Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2011 г.

Слънце в тригон с Нептун

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата започва напрегнато. В понеделник и вторник ще бъдете принудени да отделите повече внимание на домашни ангажименти и задължения към хора от семейството ви, които сте поели. В работните дела имате напредък, срещате разбиране и подкрепа. Не позволявайте вътрешната неувереност и притесненията ви да стават достояние на околните. Финансовото обезпечаване на дейността ви е под въпрос, трудностите, които имате в някаква степен могат да намерят решение в четвъртък.

На родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица обещава сбъдване на желания. Нещо, което сте искали от все сърце, нещо към което сте се стремили, и сте положили много усилия, за да го постигнете, ще получи форма и съдържание. Но, обстоятелствата за това са най-благоприятни до сряда. Затова бъдете активни и направете нужните крачки. Отделяйте повече внимание на близките си, особено на децата, а в почивните дни ви очакват подаръци и придобивки.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои динамична седмица. Не всичко ще става според очакванията ви, в много от случаите ще трябва да проявите толерантност, разбиране и отстъпчивост. С някои хора ще играете на „развален телефон“ , но при всички случаи ще съумеете да излезете от конфузна ситуация с присъщото ви чувство за хумор. Втората половина на седмицата, от четвъртък нататък, е значително по-благоприятна. Бъдете внимателни обаче в ситуации,в които са намесени чужденци, включая и нашенци, живеещи или работещи в чужбина.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица обещава придобивки- морални и материални. За повечето от вас обстоятелствата сега работят в полза на повече сигурност и стабилност в ежедневието. Можете да разчитате на доверие и подкрепа от страна на тези, с които работите и живеете. Някои може да получат предложение за съвместна работа и да сключат изгоден договор. Четвъртък е ден на интересните хрумвания, когато има вероятност да получите прозрение или да ви дойде на ум решение на важен за вас проблем. Петък е напрегнат,но почивните дни, особено неделята, ще ви донесат приятни изживявания.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица обещава подкрепа и добри резултати. За да получите това, към което се стремите обаче, ще трябва да направите някои отстъпки, дребни компромиси и преодоляване на горделивостта. Успех ще имате, ако действате, според плана си разбира се, в понеделник, вторник и сряда до обяд. Включете „на ход“ не само разума, но и интуицията си. Почивните дни, особено неделята, ви носят хармонията, от която се нуждаете.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица изисква добра организация и вникване в подробностите на всяка ситуация. Дребните неща понякога „обръщат колата“, затова не подценявайте нито малките хора нито малките, на пръв поглед, проблеми. Важно е през първите дни на седмицата – в понеделник и вторник, да бъдете внимателни, любезни и търпеливи към недостатъците и грешките на другите. В петък бъдете нащрек за всичко, което свързва в едно… пари и приятели. Събота след обяд и неделя са дни за удовлетворение и реванш.

ВЪЗДУШНИ

Пред родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои хармонична и удовлетворителна седмица. Още в първите дни-понеделник и вторник, ще усетите радостта от това да бъдете разбрани и добре приети. От вас се иска да подходите към околните по начина, по който искате към вас да се отнасят. В някои двойки суматоха може да предизвика дългоочаквана новина. Някои от вашите планове изискват по-голям финансов ресурс, което може да доведе до разногласия и остри спорове във втората половина на седмицата. В събота близък човек ще се опита да повлияе на избора ви. В неделя ще научите важен урок или ще придобиете полезно умение.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои една противоречива седмица. В материално отношение бъдете внимателни, избягвайте излишните харчове и не се впускайте във финансови начинания,без сериозни гаранции. В емоционално отношение обаче седмицата носи много радост и удовлетворение от добре развиваща се ситуация,която за вас в бъдеще може да тръгне в още по-добра посока. В петък едно недоразумение може да прерасне в сериозен конфликт. В неделя ситуацията около вас се хармонизира.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица, поне в първата половина, е сравнително спокойна, нещо което едва ли ще е по вкуса на мнозина от вас. Желанието ви да сте полезни на приятели и познати обаче може да влезе в противоречие с нуждата на близките ви от вас. Четвъртък е ден на невероятните идеи и рационалните решения. Петък и събота са заредени с емоции и конфликти, но в неделя обстановката се разведрява.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак астрологичната обстановка през тази седмица предлага изпълнено с емоции ежедневие. До сряда много от това, което си пожелавате, ще ви изглежда близко и достъпно. За приповдигнатото ви настроение ще допринесат и хора около вас, които преднамерено или не, ще ви насочват в определена посока, която във втората половина на седмицата ще бъде подложена на преоценка и изясняване. Очакванията към вас са големи и в старанието си да не разочаровате близките си или хора, които разчитат на вас, правите и невъзможното, за да не ги разочаровате. В петък бъдете внимателни в харченето, и в даването на обещания.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои интересна седмица. По някои въпроси ще ви бъде трудно да намерите „точка на пресичане“ с партньор по бизнеса или в брака. Особено трудно ще постигате съгласие по въпроси свързани с чужбина- пътуване, дестинация, работа с хора отдалеч, експорт-импорт на стоки и услуги. Във вторник, сряда, и дори в четвъртък,с цената на известни компромиси, сближаването на мненията е възможно. Петък обаче е натоварен с прекомерно много емоции и разумът съответно-отстъпва. В неделя ви очакват добри новини от приятели.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е интересна заради тригона на Слънцето с Нептун. Силната интуиция и мекотата в отношенията могат да бъдат чудесен фон, но само за кратък период от време в понеделник и вторник. През останалото време ще трябва да вложите повече ум и енергия, да приемете предизвикателства, за да стигнете до отговорите, които търсите. В неделя ще се радвате на успехите на някой,близък на сърцето ви.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 22.10.2011 г., в 2:57 ч., Слънцето е в тригон с Нептун.

На 23.10.2011 г., в 21:30 ч., Слънцето влиза в Скорпион.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Дева, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

18.10.2011 г., в 1:18 ч. – 18.10.2011 г., в 4:38 ч.

20.10.2011 г., в 6:30 ч. – 20.10.2011 г., в 13:06 ч.

22.10.2011 г., в 15:35 ч. – 22.10.2011 г., в 17:41 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии