Седмичен хороскоп 28 февруари–6 март 2011 г.

Новолуние в петък

Северен лунен възел в Стрелец

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата кратка работна седмица ще бъде предизвикателна и динамична. Устремени сте към нещо ново, изпълнени сте с идеи, но преди това трябва да приключите със старите ангажименти. Не отлагайте взимането на решения, за които условията са назрели и разчистете тръните по пътя си. Няма да ви е леко, защото има препятствия и неприятели, но бъдете смели, всеотдайни и почтени в намеренията си, останалото ще си дойде от самосебе си. Сряда е отличен ден за укрепване на позициите, в четвъртък не бъдете твърде доверчиви, а в следващите го празнични дни избягвайте местата, където се събират много хора.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица може да се окаже твърде неспокойна предимно заради новолунието. Срещата на Слънцето и Луната е в Риби,в зона от зодиака, в която за вас е важно да бъдете добре информирани и да се доверявате на усета си за ситуация и хора. Ще трябва да бъдете по-организирани и делови, защото до сряда е важно да приключите с планираното, като можете да разчитате на подкрепа за успешно решаване на важен за вас въпрос. При някои от вас моментът е добър за предприемане на важна крачка в личния живот. Венера навлиза в полето на трайните връзки и новолунието може да провокира събития, които да ускорят вземането на решение за годеж или брак.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец започват седмицата с преговори по някакво разплащане и прибиране на полагащи се средства. Във вторник и сряда ще имате много срещи, разговори,пътувания. В деня на националния празник 3 март Северният лунен възел навлиза в Стрелец, придвижвайки се обратно на другите планети, от последния към първия градус. Затова промените и новото, което идва с възходящия лунен възел, ще усетят сега най-напред родените в последния градус на знака, на 22-23 декември. Новолунието в Риби внася нови обстоятелства в домашните условия, нов дом или промени в обзавеждането. При някои нови хора ще влязат в кръга на семейството.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои емоционална седмица. Венера преминава от суховатия и строг земен Козирог в ексцентричния въздушен Водолей. Иска ли ви се или не, за период от малко над три седмици, ще трябва да се съобразявате с това какво другите харесват и предпочитат. Отворете душата си и дома си за приятелите, за тези, които харесвате и на чието мнение държите. Новолунието в Риби, в петък, за вас може да стане отправна точка за нов проект, нов полезен контакт или навлизане в нова социална или професионална среда.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои забележителна седмица. В понеделник и вторник до обяд Луната е в хармоничния ви Козирог, като преди да го напусне си устройва сериозна среща с омайната Венера. При някои от вас е възможно това да доведе до важна крачка в личния живот, като в дните преди новолунието ви приканва да затворите една страница, да приключите нещо старо и да дадете шанс на нещо ново да влезе в живота ви. Северният лунен възел, който преминава от Козирог в Стрелец, също ви приканва към промени в основни житейски направления. А новолунието в Риби, в петък, направо ви изстрелва в нова среда, нова връзка, нови условия на работа,нещо което не сте успели да планирате, но не това е важното.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата започва добре. Луната е във вашия знак и това ви дава шанс да наложите собствената си гледна точка в спорна ситуация,която до края на деня ще намери своето благоприятно разрешаване. Вторник и сряда са дни за приключване на задачи и прибиране на заработени пари. Мнозина от вас по празниците ще пътуват, бъдете внимателни, пазете се от измамници. Новолунието в Риби,в петък, може да напълни мисловното ви поле с нови идеи, да ви помогне да разширите клиентската си листа, да ви насочи към подходящото място за обучение и придобиване на полезни знания.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои кратка,но изпълнена с предизвикателства седмица. В понеделник ще се наложи да вземете отношение и да пристъпите към важно решение свързано с финансите, ваши или на хора, с които работите. Вторник и особено сряда са много силни дни за вас, в които успешно можете да се справите с бюрократични изисквания, да приключите важна част от конкретен ангажимент. Времето ще ви притиска, но по-добре да отхвърлите задачите си една по една, отколкото да отлагате за следващата седмица. Новолунието в Риби за вас може да отвори път на нови професионални ангажименти.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои седмица на приятните изживявания. В понеделник може да имате някои търкания с близък човек, но във вторник ще имате всички условия да възстановите хармонията в дома си. Венера,управителката на вашия знак, преминава в хармоничния ви знак Водолей и това се случва в сряда. Почти до края на март, тя ще активира полето на емоционалните ви връзки и ще създава благоприятни условия за развитие и напредък в тази сфера на живота ви. Новолунието в Риби попада в празнични дни и това е подходящо време да обърнете внимание на себе си, да се подложите на възстановяващи процедури, да релаксирате в подходяща среда.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои вълнуваща седмица. Има три важни астросъбития в следващите дни, които ще внесат промени в живота ви. В сряда Венера навлиза във вашия знак и почти до края на месец март, искате или не, ще влияе върху емоциите ви, ще ви прави по-романтични и отвеяни, по-чувствителни и претенциозни. В четвъртък, в деня на националния празник -3 март, лунните възли преминават в сродните ви мъжки знаци, по оста Стрелец-Близнаци, нещо което през следващата година и половина ще повлияе върху отношенията с околните- приятелски и интимни. И трето, но не по значение, е новолунието в Риби, което за някои от вас ще повлияе благоприятно доходите.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата не започва много добре, но пък обещава успехи в следващите дни. В понеделник ще трябва да бъдете организирани и точни, да се отзовавате с внимание на претенциите на някой, който е решил, че е по-важен от вас, за да избягвате конфликтни ситуации. Във вторник и сряда нечии финанси ще зависят от вас и тогава думата ви ще се чува, и взима под внимание. Новолунието е в Риби и в празничните дни, но това няма да попречи да внесете промени в личното си поле на общуването, да си намерите приятна и обогатяваща кръгозора ви среда. Дните са отлични за пътешествие, за ски в планината и за задушевни разговори край камината.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата започва напрегнато заради среща с някой, който внася вълнение в живота им. До сряда ще се стремите да запазите стабилността в отношенията с близките си, дори с цената на някои компромиси. Новолунието в петък, в Риби, може да сложи траен отпечатък в живота ви, внасяйки съществени промени и нови идеи. Сега е момента за тези,които са сами, да намерят дълго търсената си сродна душа, но това ще стане при условие, че не чакат нещата просто да се случат, а вземат инициативата в свои ръце.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е изключителна, заради новолунието. Съвпадът на Слънцето и Луната ще бъде в петък, късно вечерта, в 13 градус на Риби. В понеделник ще имате нужда от подкрепа и добри съветници, за да не направите груба грешка. Във вторник и сряда е важно да приключите с нещо старо, да се освободите от задължение или от страхове, които ви пречат да вървите напред. В четвъртък следвайте интуицията си и не прибързвайте с мнение или постъпка. В почивните дни отделете време за релакс, за медитация или поне за повече спокойствие, в което да съберете мислите си и да си съставите план-минимум за близките дни и седмици.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 2.03.2011г.,в 4:38 ч., Венера преминава от Козирог във Водолей

На 3.03.2011г., в 13:59 ч. Лунните възли преминават в знаците Стрелец- Близнаци

На 4.03.2011г., в 22:45 ч Новолуние в 13°55′ Риби

Луната през тази седмица се движи между знацитe Козирог и Овен, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

1.03.2011 г., в 6:03ч. – 1.03.2011 г., в 7:14 ч.

3.03.2011 г., в 16:37 ч. – 3.03.2011 г., в 18:47 ч.

6.03.2011 г., в 6:34 ч. – 6.03.2011 г., в 7:14 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии