Седмичен хороскоп 23-29 април 2012 г.

Голям тригон в земните знаци

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои въодушевена седмица. Съвпадът на Меркурий и Уран в Овен е все още в силата си като ви води към нови идеи и правене на планове, в част от които има „златни зрънца“. На тях дори сега да не обърнете нужното внимание, съвсем скоро, при нов развой на събитията, ще се наложи да го направите. Защото сте на прага на важна промяна. Трябва да направите избор в една или в друга посока да потеглите напред, да оставите нещо старо и разпадащо се, и да насочите марсовата си енергия в нещо ново и перспективно. Отворете се към околните, общувайте, създавайте си нови контакти. Сега сте в слънчевия период на личната си година- време за себереклама и ярка изява на способностите. Нарастващата Луна ще ви подкрепя в следващите две седмици. Вторник, сряда и четвъртък са силни дни за вас, в петък и събота избягвайте физическо и емоционално претоварване.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои важна в много отношения седмица. В професионалната среда настъпват промени, които могат да ви изтеглят нагоре по йерархичната стълба. Бъдете активни и предприемчиви, не отлагайте за по-нататък това, което чувствате,че трябва да направите сега. Имате подкрепа от хората над вас, от шеф или от институция. Имайте нагласа за промени, и бъдете готови да носите по-голяма отговорност. Ще трябва да оставите зад гърба си някои остарели модели на работа, и да придобиете нови умения. Включете се в програма за подобряване на квалификацията, запишете по-висока образователна степен, търсете учител и училище, които са подходящи за вашето ниво на интереси и търсения. Вторник и сряда са силните ви дни.

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои относително спокойна седмица. Възможно е повечето от вас да имат усещането, че се движат по дълбок коловоз, и всичко което правят, е предопределено от други хора и обстоятелства. Периодът е благоприятен за решаване на материални въпроси. При вложени усилия от ваша страна, до две седмици ще можете да се сдобиете със собственост- земя, къща или апартамент, офис, магазин или ателие. Амбициите ви да намерите средства, за да обезпечите ваше начинание, проект или належаща потребност, ще дадат резултат, дори той може да е съвсем неочакван като решение. В отношенията с близките настъпват някои промени. Обща цел или преживявания ви сплотяват и правят по-привързани и загрижени един за друг.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои забележителна седмица. Големият тригон в земните знаци, в който са включени Слънцето, Марс и Плутон, зарежда с енергия и повишава жизнения ви тонус до нужното ниво. Чувствате се мотивирани за действие и прилагане на практика, това което планирате от известно време насам. Периодът е благоприятен за нови начинания, за реализация на личен проект, за пускане в обръщение на своя идея, за издаване на книга или друг авторски продукт. Завеждане на дело, предявяване на претенция, подаване на искова молба, или жалба, срещу лице или институция, сега, обещава да даде положителен резултат в бъдеще. В личния живот периодът е подходящ за напредък във връзка, за зачеване на дете, или ако имате проблем, за търсене на помощ от специалисти в областта на репродукцията. Сряда и четвъртък са благоприятни дни,

На родените под знака на Дева или с асцендент в Дева през тази седмица много неща ще се отдават с лекота. Новолунието в сродния по стихия Телец полага началото на едномесечен много благоприятен период, в който ще имате успех, както в личните, така и в служебните дела. Съвпадът на Меркурий и Уран, който влияе затихващо до края на седмицата, ще ви въодушевява за промени и реорганизация, за нововъведения в работната среда и колектива, част от който сте, или който управлявате. Но, в същото време съществува риск да постъпите по неподходящ начин и да се забъркате в сложна ситуация, особено във връзка с финансови въпроси. Големият тригон между Слънцето в Телец, Марс във вашия знак и Плутон в Козирог, работи изцяло във ваша полза през тази и през следващата седмица. Силен ден -четвъртък.

На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои забележителна седмица. Неочаквани домашни ангажименти ще изискват бърза пренастройка, с  преразпределяне на задачите и върху други хора, за да успеете навсякъде. За някои неща ще трябва да „пуснете юздите“ и да оставите ситуацията да се развие от самосебеси, и тогава да се включите. Личното ви участие е важно, без съмнение, но имайте доверие и на околните. Големият тригон в земните знаци е благословия в този момент. Под неговото влияние могат да бъдат компенсирани някои ваши недоглеждания, а може и да имате неочакван късмет, да спечелите от някаква ситуация, от някаква игра, или от тотото. За свободните, през тази седмица съдбата готви подаръци, нови запознанства, интересни срещи и възможности за стабилна връзка.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци началото на седмицата е относително напрегнато. Избягвайте експерименти с финикийски знаци, ваши или чужди. Решаването на финансови въпроси в този ден- понеделник,  изисква повече внимание и разум. Във вторник ще трябва да преодолеете някакво предубеждение и предразсъдък, а също така бъдете внимателни към манипулации отвън. Разни хора ще се опитват да повлияят ваш избор, да ви накарат да вземете определено решение, което е в тяхна полза, но не е сигурно дали е във ваша. Сряда е чудесен ден за общуване, за срещи с интересни хора. Комуникацията с хора отдалеч ще ви донесе приятни емоции. Периодът е добър за тези, които очакват предложение за работа, или които планират работен ангажимент в чужбина. Моментът е добър за планиране на домашен ремонт, както и за маркетинг на видове стоки и цени на услуги от тази сфера.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои успешна седмица. Мнозина ще получат тъй нужната им финансова подкрепа, заем, относително изгоден кредит или възможност да направят инвестиция в перспективен проект. Астрологичната обстановка към момента подкрепя материалните дела. Във вторник, и още повече в сряда, обръщайте внимание на съветите, които ви дават специалистите или хора, с повече опит в дадена област. Това са силни дни за постигане на набелязаното, насрочвайте важни срещи и начинания за тогава. Ще ви е нужна добра организация и повече целенасоченост, за да не разпилявате ценните моменти и възможности. В тези дни вашата креативност разцъфтява и можете да създадете отлично произведение на изкуството, да направите впечатление на околните, и да заслужите аплодисменти. На битово ниво ви очакват преустройство и ремонт, където също можете да проявите творческата си натура.

На родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица дава шанс за натрупване на нови впечатления и за интересни преживявания. От прекалено оригиналничене няма да имате полза, даже може да си навредите, ако загубите мярката. Но добрите идеи ще ви бъдат много полезни, ако се включите на вълната на Големия земен тригон, който се развива в следващите дни. Ползата може да бъде предимно за дома и за хората, с които живеете. Може да платите за нещо, стока или услуга, по-малко отколкото сте предвидили, или да закупите нещо полезно за близките ви, и при това изгодно. През тази седмица с лекота ще завързвате нови приятелства, а тези, които са свободни, могат да попаднат на интересен обект за възхищение. Вторник и сряда са емоционално наситени.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои активна седмица. Растящата Луна е ваш съюзник в начинанията. Не отлагайте това, което интуицията ви посочва, че трябва да свършите сега. Черпете вдъхновение и информация от сънищата си, особено тези във вторник и сряда. Бъдете активна страна в общуването с околните. Седмицата е добра за учене и полагане на изпити. Обръщайте внимание на приятелите си, особено на тези, с които ви свързват интересни преживявания. Периодът е отличен за изява, за представяне пред публика, за включване в общи начинания и в дейности с обществен характер. От сряда нататък имате подкрепа за хармонизиране на отношенията в работната среда, за внасяне на яснота там, където е имало недоразумения и напрежение в предходните седмици. Вашите усилия и принос ще бъдат оценени от шефовете ви. Четвъртък и петък са силните ви дни. В събота избягвайте конфликти с възрастни родственици.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои резултатна седмица. Пред вас е една много важна седмица, в която може да настъпи благоприятен за вас обрат във важна за вас област на живота. Управителите на знака ви – Марс и Плутон са в много хармоничен аспект, а заедно със Слънцето участват в Голям планетен тригон. Тази изключително благоприятна, и рядка, астрологична конфигурация ви обещава успех в материалните дела. Моментът е добър за включване в съдружие, за обединяване на вашите ресурси с тези на някой друг, и същевременно привличане и на чужди капитали в общо начинание. В името на общата цел ще трябва да направите някои компромиси и да поемете повече отговорности. Важно е да направите някои промени в работната среда и също така сред хората, с които споделяте един офис или едно работно пространство. Успешни дни-четвъртък и петък.


Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през следващите дни ще се радват на много внимание от страна на околните. В период сте на подкрепа на всякакви обединявания в името на определена цел. Подходящ момент да сключите договор за съвместна работа, да си подсигурите финансова подкрепа на ваш проект, да се включите в екип, да си намерите издател. Избягвайте обаче експериментите във финансовата сфера, проявявайте предвидливост и консерватизъм, това ще ви предпази от настоящи и бъдещи загуби. Не отказвайте пътуване и срещи, макар и надалеч. Четвъртък и петък са силните ви дни.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

Цялата седмица е под влияние на Голям тригон в земните знаци. На 24 април, Слънцето и Марс застават в точен тригон, а на 29 април, в хармоничния аспект са Слънцето и Плутон. Енергията на този тригон повлиява благоприятно материалните дела, купуването и продаването на стоки, движима и недвижима собственост, сключването на сделки с дългосрочен характер. В сферата на взаимоотношенията повлиява добре личните връзки, създава подходящи условия за годеж и сключване на брак.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Телец и Лъв, през първа четвърт.

Луната е без курс на:

22.04.2012 г., в 20:10 ч. – 23.04.2012 г., в 20:05 ч.

25.04.2012 г., в 23:31 ч. – 26.04.2012 г., в 8:42 ч.

28.04.2012 г., в 10:05 ч. – 28.04.2012 г., в 19:10 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

1 коментар so far »

  1. Златна възраст 55+ каза,

    Писа на декември 16, 2013 @ 11:15

    Блога,който поддържате е страхотен и често влизам тук за зодиите, това относно…” За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци началото на седмицата е относително напрегнато. Избягвайте експерименти с финикийски знаци, ваши или чужди. Решаването на финансови въпроси в този ден- понеделник, изисква повече внимание и разум. Във вторник ще трябва да преодолеете някакво предубеждение и предразсъдък, а също така бъдете внимателни към манипулации отвън. Разни хора ще се опитват да повлияят ваш избор, ….” е напълно точно и може би понеже вече на няколко пъти познавахте заради това ви посещавам.Омръзнало ми е да чета едно и също, но тук не е така.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии