Седмичен хороскоп 16-22 май 2011 г.

Пълнолуние в Скорпион, във вторник.

Венера и Меркурий -в Телец,  Слънцето в Близнаци.

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои резултатна работна седмица. Пълнолунието във вторник изпълва дните ви с предизвикателства и амбиция за себеутвърждаване. Много от това,което сте планирали, ще успеете да изпълните, та дори и отгоре. Венера и Меркурий в понеделник напускат вашия знак и преминават в Телец. Това е добра новина, защото от тази зона на зодиака ще имате от тяхна страна подкрепа в дейности, целящи финансово обезпечаване на проекти, намиране на доходни ангажименти и възвращаемост на инвестициите. Сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата обещава напрежение,но също така и високи резултати. От страна на колегите си може да се чувствате притиснати и предизвикани по един или друг начин в дните на пълнолунието. Противопоставянето на Слънцето и Луната ще повишава градуса на емоциите, а в същото време може да усещате отпадналост и недостиг на жизнен тонус. В сряда и четвъртък е важно да бъдете вътрешно мобилизирани и концентрирани в това, което правите. Така за пореден път ще покажете сила на характера и висок професионализъм.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи много ангажименти и съответно удовлетворение от постигнатото. Бъдете активни и отзивчиви, не отказвайте на покани и предложение, защото „все от някой храст ще изскочи заек“. По пълнолуние могат да се отворят пред вас много врати и да ви се даде възможност за престижна и доходоносна работа. В сряда и четвъртък вземете инициативата в свои ръце, и не изпускайте процесите,които ви касаят, от контрол. В четвъртък някои ще имат добри приходи. В петък обаче бъдете внимателни, ако се налага да поемете финансови ангажименти.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоят добри новини. Меркурий и още по-важното, Венера, навлизат в Телец, а това значи повече контакти, повече възможности за изява и обличане в материална форма на най-невероятните ви идеи. Можете да дърпате юздите в желаната от вас посока, да избирате най-доброто за себе си и за хората, които харесвате. Пълнолунието ви включва в обща дейност, с която можете да насочите вниманието на околните към себе си и своите планове,да потърсите и да намерите финансова подкрепа. Петък и събота са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица е изпълнена с позитивизъм. В първите часове на понеделник Меркурий и Венера заедно навлизат в сродния ви по стихия знак Телец. В тази зона се намират Слънцето и Марс. Всичките те отправят към вас подкрепа и обещание за успехи. Пълнолунието във вторник при някои може да донесе дългоочакван резултат свързан с обучение. Шансове за отлично представяне имат тези,които в следващите дни ще участват в състезание, на изпит, на изложба или ревю. Най-интензивно и позитивно е влиянието върху родените в първата половина на знака. Силните ви дни са понеделник, петък и събота.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог в предстоящата седмица е изпълнена с очакване за късмет и реализация. Позитивизмът изпълва дните ви, причината за което са Венера и Меркурий,които в понеделник навлизат в сродния ви по стихия Телец. С не много усилия ще успеете да внесете хармония в повечето сфери на живота си. Проявявайте повече щедрост към тези,които имат нужда. Отделяйте повече време и внимание на любимите си хора. Петък и събота са силните ви дни.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата започва с преминаването на Меркурий, управителят на зодията, в Телец. Компания му прави Венера,която навлиза в своята обител и ще подкрепя стремежите ви придавайки им красота, страст и прагматизъм. Да, на много от ситуациите,в които ще изпадате, е важно да гледате практично и с оглед на бъдеща полезност. В дните на пълнолунието е удачно да приложите разтоварваща диета. Може би искате да промените нещо в работната среда, да си закупите нова техника или да направите козметичен ремонт. По-добре го отложете за следващата седмица. В сряда и петък може да имате успешни сделки.

Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни навлизат в благоприятен период. Управителката Венера преминава на своя територия,в собствения и знак Телец. Придружава я общителният и интелигентен Меркурий, което от своя страна внася разнообразие и интензивност в социалните контакти. Пълнолунието във вторник за някои може да донесе известие за получаване на кредит, а на други освобождаване на средства или „карт бланш“ от инвеститор. Сряда и четвъртък са силните ви дни. В събота Слънцето преминава в сродния ви по стихия Близнаци и ще улеснява в голяма степен пътя ви.

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей навлизат в благоприятен период, но от края на седмицата нататък. Пълнолунието в Скорпион може да ви създаде някои затруднения. Домът и близките ви ще имат повече претенции към вас, ще се налага да проявите находчивост и характер, за да се справите с проблемите, без да нарушавате драстично балансът в семейните взаимоотношения. А той ви е необходим,защото се нуждаете от подкрепа за начинанията си. Сряда и четвъртък са силните ви дни. В събота Слънцето преминава в сродния ви по стихия знак Близнаци,откъдето ще ви дарява с подкрепата си.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през следващите дни продължава емоционалния маратон. Поводи за бурни реакции валят отвсякъде. Причината, разбира се, е в пълнолунието, което винаги нажежава страстите. Сега то е в Скорпион, а Луната в този знак няма да ви остави безразлични нито към проблемите на възрастните, нито към тези на децата. Меркурий и Венера навлизат в Телец, в понеделник сутринта, а това ще ви помага в следващите седмици да намирате своевременни и практични решения. Понеделник и вторник са силните ви дни.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои забележителна седмица. Пълнолунието е във вашия знак, а това поставя много изисквания към вас и способността ви да се справяте в сложни ситуации. В понеделник и вторник е важно да не оставяте нищо на случайността,а да поемете инициативата в свои ръце,и да си движите делата според собствените виждания. Може да се наложи да давате повече, отколкото сте планирали, и да полагате повече усилия, за да задържите позициите си. Петък и събота са успешни дни за вас.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои емоционална седмица. Предпоставката е в пълнолунието в Скорпион, и в едновременното навлизане на Венера и Меркурий в изпълнената със страст и желания територия на Телец. Много от творческите ви проекти могат да придобият окончателна форма и да намерят практическо приложение, носейки ви съответното възнаграждение. Преценявайте добре хората и ситуациите, защото до края на тази седмица съществува риск да бъдете подведени в посока, в която не бихте искали да се движите. Понеделник и петък са силните ви дни.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 16.05.2011 г., в 1:12 ч., Венера преминава в Телец.

На 16.05.2011 г., в 2:18 ч., Меркурий преминава в Телец.

На 21.05.2011 г., в 12:21 ч., Слънцето преминава в Близнаци

На 17.05.2011 г., в 14:08 ч., Пълнолуние в 26°Скорпион

Луната през тази седмица се движи между знацитe Скорпион и Водолей, през втора и трета четвърт.

Луната е без курсна:

17.05.2011 г., в 13:09 ч. – 17.05.2011 г., в 19:22 ч.

19.05.2011 г., в 16:17 ч.- 19.05.2011 г., в 22:16 ч.

21.05.2011 г., в 23:04 ч.- 22.05.2011 г., в 4:32 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии