Седмичен хороскоп 18-24 декември 2017

НЛ 18 12 17Новолуние в Стрелец в понеделник

от сряда

Меркурий директен от събота

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Предстои ни невероятна седмица, предпоследната за тази година. Тя започва с новолуние и завършва с Бъдни вечер. В нея имаме край на ретроградна фаза и навлизане в нов знак на две космични тела, както и няколко важни точни аспекта.

В понеделник е новолунието в Стрелец. Слънцето и Луната се срещат в 26-я градус на Стрелеца на 18.12.2017 година в 8:30 часа. Това е последното новолуние за годината. Когато светилата правят съвпад настъпва период новото да навлезе в живота ни – новите начинания,новата работа, новите хора. Но тъй като Меркурий е ретрограден почти до края на седмицата, то новото ще присъства повече в намерения и планове, отколкото като реални стъпки.

В сряда, на 20 декември, предстои да се случи важно астрологично събитие, което подвижните знаци очакват с нетърпение. Рано сутринта, Сатурн напуска огнения Стрелец, за да навлезе в „свои води“, в земния знак Козирог. Транзитът на Сатурн през Стрелец започна на 23.12.2014 година, от юни до септември се върна в Скорпион за кратко. От 18.09.2015 г до 20.12.2017 година Сатурн, с две ретроградни фази, бе изцяло в Стрелец. За този период той премина през позициите на рождените слънца в Стрелец, през опозиция с тези от Близнаци, през квадратури с тези от Дева и Риби, в поредната . За подвижните зодии това бе време на важни промени, запомнящи се събития и учене на сатурновите уроци. Господарят на кармата не остава безразличен никой, прилагайки своите методи за мотивация и движение напред.

Навлизайки в Козирог Сатурн постепенно прехвърля вниманието си върху родените в кардиналните знаци. За тези от Козирог той ще премине през позицията на рождените слънца, при някои дори по два пъти, когато това се случва в зоната на ретроградност на планетата, но в Стрелец няма да се връща. За родените под знака на Рак Сатурн застава в опозиция на рожденото Слънце за определен период от време между 2018 и 2020 година, а за родените в Овен и Везни – в квадрат. Ретроградните фази на Сатурн са в периода 18.04.2018-6.09.2018 година, 30.04.2019-18.09.2019 година, 11.05.2020-29.09.2020 година.

За Сатурн в Козирог ще говорим в много бъдещи хороскопи, затова само маркирам някои особености на този транзит. Сатурн е в собствен знак и от него очакваме проявление на предимно добрите страни – неговите и тези на знака Козирог. Очакваме повече ред, осъзнатост, спазване на законите, разум, прагматизъм, който е ориентиран към това, което е добро за хората, и за планетата. В кардиналните знаци са също така Уран в Овен, до май 2018 година и Плутон.

Плутон ще посрещне и изпрати Сатурн в Козирог, като през 2019-та ще бъде в опасна близост до него,ще направят съвпад. През 2020 година Юпитер навлиза в Козирог, като по този начин тройката планети Сатурн-Плутон-Юпитер за един продължителен период от време ще бъде обединена в мощен стелиум, оказвайки силно влияние върху световните процеси и върху живота на всички хора.

За нас всичко свързано с Козирог е важно, защото България е под негово влияние. Да припомня, че предишното преминаване на Сатурн през Козирог бе в периода 14.02.1988-6.02.1991 година, период на дълбоки социални промени, обръщане, връщане, ново начало. От далечните планети, Уран и Нептун тогава са в Козирог, а по-късно и Юпитер в срещуположния Рак. Един сатурнов цикъл се извъртя за тези близо 30 години. Напреднахме ли, назаднахме ли, то се вижда и с просто око, но което е сигурно, не сме същите като преди 30 години. А младите, родени след 1991 година, ще преживеят първия си сатурнов транзит през Козирог. Сега навлизаме в нов 30 годишен цикъл, отново със сатурнови промени на всички нива. И независимо, че Сатурн сега ще бъде на своя територия, напразни обещания няма да има, поне докато не се включи Юпитер. Погалване по главичката също. Сатурн е пестелив на похвали и подаръци. Тях най-много ще ги има при земните знаци Дева и Телец, които ще бъдат в сатурнов подем.

Ден по-късно, на 21 декември, е навлизането на Слънцето в Козирог. Започва астрономическата зима, метеорологичната започна по-рано. В зоната сме на най-дългата нощ, и най-краткия ден. И на най-дългите сенки. Но денят започва да расте и позитивизма ни също, все пак пролетта и лятото ще дойдат само след няколко месеца.

На 21-ви, в четвъртък, са двата точни аспекта за седмицата. В началото на деня е тригонът на Венера и Уран в огнените знаци Стрелец и Овен. Чудесен аспект за запознанства, за намиране на приятели, за вълнуващи срещи с интересни хора. На границата между двата дни, 21-22 декември, е съвпадът на Слънцето и Сатурн. Ежегодната среща на Слънцето с кармичния учител бележи началото на поредния слънчево-сатурнов цикъл, с неговите фази, с подемите и спадовете му в рамките на около една година, до следващия съвпад.

На 23 декември завършва ретроградната фаза на Меркурий, четвъртата и последна за тази година. Ще посрещнем празниците с изправена планета на комуникациите и това ще помогне по своеобразен начин на организацията и радостните преживявания, които всеки очаква.

В края на седмицата е квадратурата на Юпитер към лунните възли. Аспектът е с относително голям интервал на случваемост, през около 3 години. Предишни квадратури към лунните възли Юпитер е правил през юни 2014-та в кардиналните знаци, когато планетата е била в Рак, през февруари 2011-та отново в кардиналните знаци, но при Юпитер в Овен. Сега двойният квадрат се състои в средата на неподвижните знаци при Юпитер в Скорпион. Аспектът е неблагоприятен за материалните дела, още повече на фона на ретроградния Меркурий, и в последствие стационарен. Някои дадени обещания няма да се изпълнят,но дано разочарованите не са деца, тъй като квадратурата става точна на връх Бъдни вечер.

Има и позитивни теми, които се развиват през седмицата. Луната е растяща, Нептун ще ни изпълва с надежди чрез хармоничните си аспекти с Марс и Юпитер, както и близостта на Венера и Слънцето, които се движат синхронично по небосвода до края на годината, че и в началото на новата.

Да ви е топло и уютно през тази седмица!

И добри полазници на Игнажден!

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои професионално активна седмица. Домашните задължения си остават като такива, но в центъра на вниманието стои нещо важно, от което зависи кариерата ви. Сатурн преминава в Козирог и това определено ще повлияе професията, реализацията като специалист, и договорните взаимоотношения. Ще има предизвикателства, но и нови възможности през този три годишен период на транзита му през кардиналния знак. Имайте готовност за промени, настройте се за тях и за по-големите изисквания, които ще бъдат отправени към вас. В четвъртък Слънцето влиза в зоната на професията и до края на годината ще осветява всички тъмни кътчета в тази зона,което от своя страна ви позволява да стъпите по-здраво на краката си, да си изясните целите и пътищата по които да ги стигнете. Бъдете внимателни в отношенията си с деца, искреното и коректно отношение за тях е много важно. Спазвайте обещанията си, не пропускайте да зарадвате дете.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, събота и неделя.

 

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои романтична седмица. Новолунието в другия огнен знак Стрелец може да даде импулс за промени във взаимоотношенията ви с близки на сърцето ви хора. Венера е носител на романтиката и хармоничният аспект с Уран през тази седмица подкрепя връзките от разстояние, дава шанс на разделените да се съберат, на свободните да намерят човека,с когото имат сходни възгледи и разбиране за живота. Но имайте предвид,че връзките започнали на ретрограден Меркурий не винаги са трайни. Или поне се иска да се работи много повече по тях, за да станат трайни. Другият акцент на седмицата, и то много важен,заради продължителното влияние, е преминаването на Сатурн в Козирог. В тази зона на слънчевия Сатурн ще ви кара да бъдете по-организирани, да цените времето и ресурсите си, да работите по-ефективно. Рутинната работа ще ви плаши по-малко през този период, а от друга страна ще развиете още по-добре качества като търпение и постоянство.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и събота.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, седмицата носи облекчение. Сатурн напуска знака ви, и това носи повече радост, отколкото тъга. Три години господарят на кармата бе във вашия знак провокирайки издържливостта ви и онези качества на характера, които ви правят свободна и независима личност. С преминаването в Козирог ограничаващото влияние на Сатурн се прехвърля върху финансовата сфера. Предстоят ви три години, в които ще учите сатурнови уроци свързани с пестеливостта, ограничаване на разходите, на уважение към това, което имате като ресурс, неговото запазване, или премерено изразходване. Мнозина ще се радват на стабилни доходи и материална осигуреност в края на периода. Под влияние на Сатурн някои ще се сблъскат със сериозни морално-етични казуси, ще се наложи да втвърдят рамките на личния си морален кодекс, както и да станат още по-критични към чуждите грешки и простъпки. Новолунието в Стрелец в началото на седмицата, задава приповдигнато настроение,което се усилва с нарастването на Луната. Освобождение, отпадане на ограничения, идва и по друга линия- Меркурий,чиято ретроградност бе във вашия знак, става директен в събота.

Благоприятни дни през седмицата – от понеделник до събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои забележителна седмица. Главният акцент е Сатурн, който навлиза в другия земен знак – Козирог. За вас започва благоприятен период на сатурново влияние,който ще продължи около три години. Строгият учител ще ви праща на места и сред хора, от които можете да научите повече, да подобрите знания, умения, да разширите кръгозора си. Тези, които се занимават с преподавателска дейност, пишат или издават книги, работят в медиите, ще минат през период на отправени повече изисквания, но и на много възможности. Старайте се да се фокусирате върху бъдещето си, да подберете една или две наистина важни за вас цели и да ги следвате настойчиво и търпеливо,тогава успехът ви е гарантиран. Слънцето също преминава в Козирог през тази седмица, огрявайки зоната на пътешествията и новите идеи. Нека само Меркурий да тръгне уверено напред, а това става през следващата седмица.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, седмицата е запомняща се. Най-важното събитие е преминаването на Сатурн в Козирог. Трите години,през които господарят на кармата премина през зоната на корените, родителите, наследствеността, главните житейски опори,нещо отне, нещо даде, но ви накара да бъдете по-силни и по-отговорни, остават назад. Пред вас е сатурновия подем, следващите три години, в които Сатурн ще ви прави по-уверени и настойчиви в това да реализирате потенциала си, да материализирате идеите, да приведете в изпълнение проектите си, да се радвате на ползотворен труд и високи резултати. А тези, които нямат, да намерят точния човек за себе си. Новолунието в Стрелец внася нови нотки в домашната среда, желание за промени и обновяване. Управителят на знака дава зелена светлина на подобни планове в края на седмицата. В събота Меркурий излиза от ретроградната си фаза. С нарастването на Луната ще расте и желанието ви за промени и обновяване.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник и сряда.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои забележителна седмица. След близо тридесет годишно обикаляне по зодиака Сатурн отново е при вас. За последно планетният управител ви бе на гости в периода 14.02.1988-6.02.1991 година. Всяко сатурново преминаване през собствения знак е свързано с трудности, задръжки, изпитания, периоди на съмнения и неуспехи, с поемане на повече товар работа, повече ангажименти към околните, повече изисквания на средата на работа и живот, и отправени критики. Това че Сатурн е управител на знака ви носи някои облекчения, заради сатурновите качества, които имате зададени изначално. Ако умеете да се учите от грешките на другите, това също ще ви помага да преминете с повече лекота през сатурновите мини. Сатурн ще ви подкрепя в сериозните начинания, там където сте вложили много усилия, или сега сте готови да го направите, за да придадете завършеност на идея, проект, изделие. Ще ви се наложи да се разделите с някои стари схващания, с лични предубеждения, страхове и задръжки, или с хора, с които имате нездрави, или нездравословни взаимоотношения. Едно позитивно обстоятелство разведрява атмосферата съществено. Слънцето прави съвпад със Сатурн веднага след неговото преминаване в знака ви, огрявайки вашата личност, в началото на поредния слънчево сатурнов цикъл.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои седмица на хубавите очаквания. Те са свързани с излизането на Сатурн от срещуположния знак Стрелец. За тези от първата половина на знака сатурновата криза приключва, но за останалите тя ще продължи още известно време. С преминаването си в Козирог Сатурн ще ви кара да бъдете по-отговорни при работа с чужди пари и още повече по отношение общите сметки с партньора. Сатурновият урок е в това да намирате ясна граница между своето и чуждото, между това върху което имате права, и там където нямате такива. След успешно положени изпити ще имате неговата подкрепа за стабилност в общите финанси и материална обезпеченост, като една от темите на неговото влияние. Новолунието в Стрелец в понеделник може да стане отправна точка за промени в партньорските отношения, за уточняване на някои параметри на връзката ви, но не бързайте това да правите през тази седмица, изчакайте Меркурий да се изправи и да тръгне уверено напред. На свободните сърца, тригонът Венера-Уран обещава интересни запознанства на живо, или в мрежата.

Благоприятни дни през седмицата – от понеделник до събота.

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои седмица на активното общуване. Новолунието в Стрелец е индикатор за силата на връзките ви с хората в най-близко обкръжение. Това ще бъде и основната тема на преминаването на Сатурн през Козирог и през зоната на вашите корени и отношенията ви с родителите, с рода. Предстоят ви три години на себеутвърждаване, на изграждане на среда, в която се чувствате на мястото си, като привличате към себе си подходящите хора и обстоятелства, и се освобождавате от това,което е непотребно или деструктивно за вас. Задълженията и отговорностите към близък човек, към семейството, ще се увеличат. Често ще ви се налага да правите избор между семейни и професионални ангажименти. В края на тази седмица Меркурий става директен и дава карт бланш за намерения свързани с обновяване на техническото оборудване или на машинния парк – лично или служебно, през следващата седмица.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък, петък и събота.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата носи успокояване на емоциите. Новолунието в Стрелец продължава темата за активната комуникация от предходната седмица, но по различен начин. Съвпадът на светилата,в понеделник, в зоната на комуникацията с приятелите и виртуалната среда, дава шанс на някои нови познанства, особено с включването на тригона Венера-Уран в следващите дни. В сряда Сатурн преминава в предходния знак Козирог. За три години напред планетата-учител ще ви подтиква да работите много върху себе си, да изграждате здрава връзка с вътрешния аз, да развивате духовните си сетива. Вероятно ще преживявате периоди на силно желание за отдръпване и усамотяване, на изключване от активна комуникация с околните, нещо което може да се наложи и заради спецификата на работата ви, или заради грижите по болен близък човек. Ограничаването на свободата ви може да се окаже полезно за излизане на преден план на качества като реализъм и съобразяване с потребностите на другите.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък и събота.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, седмицата е запомняща се с преминаването на Сатурн в зоната на кардиналните знаци. От срещуположния знак Козирог, в рамките на три години, Сатурн ще ви поставя задачи, ще ви подлага на изпитания, ще ви подтиква към промени, някои плавни, други резки и дълбоко трансформиращи. Най-важният урок за вас при този транзит е поемането на своя дял от отговорност за постъпките и случващото се. Сатурн ще в учи на самостоятелност, оставяйки ви сами в определени обстоятелства, когато не можете да прехвърлите задължения и отговорности на друг. Така ще ви помогне да придобиете самочувствие и вяра в себе си, да станете стабилни и да бъдете вие самите опора за другите. Новолунието в Стрелец и навлизането на Слънцето в Козирог са другите важни събития на седмицата, които също касаят партньорската сфера. Меркурий е все още ретрограден, затова промени в договорни отношения отложете за следващата седмица. Повече внимание обърнете на организацията на празниците и стриктното изпълнение на поетите ангажименти.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, четвъртък, петък и събота.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, седмица носи добри новини за финансите. Сатурн напуска зоната на личните доходи в сряда, преминавайки в Козирог. Така неговото ограничаващо влияние се пренася в друга сфера, тази на комуникациите, близките пътувания и близката приятелска среда. Тук сатурновото влияние ще ви кара да бъдете по-критични към изразните средства, начина на общуване, знаенето и употребата на езика, приемането и предаването на информация. През трите години на транзита коректното и почтено отношение ще ви носи дивиденти, обратното – неприятни изживявания. За добри лични доходи през седмицата благодарности отправяйте към Венера, която прави тригон с Уран, привличайки намерения за разплащане и неочаквани приходи. Меркурий също прави жест на добра воля като в събота се обръща и вече директен през следващата седмица ще ви радва с добри новини за укрепване на бюджета.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, сряда и неделя.

 

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, седмицата е изпълнена с добри новини. Новолунието в Стрелец в понеделник е в зоната на професионалната изява. Обещанието е за нови ангажименти, по празниците, и не само. За смяна на работата периодът е добър, но с уговорката подписването на договор да стане след като Меркурий излезе от ретроградната фаза, в края на седмицата, което на практика значи от следващия понеделник нататък. В сряда Сатурн напуска зоната на подвижния кръст, откъдето в последните три години отправяше към вас своите предизвикателства. В Козирог веднага прави среща със Слънцето. Така обединените енергии на двете космични тела се фокусират в зоната на изпълнение на желанията, на приятелите и подкрепата от хората близки ви по интереси и възгледи. Някои приятелства няма да издържат изпитанията, но ще се появят нови и то сериозни, с които да имате трайни и пълноценни взаимоотношения.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, сряда и неделя.

 

Дати на някои астрологични събития

На 18.12.2017/ 8:30/ Новолуние в 26°Стрелец

На 20.12.2017 / 6:48/ Сатурн преминава в Козирог

Венера в тригон с Уран на 21.12.2017/1:13

На 21.12.2017/18:27/ Слънцето преминава Козирог

Слънце в съвпад със Сатурн на 21.12.2017 / 23:09 

На 23.12.2017/3:50/ Меркурий става директен от 13°Стрелец

Юпитер в квадрат към лунните възли на 24.12.2017/ 22:24

През тази седмица Луната се движи между знаците Стрелец и Риби, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

18.12.2017/15:10 – 18.12.2017/15:33

20.12.2017/17:37 – 21.12.2017/4:29

23.12.2017/12:12 – 23.12.2017/16:42

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: 
www.temura.net

Етикети: , , ,

11 коментара so far »

  1. Еми каза,

    Писа на декември 18, 2017 @ 9:01

    Здравей Муси,

    Ако зодията ми е Везни, а асцендентът е Скорпион и моят Сатурн е в Скорпион, влиянието на Сатурн, който навлиза в Козирог върху двете сфери ли ще се отрази: комуникация и семейство или коя сфера взима превес в такъв случай?

    Поздрави и весели празници!
    Еми

  2. Гери каза,

    Писа на декември 18, 2017 @ 10:33

    Благодаря Муси, че всяка седмица ни даваш посока с твоите прекрасни астрологични прогнози. Много ми се иска ако има материали за преминаването на Сатурн в козирог да вмъкнеш нещо и за хората с асцендент козирог и за това на тях как ще им повлияе. Благодаря ти много, весели празници :)

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 19, 2017 @ 12:40

    Еми,
    в седмичните хороскопи не случайно пиша за зодия и за асцендент в зодията.
    Сатурн, навлизайки в Козирог, активира два хороскопа – слънчевия, който е за зодията и рождествения.
    По първия е по-силно влиянието като аспекти,в периода,в който се случват. При вас това е кварат към рожденото Слънце.
    Вторичното влияние по слънчевия хороскоп е това за зоната, в която се движи Сатурн, а тя е дъното на хороскопа,четвърти
    слънчев дом.Там също са възможни промени- домашна среда, отношения с близките.
    По рождествен хороскоп,спектърът от влияния е много по-голям. С предимство е зоната, която транзитира Сатурн там е неговото най-силно влияние.В случая това може да е трети дом- учене, близка среда, съседи, транспортни средства и т.н. Всеки аспект,който Сатурн прави освен със Слънцето ви, с останалите планети и асцендента,ще свързва трети дом с някой от другите, и сътветно ще повлиява там.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 19, 2017 @ 12:47

    Гери,
    в седмичните хороскопи пиша и за влиянието според асцендента.
    Планирам да направя материал за Сатурн в Козирог по домове, така както направих за Сатурн в Стрелец по домовете.

  5. Гери каза,

    Писа на декември 20, 2017 @ 11:12

    Четох материала за Сатурн по домове с интерес. Само не разбирам за всички зодии ли се отнася или само за тези със слънце в козирог или Сатурн в козирог? Тоест всеки гледа например в кой дом се намира знака на козирог или се гледа в кой знак и дом е Сатурн? Ако например Сатурн не е в козирог, пак ли се отнася същата информация за домовете?

  6. Гери каза,

    Писа на декември 20, 2017 @ 11:19

    Четох статията за стрелец по домове с интерес. Сега когато навлезе Сатурн е козирог не разбирам за всички зодии ли се отнасят тези данни или само за хората със слънце в козирог или Сатурн в козирог? Ако Сатурн не е в козирог и слънчевия знак не е козирог на конкретен човек пак ли се касаят същите ситуации по домове? Тоест всеки гледа в наталаната си карта в кой дом е разположен козирог и проследява информацията която сте написали за домовете или задължително трябва да има Сатурн в козирог или слънце?

  7. Диди каза,

    Писа на декември 20, 2017 @ 11:29

    Здравейте Муси – чета с интерес прогнозите, които публикувате. Аз съм един Козирог роден във втора декада на знака, с асцендент Козирог. Казвате че в този период “Слънцето прави съвпад със Сатурн веднага след неговото преминаване в знака ви, огрявайки вашата личност, в началото на поредния слънчево сатурнов цикъл”. Моля ако можете да уточните малко по темата. Как ще се отрази това на работата и личната сфера? Благодаря предварително!

  8. Гери каза,

    Писа на декември 20, 2017 @ 12:34

    Здравей Муси, относно статията която ще пишете за Сатурн в козирог по домове: за всички ли се отнася тази информация или само за хората със слънце в козирог или Сатурн в козирог? Например ако някой не е зодия козирог или Сатурн не преминава в козирог през наталната му карта ще се отнасят ли същите характеристики за домовете?

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 20, 2017 @ 16:54

    Гери,
    странен въпрос.
    За всички зодии се отнася, разбира се.
    Но, трябва да си гледате рождествения хороскоп и да отчетете къде е Козирог, кой или кои домове обхваща.
    Така Сатурн може да транзитира един, но също така два, а понякога и три рождени дома.
    И при това си движение да прави аспекти с рождени планети, което допълнително носи нови влияния,затова всичко е много индивидуално.

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 20, 2017 @ 16:56

    Диди,
    това може да се види при анализ на транзитната карта.
    Защото този съвпад на Слънце-Сатурн в началото на Козирог може да бъде в 12 рождествен дом,
    или в 1-ви, с различни влияния.

  11. Варта каза,

    Писа на декември 23, 2017 @ 5:59

    Скъпа Муси, с дълбока благодарност за незаменимите ежеседмични консултации със Звездите, Ви пожелавам топла и щастлива КОЛЕДА и една прекрасна следваща НОВА ГОДИНА! Нека БОГ винаги да е с Вас!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии