Седмичен хороскоп 15-21 март 2021

2021 3 20Меркурий в Риби

Венера в Овен

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Астрологичната картина през тази седмица прилича на гладко водно огледало. Много хора имат нужда да се огледат в него и да потърсят отговори. Питайте и ще ви се отговори. Задавайте въпроси и винаги ще получавате отговори в подходящия момент по точния начин.

Драматични аспекти няма, те ще се случват в следващите седмици. Но има три промени на знаците, в които се движат планети. Меркурий първи прави смяната като още във вторник преминава от Водолей в Риби. За планетата на комуникациите не може да се каже,че това е приятно събитие, тъй като във водния знак тя е изгнание. Риби подтикват към изразяване подмолната, неискрената страна на меркуриевото влияние. Откровенията не са искрени, макар да изглеждат така.

До четвъртък стелиумът Слънце-Нептун-Венера продължава да се движи компактно, подкрепен от секстили с Плутон от Козирог. Нарастващата Луна подтиква към активност, даване на обещания, сдружаване, обединяване. Този процес става по-очевиден в края на седмицата, когато Слънцето и Венера с един ден разлика преминават в Овен.

Дългочакана и жадувана пролетта официално идва в събота, 20 март 2021 година,в 11:37 ч., денят и нощта се изравняват, и светлата част на деня ще расте и расте.

В неделя, 21 март,Венера е също в Овен. Доминирането на Риби се разпада и ще забележите до края на седмицата колко обстоятелства и хора,включени в тях, ще се променят. Подходящо е за Овен, но е твърде грубо да кажа „палачинката се обръща“. Само гледайте.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, седмицата започва с Луна в Овен. Бъдете инициативни и активно включени във всичко, което искате да докарате до успешен край. В сряда огледайте добре финансовите си дела. При необходимост, търсете консултант. Особено ако ви предстои сключването на важна сделка по дългосрочен проект. В събота започва новата астрологична година на знака. В слънчевия период се отварят много нови възможности. В неделя ще се наложи да вземете важно решение. Бъдете сред близките си.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои успешна седмица. Нарастващата Луна в Овен прави динамичен транзит през слънчевия хороскоп, като внася нужното количество енергия там, където ще бъде използвана по най-ефективния начин. Новости на работното място ви очакват във вторник и сряда. Петък е добър бизнес ден. В юпитеровия период на личната година сте, време за активна професионална заетост, и лъвски постижения.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои успешна седмица. С Луна в другия огнен знак Овен в първите дни ще имате вниманието и подкрепата на близки на сърцето ви хора. С влизането на Меркурий в Риби, домашната среда настъпва голямо, макар краткотрайно, оживление. Бъдете внимателни за здравето си в сряда. В марсовия период на личната година сте, време за голяма физическа активност и нагърбване с много задачи. Марс е в зоната на партньорството, затова делегирайте смело част от тях на други хора.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои комуникативна седмица. Благодатният и вдъхновяващ стелиум с участието на планетния управител ще продължи да ви радва почти до края на седмицата. Новолунието в Риби създава чудесна възможност да изградите свой екип, да работите с хор, близки по дух. В сряда предстоят важни срещи. В петък решаването на финансови въпроси ще отнеме повече време. Пролетта идва в края на седмицата, с нея и прекрасното настроение.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои динамична седмица. Във вторник планетният управител преминава в срещуположния знак. В меркуриевия период на личната година ще е необходимо да разгърнете меркурианските си качества, да станете по-гъвкави и дипломатични, ако искате да постигате реализация и успех. С идването на пролетта в края на седмицата, навлизате в добър период да уредите проблеми, свързани със собствености, наеми, наследствени делби и др. подобни. Наглеждайте хората, които боравят със счетоводните ви документи. Възможна е проверка на контролни органи.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата започва с ангажименти с близки хора. Луната в Овен ще изисква бърза реакция. Някои ще пътуват наблизо. Във вторник и сряда романтични жестове ще оцветят еднообразното ежедневие. Пролетта идва официално в събота, а с нея Слънцето и Венера огряват домашната среда , обещавайки радостни събития в следващите седмици.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои седмица на подкрепата. Ще попадате в ситуации, в които отчетливо да си дадете сметка кой ви подкрепя, кой не, на кого можете да разчитате, на кого не. Дръжте отворени сетивата си, защото планетният управител от вторник е в Риби и искреността ще стане крайно дефицитна стока. Добър период за смяна на работа. Марс е във вашия знак, прави ви мотивирани и пробивни. Намерете си най-доброто, най-удовлетворяващото за вас професионално място. Имате избор.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои седмица на обединяване на сили и енергии с други хора. Умението ви да си сътрудничите с други хора, да намирате общото в различията, за да вървите заедно напред, през тази седмица ще блесне като ярко и полезно качество. От вторник Меркурий е в Риби, в зоната на здравето, пазете се от простуда. В меркуриевия период на личната година сте, време за важни промени. В края н седмицата Слънцето и Венера са в зоната на партньорството, като обещават подкрепа на личните ви планове.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои подвижна седмица. Растящата Луна в Овен ще ви води по неутъпкани пътища, ще ви среща с много нови хора, ще прави дните ви нескучни и достатъчно екстремни. От вторник Меркурий е в зоната личните доходи. В петък не приемайте първото предложение, пазарете се. С навлизането на Слънцето, и по-късно Венера, в Овен навлизате в много динамичен период на личната си година, живот на колела и по чужди места.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, предстои седмица с много професионални ангажименти. Луната нараства и това ви прави подвижни и готови да организирате работата и живота на други хора. Новолунието в Риби, в юпитеровия период на личната година, е отправна точка за разгръщане на започнали вече проекти, но повече подкрепя новото. Нужна ви е съществена промяна в подхода към справяне с важна за вас ситуация. В сряда ви очакват изненади. В петък някои въпроси свързани със собствености, задължения, наеми, ще намерят своето решение.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои седмица на изненадите. С Уран в зоната на партньорството, от години не можете да се оплачете от скучен живот. Всяко преминаване на планета там,раздвижва нови пластове и отваря нови възможности за запомнящи се събития. Луната ви сюрпризира един път в месеца, сега това може да стане във вторник или в сряда. С много планети в зоната на романтиката, очакването е за позитивни и подкрепящи обстоятелства в личните дела. В меркуриевия период на личната година, промените стават бързо и с по-голяма лекота.

За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои финансово ангажирана седмица. От вторник Меркурий е във вашия знак, добър финансов съветник и ловък търговец, подкрепен от стелиума във вашия знак. В края на седмицата се разделяте със Слънцето и Венера. В началото на пролетта, те ще зареждат с позитивна енергия финансовата сфера, със съвети как да увеличите личните си доходи.

Дати на някои астрологични събития

На 16.03.2021/ 0:26/ Меркурий в Риби

На 20.03.2021/11:37/Слънце в Овен

На 21.03.2021/ 16:16/ Венера в Овен

През тази седмица Луната се движи между зодиакалните знаци Овен и Рак, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

16.03.2021 / 5:40 – 16.03.2021/ 12:56

18.03.2021/ 22:40 – 19.03.2021 / 1:47

21.03.2021 /14:04 – 21.03.2021/ 14:17

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

За лични консултации ми пишете на

mussydacheva@abv.bg или на mussy.dacheva@gmail.com

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии