Седмичен хороскоп 14-20 февруари 2011 г.

Честит св. Валентин

Пълнолуние в петък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен в първите дни на седмицата ще изпитват трудност да се разпореждат с личното си време. Ангажименти, от различно естество, ще изискват повече време и повече въвлеченост в ситуацията, а шансът за успех не е на ваша страна. Постарайте се да бъдете практични, гъвкави и дипломатични, загърбете комплексите си и в сряда ще получите награда, похвала или поне това, което се случва, ще ви носи голямо удовлетворение. Четвъртък е също хармоничен ден за вас, но в петък се вслушвайте добре в това, което идва като информация и препоръки откъм приятелите ви.

На родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои изключително активна работна седмица. Искате или не, попадате в центъра на събития с голямо значение за бъдещето ви. Някои ще ви ласкаят,очаквайки полза за себе си, други ще ви товарят с проблемите си, а трети истински ще ви се възхищават. Сряда и четвъртък са силните ви дни, когато много врати могат да ви се отворят,стига да не се подвеждате единствено по лъскавото и голямото. В петък, денят на пълнолунието, обстоятелствата работят във ваша полза, ще успеете да приведете в действие намеренията си и да реализирате добри печалби.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица ще постигат успехи , ако се доверят на разума, доброто планиране и личната дисциплина. В понеделник ще ви бъде трудно да се настроите на работна вълна и вероятно ще разпилеете много от енергията и времето си. Сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица и за тях насрочвайте важни дела, особено ако са свързани с финансовата сфера. Ако това се налага да правите в петък, деня на пълнолунието, то тогава го планирайте за следобедните часове. Събота е добър ден за пазаруване, но в неделя избягвайте прекомерно натоварване.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец понеделник, макар и празничен, или може би точно заради това, е доста напрегнат и зареден с готова да изригне, по незначителен повод, емоционална енергия. Сряда и четвъртък са подходящи дни за сключване на изгодна сделка, за договаряне на условия по покупко-продажба на недвижим имот или закупуване на мебели за дома. Пълнолунието в петък може да изправи пречки пред изпълнението на ваше желание, особено ако то е в различие с намеренията на ваши приятели, или хора със сходни на вашите разбирания и интереси.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата започва с крачка назад, връщане към нещо старо, осмисляне по нов начин на отхвърлена идея или недовършено начинание, или на „приятелски“ взаимоотношения. Във ваша полза е да се освободите от предразсъдъци и нагласи, които ограничават избора ви. В сряда и четвъртък към вас може да бъде отправено изгодно предложение, свързано с важна промяна в живота ви. Пълнолунието ще ви срещне с нови хора и ще ви създаде нови възможности в професионален и в емоционален план. Почивните дни прекарайте в приятелска, добронамерена среда.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог началото на седмицата е напрегнато като в помощ може да бъде едно по-спокойно и разумно отношение към случващото се. Използвайте стари похвати и утвърдени в личната ви практика методи, за да решавате задачите на ежедневието с лекота. Във вторник ще ви е трудно да се срещнете разбиране у чиновници, или всякакви хора, облечени във власт. В сряда можете да разчитате на финансова подкрепа. Пълнолунието, в дните четвъртък, петък и събота, ви носи реализация и удовлетворение.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци следващите дни ще бъдат много напрегнати. В понеделник ще ви трябва много мъдрост и умереност в действията, за да сте на страната на истината и правото. В сряда търсете нови подходи, нови методи в работата си, което ще ви постави в успешна позиция. Пълнолунието в петък е време за реализация,но и за разчистване на сметки с някого или с нещо, което стои на пътя ви. Настройте се на позитивна вълна и това ще повлияе добре жизненият ви тонус и резултатността на работата ви.

На родените под знака на Везни или с асцендент във Везни началото на седмицата поставя изискване да бъдат атрактивни и оригинални и да не следват клишета, изживяли времето си. Ако искате да направите впечатление някому, то трябва да сте много изобретателни. Ще трябва да следвате обаче правилата и да не предприемате стъпки извън нормите, и закона, защото сте в период на взимане на погрешни решения. В сряда и четвъртък можете да направите много за вашето финансово обезпечаване.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата обещава въодушевление и силни емоции, породени както от пълнолунието, така и от струпването на няколко планети в тяхната част от зодиака. В понеделник и вторник ще бъдете подложени на по-голямо натоварване. Както обикновено много хора ще разчитат на вас или ще очакват насоки и инструкции. От сряда до събота имате подкрепа за напредък, за сключване на договор за работа или за извършване на услуга, за уреждане на финансов проблем.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица трябва да бъдат много мотивирани и всеотдайни, за да отговорят на големите очаквания на околните към тях. В някои посоки вашата лична активност е от първостепенно значение, но за да постигнете повече, разчитайте на активното участие и на другите, на близките си на колегите и на приятелите. Ако не са се сетили да ви поздравят за празника, направете си сами подарък. Във вторник чиновници ще ви създават грижи, а в сряда и четвъртък ви очакват добри приходи.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата е заредена с амбиция за отстояване на собствените права. В понеделник и вторник, макар и с цената на големи усилия, ще успеете да защитите собствената си позиция и да прокарате идеите си сред хората, към които те са насочени. В сряда и четвъртък може да получите съгласие или разрешение,което да ви разчисти пътя за полезен ход напред във времето. Пълнолунието в петък ще изостри интуицията ви и ще ви насочи към подходящите за момента хора, на които можете да разчитате.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои забележителна седмица. Пълнолунието в петък е силен акцент, но още по значим е съвпадът на Нептун, вашият управител, със Слънцето, който ще се състои един ден по-рано. Така този едноседмичен период изисква от вас да степенувате задачите си, да си подредите приоритетите и да набележите личната си програма минимум и програма максимум, т.е.,да станете по-организирани и делови.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 17.02.2011г., четвъртък, в 11:59 ч. Слънцето и Нептун са в съвпад.

На 18.02.2011 г., петък , в 10:35ч Пълнолуние в 29°Лъв-Водолей

На 18.02.2011 г., петък 21:20 ч. Венера в квадрат със Сатурн

На 19.02.2011 г., събота, в 2:25 ч., Слънцето навлиза в Риби.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Везни, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

14.02.2011 5:19 – 14.02.2011 7:48

16.02.2011 9:06 – 16.02.2011 11:14

18.02.2011 10:36 – 18.02.2011 11:39

20.02.2011 9:18 – 20.02.2011 11:01

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии