Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2011 г.

Марс и Юпитер в тригон

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои натоварена, но продуктивна седмица. През повечето време вниманието ви ще бъде ангажирано с домашни дела, с грижи около близки хора или с решаване на въпроси от битово естество. Астрологичната обстановка е подкрепяща, Марс,управителят на знака, получава енергия едновременно от Юпитер и от Плутон, което ви дава шанс за успешна реализация на повечето от плановете ви. Очакват ви добри приходи, дори може да разчитате на късмет, като за целта е добре да се възползвате от многото предложения, въртящи се в медийното пространство. Е, не се увличайте, и не влагайте големи суми. Силните ви дни през тази седмица са сряда и четвъртък.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои противоречива седмица. Някои страни от живота ви, които сте разчитали,че са стабилни, могат да се окажат атакувани и разклатени от външни обстоятелства, или от това, че сте ги подценили, и не сте им обърнали достатъчно внимание навреме. В сряда вечерта Луната влиза във вашия знак и в четвъртък ще успеете да вдигнете глава и да направите нужното, за да си възвърнете доброто настроение и високото самочувствие. В петък особено, но също така до края на седмицата, бъдете много внимателни с финансите, с това какво купувате или продавате, вероятността да ви подведат, или измамят, е значителна.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои силна и плодоносна седмица. През целия работен период – от понеделник до петък, можете да разчитате на благоволението на планетите. Юпитер, управителят на Стрелец получава дружеска мъжка подкрепа от две места, от Плутон и от Марс. Това е период, в който не трябва да се страхувате да се изправите с лице пред труден за решаване въпрос, да се заемете със сложна задача или да се противопоставите на силен противник. В сряда при вас ще дойдат рационални решения и добри вести, а четвъртък е ден за договаряне и предявяване на претенции. В почивните дни, особено в неделя, не очаквайте много, за да не бъдете разочаровани.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои активна седмица. Още рано в понеделник ще ви „завърти шайбата“. Приятно или не, но ще ви търсят и ангажират от различни страни. Бъдете отворени към нуждите на другите, включвайте се, и не само това – давайте идеи, бъдете инициативни. Предлагайте подкрепа, било то морална или материална, всичко това работи и във ваша полза. До петък астрологичната обстановка е подкрепяща за родените в първите две декади на знака. Тези от третата декада – в петък вечер, и в събота, трябва да бъдат внимателни,отстъпчиви и любезни с околните, защото ако не, то има вероятност да си навлекат сериозни неприятности, да бъдат въвлечени в конфликт или измамени.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица задава големи очаквания. Те идват както от вас самите, така и от околните, онези,които са ви повярвали и са заложили на вашето усърдие и професионализъм. Марс, който съвсем скоро навлезе във вашия знак, ви дава самочувствие и убеждението, че ако не с всичко, то поне с голяма част от ангажиментите си ще се справите сами. До сряда обаче ще се налага да търсите мнение и одобрение от други, от тези, които са по-високо в йерархията от вас. Четвъртък и петък са успешни дни през тази седмица. В събота и в неделя обаче отношенията ви с близки роднини, с родители, братя, сестри, са изложени на провокации, затова внимавайте какво и как казвате, и правите.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои резултатна седмица. Много от това, което сте планирали, и на което придавате значение към момента, ще се развива според вашите очаквания. Ако си сътрудничите с другите и обедините усилия, до сряда ще имате повече успех и оправдаване на усилията. В четвъртък очаквайте развитие по финансов въпрос. Събота не е добър ден за предприемане на дълго пътуване, но и на къси разстояния бъдете внимателни като участници в движението.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои активна седмица. Тя може да бъде много успешна, ако проявявате гъвкавост и находчивост. Всяко усилие от ваша страна, вложено с мисъл за доброто на повече хора, ваши близки, приятели, колеги, или просто познати, ще бъде възнаградено. Не жалете идеи, сили и средства, за да направите своя живот, и този на околните, по-стабилен и сигурен. Имате „попътен вятър“ през цялата седмица, в неделя обаче си дайте почивка.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои богата на преживявания седмица. Астрологичната обстановка съдейства за разширяване на знанията ви, и особено много за вашия духовен напредък. В понеделник вечерта обаче избягвайте срещи с непознати и странни персони. Във вторник изчистете стари финансови задължения, защото за да имате добро самочувствие, е важно да бъдете честни и открити. Сряда е чудесен ден, в който можете да получите информация по необичаен начин, но с цел да ви бъде помогнато да се справите с трудна ситуация. Към вас в следващите дни е възможно да бъдат отправени съмнения и обвинения за некоректност. В почивните дни се старайте да балансирате отношенията си с близките.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица поставя сложни въпроси за разрешаване. Ако проявите присъщите ви находчивост и оправност, ще преминете с лекота през препятствията, заложени от някои напрегнати аспекти. В сряда светилата дават дружеско рамо на управителя на знака ви-Уран, откъдето ще ви дойдат добрите идеи и намирането на преки пътища към успеха. В четвъртък и петък ще се споразумявате по финансов въпрос, но бъдете внимателни, защото картината не е много ясна. В събота и неделя не давайте заеми, пазете се от „приятели“.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои наситена с емоции седмица. До сряда-вечерта, Луната е в Рак и ви подтиква към активност в мисли и действия. Много от нещата в живота ви, които искате да се задвижат, очакват както вашата инициатива, така и активната ви намеса. Можете не само да привличате хората с личния си чар, но и да ги обедините в името на значима кауза. Отделете време за забавления и разтоварване. В петък и събота бъдете внимателни за какво давате парите си, а в неделя стойте настрана от роднински разправии.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои динамична и резултатна седмица. До сряда включително, много от това, което сте планирали да свършите през тази седмицата, зависи от вас. Точно сряда е денят, в който някои от вас ще родят гениални идеи, или поне ще намерят много рационално решение на заплетена ситуация. А четвъртък е ден за привличане на подкрепа и договаряне на дългосрочен ангажимент. В почивните дни може да се почувствате подведени в очакванията си към близки хора.

 

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата започва обещаващо. Късметът е на ваша страна, ако сте пъргави и умели, ще успеете да извлечете ползи за себе си и за някой близък. Сряда не е ден за сериозни начинания, защото Луната е без курс в светлата част на деня. Но, усилията ви в полза на търсенето на справедливост няма да отидат напразно, дори само да си подготвите нужните документи. Четвъртък е ден за целенасочено действие, не го пропилявайте за дреболии. В почивните дни бъдете готови на отстъпки.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 17.11.2011 г., в 00:07 ч., Марс е в точен тригон с Юпитер.

На 20.11.2011 г., в 22:42 ч., Слънцето е в точен квадрат с Нептун.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Дева, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

14.11.2011 г., в 5:42 ч.- 14.11.2011 г., в 9:19 ч.

16.11.2011 г., в 7:22 ч.- 16.11.2011 г., в 18:17 ч.

18.11.2011 г., в 21:05 ч.- 19.11.2011 г., в 0:19 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии