Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2012 г.

Трифон Зарезан и

св. Валентин във вторник

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица е много важно да запазят добрият тон във взаимоотношенията си с околните. Много от очакванията ви към приятели, или към по-близки колеги, ще се оправдаят и ще получите нужната ви подкрепа. Вашите умения се оценяват високо и още в началото на седмицата ще бъдете търсени за решаване на спешни задачи, за включване във важен проект или преминаване на нова, по-отговорна работа. Не бъдете самонадеяни и не отхвърляйте с лека ръка предложеното, ако в този момент то не ви допада. В сряда ще трябва да дадете отговор, да вземете важно решение. Дайте си време за размисъл и ако е възможно отложете за следващата седмица. В петък при някои ще има приходи и добра печалба.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои вълнуваща седмица. Голяма част от енергията ви в следващите дни ще бъде насочена към дома, близките, родителите и ангажиментите,свързани с тях. Ще се занимавате с финансови задължения, погасяване на вноски по кредит или изчистване на сметки със съдружници. Обща собственост може да бъде център, около който да се развихрят спорове и скандали. Най-силно емоционално наситени са дните сряда и четвъртък. В личния живот това може да доведе до катарзис, изчистване и пренасочване на вниманието и усилията в нова посока. В седмицата на влюбените при някои от вас може да припламнат искрите на нова връзка.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец, в по-голямата си част, в първите дни на седмицата ще изпитват нужда да се усамотят. Необходимо ви е време насаме, за да работите върху нещо, което харесвате, или с което сте се ангажирали към други хора. В сряда инициативата е във вашите ръце, от това накъде ще насочите енергията си, зависи накъде ще насочите живота си. В петък при някои ще дойдат добри приходи, други ще влагат средства за разширяване на дейността си и за нейното популяризиране. Възможни са разходи за близки хора, но несъгласувани с партньора, могат да доведат до разногласия.

 

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои противоречива седмица. Към вас са отправени очаквания за решаването на важен въпрос или за даване ход на общо начинание. Умението ви да намирате практично приложение на всяка идея, сега ще бъде оценено и мнозина ще пожелаят да се възползват от това, което знаете и можете. Сряда се очертава да бъде напрегнат и интригантски ден, пазете си гърба и се стремете към баланс както в служебните, така и в личните взаимоотношения. Втората половина на седмицата е по-дружелюбна и подкрепяща, особено дните петък и събота.

На родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои интересна седмица. Очакват ви забавления стига да не бягате съзнателно от тях. Но преди това, в понеделник, ще трябва да се върнете и да приключите нещо старо, или да се захванете с тежка задача, която иска повече време. Меркурий, управителят на знака, преминава в Риби, зона изпълнена с подводни течения и неясни намерения, където „ще плува“ до трети март. Съвпадът с Нептун допълнително подсилва мистичния ефект от ингресията в Риби. Възможно е да попаднете в объркана ситуация, от която само добрата интуиция и меркуриевата находчивост могат да ви измъкнат невредими. В петък, а също така и в събота, ви очакват приятни изживявания.

 

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог началото на седмицата е обещаващо. Очакват ви много контакти и интересни делови предложения. Заети със служебните си ангажименти, не забравяйте денят на влюбените, който е във вторник. Срядата и без това се очертава да е конфликтен ден, но ако сте пропуснали да отбележите както трябва вторника, то ситуацията може да стане доста сложна. Петък е най-благоприятният ден през тази седмица, насрочвайте си важни срещи, бъдете активни и настойчиви. Почивните дни за повечето от вас, също са изпълнени с добронамереност и спокойствие.

 

ВЪЗДУШНИ

Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица навлизат в особен период. Мнозина ще усетят необходимост да забавят темпото. Поради външни пречки или заради драматични случки в най-близкото ви обкръжение, ще си дадете сметка, че бързането не води по-бързо до крайната цел. Навлизането във фините нива на информационното поле, ще ви даде нужната увереност и убеденост в собствената правота, и то без да е нужно да се вдига много шум. В сряда и в четвъртък ще трябва да давате отчет за свършена работа или за изпълнение на дадено обещание. Почивните дни ви носят радостни преживявания.

 

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои напрегната седмица. Ако организирате добре времето си и проявите находчивост, ще се справите успешно с всичко планирано. А то трябва да е важно и с перспектива за дълго време напред. Астрологичната обстановка подкрепя деловите преговори и началото на нова дейност. Бъдете внимателни, ако трябва да влагате средства, не правете големи и излишни разходи, независимо примамлива оферта или за да привлечете някой на ваша страна. Венера, управителката на знака ви, е в слаба позиция и в средата на седмицата прави напрегнат аспект с Плутон. Това по всяка вероятност ще засегне личния ви живот, в която сфера е препоръчително да бъдете предвидливи и премерени в поведението си.

 

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои активна работна седмица. Още в понеделник „крак ще повлече“ някой или нещо, което ще ви ангажира изцяло. Не пестете силите си, каквото направите е плюс за вашия имидж. В слънчевия период на личната си година са повечето от групата, и рекламата сега е най-ефективна. Във вторник Меркурий излиза от вашия знак и преминава в Риби. Оттам ще ви помага да се справяте с финансови затруднения. В сряда случайно изтървана дума или непремерен жест могат да „драснат клечката кибрит“ на назряващ скандал. В четвъртък вечерта, а още по-добре в петък, направете първата крачка за прошка и помирение.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица ще усетят позитивен импулс и мотивация за изява. Голяма част от това,което планирате, ще успеете да изпълните през тази, а при невъзможност през следващата седмица. Периодът е чудесен за нови начинания, за опити за промяна в основни житейски теми,най-вече в личен живот и професионална реализация. На вас и на идеите ви ще бъде обърнато внимание. Не си търсете оправдания, а бъдете активни и целенасочени в понеделник и вторник. В сряда ви очакват сюрпризи, в петък избягвайте конфронтации с шефове.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица предлага възможности в няколко направления. В професионалната сфера ще трябва да положите повече усилия и да дадете завършен вид на нещо, върху което работите от доста време. Това е важно условие, за да можете в следващите дни, а още по-добре от следващата седмица нататък, да преминете към нови начинания. Пазете се от интриги на работното място. В личния живот навлизате в благоприятен период, за което способства и любовния характер на тази седмица. Благоприятни дни-понеделник и петък.

 


На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през следващите дни много от това, което се случва, ще бъде резултат на намерения и усилия в минало време. Захващайте се сериозно с работа, в понеделник и вторник приведете в изпълнение планираното. Това е последната седмица преди Слънцето да влезе във вашия знак и да даде старт на новата лична година. В сряда минете на заден план, ако не искате да се конфронтирате с определен човек. Меркурий ще бъде вече в знака ви, а той е добър съветник по измъкването. Не прекалявайте обаче с делегирането на права и даването на пълномощно. В петък и събота ще си върнете позициите и авторитета.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 13.02.2012 г., Меркурий в тригон със Сатурн.

На 14.02.2012 г., Меркурий преминава в Риби.

На 15.02.2012 г., Венера в квадрат с Плутон

На 19.02.2012 г., в 8:17 ч. Слънцето влиза в Риби.

.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Везни и Водолей, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

14.02.2012 г., в 19:04 ч. – 15.02.2012 г., в 2:56 ч.

17.02.2012 г., в 6:03 ч. – 17.02.2012 г., в 7:03 ч.

19.02.2012 г., в 11:22 ч. – 19.02.2012 г., в 12:28 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии