Седмичен хороскоп 20-26 юни 2022

2022 6 19 от 21 юни

от 23 юни

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Седмица на лятното слънцестоене. То е във вторник, на 21 юни, когато Слънцето преминава в Рак. От шумната словесна активност, разпиляването в мисли и още повече в думи, най-важни за нас стават семейството, родителите, децата, всичко онова, което ни прави живи и цялостни.

До края на седмицата обаче става сложно с приближаването на Слънцето до съвпада с Лилит и съвместния квадрат с Юпитер. Слънцето като източник на истина разкрива раздутите амбиции и манипулативността, които Лилит и Юпитер провокират в хората от кардиналните знаци. Динамично изчистване от заблудите ще се извършва на различни нива през тази и през следващата седмица. Процесът е дълъг и с непрекъснати обрати. Делата противоречат на говоренето. Усещането за повсеместен хаос, в политика, в икономика, във всички сфери на живот става все по-силно.

В Близнаци навлиза и Венера. В четвъртък, 23 юни, планетата на хармонията влиза в знака на словото и комуникацията. Венера знае как да омагьосва с думи, не случайно тя управлява дипломацията. Венера и Меркурий в Близнаци са мощен тандем за говорене, за активна информация и дезинформация. До 5 юли Меркурий е в своя знак, до тогава и Марс е в своя. Едва в последните дни та тези транзити, между 3 и 5 юли можем да отбелязваме синхрон между думи и дела.

Венера ще се движи през Близнаци до 18 юли. За това време и предстоят тригон със Сатурн от Водолей и квадрат с Нептун от Риби, в следата на месец юли.

Вторник е акцент на седмицата. Започва с подвижен квадрат на светилата, с който навлизаме в последната четвърт, зоната на намаляваща Луна, до новолунието в Рак на 29 юни. Венера прави тригон с Плутон, а Луната преминава през съвпад с Юпитер. Денят е едновременно напрегнат, изпълнен със значими събития и в известна степен късметлийски за определена група хора.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои период на разчистване. Последната фаза на Луната започва във вторник, в марсовия ден на седмицата, в деня на лятното слънцестоене. Слънцето идва в зоната на дома и отношенията с най-близките. Сега можете да укрепите основата, корените си, но трябва дълбоко почистване, до здрава основа. В четвъртък Венера, идвайки в Близнаци, прави общуването ви по-леко и ползотворно. Дипломацията не ви е силната страна, и с лъжата не се справяте добре, затова опрете се на искреност и честност, заявени в подходящия момент на подходящото място.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои седмица на лятното слънцестоене, когато планетният управител сменя знака. В сатурновия период на личната година настъпва време за успокояване на външното проявление и насочване повече към вътрешна работа, за анализ, ретроспекция и извличане на поуки от преживяното. В допълнение последната фаза на Луната изисква дълбоко почистване, и прочистване, освобождаване от ненужното. Във вторник мнозина ще имат избор на какво да кажат „стоп“ и какво да пуснат да продължи напред.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои неспокойна седмица. Във вторник Слънцето преминава в Рак, а това е зоната на тайните, на изпълнените с много страст и емоции отношения с близки хора. Срещата с Лилит, която провокира негативното у нас, е сериозно изпитание на характера. Като противовес е навлизането на Венера в зоната на партньорството, срещуположния знак Близнаци. Тя учи на дипломация и омекотяване на конфликтите.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои подвижна седмица. Навлизате в период на чести промени. На някои ще се налага бързо да събират багаж и да тръгват нанякъде, следвайки сърцето си или личния интерес. Планетният управител се е погрижил да имате материално обезпечение на начинанията си. Венера преминава в Близнаци. Повече общуване, повече приходи, използвайте чар и сладкодумие. Имайте мярка обаче в обещанията през тази и през следващата седмица, не се изхвърляйте за неща, които не са ви по силите.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои седмица на партньорството. В зоната на професионалната изява има разместване. Слънцето излиза от нея, за да премине в Рак и да придаде повече тежест на дълбоко емоционалните приятелски взаимоотношения. Венера влиза в полето на кариерата. Жени, колежки, приятелки, се намесват в отношенията с хора, на които държите, шефове или такива, чието мнение е важно за вас. През тази и следващата седмица, в наемни отношения е възможно да има неспазване на договор, или устна уговорка.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои подвижна седмица. Стягайте чанти и куфари и тръгвайте на път. Във вторник Слънцето е в противоположния знак, включвайки партньора в замисли и планове. На някои ще се налага преодоляване на негативизъм и съпротива. Задайте си времето до новолунието в Рак да разчистите недоразумения и причини да сте на различни позиции. Предстоят ви много срещи и разговори, но също така и умение да убеждавате събеседника. В това ще ви помага Венера от Близнаци, от четвъртък нататък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои продуктивна седмица. В слънчевия период на личната година, Слънцето преминава в зоната на личните доходи. Нямате съществена причина да се оплаквате, но аспектите, в които се включва то могат да ви донесат някои тревожни момента. Повече от разминаване в очаквания и случващото се. „Простирайте се според чергата си.“ Идва ви подкрепление от Венера в четвъртък. Във вашия знак планетата на любовта и хармонията ще се движи до 18 юли. Това е време на възможности да пренастроите инструментите в личния живот, за да свирите една мелодия с партньора си.

За родените под знака на Вeзни, или с асцендент във Везни, предстои седмица с натоварен график. Слънцето влиза в зоната на кариерата във вторник. Там предстоят някои трудни момента от приближаването към Лилит и квадрата на Юпитер сега и в следващата седмица. За кратък период от време може да ви се струва, че всички са срещу вас. Планетният управител се притичва на помощ в четвъртък, когато преминава в Близнаци. В двойнствения знак планетата на дипломацията ще ви подкрепя да намирате изход от трудните ситуации.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои седмица на полезната информация. Във вторник на мнозина от групата ще се наложи пътуване или преместване. Удачен период да реализирате подобряване на мобилността със закупуване на по-ново превозно средство. Тези които са започнали ремонт, ефективността на работата ще бъде водеща при избор на изпълнители. Венера от Близнаци ще ви помага в преговори и постигане на изгодни за вас условия.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, предстои седмица на лятното слънцестоене. То е във вторник, когато Слънцето влиза във вашия знак,поставяйки началото на новата астрологична година на зодията. През тази и следващата седмица предстоят събития, които засягат личния авторитет. Слънцето отива към съвпад с Лилит от знака ви и квадрат с Юпитер от зоната на социалната активност. Точните аспекти са през следващата седмица, в дните около новолунието в Рак, но влиянието ще се усеща още от тази с началото на последната четвърт на Луната.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои романтична седмица. Във вторник Слънцето е в другия воден знак Рак – ден на лятното слънцестоене. Навлизате в юпитеровия период на личната си година, време за важни промени и нови възможности в професионалното развитие. През тази и следващата седмица обаче някои очаквания могат да не се осъществят. От четвъртък Венера е в полето на споделените емоции, отношенията с партньора стават по-интензивни. В събота ви очакват интересни предложения.

За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, седмицата започва с Луна в Риби. Във вторник някои финансови въпроси ще изискват повече твърдост и категоричност от ваша страна. Транзитът на Слънцето през Рак е вдъхновяващо креативната страна на природата ви. В марсовия период на личната година имате висок жизнен тонус и можете успешно да се справяте с голям обем ангажименти. В четвъртък Венера се настанява в дома, в зоната на традициите и близките отношения с родственици до 18 юли. Време за семейни сбирки и празненства.

Дати на някои астрологични събития

На 21.06.2022 /11:13/ Слънце в Рак

На 23.06.2022/ 2:34/Венера в Близнаци

Луната е без курс на:

21.06.2022 6:11 – 21.06.2022 6:37

23.06.2022 11:02 – 23.06.2022 14:58

25.06.2022 22:02 – 26.06.2022 2:13

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети: , ,

2 коментара so far »

  1. SVedZki каза,

    Писа на юни 19, 2022 @ 23:43

    Супер, благодаря Ви отново за ежеседмичния труд и че го споделяте свободно с нас.

  2. Радослава Ангелова каза,

    Писа на юни 23, 2022 @ 6:21

    Благодаря за професионализма!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии