Седмичен хороскоп 2 -8 май 2011 г.

в , във вторник

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен продължава успешния маратон от събития. Луната излиза от знака ви, но петте планети продължават гостуването си и съответно ще привличат към вас разнообразни енергии. В понеделник не пропускайте да си предявите претенциите, и да съберете даденото назаем, или отложеното плащане. Новолунието във вторник, в Телец, ви обещава добри доходи и възвращаемост на инвестициите. Четвъртък е чудесен бизнесден, подходящ за устно или писмено договаряне за съвместна работа, за дълъг период напред. По празниците намерете време за приятели от детството.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои вълнуваща седмица. Околните ще ви засвидетелстват своето внимание и подкрепа, много от това което сте планирали ще успеете да финализирате или да стартирате. Новолунието в Телец, във вторник, дава начало на промени в професионалната сфера,които за мнозина са позитивни и отварят нови перспективи за реализация и растеж. Гергьовден е вероятно личен празник за много от вас, не се скъпете, посрещайте гости и се радвайте на вниманието на близки и приятели. Не пропускайте да поздравите всички именници.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец продължава добрата тенденция от предходната седмица. Делата ви ще вървят успешно. В понеделник се постарайте да си съберете дължимото, дори да направите компромиси и отстъпки в цени и количества. От вторник, когато е новолунието в Телец, ви очакват добри предложения, много работа и ангажименти, които ще накарат времето да тече неусетно. Бъдете предприемчиви и бързи, съвсем скоро ще имате висока възвращаемост на положените усилия.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица е забележителна с новолунието в знака. В понеделник Луната влиза в Телец и това е денят преди новолуние,когато можете да изчистите стари задължения,но също така и да предявите права,за това което ви се полага. Новата луна, която стартира от вашия знак, ви подкрепя, дава самочувствие и увереност да си поставяте високи цели, които да преследвате в следващите месеци. В празничните дни отделете внимание на приятелите си, ще научите интересни неща и ще получите подкрепа за някои ваши проекти.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица носи предизвикателства и възможност за изява, която да затвърди добрия ви имидж. Новолунието в сродния по стихия Телец може да ви донесе полезни познанства, подкрепа от хора отдалеч или покани за служебни или лични пътувания зад граница. След като направи съвпада със Слънцето във вторник сутринта, оттам нататък,до сряда вечерта Луната е без курс, спяща. Затова не ви препоръчвам,независимо че е растяща, да подписвате договор за работа, да сключвате брак, да оформяте окончателен договор за стоки и услуги. Направете това в четвъртък.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог очакването през тази седмица е за разведряване на обстановката в дома и на работното място. Новолунието в сродния по стихия знак Телец дава подкрепа на личната инициатива и творческия импулс. Жизненият ви тонус е на добро ниво и можете да поемате по-големи ангажименти. В сряда и четвъртък усилията, вложени преди, ще дадат финансов резултат. Събота е неблагоприятен ден за ремонтни дейности или претоварване с тежка физическа работа. В неделя могат да се появят добри предложения, на които следва да обърнете внимание.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица слага акцент на нещата, които другите искат да скрият от вас или на тайните,които вие пазите от чуждите очи. Някои ще изпитат потребност да изчистят отношенията си и сега, при новолунието в Телец, е подходящия момент, за да си отворите пътя и да продължите напред свободни. Силен ден за вас е четвъртък, успех ще имате в договори, можете да налагате мнението си и да постигнете повечето от набелязаните цели.

Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през следващите дни ще трябва да полагат повече усилия, за да получат нужното одобрение, да бъдат добре посрещнати намеренията и действията им. Околните може да ви намират за твърде резки и категорични, и това само по себе си да е причина за противодействие и отказ. Не губете кураж, и вашето време ще дойде. Новолунието в Телец през тази седмица ще ви насочи в каква посока да търсите финансова подкрепа на проектите си. Четвъртък и петък са отлични за работа и веселие. Понякога на празничната маса могат да възникнат идеи, да се намери решение на проблем, да възникнат полезни запознанства.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата е забележителна с новолунието в Телец, във вторник. То слага акцент върху домашните дела, това може да бъде промяна в условията на живеене, ремонт, преместване в ново жилище, преобзавеждане или просто разместване на мебелите. За някои от групата, нови хора влизат в семейния кръг, насрочват се годеж или сватба. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица. По празниците не отказвайте покани да се повеселите и разтоварите от грижите.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица слага акцент върху приятелските взаимоотношения. Вашият стремеж да помогнете на близък човек може да изиграе важна роля в неговия живот, а вас да накара да изпитате чувство на удовлетвореност. Новолунието в телец ви дава възможност да направите голяма крачка по посока на постигането на ваше голямо желание или отдавнашна мечта. На професионалната сцена се появяват нови персони, назряват промени, но не бързайте с оценки и очаквания. До сряда се въздържайте от кардинално нови неща, четвъртък обаче ще имате нужната ви информация, за да знаете как да постъпите. По празниците на много от вас ще се иска да си починат на спокойствие и тишина.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои усилна работна седмица. Може би ви притискат срокове или обстоятелствата налагат да бързате в приключване на проект или част от него. Новолунието в Телец отваря нови възможности пред партньорството, в служебен, а за някои и в личен аспект. Нова работа, нови хора в професионалното обкръжение,предложения за съвместен бизнес може да има при някои. Не бързайте да подписвате какъвто и да е договор във вторник и сряда,Луната е без курс тогава. Отложете за четвъртък или за следващата седмица.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи позитивни очаквания. Опитите ви да подобрите финансовото си състояние в повечето случаи ще бъдат успешни. В понеделник изчистете задълженията си, приключете лично поетите ангажименти без да ги отлагате за по-нататък. Новолунието във вторник е стимул за интелекта ви и способността да боравите със словото. Вероятно ще имате вдъхновение и ще набележите много цели, както обикновено, ще се увеличат контактите и пътуванията ви

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 3.05.2011г., в 9:50 ч., Новолуние в 12°Телец

Луната през тази седмица се движи между знацитe Овен и Рак, през първа четвърт.

Луната е без курс на:

3.05.2011 г., в 8:51 ч. – 4.05.2011 г., в 19:09 ч.

6.05.2011 г., в 22:12 ч. – 7.05.2011 г., в 4:32 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: ,

5 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на май 2, 2011 @ 8:37

    Здравей Муси:))
    Би ли ми казала,новолунието в съвпад с венера в 10ти дом,какво може да донесе?
    Венера управлява 4ти и 11 дом.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на май 2, 2011 @ 10:49

    moon_in_taurus,
    не мога след всеки седмичен хороскоп да правя анализ по вашата рождена карта.

  3. moon_in_taurus каза,

    Писа на май 2, 2011 @ 15:23

    Да,не е нужно разбира се:)
    Въпрос на добра воля.

  4. Румен каза,

    Писа на май 3, 2011 @ 11:42

    Муси, какво значение има Луната без курс защото я посочвате да се съобразяваме с нея и сега ня нова Луна?

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на май 4, 2011 @ 10:34

    Румен,
    Луна без курс, значи Луна без аспекти. Тъй като тя е най-бързо движещото се космично тяло,спрямо Земята, на небосвода ни,то нейните аспекти задават активност. Когато ги няма, казваме,че Луната спи. През тази седмица,веднага след като направи съвпада си със Слънцето,Луната става пасивна за два дни- вторник и сряда. Това че е растяща си оказва влияние разбира се,но пасивността и се отразява върху начинанията като ги прави безплодни в голяма степен.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии