Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2010 г.

Пълнолуние в неделя

Венера и Юпитер директни

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои динамична работна седмица. В понеделник и вторник имате да свършите много работа, която не се вижда и едва ли ще бъде оценена от околните, но е много важна, за вашите текущи дела. Договаряйте общи условия с инвеститор, свързвайте се с хора, които се колебаят дали да ви окажат съдействие, разменяйте информация с такива, които са далеч от вас. Сряда и четвъртък са дните за конкретни, точни разговори, за подписване на договор, за започване на нов проект или преместване на ново работно място. В петък или в събота, някои ще получат добро възнаграждение за свършена работа.

ЛЪВ
За по-голямата част от родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои успешна седмица. В понеделник Слънцето прави много благоприятен аспект с Юпитер, който задава тон на следващите дни до пълнолунието в неделя. Вложете цялата си енергия в нещо смислено, което ще се развива напред във времето. Може да бъде образование, интимна връзка или делови проект. Важните си срещи планирайте за четвъртък. Родените в последните градуси на знака по пълнолунието, в края на седмицата, да бъдат внимателни със здравето си. Също така обезопасете дома си срещу кражба или течове от собствената ВиК инсталация или тази на съседите.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец продължава и даже сега става още по-интензивна благоприятната тенденция за успех. Причината е в тригона на Слънцето и управителя на Стрелеца- Юпитер, който се случва в понеделник, но влиянието ще се усеща до края на седмицата. Марс и Меркурий в знака също добавят позитивни нотки в този динамичен последен участък от личната ви година- сатурновия период. Силните ви дни са понеделник, сряда и четвъртък. Сега, преди и по пълнолуние, може да съберете плодовете както на своя труд, така и от усилията на хора – съмишленици или такива, с които сте професионално обвързани. Юпитер излиза от ретроградност и ще донесе благополучие в дома ви.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои продуктивна работна седмица. Тя ще мине под знака на силната подкрепа на важни за вас хора или на такива,чийто брой и добро отношение може да повлияе съществено върху обстоятелства в професионалния ви живот. Влиянието е позитивно и силно изразено за родените в първа и втора декада. Важни делови срещи насрочвайте за вторник по обяд. В петък Венера излиза от зоната на ретроградната си фаза и в следващите дни постепенно ще набира скорост в права посока, като по този начин ще изпълни живота ви с повече хармония и радост.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата предлага предизвикателства за ума и тялото. Раздвижване има в няколко сфери от живота ви. В професионално отношение- някой нещо ви предлага, не бързайте с решението си до четвъртък. Тогава ще бъдете в най-добра позиция за разумно и добре претеглено становище. Петък също е благоприятен за деловите взаимоотношения, за водене на съдебно дело, решаване на имотен спор, за уреждане на пътуване или служебно празненство. В дома ви има промени, ще трябва да правите подобрения, да пренареждате стая, да посрещате гости.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог продължава добрата тенденция от предходната седмица. За да сте на ниво, бъдете организирани и предприемчиви. Моментът е добър за реализация на намисленото, управителят на знака – Сатурн е в хармонични отношения с Марс и Меркурий, което дава рамо на сериозните ви дела. Юпитер излиза от ретроградност и в следващите месеци ще ви подтиква да се захващате с по-мащабни проекти, а също така и с обезпечаване на семейството ви със собствен дом, ако нямате такъв. През тази седмица важни делови срещи планирайте за четвъртък. В почивните дни се постарайте да сте сред близки и обичани хора.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата обещава реални, осезаеми резултати от усилия,вложени в определено направление през последните седмици. Имате „карт бланш“ за свой проект или цел, като подкрепата може да бъде дадена в различна форма – морално или материално, но при всички случая достатъчно щедро. В сряда сте в най-силната си позиция,тогава вашият управител Меркурий прави хармоничен аспект със Сатурн и това е знак за начало на нещо ново и перспективно, дори за някои това да изглежда не в реда на нещата или твърде екстравагантно.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е забележителна с излизането на управителката Венера от нейната ретроградна фаза. До края на ноември тя ще се движи през вашия знак, в права посока, като с това ще ви подкрепя както в личните, така и в професионалните начинания. В четвъртък можете да съчетаете романтика и прагматизъм, и да излезете от неясна ситуация. В почивните дни ще ви се отвори врата, която е била затворена, и ще успеете да получите финансовата подкрепа, която дълго време чакате. Седмицата е добра за купуване на автомобил, или друго средство за придвижване.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей са в отлична астрологична позиция. През тази седмица и двамата управители на знака са в хармонични, подкрепящи аспекти, Сатурн прави секстил с Марс и Меркурий до сряда, включително. А Уран е в тригон със Слънцето в четвъртък. Каквито и пречки да се появят, то те ще бъдат преодолени благодарение на прозорливостта и интелекта ви, а също и на известна доза късмет. Най-успешни ще бъдете при работа с институциите, можете да се разберете с бюрократи, да си уредите разрешително, да получите желан документ, да успеете в съдебен спор. Силните ви дни са сряда и четвъртък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица предлага много нови неща. Най-облагодетелствани са тези от втората половина на знака. За тях водният тригон на Слънцето и Юпитер в понеделник задава оптимистичен тон и голяма доза късмет в повечето от сферите, обект на целенасочена активност. Не позволявайте никой да развали доброто ви настроение. Срядата ще ви зареди с нови идеи и рационални решения на стари проблеми. От четвъртък нататък, постепенно ще започнете да усещате ефекта от директните Венера и Юпитер, които ще зададат нов тон в емоционалните ви взаимоотношения.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата започва с отличен старт, който може да ги изпрати далеч напред, преди конкуренти или съперници. Ще имате много срещи и разговори, предложения и обещания. Най-важното обаче оставете за четвъртък. Тогава търсете и мнението на компетентен човек, лекар, ако имате проблем със здравето, или консултация със специалист в областта, в която имате проблем за разрешаване. Без да се увличате в залозите, играйте на тото (или друго) в четвъртък и неделя. На някой от вашата зодия е голяма вероятността да се усмихне късмета в материалната сфера. Други ги очаква късмет в любовта.

РИБИ
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица са в противоречива позиция. В понеделник и вторник едновременно действат напрегнат аспект между Слънцето и Нептун, и хармоничен аспект между Слънцето и Юпитер, другият управител на знака. От една страна ще бъдете притеснени от ситуация, в която се ограничават възможностите ви за изява, или ще се чувствате подведени от някого. От друга страна обаче ви очакват компенсации и възнаграждение за усилията, търпението и лоялността, които сте проявили. Петък и почивните дни са благоприятни за вас.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 18 ноември 2010 година, четвъртък, в 18:53 часа, Юпитер излиза от ретроградната си фаза.

На 18 ноември 2010 година, четвъртък, в 23:17 часа, Венера излиза от ретроградната си фаза.

На 19.11.2010 г, петък, между 07:32 часа, когато прави аспект с Венера, до 12:04 часа, когато навлиза в Телец, Луната е без курс и в този период от време не се препоръчва предприемане на нищо важно.

На 21 ноември 2010 година, неделя, в 19:25 часа, Пълнолуние в 29 гр Скорпион( Слънце)- Телец (Луна)

Луната през тази седмица се движи между знаците Риби и Близнаци, през втора и трета четвърт

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии