Седмичен хороскоп 20-26 февруари 2012 г.

Новолуние в сряда

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица ще трябва да се занимават с несвойствени неща. До вторник, включително, опитите ви да помогнете на някого и да приключите ангажимент, ще срещат неразбиране или ще ви отворят очите за нещо неясно, неизвестно или непознато. Възможно е да има опити за директно подвеждане, за изкривяване на истината в желана посока. Новолунието през тази седмица е последното, преди Слънцето да влезе във вашия знак. Затова за времето на нарастваща Луна, от сряда нататък, планирайте начинания, които съответстват на вибрацията на личната ви година. Ако сте в сатурновия период на Лична година 1,3,5 или 8, „натиснете педала на газта“, поставете си ясна цел, и действайте.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои интересна седмица. За вас всяка среща на Слънцето и Луната е едно обещание за изява на креативната ви природа. Сега обаче, предстоящото новолуние, което се случва в знака Риби, изисква да оставите на заден план личните си претенции. Общата цел, общите идеи за разширение и инвестиции, спазвайки правилата и нормите и на другите, са приоритетни. Избягвайте влагането на твърде много средства, независимо колко привлекателна е целта, възможно е да не сте обърнали внимание на нещо важно и да бъдете подведени впоследствие в очакванията си. В емоционално отношение втората половина на седмицата носи приятни изненади.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица ще бъдат ангажирани предимно с домашни дела. В дните преди новолунието -понеделник и вторник, може да се чувствате с нисък тонус и без голямо желание за физическа активност. Но, вероятно ще ви се наложи да се движите повече, да общувате с хора, с които имате служебни ангажименти. Новолунието в Риби задава някои промени в домашната среда, които при някои могат да предизвикат позитивни емоции, а други да притеснят. Новина, разкриване на тайна, или просто интересна информация, могат да оживят ежедневието ви. Интерес за мнозина от вас представляват въпроси, касаещи недвижима собственост- купуване, продаване. Втората половина на седмицата, и особено почивните дни, са заредени с много позитивна енергия.

 

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои хармонична седмица. Това, което се случва с вас и с хората наоколо, е резултат на ваши идеи и постъпки. Ако искате мир, ще имате мир, ако искате война-ще я имате, макар оръжията засега да са скрити. При всички случаи популярността ви расте. Сега има хора, готови да ви слушат и приемат с разбиране. Ще получите подкрепа, ако се нуждаете от такава. Новолунието в сряда, в началото на Риби, и при тази благоприятна астрологична обстановка, ви дава шанс да направите важна житейска крачка. Вместо да се нагърбвате с всичко сами, то съвместната работа сега с други хора ще дава повече резултати, които ще усетите отчетливо в края на месец април.

На родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица носи позитивни емоции. Астрологичната обстановка е подкрепяща стига да проявявате сдържаност, такт и благоразумие. В понеделник и във вторник разчистете старите си задачи, изгладете недоразуменията с колеги, с хора, с които живеете или работите. Новолунието в Риби, в сряда, е удачен момент да отворите нова страница в партньорските си взаимоотношения- да започнете нова връзка, да станете съдружник с подходящ човек, да смените работодателя си. Четвъртък е напрегнат, но в петък пък намирате удачно решение на проблем.

 

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог първите дни на седмицата могат да се окажат доста неспокойни. Някои имат да решават важни финансови въпроси. Добре е да изчистите задълженията си, но също така да си приберете това, което ви се полага. Новолунието в сряда слага акцент върху взаимоотношенията ви със съседите, а също така и с близки роднини като брат или сестра. Сега ще имате възможност да си изясните претенциите един към друг и да изгладите противоречията. Една истина ще излезе наяве. За тези, чиято професия е свързана с посредничество, или с консултантски услуги, периодът е активен и ползотворен.

 

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци обстановката през тази седмица е спокойна. Но, това е само на повърхността и цели да приспи вниманието ви. Включете интуицията и практичния си ум, особено в дните след новолунието. Тогава ще имате нужната ви информация и мъглата ще се разнесе, за да видите и чуете, каквото ви е необходимо. Жени ще ви подкрепят, а мъже ще ви провокират. За да преминете успешно през „минното поле“, внимавайте какво говорите, къде и на кого. Периодът е добър за промяна в професионалната сфера- нови колеги, ново работно място и повече предизвикателства.

 

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица предлага всички възможности за хармонизиране на отношенията с околните. В понеделник и вторник, това най-лесно ще ви се получава в работната среда, там ще намерите подкрепа и съдействие за реализация на намеренията ви. От сряда нататък периодът е добър за прилагане на лечение, както за себе си, така и за близък човек. Психотерапия, релакс в подходяща среда, практикуване на нетрадиционни лечебни методи, всичко това ще ви бъде в полза. В партньорските взаимоотношения имате възможност да насочите събитията в нова посока, като отчитате исканията и на отсрещната страна.

 

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица слага акцент върху финансовите въпроси. В понеделник и вторник ще трябва да разчистите някои стари сметки, а други да оставите за по-нататък. За част от групата, новолунието в сряда може да даде тон на повече и по-стабилни доходи. При други обаче е възможно подвеждане в очакванията, и орязване на приходите. В четвъртък бъдете внимателни за измами и кражби. В петък и събота ви очакват движение и много контакти. В неделя ще можете да разпуснете в приятна компания.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои забележителна седмица. Направете необходимото в понеделник и вторник да разчистите старите си задължения, освободете се от ненужното в живота си- от стари дрехи, предубеждения и задръжки. Дистанцирайте се и от тези отношения, които ви потискат и дърпат назад. Това е важно, защото новолунието в началото на Риби е чудесен момент да отворите нова страница в живота си. Дайте заявка, че искате промяна, и тя ще дойде. Важни делови разговори и срещи, от които очаквате много, насрочвайте за сряда. Петък е ден на изненадите.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица има силен творчески заряд. Ако имате интересна идея, сега е момента да я пуснете в ход, и да я разработите. Пазете се обаче от плагиати и не „бийте камбаната“ преди да сте се застраховали срещу кражби. За повечето от вас седмицата предлага възможности за забавление, посещение на театър, концерт, или друго светско събитие. Сега е подходящ момент да разширите кръга от познати, да си създадете полезни контакти, да блеснете в средата, която има значение за вас. Новолунието в Риби отключва зоната на личните взаимоотношения за нови и интересни запознанства.

 


На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои забележителна седмица. Новолунието във вашия знак ви поставя в светлината на прожекторите. Вниманието на околните ще бъде съсредоточено върху вас и върху това, с което се занимавате. Възможно е прекаленият интерес сега към вашата персона да ви дойде в повече, но и този момент ще отмине. Съвпадът на Слънцето с Нептун усилва и без това добрата ви интуиция, нещо което ще ви помогне да се дистанцирате от ситуации на некоректност и използвачество. Улавяйте добрите идеи и си ги запазете за момент, в който ще можете да им отдадете енергията си, и да ги разработите.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 22.02.2012г., в 0:34 ч. Новолуние 2° Риби

Луната през тази седмица се движи между знацитe Водолей и Телец, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

21.02.2012 г., в 18:17 ч. – 21.02.2012 г., в 19:31ч.

23.02.2012 г., в 4:24 ч. – 24.02.2012 г., в 4:48ч.

26.02.2012 г., в 14:52 ч. – 26.02.2012 г., в 16:29ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии