Седмичен хороскоп 23-29 май 2011 г.

Честит празник!

Венера и Марс в точен съвпад

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица обещава силни емоции. На авансцената е съвпадът на Венера с вашия управител – Марс, но на нейна територия. Това предполага за мнозина от вашата група труден контрол над емоциите. В понеделник не отказвайте среща с приятели, дори ако това означава да промените бързо плановете си. Петък и събота са силните ви дни, когато е важно да бъдете инициативни и да държите под контрол делата си.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои динамична седмица. В празничните понеделник и вторник е добре да избягвате конфликтни ситуации у дома и на пътя. От сряда нататък обаче обстоятелствата работят във ваша полза. Можете да намерите решение на труден проблем и да излезете от задънена улица. Дните са благоприятни за тези,които учат,и полагат изпити, разбира се ако са положили съответния труд, а не разчитат само на късмет. В петък,събота и неделя подкрепата е изцяло на ваша страна,бъдете активни и предприемчиви.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои натоварена с ангажименти седмица, макар и част от нея да са празнични дни. В понеделник не се заседявайте у дома, бъдете в движение и сред хора. Във вторник обаче не оставяйте дома си без надзор, възможен е проблем с водата, спиране или пък течове. Сряда и петък са силните ви дни през тази седмица. Някой ще разчита на вас, и това може да отнеме доста от времето ви. Късметът може да кацне на рамото на някого от вас в неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои наситена с емоции седмица. Това е така, заради съвпада на управителката Венера и Марс на ваша територия, под чието влияние ще бъдете в следващите няколко дни. Някои ще се чувстват превъзбудени и твърде кинетични, други ще попадат в ситуации,където чужди амбиции и страсти ще взимат връх. При всички случаи ще успявате да контролирате нещата и да водите събитията в избраната от вас посока. Във вторник и сряда отделете повече време за приятелите си.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева продължава добрата серия. Венера,Марс и Меркурий в Телец,ви изпращат подкрепа в повечето области на живота ви. От сряда нататък, когато започва тази кратка работна седмица, се разпада и квадрата на Слънцето и Нептун,който за няколко дни внася известен хаос,в подредения свят и в делата на родените в първите градуси на Девата. Петък е силен ден за всички, но бъдете внимателни,ако управлявате финансите на други хора. Не разчитайте на бързи печалби.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог продължава благоприятната тенденция,породена от активирането на сродния по стихия знак Телец. Съвпадът на Венера, Меркурий и Марс в земния знак създава добри условия за напредък в материалните дела, реализация на собствени идеи и довеждане до успешен край на повече от планираното. Родените в първата декада на знака може да изпитват дискомфорт и неувереност заради развиващия се тау квадрат на Уран-Сатурн и Плутон. Насочете мислите си в позитивна посока и в края на седмицата,в неделя ще се чувствате удовлетворени и хармонични.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата обещава много движение и контакти. Използвайте празничните дни да се разтоварите, да опресните спомените си, и да обогатите впечатленията си за места,които не сте посещавали отдавна, а също така и за хора,с които рядко се виждате. Ако сте на пазар,събор, или в търговски център,във вторник, пазете се от измамници. Петък е ден на гениалните идеи,не изпускайте музата, не отлагайте прилагането на взето вече решение.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата е забележителна със съвпада на Марс и управителката Венера,в много благоприятния, в случая, знак Телец. Жалко,че този съвпад попада в неработни дни, и може „да си изгърмите патроните“ напразно. Но, за някои от вас това може да се окаже шанс да намерят подкрепа,финансова, на свой проект, дори само като устна уговорка. Ако се стигне до писмен договор, насрочете го за петък, или още по-добре за дните на Новата луна след една седмица.

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей са в силен период. Седмицата започва успешно и ако това, че дните са неработни има значение, то част от плановете си най-добре да отложите за сряда или за петък. В сферата на идеите плувате с размах и много от това, което искате, можете да го постигнете,с подкрепата и на близките ви разбира се. В този период трябва да сте стъпили здраво на земята,да бъдете по-прагматични и самоуверени, а също така да сте готови да вложите повече физически усилия.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата предлага разнообразие от събития и преживявания. Във вторник ви очакват провокации от хора,които са надалеч, или такива, с които имате общи спомени много назад във времето. Бъдете внимателни и не приемайте на вяра всичко,което ви се казва или предлага,защото може да бъдете сериозно подведени. Възможни са разминавания в уговорките. В петък бъдете готови за бърза реакция, особено що се отнася до финансови въпроси.

Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през следващите дни могат да усетят в пълна мяра обичта и подкрепата на близките си. Тя може да бъде както морална, така и материална. Разчитайте на добро развитие на преговори с инвеститор, намиране на средства за лечение, или на благоприятно развитие на търговски взаимоотношения. Последните дни на седмицата са подходящи за документално обезпечаване на проект, подготовка на необходимите книжа за формализиране на сделка през следващата седмица,препоръчително след новолунието.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои седмица на домашните радости. Хора от най-близкото ви обкръжение имат с какво да осветят дните ви и да ви дадат повод за гордост. Вторник е празничен ден, но бъдете внимателни,защото „един гледа сватба, а друг…брадва“, там където има много хора, има и измамници. Периодът е добър за преговори, за покупка на жилище или автомобил, но не сключвайте сделка в четвъртък. В неделя ,при някои от вас, ще дойдат добри вести от далече.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 23.05.2011г, понеделник, в 11:25 ч. точен съвпад на Венера и Марс в 9 гр. Телец

Луната през тази седмица се движи между знацитe Водолей и Телец, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

24.05.2011 г., в 9:40 ч.- 24.05.2011 г., в 14:24ч.

25.05.2011 г., в 20:15 ч.- 27.05.2011 г., в 2:36ч.

29.05.2011 г., в 12:28 ч.- 29.05.2011 г., в 15:02ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии