Седмичен хороскоп 17-23 май 2010 г.

Satr JupСлънцето навлиза в Близнаци

и в

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои натоварена с ангажименти седмица. Ще трябва да полагате повече усилия, за да поддържате интереса към себе си и към това, което можете да правите. В професионалната сфера ситуацията е противоречива заради напрегнатия аспект на Юпитер и Сатурн,който става точен в неделя. Вторник е ден, в който можете да постигнете много от това, което сте планирали, а също така и да си получите полагащото възнаграждение.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица ще се наложи да се движат “по острието на бръснача” опитвайки се да задържат някого, който иска да ги изостави и същевременно да се приближат до другиго, поемайки риска на неизвестното. Недоразумение с приятел или попадане в нагласена ситуация може да ви донесе разочарования в първите дни на седмицата. Ще ви се наложи да взимате трудни решения, свързани с работата ви. Вторник е силен и успешен ден, а в петък не отказвайте приятелска покана за почивните дни.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица е забележителна с опозицията на господаря на знака – Юпитер и Сатурн. Известни ограничения в професионалната сфера ще усетят повечето, но най-силно влиянието ще бъде върху родените в последните градуси на Стрелец и асцендент там, а също така и при тези, които имат напрегнати аспекти на Юпитер и Сатурн в наталните карти.
Възможни са финансови загуби, а също така и напрежение в личните взаимоотношения. Бъдете внимателни в почивните дни и не се претоварвайте с работа или… с удоволствия.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои неспокойна седмица. Венера, управителката на Телец, е в конфликтни астроотношения с три от далечните планети  – Юпитер, Уран и Сатурн. Тя е във фокуса на тау квадрат, чието най-силно влияние е в понеделник и вторник. Тези, които работят със словото, е добре да си налагат контрол над това, което приказват или пишат,защото прекалената откровеност, ще се обърне срещу тях.. Тези, които работят с пари, да не бързат да взимат решения поблазнени от бърза и голяма печалба, защото рискуват да загубят.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои интересна седмица, в която не всичко планирано ще се случи, но пък ви очакват и приятни изненади. На принципа “двама се карат-третият печели” пред вас мога да се появят нови възможности за растеж в кариерата. За родените в последните градуси на Дева и особено с асцендент там, ситуацията е по-сложна и това ще проличи още в понеделник. Тези, които имат Юпитер и Сатурн в квадрат или опозиция в рождената си карта, трябва да бъдат много внимателни в служебните си взаимоотношения и да не предприемат необмислени действия.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка предполага раздвижване в професионалната сфера,което може да доведе до позитивни промени. Ще ви се наложи да се настроите на динамичната вълна, която провокират деловите и личните ви партньори. Постарайте се да стоите далеч от прекалено емоционалните и драматични ситуации, в които някои ще искат да ви въвлекат. Не взимайте решения под влияние на емоциите, особено що касае подписване или разтрогване на договор. Петък и почивните дни са по-спокойни и подкрепящи.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои предизвикателна в много отношения седмица. Очакват ви промени и в зависимост от гледната точка, те могат да бъдат позитивни или негативни. Някои от вас могат да извлекат полза от погрешните стъпки на други и да увеличат приходите си. Други, вероятно ще бъдат въвлечени в служебен конфликт, от който няма да излязат невредими. В емоционалната сфера са възможни раздвижвания, които да доведат до раздели, като особено силно е това влияние за родените в края на знака.  До сряда ситуацията е напрегната, благоприятен ден е петък.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои напрегната седмица. До сряда ще са ви нужни голямо количество енергия и много разум, за да се настроите на нужната вълна и да бъдете адекватни в поведението си.  Предстоят промени на работното място,които ще бъдат най-предизвикателни за родените в първите градуси на Везни. Възможно е да бъдете подведени от някой, на когото много разчитате, затова имайте готовност за бърза пренастройка. По празниците ситуацията се успокоява и всичко си идва на мястото.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои предизвикателна седмица. Двамата управители на знака – Уран и Сатурн са в включени в напрегната конфигурация, водеща до превъзбуда и нестандартност в поведението, което може да дойде в повече на близките ви и на хората, с които работите. В началото на седмицата  бъдете внимателни към всичко свързано с бърза печалба, защото там има риск за подвеждане и загуби. В неделя разчитайте на подкрепата на родственици.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица ще се занимават най-вече с личните си дела, особено ако в предишната седмица са отделили твърде много време на проблемите на другите. В четвъртък Венера навлиза във вашия знак и ще се движи през него до средата на месец юни. Под нейно влияние ще изпитвате нужда от повече романтика, красота и любов в живота си. До сряда обаче бъдете по-въздържани, защото точно Венера може да ви подтикне към неразумни приказки и действия. Петък и почивните дни са благоприятни за пътешествия и празнуване с приятни хора.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата предлага силни емоции, които не винаги ще бъдат добър съветник. Важно е да запазите самообладание и да посрещнете неочакваните новини или ситуациите, в които попадате, с повече разум и находчивост. Възможно е разочарование от хода на дело, подвеждане от близък човек или провокиране на чувството ви за справедливост под някаква форма. Вторник и петък са благоприятни дни, в които можете да разчитате на подкрепа.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е заредена с напрежение, но и с нови възможности. Бъдете коректни в отношенията си с близките и колегите, не си позволявайте нечестни и подмолни действия, защото ситуацията ще се обърне срещу вас. В професионалната сфера ситуацията може да се определи като критична, затова наложете си търпение и изчакайте по-подходящо време за претенции и договаряне.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 20 май 2010 година, четвъртък, в 3:04 часа, Венера преминава от Близнаци в Рак.
На 21 май 2010 година, петък, в 5:33 часа, Слънцето преминава в Близнаци.

На 23 май 2010 година, неделя, в   7:35 часа, Юпитер и Сатурн са в точна опозиция в 27 Риби-Дева.
Неблагоприятното влияние на аспекта е през целия месец май. Най-силно засяга професионалната сфера на тези, които имат Юпитер и Сатурн в напрегнати аспекти, квадрат или опозиция, в рождествения си хороскоп.

Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Везни, през първа и втора четвърт (фаза).

Етикети: , , ,

11 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 7:23

    Венера преминава в рак:)А слънцето в близнаци:) Муси меркурия се обърна директно:)

  2. tina каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 7:58

    Искам да попитам Муси,аз съм зодия лъв с асцендент рак,коя зодия трябва да чета от двете?Кое е по-важно от двете? И в четвъртък Венера в кой знак влиза в рак или близнаци,защото пише при рак,а в края на статията пише близнаци? Благодаря предварително.

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 9:46

    tina,
    благодаря ви че ми обърнахте внимание, разместила съм местата на събитията :), така е като се пише по нощите :)
    Четете хороскопа и за слънчевия и за асцендентния знак :)

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 9:48

    moon_in_taurus,
    утрото е по-мъдро от вечерта, дори когато Меркурий е директен :)
    Като се замисля, може би от време на време е добре да пускам нещо погрешно, за да проверя дали сте внимателни в четенето :)

  5. tina каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 10:02

    Благодаря много :)

  6. moon_in_taurus каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 11:10

    Ние внимаваме,внимаваме :)

  7. mariq каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 15:08

    аз съм зодия дева имного ще се радвам ако,това което казвате се сбъдне,благодаря Ви за надеждите. Желая Ви успех и много късмет

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на май 19, 2010 @ 11:34

    Марияна Мишева Тодорова,
    тези лични въпроси, а и други такива се обсъждат в лична астроконсултация, за което ми пишете на mussydacheva@abv.bg

  9. Vanita каза,

    Писа на май 19, 2010 @ 17:46

    Здравейте Муси,
    аз се казвам Ваня и съм родена на 2.10.1970 г. Бих искала да Ви попитам коя от двете дати – 21.05.10 или 25.05.10 е по – добра за мен, за започване на нова работа ?

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на май 19, 2010 @ 23:08

    Vanita,
    25-ти, тогава имате лично новолуние, денят е вторник, докато 21-ви е в петък, последен работен ден.

  11. vanita каза,

    Писа на май 20, 2010 @ 10:01

    Много ви благодаря !

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии