Седмичен хороскоп 23-29 януари 2012 г.

Новолуние в понеделник
Марс ретрограден от вторник

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен в следващите дни астрологичната обстановка е подкрепяща. Ако се вслушвате повече в това, което минава като информация през вас, като не подценявате подробностите и дребните наглед знаци, ще успеете да извлечете много ценни данни и да се ориентирате отлично в обстановката. Новолунието в понеделник ви дава шанс да намерите съмишленици, да привлечете повече хора към своя идея, проект, кауза. Побързайте,защото Марс става ретрограден през тази седмица и някои неща ще ви се удават по-трудно в следващите почти три месеца. В края на седмицата ще намерите удачно решение, което да намали напрежението между вас и определен човек.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица готви порядъчен брой изненади. Новолунието в понеделник отваря вратата на новите идеи, дава път на планове за разширение и съдружие, носи подкрепата на подходящите хора. Ако търсите подходяща за вашите умения работа, бъдете активни и предприемчиви. Стига да проявявате достатъчно находчивост и усет за време и място, през следващите дни можете да сключите изгоден договор, да си подсигурите работа и съответно доходи за дълъг период напред.

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои много движение в следващите дни. Новолунието в понеделник дава тон на седмица, натоварена с много срещи, активна комуникация с хора, от които очаквате работа, поръчки, консултация или поне морална подкрепа. Ще ви се налага да се справяте с важна информация бързо, в движение да научавате най-необходимото, за да можете да действате адекватно. Важно е да запазвате присъствие на духа и да не позволявате емоциите да доминират над разума. От петък нататък ситуацията се разведрява.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои динамична седмица. Спокойната ви природа ще бъде провокирана от различни места и по различни поводи. В работната среда настъпват някои промени, в резултат на които на вас се възлагат повече ангажименти и отговорности. Възможно е това да не ви допада и да се стигне до конфликт с шефа. Родените в първите градуси на зодията, ще трябва да вземат важно решение. Ако търпи отлагане, насрочете го за следващата седмица, когато обстановката е по-благоприятна.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева астрологичната обстановка през тази седмица е много динамична. До четвъртък ще давате и ще искате обяснения от някой, който ви е близък на сърцето. Новолунието ви провокира да вземете важно решение. Меркурий като управител на знака ви е ангажиран с няколко аспекта с останалите планети и освен това преминава в следващия знак, на територията на въздушния Водолей. Мнозина ще усетят повече лекота и отпадане на някои ограничения, които са се насложили неусетно в последно време.

 

Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през следващите дни ще трябва да обърнат внимание на някои страни на живота си, които са били пренебрегвани досега. Новолунието в понеделник във Водолей, ще постави пред вас за разрешаване важен финансов въпрос. Приходите и разходите ви в този момент придобиват важно значение. Вашата сдържана природа ще бъде провокирана от предявени претенции, от несъответствието между желано и възможно, между необходимо и излишно към този момент. Сряда и четвъртък са благоприятни дни.

 

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои интересна работна седмица. Основен двигател през следващите дни ще бъде информацията, съзнателно търсена, или случайно достигаща до вас. Ще намерите отговори на много въпроси, мъглата от някои страни на живота ви ще се вдигне и така ще можете да виждате картината по-ясно. Новолунието в юпитеровия период на годината ви дава шанс за позитивна промяна в работната среда. Ако искате промяна, бъдете активни и не отлагайте. Силните ви дни са понеделник и вторник.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои седмица на предизвикателствата. Най-силно ще се проявят те в полето на личните взаимоотношения. Новолунието във Водолей в понеделник ще отключи за разрешаване стар проблем. При наличие на достатъчно информация от различи места, ще можете да сглобите пъзела и да имате яснота каква позиция да заемете. Назрял е момента за взимане на важно решение, ако не успеете да направите това в понеделник или във вторник, отложете го за следващата седмица.

 

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица е забележителна с новолунието на ваша територия. В понеделник Слънцето и Луната се срещат в началото на Водолей и привличат вниманието към вас и това, което правите. Сега е подходящият момент да приведете в действие ваш план, да реализирате ваша идея, да покажете организаторски умения и висок интелект, без да се влияете от емоции и субективизъм. Силните ви дни са от понеделник до сряда.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица могат да се радват на добри оценки и подкрепа. В понеделник и вторник може да бъдете провокирани да кажете или да направите нещо нетипично, да бъдете резки по повод или дори без да има такъв. В сряда и четвъртък обаче ще постигнете своето, особено ако става дума да пари. Кредит към банка, заем даден на приятел, или възнаграждение по договор ще бъде в центъра на вниманието на мнозина. Не позволявайте емоциите ви да повлияят върху взимането на важно решение.

 

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион следващите дни насочват вниманието най-вече към дома, семейството, роднините и приятелите. Нови обстоятелства ще ви карат да преосмислите поведението си и да търсите нови подходи за решаване на важен семеен въпрос. Голяма е вероятността да действате повече емоционално, отколкото рационално, от което ще произтекат следствия, с които ще се занимавате през следващите две-три седмици, ако не и през цялата тримесечна ретроградна фаза на Марс. Петък и събота са подкрепящи дни за вас.

 

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата носи противоречиви послания. Новолунието в сатурновия период на личната година ви кара да бъдете недоверчиви и предпазливи, но в същото време обстоятелствата налагат бързи и енергични действия. Сега не е момент да излагате намеренията си на показ, да демонстрирате самодоволство и пренебрежение. Напротив,бъдете дискретни и трупайте опит от грешките на другите. Следващото новолуние е във вашия знак и тогава идва вашето време. Силните ви дни през тази седмица са сряда и четвъртък.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 23.01.2012 г., в  9:39 ч. Новолуние в 2° Водолей
На 24.01.2012  г., в  2:53 ч. Марс навлиза в ретроградната си фаза от 23° Дева.
На 27.01.2012   г., в   20:11 ч. Меркурий влиза във Водолей
Луната през тази седмица се движи между знацитe Козирог и Овен, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:
23.01.2012 г., в  3:38 ч. – 23.01.2012 г., в  4:53 ч.
25.01.2012 г., в 10:33 ч. – 25.01.2012  г., в 11:11 ч.
27.01.2012 г., в  6:52 ч. – 27.01.2012 г., в 20:28 ч.
В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

5 коментара so far »

  1. libra каза,

    Писа на януари 23, 2012 @ 2:44

    Поздравления за точната прогноза при везни- в момента сглобявам пъзела, след появилата се ненадейно информация от много страни!

  2. Р-Роси каза,

    Писа на януари 23, 2012 @ 13:11

    Муси, когато новолунието е точно върху асцендента или десцендента, променя ли като цяло прогнозата за дадения знак?Интересува ме личната Ви интерпретация на такова едно точно съвпадение.

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 24, 2012 @ 15:52

    Р-Роси,
    при всички случаи влияе забележимо, много повече отколкото, ако е във вътрешността на някой дом, било то кардинален или друг. При новолуние личността трябва да е носител на ново и на промяна, да направи първа крачка, да пусне обява за нещо, от което има нужда, да изпрати запитване, да си насрочи среща, да се постави начело на нещо и да иска да бъде забелязана. Ако няма задържащи фактори, резултат има до две седмици, когато е пълнолунието с Луната в 7 дом.
    Когато новолунието е на върха на 7 дом, активната страна е някой друг- партньор, съдружник, колега, работодател. Или тогава се появява обективна възможност, на която човек трябва да отреагира. Той също се включва активно, но инициативата е на някой друг. Има избор да го направи или не, но към него има отправено очакване за реакция. Неговата активност в този случай е по по-добре да стане по пълнолуние, тогава има възможност и по-голяма свобода за избор да се включи или не. Но тук също трябва да се отчитат много други фактори.

  4. Maria каза,

    Писа на януари 27, 2012 @ 4:28

    Здравейте г-жа Дачева,
    Бих искала да Ви поздравя, за това, че сте създали и продължавате да поддържате този така полезен за нас сайт.
    Аз не пропускам нито една ваша статия. Всяка седмица с нетърпение очаквам новия хороскоп.
    Преди месец се преместих в Америка и сега ми е малко трудно да разбера кога, точно е новолуние или пълнолуние, както й кога точно една планета преминава от един знак в друг?!
    Моля Ви да ми помогнете да се ориентирам. Трябва ли да връщам 7 часа или не?

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 27, 2012 @ 14:37

    Maria,
    благодаря ви за топлите думи :),
    Да, трябва да коригирате времето.
    В статията Лунните фази,можете да виждате точния момент на съвпад квадрат или опозиция на Луната и Слънцето, но посоченото време е по гринуич. За да получим софийско време например трябва сега през зимата да добавим 2 часа. Вие съответно, в зависимост от мястото ви в САЩ, трябва да извадите няколко часа. Ако в тези 7 часа,които сте посочили включвате 2 часа разлика до бълг време,то от гринуичкото трябва да извадите 5 часа. Когато посочвам време на дадено събитие в седмичните хороскопи, то е българско време и трябва да го приведете към ваше местно време.
    http://www.temura.net/%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%84%D0%B0%D0%B7%D0%B8/

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии