Седмичен хороскоп 14-20 март 2011 г.

Пълнолуние в събота

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица отправя предизвикателства. Началото на седмицата ще ви изправи пред необходимостта да се намесите активно в решаването на семейни въпроси. Ще трябва да се освободите от нещо старо и същевременно да привлечете в своя подкрепа нови хора, и нови обстоятелства. Вторник е благоприятен ден за купуване на обзавеждане за дома или за сключване на сделка за недвижим имот. Сряда и четвъртък са много важни за служебните отношения и най-вече за професионалните ви планове. Бъдете премерени в приказки и в претенции, а още повече адекватни на ситуацията, и ще постигнете желания резултат в дните на пълнолунието.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв продължава добрата тенденция на подкрепа и благоприятно развитие на обстоятелствата. Във вторник се отнесете сериозно към предложения, идеи, препоръки, идващи от партньор, оформяйте документи и придвижвайте делата си методично напред. В сряда бъдете отворени за всичко, което идва отдалеч, попивайте нужната ви информация и правете планове за близкото бъдеще, защото навлизате в период на важни промени. През следващата седмица Слънцето прави съвпад с Уран, а това винаги носи изненади. В четвъртък и отчасти в петък при някои ще има добри финансови постъпления. В събота обаче избягвайте пътуване, пълнолунието е натоварено с напрегнати аспекти и може да ви създаде проблеми.

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои интересна седмица. Юпитер, управителят на знака, във вторник е в съвпад с Меркурий, в сродния по стихия знак Овен. Инициативата вероятно няма да е във вашите ръце, но затова пък ще ви бъдат направени предложения от други, за които ще се наложи да отделите време и да ги обмислите добре. Ако е необходима лична среща или ви извикат за интервю, то постарайте се това да бъде в сряда. Децата около вас,ще внесат много разнообразие в ежедневието ви. В дните на пълнолунието- петък, събота и неделя, бъдете внимателни и деликатно се намесвайте в проблемите на близките си.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец в предстоящата седмица има обещание за позитивни емоции и успех в повечето от делата. Управителката на знака- Венера, в следващите дни е в хармонична позиция спрямо Сатурн и това дава възможност да получите нужната ви увереност и стабилност. Можете да приведете в изпълнение плановете си, да поставите на място тези, които открито ви пречат и да излезете победители в какъвто и да е вид състезание. В подкрепа ще ви бъде и съвпада на Меркурий и Юпитер в Овен,стига да не злоупотребявате с информация и да не бързате с изводи,които не са подкрепени със сериозни аргументи. В дните на пълнолунието можете да триумфирате както в полето на служебните дела, така и в личните взаимоотношения.

На родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои активен период. В дните преди пълнолуние ще трябва да отхвърлите ангажименти, които ви поставят финансови ограничения. Някой ще има към вас предложение за уреждане на паричен въпрос, или ще трябва да обсъждате възнаграждение за бъдеща работа. По-често ще ви се налага да преговаряте с жени, съветвайте се с юрист по важни въпроси. Сряда е силен ден за вас през тази седмица. В четвъртък има вероятност да ви подведат или вие да се заблудите в намеренията на отсрещната страна. В дните на пълнолунието може да се появят повече помощници и желаещи да работите заедно в бъдеще.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата носи обещание за успешна реализация и добри финансови постъпления. Вторник и сряда са силни дни в това отношение. От четвъртък нататък ще имате повече задръжки и вероятно ще давате отпор на претенциите на другите към вас. Сатурн, вашият управител, освен че е ретрограден, предстои да застане в опозиция на Юпитер,който се движи в срещуположния Овен. По този начин през следващите седмици ще се налага да полагате повече усилия, за да вървят делата ви по планирания от вас начин. В края на седмицата, по пълнолуние, избягвайте конфликтите и по възможност пътуването надалеч.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоят напрегнати дни. Емоциите могат да бъдат в позитивна или в негативна посока, в зависимост от конкретната ситуация. Общата тенденция, е в края на седмицата, по пълнолуние, да получите удовлетворителни резултати от положените усилия досега. Имате подкрепата на Меркурий,вашият управител, който в сряда прави съвпад с Юпитер в Овен. Умът ви ще бъде активен, ще успявате да намерите решение на трудна ситуация, като убедите повече хора във вашата правота. Това ще ви се удава по-лесно от обикновено,но ще трябва да премислите добре стъпките към желаната цел. Разчитайте на жени и на тяхното добро разположение към вас.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е активна и предизвикателна в много отношения. Отношенията ви с много хора навлизат в нов етап. В личния живот сте изправени пред сериозни въпроси, ще трябва да определите посоката и да вземете решение. От вас се очаква да постъпите разумно, отчитайки плюсовете и минусите на досегашна връзка. Някои може да имат предложение за нова работа,други да влязат в нов работен екип или да привлекат нови хора към собствен проект. Сряда е подходящ ден за преговори и обсъждане на съвместна дейност. Избягвайте претоварване в дните на пълнолунието.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои добра бизнес седмица. До сряда може да подготвите и реализирате изгодна сделка. Бъдете разумни в исканията си, обърнете внимание на правилното оформление на документите и особено на сроковете, с които се ангажирате. По този начин съвсем скоро, вероятно през следващата седмица, ще имате вече резултат, и в оптимистичния вариант, финансови постъпления. Привлечете и други хора,които да ви посредничат и помагат. В дните на пълнолунието избягвайте конфликтни ситуации, особено на път.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои изпълнена с много ангажименти работна седмица. Околните разчитат на вашата инициатива, отлична организация и добре свършена работа. Вторник е добър ден за постигане съгласие с хора,които работят във финансова институция- банки, данъчна служба, застрахователни компании. В сряда много врати могат да ви бъдат отворени стига да вярвате в себе си и да насочите усилията си в правилната посока. За някои от вас моментът е добър да искат повишение на заплатата си. А други ще имат възможност да си заделят средства във фонда „и аз съм човек“.

Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица ще бъдат поставени,в голяма степен, в зависимост от обстоятелствата, от това какви са намеренията и възможностите на околните. В понеделник и вторник обещанията ще бъдат в повече от реално свършеното. В сряда и в четвъртък бъдете готови да реагирате на променена обстановка и взимате бързи решения в движение. В дните на пълнолуние се отнасяйте сериозно към здравето си, не се претоварвайте и ако не успеете да отделите време за оздравителни процедури,то поне планирайте такива за следващата седмица..

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои динамична седмица. Присъствието на Марс във вашия знак е една от причините да се чувствате тонизирани,на фона на пролетната умора, и изпълнени с желание за активни действия. Сега сте в слънчевия период на личната си жизнена година,затова не жалете усилия и средства за подобряване на имиджа си, за реклама и популяризиране на това,което правите. До четвъртък,но най-вече в понеделник и вторник, имате подкрепа за начинанията си. В останалите дни, ще се налага да се съобразявате с това, какво искат и планират другите.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 15.03.2011 г.,в 3:34 ч тригон на Венера и Сатурн в 15° Водолей-Везни

На 16.03.2011г.,в 3:26 ч в 11° Овен,съвпад на Меркурий и Юпитер

На 19.03.2011г., в 20:10ч. Пълнолуние в 28° Риби-Дева

Луната през тази седмица се движи между знацитe Рак и Везни, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

15.03.2011 г., в 12:05 ч. – 15.03.2011 г., в 21:33 ч.

17.03.2011 г., в 21:58 ч.- 17.03.2011 г., в 22:53 ч.

19.03.2011 г., в 20:10 ч.- 19.03.2011 г., в 22:03 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

1 коментар so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на март 14, 2011 @ 9:20

    Здравей Муси:)
    Интересното при мен е ,че пълнолунието ще е в точен съвпад със слънцето ми,по оста 9-3ти дом.Слънцето е опозиция на нат плутон в 3ти.
    Слънцето е управител на АС ,а плутон на 5ти дом.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии