Седмичен хороскоп 3-9 май 2010 г.

sv Georgi на 6 май, в четвъртък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица макар и само с три работни дни, е заредена с напрежение което ще намери най-силно изражение във вторник. В този ден Марс прави точен квадрат със Слънцето и ще ви бъде трудно да постигате целите си без да прилагате сила. Избягвайте рисковите ситуации особено по обяд. Петък е  благоприятен за пътувания, срещи, забавления с приятни хора.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои предизвикателна, ако и да е кратка работна седмица.  Във вторник избягвайте да влизате в конфронтация с човек,стоящ по-високо в йерархията от вас. Ще постигнете повече, ако дадете знак, че сте отворени за диалог и уважавате правото на опонента си да има различно от вашето мнение. В сряда ще доработвате нещо старо или ще ви бъде предложена за преразглеждане отдавнашна идея. Не отказвайте покана от приятел в петък.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои конфликтна работна седмица. Степента на напрежение зависи от вашата тактичност и умение да разбирате мотивите в действията на другите хора. Желанието ви да наложите на всяка цена собственото си мнение може да огорчи дълбоко някой, на когото държите. Петъкът внася позитивни нотки в личните ви взаимоотношения. По празниците ще се наложи да поемете ангажимент за близък човек.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои романтична седмица. Постарайте се да стоите настрана от конфликт, който с голяма вероятност ще се разрази в първите дни на тази кратка работна седмица. Така ще запазите душевното си равновесие и свежестта на емоциите си за почивните дни,когато ви очакват приятни изживявания с близки хора.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица предлага динамика и много промени в първоначалните планове. Най-изразени в тази посока са понеделник и вторник, а сряда изисква бърз преглед на нови, стари, предложения и корекции в движение. Седмицата е добра за пътуване и опознаване на нови места, но не носете прекалено много багаж със себе си, трябва да сте бързи и маневрени.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои кратка, но натоварена с ангажименти  работна седмица.  Набележете си за изпълнение по-малки и изпълними цели. Във финансовата сфера, независимо дали става дума за ваши или чужди средства, бъдете разумни и премерени, избягвайте излишните рискове.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци кратката работна седмица може да бъде много съдържателна. Обръщайте внимание на дребните неща и не прилагайте сила във вторник там, където можете да минете с “две сладки приказки”. Не прибързвайте с поемане на твърди ангажименти и казване на окончателна дума по въпрос, който може да бъде отложен за решаване през следващата седмица.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е изпълнена с противоречия, които могат да се изразят като работен или семеен конфликт в понеделник или по-вероятно във вторник. Бъдете по-рационални и хладни в реакциите си, за да си дадете възможност да намерите най-правилният подход за конкретната ситуация. В почивните дни можете да разчитате на близки хора.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей могат да се окажат в началото на предстоящата седмица в центъра на не особено приятни събития. Конфликтна ситуация на работното място може да има за първопричина домашни неясноти или недоразумения. Ако се придържате към категорично мнение може да влошите обстановката. Имате нужда от по-голямо физическо натоварване, което да снеме психическото напрежение.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои напрегната работна седмица. Ще ви се стоварят за разрешаване непланирани неща, нещо което във вторник може да прерасне в конфликт и да ви отнеме повече време за изясняване на отношения отколкото за свършване на определена работа. В сряда мислете и действайте бързо. Почивните дни са обещание за добро настроение и приятни емоции.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион началото на седмицата носи напрежение и вероятност за конфликт, който би се отразил негативно на имиджа им. Настъпателното поведение в деловите взаимоотношения може да има краткосрочен ефект. Критични са дните до четвъртък, включително. От петък нататък ситуацията се променя към добро.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица може да донесе резултат от конфликт, в който имате пряко или косвено участие. Вторник е труден ден, в който е много важно да заложите на разбирането, толерантността и готовността за компромиси. Бъдете внимателни при боравене с технически уреди. Използвайте празничните дни за активни движения и разтоварване от изминалата работна седмица.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  4 май 2010 година, вторник, в  15:08 часа, Слънцето и Марс са в точен квадрат в 13 гр.на Телец – Лъв.
На  7 май 2010 година, петък, в  23:52 часа, Венара и Марс са в точен секстил в 15 гр.на Близнаци – Лъв.

Луната през тази седмица се движи между знаците Козирог и Риби, през трета и четвърта четвърт (фаза).

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии