Седмичен хороскоп 26 септември-2 октомври 2011 г.

Новолуние във Везни във вторник

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои предизвикателна работна седмица. Новолунието в противоположния знак -Везни, може да стане отправна точка за важни за вас промени в работните взаимоотношения. Някои ще се вслушат в огнената си импулсивна природа, провокирана от напрегнатите аспекти, развиващи се в кардиналния кръст (виж най-долу) и ще решат да прекъснат едностранно работен договор, и ангажименти към работодател. Разумните обаче могат да заложат на хармонични астрологични влияния, колкото и малко да са те в момента, да намерят рационалното, и смело,решение или подход, които да изведат от трудна ситуация. В личните взаимоотношения, при част от групата, е възможно да настъпи криза и обрат. Препоръката е да се избягват конфликтни ситуации, да се използват по предназначение предпазните средства за работа с електрически уреди и остри инструменти. Събота и неделя са силните ви дни, когато можете да превземете отново, загубени позиции.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои много динамична седмица. Новолунието във Везни във вторник внася голямо оживление в контактите ви. Неспокойствието ще се усеща навсякъде, повечето хора ще са напрегнати и раздразнителни,така че от вашия избор зависи дали да се включвате в конфликт или да наблюдавате отстрани. Второто едва ли ще се случи на повечето от вас, заради Марс,който напредва през Лъва. Тези, чиято работа е повече умствена отколкото физическа, ще усетят прилив на ментална енергия, по-лесно справяне с трудни задачи и намиране на странно, но много на място решение. В сряда следобед и в четвъртък,шансът е на страната на тези,които полагат изпит, участват в състезание за знаещи и умеещи, или имат важна делова среща.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои интересна седмица. Основната тема се задава от новолунието във Везни, а тя е хармонизиране на взаимоотношенията с околните. Най-голяма доза внимание трябва да отдадете на приятелите си. Ангажирането със здравословен проблем, или такъв от финансово естество, в който е попаднал приятел, изисква от вас всеотдайност и човечност, за която всички знаят, че сте способни. Една стара идея за вас може да придобие нов смисъл и да ви подтикне да се захванете с разработването и. Възможно е да имате добри предложения за съвместен бизнес. Някой може да види във ваше лице подходящият човек и да ви даде подкрепата си. В края на седмицата ще имате малко време за почивка,но пък ще бъдете доволни от свършеното с ваше участие.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица обещава добри възможности за стабилизация две основни житейски нива. Първото е здравето, за което можете да направите много в следващите дни и седмици, да намерите подходящият лекар и най-ефективното лекарство, да получите нужните ви документи за уреждане на формалности по лечение на хронично заболяване. Второто е работата, и тук шансовете са много добри. Новолунието във вторник може да отвори за вас някои врати и да получите възможност да покажете уменията си на организиран и методичен човек. Важно е да имате нужната квалификация (ценз), или протекцията на човек, който добре ви познава. В петък и в почивните дни избягвайте физическо претоварване и разправии с близки хора.

Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева през тази седмица, ще имат разнородни стимули, на които ще реагират всеки по свой начин. Меркурий сменя знака си, преминавайки във Везни, но също така прави съвпад със Слънцето, при растяща Луна, нещо което ще изиграе много позитивна роля в живота на повечето от вас. И това е отлична новина на фона на напрегнатата астрологична обстановка през тази седмица. На работещите със сметки и пари препоръчвам повече внимание и контрол над документацията и паричните потоци, а също така вземане на предпазни мерки срещу кражби или друг вид злоупотреба. Умът ви е стимулиран, можете да пуснете в обръщение и най-невероятната си идея, която ако не сега, то съвсем скоро да ви донесе дивиденти. Четвъртък и петък са силните ви дни.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои относително трудна седмица. В основата е напрегнатата обстановка в кардиналния кръст,провокирана от новолунието във Везни. Повечето от родените в първата декада на знака ще бъдат изправени пред необходимостта да вземат важно решение, отчитайки много странични влияния, а също така и последствията. Възможна е конфронтация с партньор или с шеф, и дълбоко разстройване във взаимоотношенията,заради финансови проблеми. При някои от вас това влияние може изобщо да не се усети,поради компенсиращата роля на добрата позиция на управителят на знака ви – Сатурн, в този период. Можете да разчитате на съпричастност и подкрепа от близки хора. Благоприятни дни са четвъртък и петък.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци тази седмица,в която е новолунието в сродните по стихия Везни,може да бъде изключително важна. Сега имате много астрологични „приятели“ на ваша страна. Не изпускайте момента, бъдете активни, изобретателни, бързо действащи, но и дружелюбни. Хармоничната нагласа на хората около вас ще ви помага да придвижвате плановете си напред, и обратно. Част от вас ще попаднат в ситуация, в която трябва да загърбят нещо старо, дори с цената на щета под някаква форма, или с откриване на картите, но също така с перспективата да получат нещо много по-добро и съдържателно. Родените в първата декада на знака, са в дните на марсовия си тригон, когато шансът е на страната на смелите и предприемчивите. Силните ви дни са вторник и сряда.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е забележителна с новолунието. Срещата на Слънцето и Луната, в 4-я градус на Везни, може да даде старт на важни промени в живота ви. За повечето от вас професията, условията на работа, заплащането и още повече удовлетворението от това, с което се занимавате, ще бъде водещ мотив за действие. Това, което се случва около вас, няма да ви остави безразлични нито за миг. Разбира се активният рождествен знак, с присъствието на четири планети в него, плюс Луната във вторник и сряда, ви прави въодушевени и самонадеяни. Това може да ви попречи да видите и усетите реакциите на околните, и да предвидите пречките,които те могат да ви създадат.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица предлага много, и интересни преживявания. Новолунието във Везни,в юпитеровия период на личната ви слънчева година, е указание за важни промени в живота. Напрегнатата астрологична обстановка, заради тау-квадрата между Слънце-Луна-Меркурий, Уран и Плутон, плюс квадрата на Марс и Юпитер, ще ви влияе по много начини, затруднявайки намирането на най-правилния път. На ваша страна обаче има и подкрепа в дните на новата Луна, за обучение, за подобряване на квалификацията, за представяне на собствен проект или готово изделие. Избягвайте пътуване във вторник, а също така бъдете внимателни при работа с електроуреди. Благоприятни дни за вас са сряда и четвъртък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои изключително оживена седмица. Повечето ще имат удоволствието, или пък обратно-неудоволствието, да бъдат сред много хора, да посрещат и изпращат гости, или да бъдат въвлечени в роднински радостни, или тъжни събития. Въоръжете се с много търпение и себеконтрол, а там,където успеете,бъдете много гъвкави,за да излизате читави от конфликтни ситуации. Родените във втората половина на знака могат да се радват на добри вести от братя и сестри, да завържат интересно запознанство, да положат началото на трайна връзка. За целта е важно да загърбят стари възгледи, да не робуват на предубеждения, да скъсат окончателно с приятел или партньор. Ще влагате труд и средства в дома си, част от парите имате, но за друга ще трябва да се преборите като заемете твърда позиция. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата работна седмица съдържа противоречиви послания. Новата Луна,която стартира от вторник, по обяд, в съчетание с амбициозния Марс в Лъв,ще ви подтикват към смели постъпки и мащабни проекти. Както обикновено,ще ви се иска нещата да се движат според вашия план и виждания. Но, към този момент, астрологичната обстановка изисква съобразяване с много странични фактори. Силното желание ще се окаже недостатъчно, за да привлечете повече хора към своята кауза. Необходима ви е генерална промяна в подхода, отказване от стари форми и клишета, и най-вече оригинални, новаторски идеи, ориентирани към бъдещето.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби разположението на планетите през тази седмица изисква повече прецизност в делата. Напрегнатата астрологична обстановка преди, и по време на новолунието,може да доведе до някои непремислени финансови ходове, което да наруши баланса на семейния бюджет. Ако работата ви е свързана по някакъв начин с парите на други хора,то бъдете внимателни и се пазете от изкушения и злоупотреби. Възможно е да чувствате отпадналост и нежелание за активна работа. Една раздяла може да ви донесе облекчение и освобождаване от грижи. Втората половина на седмицата е много по-благоприятна и подкрепяща,особено в дните четвъртък и петък.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 26.09.2011 г., в 0:08 ч., Меркурий влиза във Везни.

На 26.09.2011 г., в 03:14ч., Слънцето е в опозиция към Уран

На 27.09.2011г., в 14:08 ч., Новолуние в 4°Везни

На 28.09.2011 г., в 11:36ч., Слънцето е в квадрат към Плутон

Луната през тази седмица се движи между знацитe Дева и Стрелец, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс  на:

25.09.2011г., в 22:47ч. – 27.09.2011г., в 7:51ч.

29.09.2011г., в 4:51ч. – 29.09.2011г., в 7:05ч.

1.10.2011г., в 5:17 ч. – 1.10.2011г., в 7:42ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

1 коментар so far »

  1. May4eto каза,

    Писа на септември 30, 2011 @ 16:30

    Дано се задържи по-дълго време топличкото :) И да има повече хубави аспекти!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии