Седмичен хороскоп 12-18 декември 2011 г.

Меркурий директен от сряда

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица изисква повече внимание към семейните дела. В понеделник и вторник ще трябва да поемете по-голяма част от общите ангажименти. От вашата находчивост и бързина на реакциите зависи успешното приключване на проект, в който са ангажирани повече хора. Ще ви се налага да повтаряте нещо, да преразглеждате вече завършена работа, колкото и неприятно да е това. Втората половина на седмицата обещава задоволство, получаване на похвали и радостни новини. Насрочвайте важните си дела за четвъртък, който ще бъде чудесен, удовлетворителен ден.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои емоционална седмица. В първите дни може да се окажете встрани от центъра на събитията. В сряда и четвъртък обаче, ще имате много поводи за вълнения. Както обикновено, инициативата и водещата роля са ваши. Повече успех ще имате, ако не се стремите да „огреете навсякъде“, а се съсредоточите в най-важното, директният Меркурий от четвъртък нататък ще ви бъде вдъхновител и подкрепа. В петък ще имате приходи, но в събота внимавайте с харчовете. Понякога евтиното излиза впоследствие много скъпо.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица ще имат разнообразни преживявания. Навлизате в благоприятен момент от личната си година, независимо дали сте във вашия Слънчев или Сатурнов период (кн. Номерологичен календар). И това е така, защото предстои един чудесен аспект между Слънцето и Юпитер. Той ще се развие през следващата седмица и ще ви радва до края на 2011-та, но още в следващите дни ще усетите приятният полъх на успеха. До сряда работете върху стари неща и приключвайте започнатото. Смело обърнете поглед към новото от четвъртък нататък, когато Меркурий вече е набрал скорост в права посока.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои интересна седмица. Още в понеделник ще ви тръгне на радостни новини. Някои ще бъдат споделени и оповестени, но други ще трябва да запазите в тайна, защото не е дошъл подходящият момент. Намирате се в един от най-благоприятните периоди на личната си година-юпитеровият, който до края на календарната година се насища с много, и то позитивни обстоятелства. През тази седмица обаче, не си позволявайте харчове по-големи от възможностите ви.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица е интересна с обръщането на Меркурий и тръгването му в права посока. Това се случва в сряда и от четвъртък нататък той ще влияе добре на планове и цели, свързани с любими хора и най-вече с децата. Периодът е благоприятен за пътувания,а също и за организиране на такива в близко бъдеще. В петък и събота ще имате възможност да избирате сред различни възможности, на прага сте на важна промяна в живота си.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица задава задачи, които не търпят отлагане. До сряда имате да наваксате загубено време, и да приключите важни части от общ проект, по който работите. В четвъртък отворете сетивата си за информация, която ви е нужна, и която ще ви бъде полезна за в бъдеще. В петък и събота грижи могат да ви създадат хора, живеещи надалеч. Бъдете сдържани в разходите си.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица е забележителна с излизането на Меркурий от ретроградната му фаза. Това ще се случи в сряда, а от четвъртък нататък по-голяма лекота ще усетите в онези сфери, където той е оказал задържащо влияние. Подем най-вече ще отбележите в комуникациите, а тригонът с Уран ще даде онази яснота на мисълта, която ви убягваше в последните седмици. Сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои активна седмица. До сряда под влияние на ретроградния Меркурий, ще ви се налага да повторите някои неща, да преправите или прекроите, за да останeте доволни както вие, така  и тези около вас. Не е сигурно, че и след това ще тръгнат нещата „по мед и масло“, защото Венера попада в една доста трудна астрологична ситуация в края на работната седмица, и в почивните дни. Промяната чука на вратата ви, отворете сърцето си за нея и тя ще ви дари с радостни преживявания.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои активна седмица. Към вас вероятно ще бъдат отправени различни по характер предложения. Едни от тях ще бъдат свързани с пряката ви работа и те са важните, защото носят зародиш на нещо ново. До средата на седмицата обаче ще бъде трудно да се придвижвате напред, заради недовършена работа. В следващите дни се повтаря една астрологична конфигурация отпреди няколко седмици, а тя е тригон на Меркурий и Уран, който влияе много подкрепящо оригиналната ви природа. Дайте ход на нещо свое, което е ново, интересно и нестандартно, то ще има „попътен вятър“ в следващите дни.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои новинарска седмица. Отвсякъде до вас ще достига информация за нещо интересно, което се е случило на другите. Тя ще бъде по-достоверна от четвъртък нататък, когато Меркурий тръгне уверено в права посока. Около вас също ще има за какво да се говори. Очакват ви похвали за добре свършена работа, като при някои те ще имат и парично изражение. Благоприятни в това отношение са сряда и четвъртък.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата започва обещаващо. Всичко около вас се развива динамично и не ви дава възможност да преживеете в дълбочина емоциите,които ви връхлитат. Вниманието ви е заето с нещо случващо се надалеч, но с близки хора. До сряда е добре да разчистите стари задължения и да приключите това, което сте планирали. Четвъртък ще ви зарадва с добри финансови постъпления.

На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои силна седмица. Някои от вас имат поводи за радост и гордост от постигнат голям резултат, успех, признание или друго, което носи удовлетворение. До четвъртък включително ситуацията е изцяло във ваша подкрепа, можете да разчитате на протекция и на едно стабилно рамо. В петък обаче бъдете внимателни в това какво и с кого споделяте, може несъзнателно да навредите на себе си или на близък човек.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 14.12.2011г., в 3:42 ч. Меркурий излиза от ретроградната фаза

Луната през тази седмица се движи между знацитe Рак и Везни, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

13.12.2011 г., в 18:05 ч. – 13.12.2011 г., в 23:48 ч.

16.12.2011 г., в 3:20 ч. – 16.12.2011 г., в 5:58 ч.

18.12.2011 г., в 4:29 ч. – 18.12.2011 г., в 10:06 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии