овен попада във венериния период на личната ви жизнена година и това насочва вниманието към романтичната страна на живота ви. За обвързаните, които искат да имат дете, астрологичната обстановка е благоприятна. За необвързаните, през следващите две седмици, в активната фаза на лунния път, могат да се очакват интересни раздвижвания. Използвайте понеделник и вторник за разчистване на работното си място и в дома. Изхвърлете ненужните вещи, почистете праха и изтупайте килимите, зарежете и старите мисловни нагласи, които не водят до никъде, разчистете място за новото, което идва към вас.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои натоварена с ангажименти седмица.
Новолунието в сряда изисква от вас активно включване и отговорно отношение към това, с което се занимавате. Промени и нови неща предстоят на работното ви място, което ще предизвика напрежение в отношенията с колегите ви. Успех ще има това, което може да бъде свършено в кратки срокове. Това, което изисква повече време,ще среща пречки и забавяния. За много от нещата,с които се захващате ще трябва да разчитате най-вече на себе си, на собствената си интуиция и усет за време и място.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби началото на седмицата е много динамична и може да ви остави без дъх. Събитията следват едно след друго и изискват от вас пълно отдаване на време и внимание. Новолунието в Овен може да ви отвори очите за нов източник на доход, допълнителен договор или краткотраен,но добре платен ангажимент. Не се колебайте колкото и нереално или авантюристично да ви изглежда. Сега е момента да рискувате и да яхнете, не метлата, а гребена на вълната.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  14 април 2010 година, сряда, в   15:28 часа, Слънцето и Луната са в точен съвпад в 24 градуса Овен.
На  18 април 2010 година, неделя, в  07:06 часа, Меркурий става ретрограден.
Луната през тази седмица се движи между знаците Риби и Близнаци, в четвърта четвърт (фаза).

Етикети: , ,

2 коментара so far »

  1. Black Dahlia каза,

    Писа на април 12, 2010 @ 3:45

    С огромно нетърпение очаквах седмичният хороскоп – наред с номерологичния календар са ми безценни помощници всеки ден :)
    Огромни благодарности, госпожо Дачева!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на април 12, 2010 @ 10:56

    Black Dahlia,
    благодаря ви, че го споделихте :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии