Седмичен хороскоп 19-25 март 2012 г.

Новолуние в Овен в четвъртък

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

На родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои забележителна седмица. Във вторник Слънцето навлиза във вашия знак и за някои започва новата лична година. В четвъртък е новолуние във 2-я градус на Овен. В дните на новолунието във вашия знак, освен светилата, се намират Меркурий и Уран. Това струпване на планетни енергии ще окаже силно влияние най-вече върху родените в първите пет градуса на Овен. В каквато и ситуация да се окажете през тази седмица, инициативата трябва да е във вашите ръце, и вие „да водите хорото“. Ретроградният Меркурий и разпадащата се Луна до четвъртък ще ви връщат към стар проблем, но и към старите и изпитани методи, които са давали досега резултат. След новолунието, тези модели няма да ви вършат работа, от вас ще се очаква нещо ново и оригинално.

 

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица обещава емоции и движение. Усилията ви да получите финансова подкрепа в дните преди новолунието  може да се окажат безрезултатни. Някои обещания, които са ви дадени, също могат да се окажат без покритие. Но новолунието в Овен през тази седмица ще промени обстоятелствата във ваша полза, а даже може да получите и компенсации. Очакват ви известия отдалеч, като също така може да получите дългоочаквано писмо, или такова, което се е било загубило. В юпитеровия период на личната си година сте, а новолунието през тази седмица може да даде ключ към решаването на важен за вас служебен въпрос. Четвъртък и петък са силните ви дни.

 

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец благоприятната тенденция продължава. В дните преди новолунието можете да приключите работа по документи или събиране на данни, необходими за работата ви. Предстоят ви много срещи, разговори, внезапни пътувания. Намирате се в марсовия период на личната си година, когато ви предстоят повече физическо натоварване и много активни лични ангажименти, за да се придвижват напред проектите и желанията ви да намерят практическо приложение. Новолунието в Овен и съвпадът на Слънцето с Уран в Овен през тази седмица дават силен творчески импулс на идеите ви. Поводи за радост и гордост могат да дойдат от вашите деца, или от деца, които обгрижвате или които обучавате.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица носи някои нови тенденции. Венера се движи уверено по вашия знак и ви дава своята подкрепа, както и Юпитер, но много благоприятният период, на който се радвахте почти месец, е на път да се оттече. Използвайте инерцията на събитията и укрепете тила си. Има неща, от които можете да си направите изводи и да промените нещо в подхода си за в бъдеще. Там, където не ви достига информация, доверете се на инстинкта, а още по-добре на интуицията, която към момента е на добро ниво и ще ви подскаже правилният път. До неделя ще ви бъде трудно да движите нещата според собствените си планове, но добри възможности ще имате през следващата седмица.

 

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои натоварена работна седмица. Ще имате много работа и малко време за почивка и личен живот, освен ако не положите съзнателни и целенасочени усилия да ги разграничите. До сряда включително, заети с ежедневните дела, не подценявайте дадени обещания и поет ангажимент към колега или партньор. Някои битови проблеми могат да се окажат „препъни камък“ и да изискват да им отделите повече внимание. Новолунието в четвъртък може да ви помогне да намерите нужната ви подкрепа за ваш проект, да получите средства, одобрение, „карт бланш“, за да можете да действате в определена посока. Договаряне на конкретни условия обаче отложете за следващата седмица.

 

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица предлага ситуации, които променят равномерния ход на събитията. Възможно е да не ви стига време да обмислите в детайли проблема и да вземете решение как да постъпите. Моментът изисква повече спонтанност и интуитивно взимане на решения. Новолунието в четвъртък и последвалият го съвпад на Слънцето с Уран, в събота, посочват важна промяна в дома, в най-близкото обкръжение. Неочаквани гости или странни посещения могат да нарушат спокойствието ви. В неделя астрологичната обстановка е много благоприятна и предразполага към пълноценна почивка.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци началото на седмицата изисква активно включване в служебните дела. Натовареният работен график може да е една от причините за обтягане на семейните ви взаимоотношения. До сряда, включително, хората около вас и това, което се случва, ще ви връщат към стари обстоятелства, към недовършена или недобре свършена работа, ще намирате грешки в другите, но и на вас няма да бъдат спестени критиките. Новолунието ще ви дойде на помощ с нови идеи и по-висок тонус, с обръщане на ситуации във ваша полза. Ще имате подкрепа, макар тя да не бъде безусловна. Добрите дни през тази седмица -четвъртък и петък.

 

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои напрегната седмица. Колкото и да се стараете да водите делата си в определена посока, това ще ви се удава трудно, ако не се съобразявате с мнението и намерението на партньора си, това на работодателят или на колегите. Обстоятелствата около вас ще се променят непрекъснато, трудно ще ви бъде да се задържате на едно място или да отстоявате едно и също мнение. Имайте готовност бързо да се пренастроите на съвсем нова вълна. Новолунието в четвъртък може да даде старт на ново начинание, да ви даде шанс за нова работа, да ви срещне с нови хора и да ви изстреля в съвсем нова среда.

 

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей започват седмицата с големи планове и амбиции. В дните преди новолунието имате да свършите много работа, да си потърсите правата, да си приберете дължимото, да ви бъде разплатен труда. Новолунието в Овен, в четвъртък, съвместно със съвпада на Слънцето и Уран, задава импулс за промени в сферата на образованието. При някои ще се появи желание да променят учебното заведение, или специалността, да си сменят личния учител или треньор. При други, новото може да се прояви под формата на нов автомобил. Неделята е ден за релакс и приятни изживявания с близки хора.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица обещава много ангажименти както в служебната сфера, така и в личния живот. В дните преди новолунието може да се чувствате с понижен тонус и отпаднали, а и не всичко ще върви гладко, и по план. Вниманието на околните ще ви ласкае, но също така ще задължава и изисква готовност за бързи реакции. За да получите висока оценка, трябва да се потрудите, да бъдете на ниво. Настройте се за промени, за нови хора в работната среда, за нови колеги и партньори. Внимание ще ви бъде оказано от хора отдалеч. Преговаряйте, обсъждайте оферти, анализирайте ситуации, но не бързайте да взимате крайно решение, и да поемате дългосрочни ангажименти.

 

Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през следващите дни могат да се чувстват твърде притиснати от грижи, от недостиг на време да се свърши всичко, което е на дневен ред. Добрата организация би ви била от полза, но много по-важно е да потърсите най-прекия път и най-рационалното решение, с което да наваксате изгубеното време. Сега е много важно да подредите приоритетите си и да изясните целите си, както и да привлечете за помощници креативни и изобретателни хора. Новолунието през тази седмица е добър повод да зададете нов ред на работното си място. Избягвайте прилагането на скоростни диети, защото организмът ви сега не е готов за експерименти.

 


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица предлага възможности за благоприятни промени,които могат да предизвикат известно безпокойство. Значителна част от вниманието ви ще бъде заето от материалната страна на живота, доходи, обезпеченост, придобивки под различна форма. Астрологичната обстановка и по-специално новолунието в четвъртък, могат да ви подскажат някои идеи как да подобрите начина си на живот, да си приберете дълговете или да намерите сигурни източници на доходи. При някои от групата може да има провокации към ценностната система, изпадане в ситуация на труден избор и взимане на погрешни решения.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 20.03.2012 г., в 7:14 ч., Слънцето навлиза в Овен.

На 22.03.2012 г., в 16:37 ч., Новолуние 2°Овен.

На 23.03.2012 г., в 15:22 ч., ретроградният Меркурий навлиза в Риби.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Водолей и Телец, през четвърта и първа четвърта четвърт.

 

Луната е без курс на:

19.03.2012 г., в 22:31 ч. – 20.03.2012 г., в 2:05 ч.

21.03.2012 г., в 10:39 ч. – 22.03.2012 г., в 11:57 ч.

24.03.2012 г., в 19:17 ч. – 24.03.2012 г., в 23:43 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

 

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

 

 

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии