Седмичен хороскоп 25 април-1май 2011 г.

Христос воскресе!

Стелиуми в Овен

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои бурна работна седмица. Ще трябва бързо да се настроите от празничен към работен режим,защото в следващите дни най-активното място в зодиака е вашата територия. В знака Овен се движат пет планети- Уран, Венера, Меркурий, Юпитер и Марс, и също така Лилит. В края на седмицата към тях се присъединява Луната, която ще пренася като олимпийски огън енергия от началото към края на знака. По този начин всички,астрологично свързани с Овен, ще се чувстват с приповдигнато настроение, с по-високо самочувствие и готови да приемат аплодисментите на околните. Някои може да се почувстват претоварени от очакванията на околните и де действат неадекватно на ситуацията. Вторник и сряда са силни дни,като най-полезни ще бъдат за родените във втората половина на знака.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои седмица на големите възможности. Струпването на пет планети в знака Овен,които правят тригон с рождените слънца на много от вас, подтиква към изява, завършване на проекти и нови начинания, участия в изложби, ревюта и други изяви на дарованието ви. Сега сте във венериния период на личната си година,когато можете да внесете промени в личния си живот. На някои съвпадът на Венера и Уран в Овен може да донесе интересно запознанство, а на други пътешествие до екзотични места. В събота и неделя ще имате малко време за почивка,в традиционния смисъл, но затова пък ви се предлагат интересни забавления.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата носи обещание за успехи и удовлетворение в много посоки. Струпването на пет планети в сродния по стихия Овен насища живота ви с позитивни емоции. Имате висок жизнен тонус, средата ви отговаря с разбиране и подкрепа, от вас се иска цел, предприемчивост и постоянство. За нови начинания седмицата обаче не е подходяща, отложете ги за следващата седмица, когато Луната започне да нараства. От сряда до петък бъдете внимателни, не позволявайте друг да насочва постъпките ви.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица дава възможност за придвижване към промени,които са назрявали в последните месеци. Меркурий е вече директен и вече няма ограничения да договаряте работни условия, стоки и услуги. Родените във втората и третата декада на знака, които са още в сатурновия период на личната си жизнена година, могат да форсират някои планове,които са в контекста на нейната вибрация. Има процеси,които се развиват скрито от вашите очи и които ще излязат на бял свят през следващите месеци. Сега търсете опора в приятели и в хора, които са доказали своята надеждност.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица поставя на дневен ред добрата организация, както на работното място, така и в личните взаимоотношения. Имате нужда от изясняване, повече определеност и сигурност в целите и намеренията на човека, който ви е най-близък на сърцето. Меркурий се движи уверено в права посока през Овен като дава стимул на плановете ви за бъдещето. Част от тях касаят финансово обезпечаване и периодът е добър за активни действия в тази посока. Кандидатствайте за кредит или проведете нужните сондажи с хора, на които разчитате за заем или протекция. Договори обаче не бързайте да подписвате, изчакайте новата Луна и тогава поемайте сериозен ангажимент.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата предполага задръжки и ограничения,които изискват повече усилия и решителност за преодоляването им. Струпването на много планети в знака Овен в следващите дни, е неблагоприятно заради квадратите, които те правят към вашия знак. Влиянието може да се изрази като провокации от различно естество, които да ви изведат от равновесие и да разклатят чувството ви за стабилност. Пролетната умора ви влияе и тонусът ви не е на високо ниво. Много от вас ще се нагърбят с физическа работа, но събота и неделя са критични дни за вашето здраве, избягвайте претоварване и рискови ситуации.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои вълнуваща седмица. Меркурий е вече директен и придвижвайки се през войнствения Овен,в края на седмицата прави точен съвпад с Юпитер. Така седмицата се очертава да е благоприятна за всички, които общуват активно с много хора, използват словото като средство за препитание, предприемчиви и находчиви са, и знаят своята цена. Добър момент за планиране на далечно пътешествие или екстремно изживяване на родна земя. Почивните дни изкарайте сред приятели и с много движение.

За някои от родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои трудна в много отношения седмица. Пет планети и Лилит се намират в опозиционния ви знак – Овен, а към тях,в почивните дни, се присъединява и Луната. През цялата седмица може да ви се струва, че всички са се наговорили да ви тормозят и да ви създават пречки. Камъните все ще са „във вашата градина“ и трудно ще успеете да балансирате с претенциите на околните. При някои може да има неочаквани обрати в договорни отношения. Разпадащата се Луна не подкрепя започването на ново работно място. Важни за вас дела отлагайте за следващата седмица.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата започва успешно. Луната е във вашия знак и ви дава импулс за много инициативи. А и цялата астрологична обстановка през следващите дни дава активност в сферата на идеите, комуникациите. От вас ще се изисква бърза мисъл и адекватна реакция на променена ситуация. Важно е да намерите и приложите на практика най-интелигентното и атрактивно решение. Периодът е добър за явяване на изпити. Сряда е ден за получаване на приходи, в четвъртък и петък не започвайте нови неща, ако можете отлагайте за следващата седмица.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои активна работна седмица. Повечето от планетите се струпват в Овен,знак от който те правят квадрат с рожденото ви Слънце. За много от вас това е период на трудни решения, на категорични оценки и проява на твърдост,която в някои случаи може да ви издигне на върха, но в други, а те може и да са повече,заради сатурновата криза, да ви доведе до разочарования. Спонтанна симпатия и дори „любов от пръв поглед“ може да озари живота на част от групата. Силните ви дни са сряда и четвъртък. В събота и неделя бъдете внимателни към здравето си,не се претоварвайте физически и емоционално.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои активна и много резултатна работна седмица. Многото ангажименти,които сте поели, изискват отлична организация, иначе ще трябва да изтърпите неприятни забележки отстрани и едва ли ще успеете да се въздържите да не отвърнете по вашия си начин. За някои пролетното почистване не е свършило. Разчистете излишните неща в дома и на работното си място,за да отворите място за нови вещи. Подкрепете професионалните амбиции на партньора,разширявайте собствените си служебни контакти, периодът е добър за активна комуникация и опознаване. Сряда и четвъртък са силните ви дни.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица изисква активност, движение,променливост и взимане на решения бързо, без много умуване. Възможно е по този начин да подобрите финансовото си състояние, но също така и да направите непредвидени разходи. Някой има нужда от вашите съвети и от моралната ви подкрепа в труден за него момент. В сряда и четвъртък всичко е във вашите ръце и в голяма степен това, което се случва, зависи от вашата лична инициатива и участие. Пътуване и срещи с повече хора ще ви се отрази добре. В неделя изпробвайте късмета си, пуснете тото.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 30 април и 1 май,събота и неделя, ни очаква парад на планетите в Овен. В почивните дни Луната пренася огнена енергия между три съвпада в Овен. Това са Уран -Лилит във 2-4 градус, следва Венера – Меркурий в 12-15 -я градус, и накрая Юпитер -Марс в 22-я градус на Овен. Струпването е на 5 планети и Луната, Лилит не е планета, а фиктивна точка,свързана с лунната орбита..

Луната през тази седмица се движи между знацитe Водолей и Овен, през четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

26.04.2011 г., в 14:28 ч. – 27.04.2011 г., в 7:58 ч.

27.04.2011 г., в 22:53 ч. – 29.04.2011 г., в 20:33 ч.

1.05.2011 г., в 18:20 ч. – 2.05.2011 г., в 8:58 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

4 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на април 25, 2011 @ 6:49

    Во истина возкресе!! Муси желая ти много здраве и успехи!!

    При мен стелиумът в овен се случва в 9ти дом и ще имам отново възврат на меркурий опозиция уран.
    Мислиш ли,че бих могла да упорствам относно подписване на договор вече?
    меркурий ми управлява 3ти дом.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на април 28, 2011 @ 18:31

    moon_in_taurus,
    акцент на 9 дом е много добре,но подписване на договор е хубаво да става при растяща Луна и в случая при добри транзити на Меркурий към управителите на 7, 10 дом

  3. Р-Роси каза,

    Писа на май 3, 2011 @ 9:45

    Здравейте, Муси, в хороскопа за телец споменавате събития, които се развиват “скрито от очите”, много ми се иска малко повече пояснение, как трябва да се разбира това? Поздрави и благодарности.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на май 3, 2011 @ 11:32

    Р-Роси,
    може в буквален, може в преносен смисъл,зависи от конкретните условия.
    Например може скрито от вас някой да се договаря за сделка,която ви касае.
    Или пък може, без да знаете, някой да ви дава подкрепа, да казва добри думи за вас и да ви препоръчва за дадена работа…

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии