Седмичен хороскоп 26 април – 2 май 2010 г.

в Сряда, в -

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица носи позитивни очаквания за подобряване на финансовото състояние. При някои нещата ще вървят гладко, но при други е възможно да има пречки да получат това, на което разчитат. Възможни са предложения за работа, интерес към вашите умения и квалификация. Перспективите са добри, но не избързвайте да взимате окончателно решение, имайте предвид че Меркурий е ретрограден и затова се вглеждайте по-прецизно във всеки договор,който ви се предлага. Не се претоварвайте и не стойте на течение,защото дископатията ви може да напомни за себе си.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои наситена с емоции седмица. Успехът ви ще е толкова по-голям, колкото по-добре съумявате да контролирате импулсивната страна на личността си. Хладен ум и разумно поведение са козовете,които можете да извадите  срещу опонентите си. Ако ви предстои сделка с недвижим имот, бъдете внимателни при оформяне на документите и осъществяване на разплащане. Има вероятност от подвеждане или откровена измама.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица ще е изпълнена с много срещи, разговори и движение. Ретроградността на Меркурий ви действа вдъхновяващо и ви подтиква яда се заемете по-сериозно с реализацията на идея, която досега сте отлагали по различни причини. На помощ ще ви бъде умението да общувате с хората и да бъдете убедителни в словото и действията си. Избягвайте безмислените спорове и участието в интриги, обслужващи чужди интереси.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои интересна седмица най-малко заради пълнолунието в сряда. Привеждането в изпълнение на ваша стара идея или проект, по който работите от доста време, може да ви създаде известно напрежение в отношенията с колегите. Имате стабилни доводи и ако проявите настойчивост и търпение, ще постигнете своето. Възможно е да се окажете главен герой в служебна интрига още повече, че ретроградният Меркурий участва активно в изкривяването на информацията. Родените във втората и третата декада да обърнат внимание на здравната си профилактика.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица предлага голямо движение както на физическо, така и на мисловно ниво. Ровейки в бюрото или библиотеката си, ще се връщате към стари идеи, стари планове и намерения. Тези, които търсят работа, в дните на пълнолунието имат шанс да получат удачно предложение. Трябва да бъдете готови обаче за справяне с голяма конкуренция. Успехът ви зависи от това дали въпреки ретроградния Меркурий ще бъдете съсредоточени и прецизни.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои натоварена работна седмица. В понеделник можете да отхвърлите голяма част от планираното и да се поздравите с постигнат успех. Дните на пълнолунието, особено сряда, могат да се окажат твърде напрегнати. Очакват ви нови ангажименти, предложения за работа и размествания в работната среда. Необвързаните ги очакват интересни запознанства и  нови възможности в емоционалната сфера.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица по-важно от това какво правят е как го правят. Не се жалете, работете качествено и ще успеете да реализирате набелязаното. Признавайте си грешките и действайте по тяхното отстраняване. Така няма да насипвате брашно в мелницата на вашите противници и ще обезоръжите всеки конкурент. Сериозните промени предстоят през следващия месец, но сега е важно да си подсигурите подкрепата на хора, които могат да застанат зад вашите проекти.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица започва обещаващо. Понеделник е силен ден, в който можете да  заложите на личен чар и добри идеи. В дните около пълнолунието бъдете внимателни, ако трябва да се разпореждате с чужди пари. Има риск за подвеждане при финансови операции. Почивните дни са подходящи за промяна в личните ви взаимоотношения, в желаната от вас посока.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица могат да постигнат отлични резултати, ако още в понеделник бъдат, където трябва и с когото трябва. От умението ви бързо да се организирате и да държите под контрол емоциите си зависи успехът ви в дните на пълнолунието. Четвъртък обещава радост в дома ви от добра новина или заради нова семейна придобивка. Разрешаването на един проблем може да доведе до нови идеи, които да бъдат реализирани в близко бъдеще.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои емоционална седмица. В понеделник ще имате безрезервната подкрепа на близък човек. В дните около пълнолунието, а това са вторник, сряда и четвъртък, ви предстои битка или поне ситуация, в която ще бъдете принудени да отстоявате собственото си виждане, особено ако става дума за личните ви финанси или за здравето ви. В четвъртък ще получите информация, която ще събуди честолюбието ви и ще провокира ценностната ви система.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоят дни, в които подкрепата на близък човек ще е от голямо значение. Имате шанс още в началото на седмицата да заявите открито своето мнение и да постигнете желаната цел. В дните на пълнолунието може да “кръстосате шпаги” с някой, който се прави на “голям шеф” и това да доведе до промяна в служебните ви дела. В личните ви отношения също назрява конфликт, който можете да избегнете с повече прозорливост и добри намерения.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи усещане за пълнота на изживяванията и очакване за положителни промени. Важните срещи и разговори направете в понеделник или във вторник. В сряда избягвайте пътуване, особено ако вие сте на шофьорското място. Не поощрявайте желанието за спор и конфликт на съседа си. Втората половена на седмицата е много благоразположена към вашите желания и намерения. Не отказвайте покана за купон с приятели в почивните дни.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  27 април 2010 година, вторник, в  1:22 часа, Сатурн и Уран са в точна опозиция в 28гр.на Дева- Риби.
На  28 април 2010 година, сряда, в  14:18 часа, Слънцето и Луната са в опозиция в знаците Телец-Скорпион.

Луната през тази седмица се движи между знаците Везни и Козирог, през втора и трета четвърт (фаза).

Етикети: , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии