Седмичен хороскоп 27 февруари-4 март 2012 г.

Баба Марта идва в четвъртък

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои активна работна седмица. В понеделник и вторник вашето чувство за справедливост ще бъде провокирано от нормативни актове, с които трябва да се справяте, за да постигнете набелязана цел. Ще съумеете да се справите с предизвикателството и ще намерите разумно решение на проблема. При някои в тези дни ще дойдат добри приходи. В петък Меркурий влиза във вашия знак, което дава подкрепа на прагматичната страна на вашия характер. В събота е точната опозиция на ретроградния Марс със Слънцето, което прави втората половина на седмицата по-напрегната. Избягвайте словесни и физически конфронтации, за да запазите мира в семейните отношения.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв следващите дни са много важни в професионално отношение. Ще имате възможност да покажете качества, да привлечете внимание върху работата си и вижданията си по важни служебни въпроси. Можете да разчитате на подкрепа и разбиране от шефовете си, но до средата на седмицата. В четвъртък и петък бъдете внимателни, прекалено смелите ви идеи могат да не се харесат на някои консервативни хора, но в същото време могат да запалят тези, които вървят в крак с времето. Очакват ви интересни новини отдалеч. В неделя отделете достатъчно време за почивка, и се подгответе за една динамична и спорна седмица.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои резултатна седмица. Първата половина на седмицата ще бъде отзивчива към вашите желания. Очакват ви добри финансови резултати, стига да положите известни усилия в тази посока. Подкрепящи в това отношение са понеделник и вторник. От сряда нататък, до неделя, се развива напрегнат аспект между Слънцето и Марс, който може да повлияе неблагоприятно работните ви взаимоотношения. В петък ви очакват изненади свързани с деца. В почивните дни избягвайте физическо и емоционално претоварване.

 

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец началото на седмицата е много плодотворно. Ако успеете да се възползвате от създалите се благоприятни обстоятелства, ще постигнете напредък, който ще нараства в следващите дни и ще намери ярко изражение в първата десетдневка на месец март. Грижете се сами за себе си и за делата си, не разчитайте на друг и не отлагайте за по-нататък,това, което чувствате, че трябва да свършите сега. В петък може да чуете нещо неприятно за себе си или да излязат наяве интриги зад гърба ви. Събота е добър ден за пътуване, в неделя обаче не влизайте в конфликт с близки на сърцето ви хора.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои успешна седмица. Един от акцентите в понеделник и вторник са професионалните отношения с хора от чужбина. Възможно е да получите предложение за пътуване, в командировка, за обучение или по друг повод. В служебните ви дела настъпва раздвижване, изникват нови задачи, сключвате изгодни сделки. В петък Меркурий навлиза в огнения знак Овен и прави съвпад с Уран. Това е много важен момент в меркуриевия период на личната ви година. Може да ви хрумват странни идеи, да намерите невероятно решение на проблем, да попаднете на изключително ценна информация. Тази мисловна експлозия може да ви постави в много добра позиция и да ви ориентира в една особена финансова ситуация. В началото на следващата седмица навлизате във важен период.

 

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои успешна седмица. Понеделник и вторник са силни дни, в които работата ще ви спори, можете да договаряте успешни сделки, в страната и чужбина. Вашата мотивация и лично участие са от голямо значение. Мислете за инвестиране в перспективно начинание. В сряда и в четвъртък астрологичната обстановка е напрегната и предполага погрешни ходове. В петък са възможни изненади в дома. Ако се налага да пътувате, направете го със сигурно превозно средство.

 

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои напрегната седмица. До вторник,включително, ще бъдете с вързани ръце и в очакване други да се произнесат по ваша молба, да ви потърсят и предложат нещо. В сряда обаче търпението ви ще бъде подложено на изпитание. Ситуацията до края на седмицата е провокативна. От вас ще се очаква да заемете определена позиция по даден въпрос и да поемете отговорност за нещо, което друг е объркал. В четвъртък може да попаднете в конфликтна ситуация. Най-добре е да вземете решение, да направите важна крачка в петък преди обяд. В почивните дни ситуацията изисква доста компромиси от ваша страна, за да се запази домашния мир.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои напрегната седмица. Имате да решавате финансови въпроси, при които малка отстъпка от ваша страна ще бъде от голямо значение за някой друг. Периодът е добър за взимане на кредити, за огледи на жилище, което да купите в бъдеще, за инвестиране на собствени средства в перспективни проекти. Венера е все още в слаба позиция, а през тази седмица застава в опозиция на Сатурн, от където влияе неблагоприятно на личните ви взаимоотношения. В тази сфера трябва да проявите повече отговорност и далновидност. Периодът не е благоприятен за пътувания.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмица започва с решаването на редица домашни задачи,които не търпят отлагане. В сряда ще ви бъде трудно да отговорите на всички претенции отправени към вас. От реакциите ви зависи дали ще се придвижите напред или ще задълбочите конфликта. Моментът е добър да си закупите нова офис-техника, да подмените компютъра си и да се заредите с модерен софтуер. Съвпадът на Меркурий и Уран в петък е много креативен и ще ви подтикне към нови, оригинални идеи, върху които да работите в бъдеще.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Мнозина от родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица ще видят „светлина в тунела“. Част от желанията ви ще получат утвърдителен отговор. Някои ще получат предложение за работа, други ще бъдат повикани на интервю. В материално отношение тази седмица, попадаща в юпитеровия период на личната ви година, ще ви зарадва с добри приходи, или с възможности за такива. Не бързайте обаче да давате окончателен отговор, отложете за началото на следващата седмица. В личния ви живот настъпва здравословна промяна, която изисква от вас пренастройване и по-голяма активност през тази, но още повече през следващата седмица.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица изисква влагане на много физическа енергия и емоции във всяко нещо. Сега е момента да разширите социалните си контакти, да се запознаете с подходящи и близки по възгледи хора. Следвайте обаче собствените си планове и виждания по въпросите, които ви касаят. Не позволявайте чужда намеса, особено на приятели, които са се компрометирали вече във вашите очи. Бъдете дискретни и не споделяйте намеренията си с всеки. Моментът е добър за подобряване на квалификацията, за обновяване на техническото оборудване.

 


На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои динамична седмица. Най-успешни ще са първите дни-понеделник и вторник. Акцентът е върху контактите, които ви „дават хляб в ръцете“, успех носи преподавателска, посредническа и комисионерска работа. Тези, които водят съдебни дела, могат да очакват добри новини. В сряда и четвъртък домашните ангажименти ще са приоритетни. В петък една интересна идея може да ви донесе нов източник на доходи. Опитайте си късмета, там където ви е най-удобно и без голям финансов риск.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 02 03 2012 г., Меркурий преминава в Овен.

На 03 03 2012 г., Марс в опозиция със Слънцето.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Телец и Рак, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

28.02.2012 г., в 21:46 ч. – 29.02.2012 г., в 5:27 ч.

2.03.2012 г., в 15:14 ч. – 2.03.2012 г., в 17:08 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии