Седмичен хороскоп 3-9 октомври 2011 г.

Меркурий и Сатурн в съвпад,

Венера и Нептун – в тригон

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата работна седмица е динамична, но не толкова напрегната като предходната. Някои от ситуациите около вас,които са ви предизвиквали да правите или говорите неща, които търпят преразглеждане,сега се подреждат и изглаждат, доколкото е възможно. Квадратът на Марс и ретроградният Юпитер в първите часове на седмицата, предупреждава за повече внимание там, където поемате финансов ангажимент за бъдещ период, или трябва да правите разплащане,и то е – да бъдете пестеливи и въздържани в обещанията. Партньорството е подложено на изпитание, затова някои отстъпки от ваша страна, ще дадат възможност да задържите позициите си. В петък и почивните дни ще се радвате на вниманието и обичта на приятели и роднини.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои напрегнат понеделник, което задава съответния тон на седмицата, а той е – успешно справяне със сложна ситуация. Прекомерното влагане на амбиция и самодоволството, не са за препоръчване, поне в понеделник, вторник и четвъртък. В останалите дни ще получавате много внимание и подкрепа от приятели, колеги и роднини по кръвна линия. Седмицата ви носи много контакти, полезни запознанства, договаряне на сделки,улеснения при купуване на автомобил или работна техника. Позитивна тенденция има при учащите, а също и при тези, които се преквалифицират. Напредък в обучение, успешно взимане на изпити, получаване на нужни документи, но само при условие на положен достатъчно като количество труд и коректно поведение. В петък и събота бъдете внимателни и нежни с хората, които обичате.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои неспокойна седмица. В понеделник планираното за свършване може да се окаже непосилно като време и физически възможности. Бъдете внимателни къде стъпвате, защото квадратът на Марс и Юпитер подвежда към травми на крайниците. Във финансово отношение седмицата е добра, някои ще получат високо (относително в днешно време) заплащане. Отношенията с възрастни хора, особено ако очаквате нещо от тях, изискват повече внимание и съобразяване с претенциите им. Това ще ви се удава по-добре във втората половина на седмицата от четвъртък нататък. Някои ще срещнат стари приятели. Почивните дни ще ви донесат приятни емоции и неочаквани подаръци.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица трябва да бъдат внимателни към дейности, с които целят промяна, било то на битово или на емоционално ниво. Жилище, офис, вила, които ремонтирате или преобзавеждате, могат да ви създадат грижи,заради неуточнени подробности или новопоявили се проблеми. Избягвайте претоварване и включване в спорове от битово естество с роднини, особено в понеделник, вторник и четвъртък. В петък се включва тригонът на Венера с Нептун,който ще ви топли в следващите дни, като ще ви дава множество доказателства за привързаност и обич от близки хора. Тези, които имат дарбата да пишат-поезия или проза,ще усетят кацналата на рамото им муза, която ще изпълни до краен предел вдъхновението.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица има интересен развой. Квадратът на Марс и Юпитер в понеделник провокира напрежение от замесването ви в ситуация против волята ви. Във вторник вероятно ще бъдете изпълнени с негодувание и критичност, готови за отпор и нападение. Меркурий обаче е в хармоничните Везни и пренася енергията си от Слънцето към Сатурн, в чийто градус попада в петък. Тогава разумът ще надделее над чувствата и ще можете да оставите зад гърба си настоящите проблеми. Но до петък ще са ви нужни много търпение, такт и контрол над приказките, и поведението, за да не задълбочавате конфликта. На ваша страна ще имате възрастен, опитен, разумен, или просто много прагматичен човек. Петък и събота са чудесни дни за опрощение, , възстановяване на вътрешната хармония, даване и получаване на обич.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои успешна седмица. В понеделник може да се чувствате притеснени и напрегнати заради квадрата на Марс и Юпитер,който при вас повлиява финансовата сфера. При някои от вас, налагането на „вето“ по паричните дела, може да се окаже добър ход. От сряда нататък обстановката се успокоява като можете да отбележите реализация и добри приходи от дейността си. Целенасочените усилия ще дават резултати, още повече ако разчитате на старите си връзки, на отдавнашни познати или колеги с много опит. Периодът е добър за купуване на книги или специализирана литература,за научаване на нови и полезни неща,свързани с професията. Почивните дни ви носят интересни контакти.

ВЪЗДУШНИ

Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица ще бъдат ангажирани предимно с неща, свързани с децата, или с децата на децата им. Ще получавате знаци за обич и подкрепа, но и към вас ще бъдат отправени немалко очаквания. Ще получавате подаръци, но ще трябва да давате и вие от своя страна. Астрологичната обстановка е в голяма степен подкрепяща вашия знак и това,което ви е необходимо, ще го получите, или поне ще ви бъде обещано, макар и при определени условия. В понеделник бъдете внимателни, при шофиране и при пресичане на улици с натоварен трафик. Петък и почивните дни са чудесни за общуване с обичани от вас хора.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица напомня предходната. До четвъртък повечето от вас ще се чувстват провокирани да действат по един или друг начин, да показват отношение, да взимат страна, колкото и това да е встрани от природата им. Венера във вашия знак играе ролята на балансьор, но това ще бъде до събота. В неделя Венера преминава в неспокойния Скорпион, където ще гостува до 2 ноември. През тази седмица избягвайте да се ангажирате финансово с приятел, или човек, който се представя за такъв. Във вторник или сряда ще ви се налага да избирате между старо и ново. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои вълнуваща седмица. В първите дни, понеделник и вторник, ще се наложи да проявите повече воля и да преодолеете неодобрението и съпротивата на някой, с когото ви свързва кръвна и(или ) емоционална връзка. Като цяло обаче през следващите седем дни можете да разчитате на шанса си, и да се оправдаят очакванията за благоприятен развой на събитията. Някои ще трябва бързо да се организират, защото ще получат очакваната покана за работа в чужбина. Други ще могат да си съберат нужните документи за лечение, или за обучение. Четвъртък и още повече петък, са успешните ви дни през тази седмица.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои една много поляризирана седмица. До сряда, включително, напрегнатите аспекти с планетите, разположени в кардиналните Везни,през които преминава Луната,ще си кажат думата. Ще ви бъде трудно да уравновесите собствените си намерения, планове и мнение по даден въпрос, с тези на околните. Недостигът на финансов ресурс ще е фактор в това да приемете или да отхвърлите предложение, като упражнява задръжки в някои от проектите ви. От четвъртък нататък ситуацията се променя и ви се развързват ръцете,поне за част от делата. В петък и събота съдбата е много благосклонна към вас,не пропускайте да оцените, и да се порадвате на хубавото, което ви се случва.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои емоционална седмица. В понеделник негативните емоции може да са в повече, особено ако реагирате остро на нечия провокация. От вторник нататък ще успявате все по-добре да овладявате ситуацията и да насочвате събитията в желаната от вас посока. В сатурновия период на личната си година сте,когато се случват важни неща и се подготвя средата за следващата лична година. Предстои ви среща с човек, от когото очаквате много- протекция, защита, одобрение, финансова подкрепа или друго подобно. Ако имате възможност да избирате, насрочете я за петък. В неделя Венера е във вашия знак и в следващите три седмици ще ви подкрепя и ще влияе хармонично на взаимоотношенията с околните.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби следващата седмица обещава успех в общите начинания. Желанието ви да бъдете харесвани и полезни може да ви накара,в началото на седмицата, да поемете повече ангажименти и натоварване отколкото можете да издържите. Работете в ритъма на екипа и ще постигате повече. От сряда нататък се разпада напрегнатия аспект към Юпитер и се включва хармоничен аспект към Нептун. Това ще създаде около вас много подходяща атмосфера на приятелство и подкрепа, на доверие и обич. Новата Луна е фон за успешни начинания и вдъхновението ще споходи мнозина. В емоционалния ви живот предстои период на балансиране на противоречията и насочване на усилията към една обща и значима цел.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 3.10.2011 г., в 8:20 ч., Марс и Юпитер в квадрат.

На 4.10.2011 г., в 6:15 ч., Слънцето и Луната в квадрат.

На 7.10.2011 г., в 1:03 ч., Меркурий и Сатурн в съвпад.

На 8.10.2011 г., в 2:27 ч., Венера и Нептун са в тригон.

На 9.10.2011 г., в 8:49 ч., Венера преминава в Скорпион.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Стрелец и Риби, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

3.10.2011г., в 8:37 ч.- 3.10.2011 г., в 11:16 ч.

5.10.2011г., в 8:58 ч.- 5.10.2011 г., в 18:18 ч.

8.10.2011 г., в 1:08 ч.- 8.10.2011 г., в 4:13 ч.

8.10.2011 г., в 19:51 – 10.10.2011 г., в 15:57ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии