Седмичен хороскоп 14-20 юни 2010 г.

Biala roza в от понеделник

Голям космичен кръст в събота

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата започва с “летящ старт”. Още в понеделник, когато Венера, навлизайки в Лъв, прави тригон към Уран и Юпитер към вас ще бъде насочено вниманието и очакванията на много хора. Ще трябва да доказвате, че сте достойни за високото ниво, на което околните са ви поставили. Вторник е силен ден, в който можете да разчитате на подкрепата на Марс и Плутон за укрепване на бизнеса си. Сега, на Нова Луна, можете да дадете старт на ваш проект или да сключите изгодна сделка. Втората половина на седмицата обаче е трудна, а събота е направо рискова за родените в първите градуси на Овен.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои емоционална седмица. Венера навлиза във вашия знак “с фанфари”, правейки два изключително позитивни тригона с Уран и Юпитер. До сряда се радвайте на внимание, похвали и пълни джобове. Давайте и взимайте с пълни шепи, и най-важното правете го с радост. През втората половина на седмицата ще се наложи да поохладите ентусиазма си, а в почивните дни е добре даже да седнете някъде на сянка и да наблюдавате повече, отколкото да участвате в каквото и да било. Тези,които имат сериозни проблеми с кръвното налягане и сърдечния ритъм, с прекаран инсулт или инфаркт,да бъдат внимателни и под наблюдение от близък или медицинско лице.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи богата гама от изживявания. Тригонът на Венера с Юпитер във вторник е добър повод да си поискате да ви бъдат изплатени заработени пари, да ви бъде върнат заем или да ви отпуснат кредит. До сряда,включително,шансът е на ваша страна, бъдете смели и предприемчиви. Късметът е на страната на родените в първите градуси на знака. В почивните дни охладете ентусиазма си и избягвайте конфронтация с близките си. Внезапна промяна, в една наглед стабилна ситуация, може да ви накара да действате бързо и адекватно.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица е динамична и емоционално приповдигната. Венера преминава от скромния Рак в лъскавия и жадуващ слава Лъв, затова при някои от вас може да се пробуди хазартният дух, още повече, че джакпотът остана и истерията около него ще се разраства през следващите дни. Моят съвет е да се вслушате в Марс от Дева, който хем ви подтиква да участвате, хем да го правите с малки суми. Понеделник и вторник са силните ви дни през тази седмица.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои силна седмица, в която мотивацията и издържливостта им ще бъдат наблюдавани и оценявани. Марс се движи уверено в права посока по вашия знак и ви подтиква да искате все повече и повече от живота. Тригонът му с Плутон, който се разгръща през следващите дни, е стабилна основа за включване в надпревара, състезание или каквато и да е ситуация на премерване на силите с друг представител на зодиака. Понеделник,най-добре във вторник, сравнително добре в сряда, са дните от седмицата, в които имате силна подкрепа. От четвъртък нататък обаче ситуацията се променя, а в събота бъдете внимателни в отношенията си с любимия човек. Родените в последните градуси на знака да избягват попадането в рискови ситуации.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата предполага много ангажименти и изпълняване на задължения, които са поети от някой друг. Добра основа за справяне е придвижването на Марс по знака Дева, което ви зарежда с енергия и поддържа жизнения ви тонус в прилично състояние. Ако решите да правите размествания в дома си или в офиса, да преобзавеждате или да ремонтирате помещения, то не го планирайте за края на седмицата, защото тогава ситуацията е много нестабилна и ви очакват не особено приятни изненади.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои динамична седмица, с много движение и нови контакти. Мислите си, че сте свалили товар от плещите си и това ви носи радостни очаквания. Да, това е така за първата половина на седмицата. Новата Луна ви вдъхновява и изпълва с ентусиазъм, на който обаче Големият космичен кръст в събота може да “сложи прът в колелата”. Не насрочвайте важни дела за дните от петък нататък, ако рожденото ви Слънце е в края на Близнаци. В почивните дни избягвайте рискови преходи в планината и плуване в необезопасени водни басейни.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои силна и резултатна седмица. Едно предложение за работа или временен ангажимент може да придобие ясна форма и конкретно съдържание още в първите дни. Венера прави хармонични аспекти с Уран и по-важното с Юпитер в огнените знаци Лъв, и Овен, което е обещание за успех в начинанията, и за напредък в кариерата. Във вторник може да се изпълни едно ваше желание, затова постарайте се да си изясните какво точно искате. Към края на седмицата обаче намалете темпото и очакванията. Не насрочвайте важни дела за петък и събота, не се прeтоварвайте, има вероятност за травми.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица носи много възможности за изява и реализация на намерения, които не са имали шанс досега да бъдат обект на внимание. В понеделник може да получите предложение за съвместна работа, или вие да отправите такова другиму в качеството си на работодател. Договорите, сключени в този период, до сряда, са заредени с възможности за успех. Не се договаряйте обаче в дните от четвъртък до събота,включително, вероятността за провал е голяма. Тези, които имат проблеми със сърцето, да бъдат особено внимателни в събота и да избягват физическо и емоционално напрежение.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак излизането на Венера от знака е съпроводено с малко тъга, но от Лъв тя ще им носи повече страст и наситеност в емоционалните изживявания. И не само това! В следващите дни, в понеделник и вторник, когато прави тригони към двойката Юпитер-Уран, “малкото щастие” може да ви зарадва с добри новини от странство, печалба или подарък, неочаквано пътуване или привлекателно предложение за почивка. В почивните дни избягвайте да шофирате и не се претоварвайте физически. Стойте далеч от “приятели”, които лесно “губят мярката”.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои забележителна седмица. Двамата управители на знака- Марс и Плутон са в прекрасни “взаимоотношения” заставайки точно на 120 градуса по еклиптиката, във вторник по обяд. Тази астрологична ситуация ви дава шанс да придвижите напред своя идея, да изпълните нещо важно и значимо за вас, да задълбочите знанията си, да стигнете до дълбоки прозрения, да изявите себе си по един стойностен и запомнящ се начин. Или да тръгнете на далечно пътешествие, ако да, то направете го до четвъртък. Не го насрочвайте за петък или събота.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои ангажирана седмица, в която ще остава малко време за почивка. Някой ви предлага работа или се опитва да ви ангажира с нещо. Възможно е да имате шанс да приведете в изпълнение ваш замисъл. Следвайте интуицията си и имайте готовност за действие в първата половина на седмицата. “Съдбата помага на смелите”.
В петък и събота бъдете по-премерени и въздържани, особено ако сте родени в последните дни на зодията си.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 14 юни 2010 година, понеделник, в 11:50 часа, Венера преминава от Рак в Лъв.
На 15 юни 2010 година, вторник, в 15:10 часа, Марс и Плутон са в тригон, в 4гр. Дева-Козирог.
На 19 юни 2010 година, събота, 7:11 часа, Голям кръст, сключен от Луна-Сатурн в опозиция с Юпитер-Уран и в квадрати с опозицията Слънце-Плутон. Засяга последните градуси на подвижен и първите градуси на  кардинален кръст.
Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Везни, през първа и втора четвърт (фаза).

Етикети: , ,

6 коментара so far »

  1. Ния каза,

    Писа на юни 14, 2010 @ 7:23

    Здравейте г-жо Дачева, преди всичко ви пожелавам лека и успешна седмица. Искам да ви попитам – винаги обръщате внимание на Новолунието и препоръчвате този период да бъде използван за начало на нови дела, за предприемане на важни стъпки, за полагане на основи. Има ли значение в кой дом на наталната карта попада Новата Луна? Как се отразява това и как следва да бъде използвано?
    Поздрави и най-добри пожелания: Ния

  2. ivan каза,

    Писа на юни 14, 2010 @ 9:07

    Добро утро,Муси!!!
    Като чета за този Голям кръст,направо ме побиват тръпки…Моля ви,обяснете по-подробно какво ще бъде влиянието му в обществен и в личен план,колко ще продължи това влияние,на всички ли зодии този кръст ще се отрази негативно,ще има ли ‘щастливци’,за които това ‘чудо’ ще бъде положително? А също и – има ли начини да се намали негативното му влияние? Благодаря ви! Лек ден!!!

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 14, 2010 @ 11:13

    Ния,
    въпросът ви е много интересен, но е толкова обширен, че изисква самостоятелна статия. При възможност, ще я напиша и ще коментираме подробно! :)

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 14, 2010 @ 11:24

    ivan,
    “на страха очите са големи” :)
    в световен план, може някъде да има военен конфликт, но това вече не е нещо ново, може да има катастрофи със самолети, влакове или автобуси, но това също не нещо, което не се е случвало. Възможно е някъде да се наблюдава и НЛО, да има земетресения, изригване на вулкани, урагани или друго природно недоволство. При хората възбудимостта да е по-голяма и оттам да има повече конфликти и социално напрежение.
    На лично ниво, повечето хора може да не го усетят.
    При тези, които са родени на границата между подвижен и кардинален знак, може да има здравословни неразположения, затова и в седмичния хороскоп по зодии предупреждавам за повече спокойствие, умереност и избягване на рискови ситуации.

  5. Snejana каза,

    Писа на юни 20, 2010 @ 21:02

    Какво става с този голям кръст? Точно на 19.06 започват при мен страхотни проблеми в личен план.Как да се спасим? Родена съм на 18.11.1972г в 03,30ч, ще има ли някъв изход ??? От м. 10-2009 страшен обрат с малко успокояване и сега отново.Как ше се отрази този кръст -токова смъртоносен ли е?

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 21, 2010 @ 18:26

    Snejana,
    на първо място не влагайте толкова драматизъм, защото сама си утежнявате ситуацията. Кръстът е конфигурация с поне 4 квадратури. А квадратите противопоставят енергии и изискват действие, взимане на решения, избор от различни варианти и заставане на определена позиция.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии