Седмичен хороскоп 30 юли-5 август 2012 г.

Пълнолуние в четвъртък

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, настъпва благоприятен период. Пълнолунието във Водолей създава предпоставки за постигане на високи резултати, особено в сфера, на която сте посветили много време и усилия. Успехът ви през следващите дни ще зависи в голяма степен от знанията ви и още повече от умението да ги демонстрирате, където и пред когото трябва. Проявата на много емоции обаче повече ще ви пречи, отколкото да ви помага, мислете и действайте рационално и прагматично. Понеделник е ден, в който може да получите, заслужаващи внимание, предложения. Някои от вас могат да постигнат споразумение по проблем с администрация. Благоприятни дни-понеделник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстоящата седмица е забележителна с пълнолунието във Водолей. И не само. Бисекстилът (двойният секстил), в който се включва Слънцето, управителят на Лъв, е стимул за обогатяване с нови впечатления и знания, и най-вече за по-високи духовни стремежи. Опозицията на Слънцето и Луната в голяма степен противопоставя желания и възможности. Моментът е добър да разширите кръга от приятели, да се присъедините към среда, която отговаря на вашите интереси и възгледи. Интересни запознанства или неочаквани обстоятелства ще разнообразяват дните до края на седмицата.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои предизвикателна и успешна седмица. Пълнолунието във Водолей ви включва активно в случващото се около вас. Много от това, с което се занимавате, което е предмет на целенасочени усили, сега дава резултат. Мнозина от вас ще получат признание и благодарност, ще се радват на вниманието на околните. Ще има интересни предложения, или на ваша идея ще бъде даден ход, с подкрепата на авторитетен човек. В силен и много успешен юпитеров период на личната си година се намират родените през ноември Стрелци. Вторник и сряда ще ви радват с добри приходи. В четвъртък новини отдалеч могат да внесат съществена промяна в обстоятелства около близки хора.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои динамична седмица. Мнозина ще бъдат заети с подготовка на самостоятелно пътешествие или семейна почивка. Понеделник е благоприятен за всяко начинание, вторник също, но бъдете внимателни към информацията, която намирате сами, или някой ви дава. Пълнолунието в четвъртък ви поставя в центъра на събития, предимно от професионално естество. От позицията, която заемете, от решенията ви, от мнението, което изразите, зависи кариерата и материалното ви благополучие. При тези, които търсят работа, моментът е добър. Сега е удачно време за договаряне на условия, за обсъждане на възнаграждение, за поемане на ангажимент за бъдеща, добре платена, работа.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстоящата седмица предлага отлични възможности за професионална изява. Една чудесна идея отива към своята успешна реализация. Обстоятелствата са във ваша полза, дори да нямате ясна представа за това, което се случва, защото част от него е скрита от очите и ушите ви. За нови начинания, свързани с подписване на документи, имайте предвид факторът „ретрограден Меркурий“, и ако е възможно отложете сключването на сделката за следващата седмица. Покана от неочаквано място, може да ви отведе при стари познати.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои резултатна седмица. Неспокойствие в наглед хармоничната обстановка внася пълнолунието във Водолей. То ще ви постави пред важен избор, дали да вложите средства в разработването на интересна идея, в наемането на нови хора за вашата дейност, или да изчакате. Аргументи има в защита и на двете посоки. Обръщайте внимание на информацията, която стига до вас, в нея има „зърно и плява“, които ще трябва да разделите, за да ви стане картината по-ясна. В понеделник и вторник Луната се движи през вашия знак, което ви поставя в центъра на събития от важно значение. Добри приходи очаквайте в четвъртък и петък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои богата на емоции седмица. Пълнолунието, в сродния ви по стихия знак -Водолей, създава благоприятни обстоятелства за резултатност на вложените усилия. Едно от условията това да се случи, е да не се разпилявате, а да съсредоточите вниманието си върху това, което е най-важно за вас в този момент. В следващите дни, за мнозина на преден план ще излезе решаването на финансов въпрос, нещо нормално в периода на отпуските. До сряда ще осигурите нужните ви средства. Финансова подкрепа ще имат и тези, които навлизат в нов етап на своето обучение. Благоприятни дни-четвъртък и петък.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои емоционално приповдигната седмица. Причината за това е пълнолунието в сродния по стихия знак Водолей, което слага акцент върху емоционалната сфера. Но не само това. В следващите дни се развиват две интересни конфигурации,включващи въздушни знаци. Това е най-напред бисекстилът с фокус в Юпитер, в Близнаци, в първата половина на седмицата. Той ще ви дава добри идеи за неща свързани с пътуване, с хора отдалеч, за образование и духовни практики. Другият, много хармоничен астрологически момент, е Големият тригон във въздушните знаци, включващ Сатурн, движещ се през вашия знак. Влиянието е насочено към подобряване на взаимоотношенията със стар приятел(ка), а в някои случаи и към преминаването им на друго ниво, по-задълбочено и с емоционално съдържание.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои забележителна седмица. В зоната на въздушните знаци астрологичната обстановка е много подкрепяща. Съчетаването на толкова хармонични аспекти е рядко срещано явление, затова не пропускайте своя „златен шанс“. Най-силен акцент дава Пълната Луна във вашия знак. Тя ви кара да искате все повече и повече внимание, и подкрепа за себе си, и за това, с което се занимавате. Търсете баланса между личните си интереси и тези на другите. Намирате се в меркуриевия период на личната си година, време на неспокойствие и промени, целящи постигане на душевна и материална стабилност. Благоприятни дни-сряда, четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои предизвикателна седмица. В понеделник от вас се очаква повече да се включвате активно в общи дейности, отколкото да действате самостоятелно. В следващите дни ви предстоят интересни преживявания, някои предвидими, а други с елемент на изненада. За последното има предпоставки във вторник. Пълнолунието в четвъртък може да даде доказателства за вашата правота по административен въпрос. Не пропускайте шанса да подчертавате личното си участие навсякъде и във всичко. Намирате се в слънчевия период на личната си година, време за себереклама и повишаване на самочувствието. В събота и неделя ви очаква пътуване, а от другата седмица попадате в много романтичен период. Тогава Венера навлиза във вашия знак и застава в хармоничния аспект -тригон към другата планета на любовта-Нептун, в първите градуси на водните знаци.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои силна седмица. Усилията, които сте положили, в последните две седмици, в посока на промяна на работните условия, сега дават резултат. Отправените към вас предложения на пръв поглед може да изглеждат примамливи, но има знаци,които предупреждават за подвеждане. Дайте си време добре да обмислите ситуацията и да я огледате от всички възможни ъгли. Във финансово отношение седмицата е добра за тези, които търсят средства за обезпечаване на свой проект. Пълнолунието в четвъртък идва при вас с няколко решения, избирайте внимателно. Подкрепата идва от жени. Благоприятни дни-петък и събота.


За родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои хармонична седмица. Много от въпросите, които стоят за разрешаване, ще намерят посока за изчистване. Разплитането на възлите няма да мине безконфликтно, но крайният резултат ще ви донесе тъй нужното удовлетворение от добре свършена работа. Важно е да намерите баланса между това, което искате и това,което наистина може да бъде реализирано. Подкрепата на приятели в следващите дни е много ценна. Обърнете внимание на здравето си, не подценявайте знаците, които ви дава тялото. В петък на помощ ви идва възрастна жена.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 31.07.2012 г., тригон на Слънце и Уран. До пълнолунието в четвъртък се развива една интересна и много позитивна конфигурация-бисекстил. Юпитер-Слънце-Уран са обединени от два секстила и тригона на Слънцето и Уран. Период за оригинални идеи и придобиване на нови умения, за реализация на планове свързани с образование и изкачване на по-високо стъпало в познанието.

На 2.08.2012 г., в 6:27 ч. Пълнолуние в 10°Водолей. Оказва стимулиращо влияние върху огнените и въздушните знаци.

На 3.08.2012 г.,сутринта се формира Голям тригон във въздушните знаци, между Луната -Венера и Сатурн. Момент за взимане на мъдри решения и намиране на душевен баланс.

Луната през тази седмица се движи между знаците Стрелец и Риби, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

30.07.2012 г., в 0:01 ч. – 30.07.2012 г., в 10:29 ч.

1.08.2012 г., в 2:30 ч. – 1.08.2012 г., в 12:56 ч.

3.08.2012 г., в 10:24 ч. – 3.08.2012 г., в 16:58 ч.

5.08.2012 г., в 20:56 ч. – 5.08.2012 г., в 23:58 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. venec каза,

    Писа на юли 30, 2012 @ 9:10

    Да ви благодаря за пълноценните хороскопи , невероятно работите , аз съм Ви фен още от първите години в интернет.Жива и Здрава и борбена!!!! Много сте красива на снимките във фейсбук , прическата и цвета на косата сте улучили на МАКС!!!!!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 30, 2012 @ 15:55

    venec,
    благодаря ви от сърце за милите думи :)
    Желая ви здраве и радостно лято!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии