Седмичен хороскоп 26 март – 1 април 2012 г.

Слънце в квадрат с Плутон

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои предизвикателна седмица. Към вас ще бъде отправено искане или претенция за повишаване на знанията и уменията ви. Дори това да не ви бъде заявено открито, ще усетите необходимост да направите опит „да прескочите по-висока летва“ и да заявите собствено присъствие във важна за вас сфера. Ако ви се налага да поемете финансов ангажимент, искайте гаранции и доказателства за коректност от партньорите си. Сряда и четвъртък са подкрепящи деловите преговори. Също така подходящи са за явяване на интервю за работа или за включване в учебна група.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през следващите дни продължава благоприятната тенденция, породена от новолунието в сродния по стихия знак Овен. Нарастващата Луна в понеделник ще ви зарадва с добро стечение на обстоятелствата и печалби от добре свършена работа. До средата на седмицата пред някои ще се отворят възможности за положителни промени в личния живот. Моментът е добър за изясняване на отношенията и подобряване на вътрешно семейния климат. В сряда и четвъртък астрологичната обстановка подкрепя намирането на удачно решение на финансов проблем.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои седмица на домашните ангажименти. Вниманието ви ще бъде насочено повече към чистене, благоустройване на дома, подобряване на условията на живот. Заравяйки се в ежедневните грижи, не пропускайте да отделите време и за здравословни процедури, такива, които укрепват имунитета ви. Пролетната умора може да ви кара да се чувствате изтощени и без желание за активни действия. Но случващото се около вас, с близки хора или с партньори, няма да ви остави безразлични, особено през втората половина на седмицата. У вас сега се натрупва творческа енергия, която ще намери изражение в следващите седмици.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица може да бъде много резултатна. Едно от условията е да поемете инициативата в свои ръце и по-малко да се осланяте на другите за неща, които пряко ви касаят. На добри приходи можете да разчитате в сряда и четвъртък. Обръщайте внимание на информацията, която достига до вас, част от нея може да ви бъде много полезна. През тази седмица Венера все още е във вашия знак и оказва влияние върху доброто развитие на личните ви взаимоотношения, но през следващата отива в знака Близнаци. От вас се очаква да бъдете организирани и активни, но също така с отворени сетива за истината и лъжата, за да можете да вземете най-правилното решение. Луната е растяща, но Меркурий все още е ретрограден, затова новите неща отлагайте за следващата седмица.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои относително спокойна седмица. Липсата на напрегнати аспекти между планетите ви дава повече свобода на избора и възможности да насочвате събитията в желаната посока. В понеделник и вторник се възползвайте от позитивната тенденция и отбележете точки в своя полза. Моментът е добър за изяви, за себереклама и демонстрация на лични качества, стига да се придържате към личните си правила и норми на поведение. В четвъртък бъдете сдържани в отношенията с околните, избягвайте конфронтация, или ако не, то отложете изясняването на отношения за дните от петък нататък. Почивните дни ви носят интересни преживявания и предразполагат към пълноценна почивка.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата започва успешно. Понеделник е благоприятен в много отношения, затова отхвърлете колкото се може повече работа. Но в следващите дни отделяйте време и за почивка, и за забавления. Обръщайте повече внимание на любимия човек, пътувайте, срещайте се с повече хора. Четвъртък е особено благоприятен ден. В петък ще ви се налага да правите повече компромиси и да се вслушвате в мнението на отсрещната страна. В събота избягвайте конфликти с близки хора.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата е интересна с новите възможности, които задава. Имате шанс да положите началото на ползотворно сътрудничество, да създадете нови работни взаимоотношения, основани на взаимната изгода, но също така и искрени приятелства. Подгответе си добре „домашното“, защото ретроградността на управителя на знака ви – Меркурий създава рискове,които са много по-големи, ако отсреща стои човек от кардинална зодия. Както знаете кардиналните знаци са все още в сатурнова криза. Срещи, разговори, обсъждане на предстоящ договор, насрочвайте за сряда и четвъртък

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои спокойна седмица. Вниманието ви ще бъде ангажирано в голяма степен с това, което се случва при другите. Венера все още се движи през благоприятния за нея знак Телец, откъдето ви насочва да намирате верния тон с околните. Нарастващата Луна ще дава подкрепа за участие в проекти, които ще гарантират материалната ви стабилност и увеличаване на доходите. До края на седмицата може да се стигне до напредък,който да позволи финализиране на сделка, подписване на договор през следващата седмица.

На родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои седмица изпълнена с много движение и промени. С въодушевление се захващате за много неща, повечето свързани с дома или градината и тяхното благоустрояване. Резултатите ще ви носят радост и удовлетворение. Във вторник и сряда ще трябва да отделите повече внимание на отношенията си с някой, на когото държите. В петък сте ангажирани и много натоварени, но в събота и неделя се погрижете за здравето си, намерете време за активна почивка и „зареждане на батериите“.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица предлага възможности за изява. Нарастващата Луна ще ви подкрепя в планове и начинания, ще имате одобрението на хората, с които и тези, за които работите. До сряда, включително, дните са добри за разработване на нови идеи, планове и проекти, стратегии и оферти. Ако спазвате правилата на йерархичната дисциплина, ще имате повече успех. Противопоставяне на мнението или на разпоредбите на шефа могат да ви създадат неприятности във втората половина на седмицата.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои напрегната седмица. Тя ще мине под знака на квадрата на Слънцето с Плутон и ще насища всеки ден с много енергия и ярки емоции. Партньорството ви с някого е поставено на карта. От вашата коректност зависи дали ще продължите да работите заедно или ще преустановите контактите си. В понеделник и вторник скритото ще излезе наяве и старите дългове ще напомнят за себе си. Четвъртък е успешен ден за вас, но в петък бъдете готови на отстъпки и компромиси.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои активна работна седмица. Растящата Луна в слънчевия период на личната ви година е добър момент за стартиране на нов проект, започване на нова работа, за полагане основи на съдружие или друго подобно. Но ретроградният Меркурий е готов „да сложи прът в колелата“ на всяко ново сериозно начинание. По възможност отлагайте новите неща за времето от 4 април нататък, освен ако не става дума за нещо временно и краткотрайно. Петък е силен ден за вас през тази седмица.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 29.03.2012 г., Слънцето в точен квадрат с Плутон. Повишена сеизмична активност и вероятност от силно земетресение в някоя от сеизмично активните зони по света.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Телец и Рак, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

27.03.2012 г., в 7:35 ч. – 27.03.2012 г., в 13:43 ч.

29.03.2012 г., в 21:05 ч. – 30.03.2012 г., в 2:07 ч.

1.04.2012 г., в 7:20 ч. – 1.04.2012 г., в 11:35 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

6 коментара so far »

  1. elena Dacheva каза,

    Писа на март 26, 2012 @ 12:17

    Здравей Муси,
    Ако името ми е ЕЛЕНКА променя ли се ключ и характер
    Благодаря ти

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на март 26, 2012 @ 20:53

    elena Dacheva,
    Елена е Ключ 3, а Еленка е Ключ 5, това съответно води до промяна на вибрацията и на пълното име-Съдба.

  3. katia.georgieva каза,

    Писа на март 31, 2012 @ 22:33

    В момента живея и рабогя в Атина,притежавам всички ваши киги с изключение номерологичен именик,изчерпана е София и Варна,как мога да се снабдя с нея?

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на април 1, 2012 @ 11:31

    “Сравнително силно земетресение бе регистрирано на територията на България в петък вечерта.

    Земетресението е било с магнитуд 4,0 по скалата на Рихтер и е регистрирано в 20.48 ч. по Гринуич на 10 км южно от Сливен и на 60 км източно от Стара Загора. Според съобщение на Българската сеизмологична служба трусът е бил с дълбочина 3 км и сила 3,8 по скалата на Рихтер.”

    Това земетресение, на територията на България, е част от засилена сеизмична активност по всички чувствителни зони по света в последните дни,когато светилата- Слънцето, правейки съвпад с Уран и с квадратура на Луната, активираха квадрата на Уран и Плутон.
    Всички земетресения, в Чили и Аржентина, в Япония и Филипините, в Аляска и Калифорния, по средизеноморието-южна Италия, Гърция, Турция, Румъния, Франция, Германия, Афганистан и Казахстан, макар и много, са от степен до 5 по Рихтер.
    P.S. До края на деня,и на границата със следващия,се случват още 3 по-големи земетресения- в Япония,Хоншу, 5,8 по Р., в Папуа нова Гвинея -5,7 по Р., и в Мексико-5,3 по Рихтер.
    На следващия ден, 6,3 по Рихтер разлюля Южно Мексико, 2 април 2012 21:31
    На 26 март 2012,земетресение с магнитуд 7,1, разлюля централната част на Чили.

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на април 2, 2012 @ 10:48

    katia.georgieva,
    пишете ми на temurabooks@abv.bg

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на април 11, 2012 @ 21:21

    Силно земетресение стана 10-на дни по-късно, когато Слънцето се откъсваше от квадрата Уран-Плутон и застана в опозиция на другия малфактор – Сатурн.
    “Мощен трус със сила 8,6 по Рихтер удари крайбрежието на Индонезия
    11 април 2012 11:53″

    За щастие няма жертви и разрушения,тъй като епицентъра е в океана.
    Пак на 11 април стават още две силни земетресения:
    В Мексико,Мичоакан и в САЩ, Орегон.
    “Силно земетресение с магнитуд 7 разлюля високите сгради в мексиканската столица Мексико сити, предизвиквайки паниха сред жителите й, които побягнаха на улиците, съобщи БТА.

    Според Геофизичния институт на САЩ епицентърът на труса е бил слабо населена планинска област в мексиканския щат Мичоакан на дълбочина 66 км. Засега няма данни за жертви и сериозни разрушения, съобщи в Туитър кметът Марсело Ебрард. Според него функционират всички услуги в столицата, включително метрото и международното летище.

    Това е третото голямо земетресение в Мексико за по-малко от месец. Трус с магнитуд 7,4 на 20 март повреди стотици сгради в югозападната част на страната. Почти по същото време в сряда трус с магнитуд 5,9 бе регистриран в крайбрежните води на американския щат Орегон, който минута по-късно бе последван от по-слаб трус в централна Калифорния.”

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии