Седмичен хороскоп 19-25 декември 2011 г.

Новолуние и Бъдни вечер в събота

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица носи сюрпризи. И то не само, защото наближават празнични дни. В първия час на денят петък Слънцето и Уран, който е в първия градус на Овен, са в точен квадрат. Този аспект слага отпечатък върху цялата работна седмица. Предизвикателствата, които отправя, са за взимане на решение и бърза реакция на нещо необичайно и неочаквано. То вероятно е резултат на ваша постъпка, действие, нещо казано или направено през последния месец, след предходното новолуние, съчетано със слънчево затъмнение, в края на ноември. Няма място за тревога и страх, изчистете старите си задължения през дните до настоящото новолуние, и създайте условия новото да навлезе в живота ви. Седмицата носи обещания за добри приходи. Благоприятен ден -четвъртък.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоят неспокойни дни. До новолунието в събота имате да свършите много работа. Ще имате нужда от време и спокойствие да помислите върху дадена ситуация, преди да постъпите по един или друг начин. Но едва ли ще ви бъде дадено много време. Напрегнатият аспект на Слънцето и Уран, който стои в засада в края на седмицата, ще ви пришпорва за взимане на бързо и категорично решение. Бъдете внимателни с финансовите въпроси. В четвъртък, ако пазарувате, пазете си чантата, портфейла, кредитните карти, защото “има хора за всичко”, а в петък не разчитайте много на техниката, може да ви подведе. В събота всичко си идва на мястото, на Бъдни вечер и Коледа ви очакват топлина и радост сред близките..

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои интересна и ползотворна седмица. През следващите дни се развива един много хармоничен аспект между Слънцето и Юпитер, управителят на вашия знак. Ще се радвате на вниманието на околните, към вас могат да бъдат отправени очаквания, а също така и някои конкретни предложения за работа. За да не изпаднете в прекалено самодоволство обаче Съдбата ви е подготвила и някои „препъни камъни“ с квадрата на Слънцето и Уран. „От коя туфа ще излезе заек“ не може да се предвиди, затова очаквайте неочакваното, както винаги, когато се намеси Уран. Може да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Очаква ви една чудесна Коледа, в уютна семейна среда.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица обещава силни емоции, добро настроение и много подаръци. Ще давате и ще получавате, и „колкото повече, толкова повече“, както казва Мечо Пух. Един чудесен аспект между Слънцето и Юпитер, който е на финала на ретроградната си фаза в Телец, ще ви радва в дните преди Коледа. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Астрологичната обстановка подкрепя пътуванията в края на седмицата, а да се надяваме, че и метеорологичната ще бъде също толкова добра.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица е наситена със събития. Намирате се в марсовия период на личната си година (в см. на Номерологичен календар), а в допълнение и Марс е във вашия знак. Затова не можете да стоите настрана от това, което се случва наоколо. От вашите идеи и включеност в събитията зависи много. Във вторник ще имате нужда да поговорите с някой по-възрастен, или да потърсите съвет от специалист. Новолунието в началото на Козирог е в съчетание с един чудесен аспект между Слънцето и Юпитер в земната стихия, което е обещание за дарове от Съдбата, и то в един толкова прекрасен момент като Коледа- рождество Христово.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои натоварена седмица. Имате много работа и в дните преди Коледа всичко става още по- динамично и напрегнато. Поставени сте в центъра на събития, от изхода на които зависи вашето бъдеще,  и също така това на хората, за които носите отговорност. Новолунието във вашия знак съсредоточава енергията ви в една посока, към нещо което планирате отдавна, и на което е дошло времето. Новата Луна след Коледа ще ви подкрепи в начинанието.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои напрегната и също така емоционална седмица. Преди Коледа и новолунието, които сега ще бъдат в един ден, имате да свършите много работа. Не се ангажирайте обаче с нови неща, за да не оставите разочаровани хора, и неприятни емоции у другите точно по празниците. Неспокойната ви природа ще бъде провокирана от напрегнатия аспект на Слънцето и Уран, който ще иска от вас бърза и категорична реакция. Имате подкрепа да направите важна положителна промяна в живота си, следвайте вътрешния си глас и „не настъпвайте другите по мазолите“.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица отправя поредица от предизвикателства. Трудно ще ви бъде да запазите така желаната хармония около вас. Квадратът на Слънцето и Уран е зареден с пречки, които ще изскачат в неподходящ момент и ще объркват плановете. Имайте нагласата да реагирате бързо и адекватно. Хубавата новина идва от Венера, която навлиза във Водолей във вторник, носейки ви въодушевление и романтичен полъх в зимните дни. Обещанието е за интересни запознанства и приятно прекарване на времето със забавни хора.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои изпълнена с астрологични събития седмица. На фона на разпадащата се Луна се развива вторият, за тази година, квадрат на Слънцето към управителя на знака ви, и то в кардиналните Овен и Козирог. Много обстоятелства и хора ще се опитват да ви отклонят от набелязаното за следващите дни- стари задължения или лъжливи обещания за бърз успех, или лесна печалба. Ще ви се налага да проявите характер и да отстоявате себе си, дори с цената на взимането на трудни решения и категорични откази. Във вторник Венера влиза във вашия знак и ще ви подкрепя да намирате правилният подход във всяка конкретна ситуация.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Към родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица предявява големи претенции. Новолунието в края на периода ще бъде в опозиционната на вашето слънце зона на зодиака, като по този начин ще окаже значимо влияние на мнозина от групата. Не подценявайте изпълнението на ангажиментите, които сте поели към други хора. Във вторник ще ви бъде напомнено по категоричен начин, че „няма безплатен обяд“, но това пък е добър повод да се заемете активно с приключване на задача, проект или сделка. От сряда нататък получавате вдъхновение и подкрепа да се справите с всяко предизвикателство.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата не обещава спокойствие. Напротив, на някои ще се наложи да пътуват повече, отколкото са планирали, дори може да трябва да тръгнат на път съвсем неочаквано. Що се отнася до финансите, „разполагайте се според чергата си“, в края на краищата не всичко е пари. Обичта и вниманието нямат цена. Новолунието в събота ще ви постави в центъра на събитията в средата, в която живеете, сред роднини и съседи. Очаквайте претенции, но също така одобрение и много похвали.

На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица обещава интересни преживявания. Някои дори може да ви дойдат в повече и да объркат предварителните ви планове. Имайте готовност за бърза пренастройка. Не започвайте нови неща, но пък се постарайте да дадете дължимото на това, с което сте се захванали. Новолунието в Козирог може да стане отправна точка на едно ново приятелство. Събота и неделя ви носят радостни преживявания с близки хора.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 20.12.2011 г., в 20:26 ч.,Венера преминава във Водолей.

На 22.12.2011 г., в 7:30 ч., Слънцето преминава в Козирог.

На 22.12.2011 г., в 16:32 ч., Слънцето прави точен тригон с Юпитер.

На 23.12.2011 г., в 0:13 ч., Слънцето прави точен квадрат с Уран.

На 24.12.2011 г., в 20:06 ч., Новолуние в 2° Козирог.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Везни и Козирог, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

20.12.2011 г., в 11:49 ч. – 20.12.2011 г., в 12:33 ч.

22.12.2011 г., в 11:49 ч. – 22.12.2011 г., в 14:03 ч.

24.12.2011 г., в 13:36 ч. – 24.12.2011 г., в 15:47 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии