Седмичен хороскоп 27 декември 2010 г.-2 януари 2011 г.

Весело посрещане на 2011 година!

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен последната работна седмица на 2010 година е много динамична. Ще са ви нужни бързина и ловкост, за да отхвърлите всички задачи и да ви остане време да се подготвите за празника. Някои ще решат да се възползват от новогодишните намаления и да си закупят техника, необходима за офиса или за дома. Подходящи в това отношение са понеделник и вторник, но ретроградният все още Меркурий напомня да проверявате платежните документи, да четете инструкциите за ползване и сервиз, както и да се пазите от измамници, които ви подмамват с лесни печалби, било то на улицата, в магазините или по мобилните телефони. Луната и Венера в Скорпион в новогодишната нощ ще усилят страстите и желанията, а в следващите два почивни дни ще се радвате на приятна компания.

Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази работна седмица ще има да свършат още куп неща. Най-важните са свързани с финансите, с разплащания или покупки, с оформяне на документи и последни доработки преди затваряне на страницата на 2010-та година. Ще трябва повече да давате, отколкото да получавате, поне в понеделник и вторник. В сряда имате възможност да направите изгодна сделка, да сключите договор, но не подценявайте ретроградният Меркурий. Той може да ви подкрепи само ако става дума за бързооборотни неща, за краткотрайни делови взаимоотношения и за малки количества. До новата година имате активен на комуникации период,срещи разговори, пращане и получаване на писма или пратки. Новогодишната нощ е препоръчително да прекарате в домашна среда, сред близки хора.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои последната седмица от ретроградността на Меркурий в знака. Нагнетяване на атмосферата около вас ще продължава и в следващите дни,та до четвъртък, когато планетата излиза от ретроградната си фаза. В сряда ви предстои среща със сериозен човек, от когото зависят важни ваши бъдещи проекти. Сключване на договор отложете за началото на следващата година, когато астрологичната обстановка е подходяща за тази цел. В новогодишната нощ не прекалявайте с храна, напитки и емоции, в събота разтоварвайте, и ако можете, го направете на усамотено, далеч от хора, място. В неделя обаче трябва да сте отново в активна позиция, готови за предизвикателствата на новата 2011 година

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец и тази седмица започва добре. Луната в Дева в понеделник ви дава шанс за изгодни покупки, възползвайки се от новогодишните промоции. Ако харчите чужди пари, или такива над определения лимит, независимо от добрите ви попадения, е възможно да си имате конфликт с партньора. В петък е важно да обедините усилията си с други хора, за да изкарате една чудесна празнична нощ. Меркурий ще бъде вече директен и много от причините породили недоразумения ще отпаднат. В събота и неделя почивайте активно, защото ви очаква динамична първа работна седмица на новата година.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева последната работна седмица за годината е изпълнена с позитивни емоции. Ще ви бъде по-леко да общувате с колеги и партньори, стига да проявявате премерена отстъпчивост. Меркурий до края на работния период е ретрограден, затова бъдете внимателни, ако се налага да взимате важни решения. Препоръчително е да не подписвате договори за работа и сделки с дългосрочен характер. Полето на забавленията при вас е активирано от енергичните Слънце и Марс, което предполага за празничните дни динамика в преживяванията, движение и по-голямо физическо натоварване както заради пътуване, така и посредством спорт, игри или танци.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоят активни няколко работни дни до края на текущата година. Марс,придвижващ се през вашия знак, ви дава енергия и сила да се справите с всяко предизвикателство, прави ви самоуверени,честолюбиви и нападателни. Имате да приключвате важни дела, да завършите последна фаза на проект, да изпълните поръчка, но не забравяйте,че Меркурий е ретрограден до четвъртък и може да обърка някои от плановете ви,затова дръжте под контрол всичко, което считате за важно. Ако пътувате за друга страна по празниците, бъдете внимателни с документи, резервации, билети и др. подобни.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци, макар и кратка, последната работна седмица за тази година, предлага достатъчно предизвикателства към неспокойната им природа. Най-силен акцент пада върху домашните дела и взаимоотношенията с роднините. Там може да има засечки, недоразумения, претенции и недоволство, особено в понеделник. Във вторник не пропускайте възможността да възстановите хармонията, за да влезете в новата година без тежести и угризения. За това ще имате подкрепата на Меркурий, който в четвъртък излиза от ретроградната си фаза и ще ви подтиква към активни, не толкова сериозни, контакти, които да ви разтоварват и създават хубаво настроение в празничните дни.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни последната работна седмица започва с известно ограничение и забавяне на нещо важно, което очакват да се случи. Ако сте в отпуск, то основните емоции естествено идват от домашната среда и от хората, с които споделяте един покрив. Вторник и сряда са най-натоварените дни през тази седмица. В четвъртък, когато Меркурий вече не е ретрограден, някои от вас могат да направят изгодна финансова крачка, с която да обезпечат себе си и семейството си. В празничните дни ви очакват много срещи, интересни запознанства и приятни мигове с обичащи ви хора.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей началото на тази, последна за годината, работна седмица, е малко напрегнато. В работните ви взаимоотношения може да има известна дисхармония, заради неуредиците, които предизвиква ретроградният все още Меркурий. Седмицата не е подходяща за сериозни дела и публични изяви. Ако все още не сте решили къде да посрещнете новата година, то във вторник и сряда може да получите добри предложения, и да направите удачен избор. В четвъртък и петък е важно да отделите внимание на външността си, за което предвидливо отдалеч си запазете час за козметик и фризьор. По празниците ви очаква запознанство с интересни хора.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак последните дни на отиващата си година предлагат разнообразие от емоционални изживявания. И заради предстоящия празник разбира се повечето са в позитивната гама. Слънцето и Марс се движат през срещуположния ви знак- Козирог и това е съпроводено с повече провокации от хората около вас. Можете да избирате дали ще им се поддадете и по какъв начин, но моята препоръка е бързо да преминавате през гнева и раздразнението и да задържате само това, което ви създава добро настроение. Ретроградният Меркурий ще ви връща към решаване на стари проблеми с родственици, към обсъждане на предъвквани многократно теми. От петък нататък той тръгва в права посока и дава шанс на нови хора да навлязат в най-близкия ви кръг на общуване, а също така и нови теми да станат централни в живота ви.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион следващите дни ангажират цялото внимание и физически усилия за приключване на календарния период по възможно най-добрият начин. Плодовете ще берете през следващата година и пожеланието е за изобилна реколта. Сега обаче, на границата на двете години, е препоръчително да си дадете почивка, да съберете сили и позитивна енергия. Бъдете в движение, независимо от метеорологичните условия, общувайте, трупайте впечатления и генерирайте идеи,чиято реализация планирайте за 2011 г.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби последната седмица на отиващата си календарна година започва малко нервно. Сетивата ви са изострени и реагирате спонтанно на отношението на другите към вас. Делата на партньора ви рефлектират много интензивно върху вашите. Лесно може да възникне конфликт заради приходи, които не са постъпили или за разходи, които не са предвидени. Ретроградният Меркурий влияе на обективната ви преценка и това продължава до четвъртък, когато той излиза от ретроградната си фаза. Ако ви предстои пътуване, в което сте водеща фигура, проверете си отдалеч документи, състояние на превозното средство и окомплектовката на багажа. В нужния момент обаче ще бъдете отново във форма, действени и добронамерени, така както околните очакват от вас.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 30.12.2010 г., четвъртък, в 9:20 часа, Меркурий излиза от ретроградната си фаза.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Дева и Стрелец, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

27.12.2010 г. в 14:21 ч. – 27.12.2010 г. в 19:38 ч.

29.12.2010 г. в 17:05 ч. – 29.12.2010 г. в 22:49 ч.

31.12.2010 г. в 21:57 ч. – 1.01.2011 г. в 3:21 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии