Седмичен хороскоп 21-27 февруари 2011 г.

Меркурий и Марс преминават в Риби

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоят напрегнати дни, в които запазването на хладнокръвие и здрав разум, е много важно за добрия изход на ситуациите. В деловите отношения има дисхармония и взаимно неразбиране, породено от разгръщащият се квадрат на Юпитер и Плутон в кардиналните Овен и Козирог. Някъде по върховете „атове ще се сритат“, а надолу по веригата „ще го отнесат магаретата“. В четвъртък и петък много от това, което е било скрито от очите и сърцето ви, ще излезе наяве и ще ви провокира да действате. За родените в първата декада, през месец март, настъпва време на разчистване и приключване.

На родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв, които са били предвидливи, умели и настойчиви в стремежите, предстоящата седмица дава поводи за самодоволство. До сряда можете да се сдобиете с желаното, да получите кредит, да продадете или купите недвижима собственост. В четвъртък и петък обстоятелствата работят във ваша полза. Това, което на други носи неудобство и разочарование, на вас може да донесе радост и удовлетворение. Това, което някой е изхвърлил или изоставил, за вас може да се окаже ценна находка – полезна вещ или перспективна връзка. Доверете се на интуицията си и действайте според съвестта си.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица ще имат нужда от подкрепа и защита. Напрегнатият аспект на управителя на знака- Юпитер с Плутон, е в основата на противоречия, които могат да възникнат както в професионалната сфера така и в полето на емоционалните взаимоотношения. Препоръката е да не започвате нови неща, преди да сте изчистили старите си задължения. Четвъртък и петък са силните ви дни, предстоят ви срещи с интересни хора и мистични преживявания,които ще ви доведат до ново познание.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои интересна работна седмица. В понеделник обаче ще ви бъде трудно „да се отлепите от земята и да полетите“. Някой или нещо ще ви дърпа назад, може да е недовършена или некачествено свършена работа, нуждаещ се от помощ колега или недобре работеща техника. Вторник,сряда и четвъртък са силни дни, в които ще успеете да намерите решение на сложни въпроси, и усилията, независимо че няма да са малко, в края на краищата ще се увенчаят с успех. В петък избягвайте конфликти с чиновници или униформени представители на властите.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата обещава интересни преживявания. Очакват ви промени в средата на общуване и повече възможности за изява, които да ви донесат освен похвали също така и конкретни предложения. В понеделник ще трябва да си уредите стари сметки, да платите такса или задължение, да излезете с достойнство от някаква неловка ситуация. Във вторник Меркурий сменя знака си, преминавайки от Водолей в Риби, като за вас това означава повече емоции в отношенията с партньора, както и съпричастност към плановете и стремежите му. В четвъртък и петък е важно да имате достоверна информация за случващото се около вас, за да не отидат напразно добрите ви идеи и почтени намерения.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица носи предложения за промени. Някои ще бъдат отправени отвън, от близки хора, а други ще са плод на натрупано отегчение и нужда от раздвижване в емоционален и физически аспект. Намерението ви да започнете сериозни занимания във фитнеса в този период се съчетава с възможността да отделите време за това. А някои могат да се запишат в школа по танци. Моментът е добър за закупуване на нова кола,замяна или сериозен ремонт на старата Петък е неблагоприятен ден за родените в първата декада на знака, през месец декември.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата започва не особено оптимистично, заради стари неща, които трябва да бъдат поправяни или направо вече им е дошло времето да бъдат изхвърлени. В отношенията с околните се налага също така взимане на по-твърд курс на поведение, за да си дойдат нещата по местата. Добре е да обърнете внимание на отправени преди време покана или предложение за нова работа, или партньорство. От вторник Меркурий е в Риби и ще ви се наложи да подхождате с повече търпение и загриженост към проблемите на хората около вас.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои динамична работна седмица. Добро възнаграждение за труда им очаква мнозина от вас. Вторник, сряда и четвъртък са дни, в които успявате да следвате интуицията си, а не на последно място и добрият шанс ви помага да реализирате намисленото. Бъдете внимателни да не пресичате пътя на чужди интереси, което в случая може да ви създаде сериозни пречки. Петък е напрегнат ден за родените в първата декада на зодията, родените през септември.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата започва с разминаване в очакванията за помощ от страна на близки хора. Затова пък във вторник получавате дори в повече от това, което сте очаквали. Повечето от вас са в слънчевия период на личната си слънчева година, когато успехът идва най-вече в резултат на личната активност. Сега можете да реализирате добри приходи, а в края на седмицата ще имате и повече поръчки и оферти за работа. Едно от условията е да бъдете умерени в претенциите си, а също така да сте наясно какво искате.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица ще трябва да отделят повече време и внимание на домашните дела. Някои неща ще се наложи да вземете на пряк отчет, а при други – направо да се нагърбите сами да си ги свършите. През следващите дни още две планети добавят подкрепяща енергия към вас. Меркурий и Марс навлизат в сродните ви по стихия- Риби. Така, заедно с участието на Слънцето в Риби, ще имате кураж да се захванете със значими неща. Особено подходящ е периода за учене, за специализация в някаква нова насока, или за задълбочаване на знанията с преминаване на по-високо ниво на обучение. В емоционалната сфера също се очаква свежо раздвижване. Петък е неблагоприятен за родените в първата декада на знака, юнските Раци.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои много емоционална седмица. Във вторник и сряда, когато Луната се движи през вашия знак, личната ви инициатива ще бъде тази,която ще задвижи механизма на делата ви в правилната посока. Ще бъдете желан партньор или събеседник. В рамките на няколко дни можете да приключите нещо старо и да отправите поглед към нови проекти и начинания. В четвъртък и петък някои ще имат добри приходи, но други могат да останат недооценени и разочаровани.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои особена седмица. Във вашата зона на зодиака се оформя стелиум от три космични тела- Слънцето, Меркурий и Марс, енергията на които ще усетите по-силно в седмиците на растяща Луна. Но и сега, от вторник нататък, в последната фаза на Луната, тонусът ви ще бъде добър и желанието за разнообразие – по-голямо. Духовният ви живот ще бъде по-активен, възможно е да имате странни изживявания, необичайни усещания, запомнящи се сънища.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 21.02.2011г., в 22:53 ч . Меркурий преминава от Водолей в Риби

На 23.02.2011г., в 3:06 ч. Марс преминава от Водолей в Риби

На 25.02.2011г., в 22:40 ч. Юпитер и Плутон са в точен квадрат в 7Овен-7Козирог.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Везни и Козирог, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курсна:

22.02.2011 г., в 10:35 ч. – 22.02.2011 г., в 11:29 ч.

24.02.2011 г., в 13:14 ч. – 24.02.2011 г., в 14:46 ч.

26.02.2011 г., в 20:08 ч. – 26.02.2011 г., в 21:32 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

8 коментара so far »

  1. libra каза,

    Писа на февруари 21, 2011 @ 17:36

    Аз съм родена на 3 окт, слънцето ми е 9 градуса везни, първа декада ли съм, защото на много места дават датата ми към втора декада?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 22, 2011 @ 10:47

    libra,
    зависи от годината и от часа,защото 3 октомври е на границата на първа и втора декада.
    В някои години на 3 октомври Слънцето е в 9 градуса и …минути, а в други години е в 10 градуса и … минути. Затова Слънцето в първия случай е в 1 декада а във втория във 2 декада на знака Везни.

  3. Катерина каза,

    Писа на февруари 24, 2011 @ 15:25

    Здравейте Муси Дачева! Следя редовно хороскопа си при вас, но ето че в този сайт http://www.zodiite.net/sedmichen-horoskop/ го използват,името ви го пише но все пак ви казвам ако не знаете :) Защото в много други сайтове се повтарят хороскопите или са взети изречения от вашите и като цяло се обърках .. от най – различни до най подобни или вече четени .. от лъжлива информация.

    Затова ви поздравявам за вашия труд и работа! :) И ви благодаря!

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 25, 2011 @ 0:43

    Катерина,
    много ви благодаря :)
    Специално този сайт ми поискаха съгласие да публикуват седмичните ми хороскопи. Доколкото виждам изпълняват условията, при които съм дала съгласие. А за други сайтове незнам, не съм се разхождала скоро по интернет :)

  5. libra каза,

    Писа на март 1, 2011 @ 19:06

    аз нали затова питам- при положение, че е 9гр. слънцето ми, така излиза в една онлайн астропрограма,то значи е 1 декада, нали?

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на март 1, 2011 @ 21:44

    libra,
    въпросът ви започва с “Аз съм родена на 3 окт…”, което значи, че ако си вкарате датата в астрологична програма,в зависимост от годината, може да бъде в 1 или 2 декада. При условие,че програмата ви дава 9 гр и нещо Везни, не виждам смисъл от въпроса ви, защото декада значи 10. В първа декада е слънцето от 0 градуса до 9 градуса 59 минути и 59 секунди.

  7. Теодора каза,

    Писа на март 5, 2011 @ 17:16

    Муси, а какво се очаква за Близнаци като влезе Опашката на дракона в знака?

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на март 7, 2011 @ 13:32

    Теодора,
    различни неща, но с две думи може да се определи като освобождаване от предразсъдъци или при някои хора от илюзии, които сами са си създали за собствено удобство.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии