Седмичен хороскоп 19-25 септември 2011 г.

Слънце във Везни от петък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои активна,макар и кратка, работна седмица. Никакви оправдания с болежки няма да минат, затова най-добре се потопете в ангажиментите си и забравете за тях. А работа ще имате, както и конкуренти, които да преборвате. За това ще ви помага Марс,който вече е в Лъв и енергетизира марсовото поле на вашата лична година. Тонусът постепенно ще нараства като най-напред това ще усетят родените в първата декада на знака, мартенските овни. Подсигурете си добре тила, защото през по-следващата седмица предстои напрегната ситуация на работното място. Вашата работа (кандидатура) ще бъде сравнявана с тази на други и затова е важно да бъдете на ниво,разбира се колкото се може по-високо.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата е забележителна с навлизането на Марс на тяхна територия. Това се случва веднъж на около две години и носи със себе си поредица от позитиви за лъвовете. Има само едно условие – да не дават воля на гнева си, а да насочват огнената марсова енергия в конструктивна посока. В сряда на обяд (виж най-долу), Марс от Лъв прави тригон с Уран от Овен,предоставя ви се чудесна възможност да направите впечатление на когото трябва и където ще има най-добър ефект. Можете да бъдете арбитър в спор, или да дадете разумно решение на заплетена ситуация, не пропускайте шанса през тази седмица да блеснете по лъвски.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка през тази седмица обещава много ангажименти както в работните, така и в почивните дни. Възможно е да се чувствате притиснати и отегчени заради дейности, които не са ви особено приятни. Ще имате обаче достатъчно висок тонус,за да преминете през всичко, което иска умели и здрави ръце, както и находчив ум. Времето за отлагане е изтекло, затова мобилизирайте се, и действайте. Петък и събота са силните ви дни през седмицата.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец есента е активен и плодоносен период, а тази есен още повече. В понеделник и вторник не пропускайте времето и мястото,където можете да си вземете полагащото се. В почивните дни, а те са повече от работните през тази седмица, вероятно ще посветите на домашни ангажименти. И няма да е зле, защото „ден година храни“. Избягвайте обаче претоварване и стоене на остро течение, особено ако сте родени в първата декада на знака,през месец април. В неделя добрите новини ще са повече, радвайте се на обикновените неща в живота.

Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева през тази седмица, колкото и кратка да е, могат да бъдат много продуктивни в усилията си да заработят повече за себе си и за работодателите си. Последното може да не се получи съвсем,но причината няма да е само във вас. Намирате се в слънчевия период на личната си година, и сега е времето да демонстрирате качествата си на умел и прагматичен човек. Реклама ви е нужна, и колкото повече,толкова по-добре, но си пазете гърба, защото там се събират недобри енергии, които работят против вас. Неделята е вашият ден през тази седмица.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата работна седмица обещава резултати и задоволство от добре свършена работа. На ваша страна са всички обективни условия за това. Можете да съчетавате полезното с приятното в празничните дни и да привлечете за своята кауза известен брой хора. Ще ви дойдат и някои интересни,дори може да се каже гениални, идеи за подобряване на начина на работа или за стратегически промени сред хората,с които работите. Това може да ви постави в конфликтна ситуация, затова бъдете готови за съпротива, особено ако сте роден в първата половина на зодията.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци началото на седмицата носи предизвикателства към въздушната им природа. Луната е във вашия знак в двата от малкото работни дни,в понеделник и във вторник. Това ви дава известно предимство, стига да съумеете да бъдете бързи и находчиви. В сряда някои ще имат добри приходи,при други обаче ще има и доста разходи,така че салдото може да е и на червено. От петък Слънцето е в зоната на сродния ви по стихия знак Везни,където е сега Венера, и където предстои да дойде Меркурий. По този начин обещанието е за предстоящ благоприятен период, към който насочвайте плановете си.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои интересна седмица. След като Венера преди дни влезе във вашия знак, по празниците Слънцето, а след него и Меркурий идват на ваша територия. Така повечето от вас държат главните козове в ръцете си поне три седмици напред и могат да диктуват условия. Повече успех ще имате, ако си партнирате с хора с отлични идеи,но в същото време готови да вложат достатъчно енергия, за да ги реализират. Понеделник и вторник са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица е много активна. Забележителното в нея идва от навлизането на Слънцето в сродния по стихия знак Везни, но също така и от хармоничния аспект на Марс и Уран -управителят на вашия знак. Повечето от вас ще усетят този прилив на физическа и психическа енергия,който ще ви зареди с нови идеи и мотивация за справяне с всяка трудност, изпречила се на пътя ви. През по-следващата седмица ще ви се наложи да проявите сила на характера и да вземете някои трудни решения. А за тази силните ви дни са понеделник и вторник.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак работната част от седмицата ще мине бързо не само защото е кратка. Имате много работа за вършене,да разчиствате задължения, да носите умело двете дини,с които сте се нагърбили- служебните и домашните дела. Трудът ще ви спори, ще има с какво да зарадвате себе си и близките. В сряда Луната е във вашия знак,може да се чувствате пренапрегнати, но интуицията ви ще е на високо ниво, затова разчитайте на нея. Родените в първата декада на знака, през месец юни, е добре да избягват спорове и конфликти с хора от близкото обкръжение, било то колеги или роднини.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион астрологичната обстановка през тази седмица е предизвикателна. Най-силният момент в нея е Марс,който сменя знака,преминавайки в Лъв, и застава в хармоничен аспект с Уран. В голяма степен ситуацията е подкрепяща що се касае до завършване,приключване на етап или изцяло на някакъв ангажимент, изискващ повече физическа енергия. Ще имате достатъчно добри идеи и рационални решения, за да се справите с всеки възникнал проблем. На родените в началото на зодията обаче може да се наложи да преодоляват по-голяма съпротива и неразбиране. Сряда и четвъртък са силни дни за вас през тази седмица.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби астрологичната обстановка през тази седмица е подкрепяща. Ще отпаднат някои притеснения,които са ви държали нащрек в последните дни. Но пък ще се породят нови, заради променените обстоятелства. Доверете се на интуицията си,защото тя наистина през тези дни работи добре. С цената на известни усилия можете да си извоювате позиция,в която да се чувствате стабилни финансово, и по-важното, независими и свободни да действате по собствено усмотрение. Силните ви дни са вторник,сряда и четвъртък.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 19.09.2011г., в 4:50 ч., Марс навлиза в Лъв

На 23.09.2011г., в 12:04 ч., Слънцето навлиза във Везни

На 23.09.2011 г., в 14:23ч., Марс и Уран са в тригон

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Дева, през четвърта четвърт.

Луната е без курс  на:

20.09.2011 г., в 19:34 ч. – 20.09.2011 г., в 21:53 ч.

23.09.2011 г., в 4:22 ч.- 23.09.2011 г., в 4:55 ч.

25.09.2011 г., в 5:39 ч.- 25.09.2011 г., в 7:49 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии