Седмичен хороскоп 25 – 31 октомври 2010 г.

Димитровден във вторник

преминава в Стрелец в четвъртък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица ще полагат много усилия да се движат по правилата, в буквален и в преносен смисъл. При тези от първата половина на знака, добри резултати ще има, но са нужни повече ентусиазъм и далновидност. Последното е подкрепено от преминаването на управителя на знака- Марс от страстния Скорпион, в Стрелец, където повече резултати дава мисленето и действието „на дълги светлини“. Вторник е силен и резултатен, насрочвайте си важните дела в часовете преди обяд. Петък и почивните дни са удовлетворителни и за работа, и за развлечения.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои емоционално наситена работна седмица. Още от понеделник ще бъдете изцяло въвлечени във водовъртежа на служебните ангажименти и това може да ви отдалечи от някои семейни проблеми, които ви товарят в последно време. Но добрите новини ще ви намерят, където и да сте. В петък Слънцето и Венера са в съвпад в Скорпион и това е добър повод да покажете обич, привързаност и уважение по подходящ начин. Зарадвайте близките си с нещо, което е красиво и желано.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи промени. В понеделник и вторник околните ще ви предявят предпочитания и претенции, с които ще трябва да се съобразите,за да можете да си свършите работата, така както сте планирали. Сряда също може да се окаже труден ден, особено за родените в третата декада на знака. Под влияние на емоциите може да „стъпите накриво“ и да вземете погрешно решение. В четвъртък обаче, когато Марс влиза в Стрелец, балансът ще е възстановен. От Димитровден, та до Никулден планетата на волята и амбицията ще бъде на ваша страна и ще ви помага в начинанията.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои успешна работна седмица. Вашата покровителка, има лична среща със Слънцето в петък, денят на Венера, и това събитие осветява цялата седмица. Периодът е добър за важни срещи, от които очаквате много. Не отказвайте и такива, които на пръв поглед са безполезни, защото всичко, отнасящо се до взаимоотношенията ви с околните, през тази седмица има смисъл. Петък е най-забележителният ден и за него насрочвайте важните си дела. В почивните дни избягвайте прекомерно физическо натоварване, ако тялото ви не е в състояние да го понесе.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева продължава активния период в деловата среда. Предстоят ви много срещи и разговори, обсъждане на служебни и лични проекти. Искате или не, приятели и роднини ще се опитват да влияят на преценката ви и да насочват постъпките ви в определена посока, дните от понеделник до сряда. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица, планирайте важните си дела за тогава. В събота ще ви е необходима повече физическа енергия и кураж за решаване на семеен въпрос.

КОЗИРОГ
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица ще успяват да реализират намисленото ако успеят да привлекат на своя страна повече съмишленици. Каузата сама по себе си е привлекателна, но вашето лично участие и ангажираност са от важно значение. Във вторник отдайте дължимото на някой, който го заслужава, вместо критики отправяйте позитивни послания и от това само ще спечелите. Четвъртък може да се окаже труден за родените в първата декада на знака. Не си превишавайте правата и не навлизайте в чужда територия. Петък е силен и успешен ден за мнозина, особено в часовете около обяд.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица имат шанса да постигнат много от това, което са планирали. Астрологичната обстановка подкрепя личната инициатива и умението да се влага достатъчно физическа и умствена енергия в добри идеи, независимо дали са собствени или чужди. В четвъртък и петък може да получите добри приходи за свършена работа, а също така да създадете добро впечатление у някой, който може да ви бъде полезен в бъдеще.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои динамична седмица. Съвпадът на Слънцето и Венера създава романтична атмосфера,което може да промени някои страни на личния живот. Във вторник хора отдалеч ще внесат определеност в ситуация, която ви тревожи от дълго време. В служебните отношения има позитивни тенденции, които могат да доведат до подобряване на финансовото ви състояние. В петък можете да разчитате на подкрепата на висшестоящ, но при условие,че намеренията ви са в тон с общите цели на колектива.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей ще бъдат много ангажирани през тази седмица. Ситуацията ще изисква бързо да се организирате и да вземате решения в движение, най-вече следвайки интуицията си. За да имате успех, стремете се да обединявате различните интереси в една обща цел и така всички ще бъдат удовлетворени. Почти през цялата работна седмица имате подкрепа, но по-забележима тя ще бъде в четвъртък и петък. В почивните дни не бъдете самонадеяни, избягвайте конфликтите на пътя и се пазете от хранителни натравяния.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак до сряда ще усещат, в една или друга степен, желание да се дистанцират от активни действия, за които е настъпил момента, но не им достига решителност, да ги предприемат. В четвъртък и петък обаче, рачешката природа ще си каже думата и ще ви подтикне към активни действия. Вземете инициативата в свои ръце, организирайте събитие, разпратете покани, бъдете в центъра на нещо интересно и забавно. Размърдайте се, не се жалете, всяко усилие сега има смисъл, „ ден – година храни“.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоят наситени с емоции и събития дни. Струпването на планети във вашия знак е мотивиращо, а съвпадът на Слънцето и Венера ви поставя в центъра на вниманието на околните. Вашето мнение ще бъде зачетено, а позицията ви по даден въпрос ще насочи събитията в желаната от вас посока. В четвъртък ще получите подкрепа в нужния момент и справедливост по административен проблем. А петък е ден, в който можете да се докажете като лидер и човек, който може да вижда напред във времето.

РИБИ
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби започват седмицата притиснати от някаква грижа, свързана с родственик. Не се притеснявайте, „дяволът не е толкова черен, колкото изглежда“, в нужния момент ще имате подкрепа и проблемът ще се реши. В сряда, тези от третата декада на знака, трябва да бъдат много внимателни и в голяма степен себесъхранителни. Четвъртък и особено петък са най-успешните ви дни през този период.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 25.10.2010 г, понеделник, между 12:48 часа, когато прави аспект с Марс, до 14:47 часа, когато навлиза в Близнаци, Луната е без курс и в този период от време не се препоръчва начало на нищо важно.
На 26 октомври 2010 година, вторник, в 20:58 часа, Слънцето е в точен секстил с Плутон.

На 27.10.2010 г, сряда, между 17:19 часа, когато прави аспект с Уран, до 22:14 часа, когато навлиза в Рак, Луната е без курс и в този период от време не се препоръчва начало на нищо важно.

На 28 октомври 2010 година, четвъртък, в 8:48 часа, Марс преминава в Стрелец.

На 29 октомври 2010 година, петък, в 3:10 часа, Слънцето и Венера са в съвпад.

Луната през тази седмица се движи между знаците Телец и Лъв, през трета и четвърта четвърт

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , ,

2 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на октомври 26, 2010 @ 14:47

    “В сряда, тези от третата декада на знака, трябва да бъдат много внимателни и в голяма степен себесъхранителни.”

    Някаква опасност ли ни грози:(((?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 27, 2010 @ 13:05

    moon_in_taurus,
    “Някаква опасност ли ни грози:(((?”
    това е много крайно!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии