Седмичен хороскоп 19-25 ноември 2012 г.

Венера в Скорпион

Слънце в Стрелец

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Седмицата, която предстои, се намира между двете седмици, включващи есенните затъмнения-слънчевото и лунното. Луната нараства, придвижвайки се от Скорпион към Телец, и в следващите дни ще застане най-напред в квадрат към Слънцето във вторник, а след това в хармоничния тригон с него, в петък. В дните от настъпващата седмица няма много на брой точни аспекти, както предстои това да се случи в следващата календарна седмица.

Предстои да изживеем приказния тригон на Венера и Нептун. Той става точен в петък, когато Венера преминавайки в Скорпион, застава в хармонична позиция към директния вече Нептун, но влиянието ще бъде осезаемо през цялата седмица. Романтика, нежност, съпричастност и идеализъм ще изпълва сърцата на част от родените в първите градуси на Рак и Скорпион. Между много двойки от тези две водни зодии любовта ще бъде изведена на пиедестал или поне на едно стъпало по-високо духовно ниво. Не така стоят нещата за родените със Слънце в първите градуси на подвижните знаци Риби, Стрелец, Дева и Близнаци. През втората половина на седмицата предстои квадрата на Слънце и Нептун. Затова някои от тях могат да бъдат подведени в очакванията си както в емоционалните взаимоотношения, така също в сферата на етиката и морала, а не по-малко и в чисто материалните дела.

Навлизайки в Козирог, Марс, в рамките на тази и следващата седмица, отново „включва“ напрегнатия аспект- квадрата на Уран и Плутон. Напрежението в световен мащаб отново ще ескалира, особено в районите, където от миналата седмица се водят военни действия. Позитивно компенсаторно влияние в следващите дни имат секстила на Марс и Сатурн, водещ съм осмисляне и разумно решаване на конфликтни ситуации, и благият, и миролюбив, тригон на Венера и Нептун. Хората и страните, с подчертано марсово влияние, през тази седмица, избирайки да се включат или не в конфликтни ситуации, ще могат да научат сериозни житейски уроци.

Опасността от силни земетресения по сеизмично чувствителните зони на Земята, продължава да е висока.

Две космични тела, изключая бързата Луна, сменят знаците си през тази седмица. В четвъртък Слънцето ще бъде вече в Стрелец, а Венера в Скорпион.

Желая ви приказна седмица, изпълнена с много радост и Любов!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои активна седмица. В професионалната сфера при вас се очертават някои възможности, които не са за изпускане. Не прибързвайте с взимането на решение, още повече с поемането на сериозен ангажимент точно сега. Но, моментът е подходящ да обмислите различни варианти за промяна в кариерата, още повече, ако имате конкретни намерения в тази посока. Подгответе се за битка, защото ще имате сериозна конкуренция, но шансът е на ваша страна. Можете да разчитате както на моралната, така и на финансовата подкрепа на приятел. Съблюдаването на правилата и законите е от важно значение в следващите дни. Избягвайте конфликти и рискови ситуации, особено през втората половина на седмицата.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстоящата седмица внася известно успокоение, в сферите където е имало напрежение около пълното слънчево затъмнение. В домашните условия ще цари хармония и разбирателство. Особено внимание ще получават по-възрастни хора, родители, баби, дядовци, цялата рода. Кризите са за това, за да извеждат на преден план това, което е най-ценно за нас. Важни срещи и разговори, делови преговори,насрочвайте за понеделник. Вторник е неблагоприятен ден за взимане на важни решения, особено такива, свързани с инвестиции или с по-големи разходи. Има вероятност да бъдете подведени или заблудени по отношение на нещо или някого. Навлизате в силен период на личната си година-марсовият, в който амбицията, готовността да се вложи много физическа и емоционална енергия за постигане на целите, ще бъде гаранция за успех в начинанията. От сряда до петък обаче избягвайте физическо претоварване.

На родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои емоционално приповдигната седмица. Астрологичната обстановка влияе благоприятно на интуитивните ви способности, на умението да разбирате хората и да им помагате по подходящия начин. Периодът е добър както за ефективна работа по текущите дела, така и за едно по-мащабно и насочено в бъдещето планиране. На някои ваше стари проекти сега може да бъде вдъхнат нов живот. Неочаквано за вас можете да намерите нещо загубено преди време. В сферата на доходите имате шанс да направите пробив. В петък обаче бъдете внимателни за всичко свързано с финикийските знаци. Пазете се от настинка и избягвайте физическо претоварване. Благоприятни дни през тази седмица-петък, събота и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои интересна седмица. Навлизате във важен период от личната си година. Пред вас стоят за разрешаване въпроси от професионално и такива от лично естество. „Пътеводна звезда“ ще бъде вашата планета-Венера. В следващите дни тя прави няколко важни стъпки, които ще повлияят живота ви. В четвъртък навлиза в не особено приветливата за нея територия на водния знак Скорпион, но , едновременно с това застава в точен тригон с Нептун. Оттук планетата на любовта ще се постарае да ви бъде комфортно в средата, в която прекарвате най-голяма част от времето си. Ще имате подкрепата на колеги и на приятели, ще разширявате кръга на хората, които ви харесват, които одобряват вас и това, което правите. Придвижвайки се през сериозния и задълбочен Скорпион, Венера отива към съвпад със строгия и много разумен Сатурн. Това очертава период на важни, добре премислени, житейски стъпки,особено ако планирате съдружие или обвързване в брак. Благоприятни дни-сряда и четвъртък.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, в предстоящата седмица астрологичната обстановка предполага движение и промени. Следвайте стриктно,това което сте планирали, но оставете място и за допълнително натоварване. Сега сте в период,когато привличате към себе си работа и ангажименти. Някои неща трябва да правите повторно, или да допълвате вече готовото. Успехът е на ваша страна стига да сте както винаги организирани и точни. В емоционалния ви живот навлизат нови енергии, много мощни и завладяващи, бъдете смели, предприемчиви, но и сговорчиви. В сряда бъдете внимателни с колегите, възможни са разногласия и неприятни ситуации. Втората половина на седмицата е ориентирана повече към домашните ангажименти, към контакти и обвързаности с близки познати, или с родственици. Благоприятни дни-четвъртък и петък.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои резултатна седмица. В голяма степен всичко зависи от вас, от способността ви да бъдете организирани и целенасочени. В тази посока получавате горещата подкрепа на Марс, който вече се движи през знака ви и предстои да се срещне с Плутон през следващата седмица, а също така и да кръстоса шпаги с Уран от Овен. Огромната енергия отделена от тази конфигурация ви зарежда с амбиция и идеи, но тя е трудна за овладяване, изисква много търпение и мъдрост, особено в партньорските отношения. Бъдете внимателни към измами и подвеждане, не се поддавайте на внушения от „добронамерени“ хора. Неблагоприятен ден петък. Благоприятни дни- вторник и сряда.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои седмица, изпълнена с въодушевление и разнообразие. Планове за пътувания,или по организация на празненства ще бъдат в центъра на вниманието ви още от понеделник. Не отказвайте контакти, срещи, покани за събития. Моментът е добър да разширите кръга си на общуване, да позволите нови хора да навлязат в работната ви среда. Някои ще получат висока оценка за положен труд, ще станат привлекателни като партньори и интересни като събеседници. Оглеждайте се, ослушвайте се, но не бързайте с взимане на окончателно решение. По възможност, отлагайте това за времето, когато Меркурий ще е вече директен. Необходимо е да се погрижите за ваша лична, или за семейна собственост. В края на седмицата бъдете внимателни, пазете се от травми. Благоприятни дни-понеделник и вторник.

Родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, в следващите дни ще трябва да се съобразяват с редица ограничения. Още в понеделник работният поток ще ви повлече и няма да ви остави много време, с което да разполагате. Венера, управителката на знака, която в последните седмици създаваше емоционален комфорт, ви напуска. От средата на седмицата тя ще се придвижва в страстния Скорпион и няма да ви оставя равнодушни към случващото се около вас. Навлизате в период,благоприятен за учене, за придобиване на знания по пътя на обучението или на самообучението. Включете се в школа, курс, семинар, търсете средата на прогресивни и любознателни хора, създайте си нови умения. В семейната среда, в отношенията с родителите, е възможно напрежение,което ще нараства в следващите дни. Благоприятни дни-понеделник и четвъртък.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои противоречива седмица. В понеделник Луната се движи през вашия знак и това ви поставя в центъра на вниманието на околните, особено на близките ви. Към вас текат позитивни енергии на съпричастност и подкрепа, които ви помагат да сложите в ред делата си и да взимате правилни решения. Но това ще ви се удава трудно във вторник и в сряда, когато астрологичната обстановка предполага неяснота, подвеждане и измами във финансовата сфера,както и загуба на доверие. В петък ще се иска от вас да вземете важно решение. Колкото е по-важно, толкова по-добре е да го отложите за следващата седмица. Благоприятни дни-събота и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои емоционална седмица. Тя е втората от трите седмици тясно свързани с есенните затъмнения. Това е период на силни изживявания, на пораждане на нови желания и поставяне на нови цели. В професионалните отношения имайте готовност да приемете предизвикателство и да се изправите пред конкуренция, което изисква мобилизация на силите и съсредоточеност в действията. Меркурий,който е ретрограден, няма да ви помогне в това отношение, дори напротив. Но Венера, планетата на хармонията и любовта, е изцяло на ваша страна. В средата на седмицата тя преминава в зоната на водните знаци,откъдето до средата на месец декември, ще ви помага да внесете баланс в личния си живот. Благоприятни дни през тази седмица- сряда и четвъртък.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои успешна седмица. Сега във вашата зона на зодиака е най-населено, оттам и получавате сила и подкрепа в различни посоки. Почти едновременно Слънцето напуска, а Венера навлиза във вашия знак, където ще остане до средата на декември. Почти цялата седмица преминава под знака на хармоничния аспект между нея и Нептун в Риби. Това ви дава възможност да преживеете някои много ценни моменти с близък човек, да бъдете участник в романтична ситуация, да давате и да получавате знаци на любов и привързаност. Вторник и сряда са провокативни по отношение разходи, пазаруване или инвестиране. Бъдете внимателни, пазете се от измами и подвеждане. Благоприятни дни през тази седмица- сряда и четвъртък.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, продължава благоприятната тенденция от предходната седмица. Дори се засилва с влизането на Венера в сродния ви по стихия знак Скорпион. До средата на декември тя ще ви подкрепя в творческите начинания, в желанието ви за развитие и себеусъвършенстване. Сега периодът е добър за активна работа по текущи или стари дела, за доработване изпипване, излъскване на творба, изделие, всеки продукт на вашата креативна природа. Обръщайте внимание на внезапно появили се мисли и необичайни хрумвания, на сънища или видения, те носят важни послания. Усложнения могат да настъпят от некоректни отношения с приятели. В сряда и четвъртък Луната е във вашия знак и това дава предпочитания на едноличните ви решения.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 21.11.2012 г., в 23:50 ч. Слънцето навлиза в Стрелец.

На 22.11.2012г., в 3:19 ч. Венера навлиза в Скорпион.

Слънце в квадрат с Нептун на 22.11.2012 г.

Венера в тригон с Нептун на 22.11.2012 г.

Марс прави квадрат с Уран на 23.11.2012 г.

Марс е в точен секстил със Сатурн на 25.11.2012 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Козирог и Овен, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

20.11.2012 г., в 16:31 ч. – 20.11.2012 г., в 18:55 ч.

22.11.2012 г., в 8:32 ч.- 23.11.2012 г., в 3:12 ч.

24.11.2012 г., в 3:34 ч. – 25.11.2012 г., в 14:18 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

От 1 ноември 2012 г.

Новогодишна ПРОМОЦИЯ!

Комплект

от

Номерологичен календар

и

2 броя Лични календари за 5 години

можете да си закупите на цена 20 лв.

+ Доставната такса на ЕКОНТ.

 

Заявка направете във  формата за поръчка  on line.

*********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии