Седмичен хороскоп 30 април – 6 май 2012 г.

Пълнолуние и Гергьовден в неделя

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои резултатна седмица. Голяма част от вниманието ви ще бъде съсредоточено в решаването на финансови въпроси. Не предприемайте рискови ходове, особено ако става дума за крупни суми. До средата на седмицата има вероятност от измами. Петък е благоприятен за сделки, още повече с хора, с които вече се познавате, работили сте дълго време заедно или основните параметри на общата ви дейност вече са уточнени. Меркурий се движи през вашия знак и това ви прави по-словоохотливи, отколкото е необходимо и полезно. Събота за мнозина ще бъде успешен ден. По-важните начинания отложете за следващата седмица, когато астрологичната обстановка ще бъде по-благоприятна за вас.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица поставя на дневен ред редица въпроси за разрешаване. Една част от тях са свързани с доходите, с нуждата от средства за обезпечаване на ежедневните разходи, но също така и за важен личен или семеен проект. До средата на седмицата бъдете внимателни при взимане на решение по финансов въпрос, особено ако нямате достатъчно време за обмисляне. Четвъртък е неподходящ ден за пътуване, бъдете внимателни участници в движение, било то като шофьор, или като пешеходец. В петък можете да разчитате на стар приятел, да получите разбиране, морална подкрепа или полезен съвет. Пълнолунието в края на седмицата ви връща към корените.

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец следващите дни могат да донесат известно безпокойство в отношенията с околните. При някои усещането за неяснота, нестабилност, неразбиране, може да бъде доста силно, особено в четвъртък, в събота и в неделя. В сряда и в петък ще ви бъде по-лесно да водите делата си в желаната от вас посока. Тенденцията е благоприятна и с напредването на дните, тъй като Слънцето наближава съвпада с Юпитер в Телец, тя се засилва. Пълнолунието в неделя ще ви помогне да си изясните какво точно, и как го искате.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои напрегната седмица. Тя ще мине под знака на предстоящата пълна Луна в противоположния ви знак- Скорпион. Към вас, от близките ви, са отправени големи очаквания. До четвъртък ще ви създават главоболия нечия недобре свършена работа, или забавяния в изготвянето на документи, които са ви много необходими. Сряда е подходящ ден за пазаруване, можете да се сдобиете с нещо желано и то на много добра цена. Планове, свързани с чужбина- командировка, пътешествие, гостуване на роднини, намират подкрепа във втората половина на седмицата. Това, което ви се удава трудно, което не успеете да свършите сега, отложете за средата на следващата седмица.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева продължава благоприятната тенденция от предходната седмица. Дори нещо повече, предстоящото пълнолуние носи резултат от вложени усилия и очаквания. В сряда ще получите нужната ви подкрепа. В четвъртък обаче ще са ви нужни повече такт и гъвкавост, за да убедите другите в добрите си намерения и в правилността на разчетите си. В петък обръщайте внимание на съветите на по-възрастен или по-опитен човек. Пълнолунието в края на седмицата може да ви изправи пред важен проблем, свързан с близки родственици или съседи.

На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои интересна седмица. Ще ви се налага да учите нови неща, да навлезете в територия на знанието, до която не сте имали достъп, или която съзнателно сте избягвали, поради предубеденост. В сряда вниманието ви ще бъде ангажирано с някого, близък на сърцето ви. Някои могат да положат началото на връзка с интересен човек. Четвъртък е ден на важни, а за някои и доста трудни, решения. В петък и събота ще получите нужната ви подкрепа. Пълнолунието ще подложи на изпитание едно приятелство.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци следващите дни носят разнообразие от предизвикателства. Домашните ангажименти може да ви дойдат в повече и да напрегнат отношенията с най-близките. В сатурновия период на Личната си година сте, като това при някои може да понижи жизнения тонус и да повиши усещането за неудовлетвореност. От четвъртък нататък ще си върнете доброто настроение и мотивацията за активно включване в живота около вас. В дните на пълнолунието ще намерят реализация намерения, касаещи финансовата страна на живота. Най-благоприятен ден за договаряне на условия или за сключване на сделка е петък.

Част от родените под знака на Везни или с асцендент във Везни до средата на седмицата ще изпитват потребност от изолация и откъсване от активна комуникация с околните. В сряда ще усетите разведряване и прилив на позитивизъм, с които да навлезете в тази кратка, но изпълнена със събития седмица. В четвъртък вашата, стремяща се към баланс и хармония, природа ще бъде подложена на изпитание. Петък е ден на урегулиране и възстановяване на статуквото. В дните на пълнолунието, по-специално в събота, е възможно да получите дългоочакван резултат по тема, която ви занимава в последните седмици.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица е забележителна с пълнолунието в неподвижните знаци, по оста Скорпион-Телец. Периодът е подходящ за активност на материално ниво, което да обезпечи добри условия на живот и социална стабилност. В сряда, четвъртък и петък, имате подкрепа да решавате финансови въпроси, особено такива, свързани с капитали на съдружници или партньор по бизнес. Не сте застраховани от грешки и измами, затова бъдете внимателни с хора, които имат финансови претенции към вас.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през следващите дни ще бъдат много ангажирани с роднините си и с хора, към които са емоционално привързани. Сряда е комуникативен ден, в който няма да усетите как тече времето. Възможно е спешно пътуване и необходимост от бърза реакция. В четвъртък и петък ще имате нужда от спокойствие и възможност да се съсредоточите върху важни за вас неща. Общуването с по-възрастни хора ще ви даде чувство за стабилност и убеденост в собствената правота. Пълната Луна в сродния по стихия знак Скорпион ще изпълни живота ви с много емоции. За някои може да донесе изпълнение на желание, радост от добре свършена работа или постигната цел.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои забележителна седмица. Пълнолунието в неделя се случва във вашия знак, в шестнайстия му градус. Това ви поставя в центъра на важни за вас събития. При някои акцентът ще бъде върху професионалната сфера, където предстоят промени и преди всичко нови възможности. За други пълнолунието в знака носи резултати и реализация на очаквания, свързани с брачния партньор. Разширяването на кръга на хората, с които общувате, може да се окаже полезно и здравословно. Бъдете отзивчиви и дипломатични в отношенията с околните, особено в четвъртък и в неделя.


Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица имат „зелена светлина“ за решаване на важни, наболели въпроси. Част от тях са свързани с брачната половинка и нейните родственици. Желанието ви да бъдете полезни, може да ви отведе твърде далеч и да ви превърне в заложник на собствената ви доброта. В четвъртък бъдете внимателни с пари, които не са ваши, възможно е да бъдете подведени. В петък някой може да ви дари нещо-вещ, имот или друго. Пълнолунието дава шанс да се реализира ваше силно желание, свързано с чужбина и с хора живеещи надалеч.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 6.05.2012 г., в 6:35 ч. Пълнолуние в 16°Скорпион

Луната през тази седмица се движи между знацитe Лъв и Скорпион, през втора и трета четвърт.

 

Луната е без курс на:

2.05.2012 г. в 13:58 ч. – 3.05.2012 г. в 5:04 ч.

4.05.2012 г. в 21:02 ч. – 5.05.2012 г. в 5:20 ч.

6.05.2012 г. в 15:14 ч. – 7.05.2012 г. В 4:39 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии