Седмичен хороскоп 21-27 март 2011 г.

Слънцето в Овен

Венера в Риби

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Към родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица отправя поредните предизвикателства. В понеделник Слънцето влиза в Овен, а в сряда на огнена територия се установява Лилит. Седмицата ще мине под знака на съвпада на Слънцето и Уран в началото на вашия знак, и това при всички случаи ще изисква от вас активно отношение към случващото се наоколо. Импулсивната ви природа ще  подтиква към действие, но бъдете внимателни накъде насочвате енергията си. Вашият управител Марс,е все още във водния знак Риби, а това означава пречки и необходимост от съобразяване с много обстоятелства. Сатурн в срещуположния ви знак -Везни също налага ограничения, особено на родените в средата на зодията.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои невероятна седмица. Тя ще мине под знака на съвпада на Слънцето и Уран в началото на Овен. Най-силно и позитивно ще бъде влиянието върху родените в първите градус на Лъва. Но към всички от зодията могат да бъдат отправени интересни предложения за работа, за ангажименти или да се открият възможности за обучение. На прага сте на важна промяна в живота си. Едни ще сменят работното си място, други учебното заведение, а трети могат да се решат на важна крачка в личния си живот. Повече подкрепа ще получавате в четвъртък и петък, за тогава планирайте интервю или сериозен разговор с работодател.

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи куп новости. Съвпадът на Слънцето и Уран провокира промени в личните отношения и в обстоятелства около децата. Известни притеснения може да внесе Лилит, която в сряда влиза също в Овен. Напредващата опозиция на Юпитер и Сатурн повлиява бизнес делата и може да доведе до забавяния. Четвъртък е благоприятен ден за вас, за петък обаче не планирайте решаването на въпроси от финансово естество.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица е забележителна с промяната на знака на управителката Венера. В събота тя навлиза в дълбоките води на зодиакалния знак Риби. До тогава обаче урановото влияние ще се усеща при вас и едва ли ще успявате да му устоите. Ще искате да знаете всичко от първа ръка, да имате контрол над информацията и да направлявате събитията. Това във вторник и още повече в сряда може да бъде причина за обтягане на отношенията с брачния ви партньор или с колегите. Краят на седмицата обещава хармония в личните отношения, романтика и приятни изживявания в средата на обичащи ви хора.

На родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои противоречива седмица. В понеделник, въпреки усилията от ваша страна, ще ви бъде трудно да намерите общ език с някои хора. Ще се наложи да приемете забавянето в някои от проектите ви, да задържите амбициите си, и да си дадете време да обмислите следващите си стъпки. Сряда и четвъртък са благоприятни дни, можете да разчитате на съдействието на жени. Предстои ви период на промяна, за който се готвите от доста време, и сега е важно да планирате добре ходовете си,без да бързате, и оценявайки обстановката от много страни.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата носи известно безпокойство. То е породено от съвпада на Слънцето и Уран, който предполага промени, навлизане на нови теми в живота ви. За някои е дошъл момента да променят нещо важно в домашната си среда- ново жилище, нови мебели, направа на ремонт. При други актуална ще бъде смяната на работното място или на работния колектив. Сряда и четвъртък са подкрепящи финансовата сфера, а в петък ви очакват новини отдалеч,свързани с близък човек.

ВЪЗДУШНИ

Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци в следващите дни ще имат много поводи за себехаресване. С лекота ще намирате решение на проблемите, дори в определени моменти,може да бъдете удивени от идеите, които ви идват на ум. Околните ще ви даряват с подкрепата си,можете да разчитате и на добри взаимоотношения с шефовете. Успех ще имате, ако се съобразявате с това какво е добро и правилно повече за другите, отколкото за вас самите. Петък и почивните дни могат да се окажат трудни за родените в последните градуси на знака. Не оставяйте за тези дни решаването на финансови въпроси.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица обещава разнообразие от събития и емоции. Нови колеги, нови партньори, възможности за промяна в средата, в която работите. Ще се чувствате ентусиазирани и изпълнени с желание да подкрепяте действията на хора, на които симпатизирате, на брачния си партньор, на колегата или на началник. Възможно е обаче да попаднете в капана на собствената си доверчивост и да допуснете да бъдете използвани срещу други хора. Седмицата е благоприятна за хармонизиране на отношенията във връзката ви. За събота и неделя планирайте почивка и разкрасителни процедури.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои невероятна седмица. Уникалността идва от съвпада на Слънцето и Уран в ранния следобед на понеделник. Всяка година Слънцето и Уран се срещат в един и същи градус на еклиптиката и обединяват енергиите си. Сега обаче това се случва в началото на първия знак на зодиака и дава старт на нов астрологичен цикъл. Много е важно какво ще започнете през тази седмица,защото то ще промени живота ви за дълъг период напред. Четвъртък е чудесен ден за полагане основите на нещо ново. В събота и неделя обаче избягвайте местата, където се събират много хора и се пазете от претоварване.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица носи промени в работната среда. Влиянието е провокирано от съвпада на Слънцето и Уран в началото на Овен и то ще се отрази най-силно на родените в първите градуси на Рака. Благоприятни за вас са дните вторник и сряда,когато може да бъде дадена зелена светлина на ваши идеи Ще можете да съберете мисли и да се заредите с енергия, за да приведете в изпълнение намеренията си и да направите впечатление на хора, на чието мнение държите. В емоционалната сфера предстоят позитивни промени. В четвъртък и петък други хора ще се нуждаят от вашата компетентна намеса,ще разчитат на знанията ви и на организаторските ви умения.

Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица ще усетят промените,произтичащи от съвпада на Слънцето и Уран по един особен начин. Някой ще се погрижи част от ангажиментите ви да отпаднат,но пък ще се появят нови. Вторник и сряда са силни дни за вас,много от това, което претърпява метаморфоза, ще бъде плод на вашата инициатива. Четвъртък и петък са подходящи за уреждане на финансови въпроси, за договаряне на заплащане или прибиране на полагащо се възнаграждение.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица предлага нови неща и дори изненади в сферата на финансите. За част от вас това са неочаквани доходи и възможност да допълните семейния си бюджет с постъпления от ново място. Други ще трябва да решават спорен въпрос по съвест, и от това как постъпят ще си отворят или ще затворят канал за придобивки. Вторник и сряда са силните ви дни през тази седмица. Родените в последните градуси на Риби може да бъдат сюрпризирани от жестове на внимание, признание в любов или покана за романтична вечеря.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 21.03.2011г., в 1:20 ч. ,Слънцето навлиза в Овен.

На 21.03.2011г., в 14:24 ч. ,Слънцето и Уран са в съвпад в 0 Овен.

На 23.03.2011г., в 12:02 ч. Лилит навлиза в Овен.

На 27.03.2011 г., в 8:52 ч. Венера навлиза в Риби.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Везни и Козирог, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

21.03.2011 г., в 21:35 ч. – 21.03.2011 г., в 22:17 ч.

23.03.2011 г., в 23:08 ч. – 23.03.2011 г., в 23:45 ч.

26.03.2011 г., в 4:25 ч.- 26.03.2011 г., в 4:57 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

2 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на март 21, 2011 @ 9:34

    Много обнадеждаващ седмичен хороскоп Муси:))

    “Родените в последните градуси на Риби може да бъдат сюрпризирани от жестове на внимание, признание в любов или покана за романтична вечеря.”

    как бих се зарадвала на една такава покана:)))
    ще разказвам ,ако наистина се случи:)

  2. moon_in_taurus каза,

    Писа на март 22, 2011 @ 9:34

    За съжаление,получих такава покана:(( но не от човека който искам…:(((

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии