Седмичен хороскоп 31 май – 6 юни 2010 г.

навлиза в

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои напрегната работна седмица. В неделя и след Уран и Юпитер навлиза във вашия знак. Точният съвпад на Юпитер и Уран, който наближава, съсредоточава много очаквания върху вашата личност. Предстои ви период на себедоказване и растеж, в който голяма роля ще играят вашата самоотверженост, предприемчивост, енергия и честност в мислите  и постъпките. Вторник и четвъртък са силни и резултатни дни. Бъдете внимателни в петък, не се предоверявайте, някой или нещо може да ви подведе в погрешна посока.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои активна работна седмица. Началото може да е малко нервно и напрегнато, някой от колегите ви да се направи на важен и да се опита да ви засенчи. Сряда и четвъртък са силни и резултатни, стига да не се поддавате на ласкателства и пренавиване от преднамерени хора. В петък трябва да отстоявате позиции, особено свързани с финансите на други хора. Навлизате в благоприятен и продуктивен период.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица се очертава да бъде финансово благоприятна и резултатна. Отнасяйте се отговорно към поетите ангажименти и не обещавайте повече отколкото можете да изпълните. Оглеждайте от всички страни и писмени договори, ако трябва да подписвате, за да не се обвържете с нещо което не ви е по вкуса. Перспективите пред вас са отлични. Тепърва Юпитер, който в края на седмицата влиза в Овен, ще ви дава своята благословия и подкрепа.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата започва с новини от далеч. За някои са свързани с образование, за други с работа зад граница. Вторник и сряда са добри за вземане на пари от заплата или по граждански договор, а може и от продажба на имот. В четвъртък и петък ще се опитвате да бъдете полезни на приятел, но това може да ви докара физически и душевни тревоги. Оглеждайте се за новости, на които можете да заложите в близко бъдеще.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои седмица, в която добрата организация и навременната реакция могат да бъдат от изключително значение. В понеделник и вторник имате силата да се противопоставите на нечие вмешателство. Можете да получите висока оценка или добро възнаграждение за труда си. Четвъртък и петък са изпълнени с подводни камъни и неясни намерения от някой, с когото споделяте общо работно място. Бъдете стриктни и още от началото на седмицата разчиствайте,за да не ви уличат в непочтеност.

КОЗИРОГ
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог започват седмицата с нервност и напрежение, причината за което може да е някой, на когото са разчитали, но явно не е трябвало. Втората половина на седмицата е по-благоприятна. В четвъртък обаче се пазете от измамници. Сатурн излезе от ретроградната си фаза и ще ви даде онази доза стабилност от която се нуждаете,но в следващите седмици, когато излезе от преходната, стационарна зона, и тръгне уверено напред.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои седмица на решаване на належащи въпроси от финансовата сфера. Обърнете внимание на личните си спестявания и се погрижете те да бъдат в сигурни ръце. За тези, които работят с парите на другите, дните са подходящи за въвеждане на ред и яснота във финансовите операции. Тези, които разчитат на вас, ще останат доволни. В петък обаче бъдете по-взискателни към тези, на които вие разчитате.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни началото на седмицата е доста трудно, заради обтегнати отношения, с някой, с когото споделяте общ покрив. Изясняване отложете за вторник, тогава ще ви чуят и разберат. Във вторник и сряда планирайте отпуската си, ако обаче ви искат предплата, не бързайте да давате пари, без да сте си изяснили всички подробности. В почивните дни отделете време за възстановяване, не се претоварвайте физически и емоционално.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои забележителна седмица, в която Юпитер се доближава до Уран. Това ви носи много позитивизъм и хубаво настроение,което можете да изпортите, ако действате прекалено импулсивно и необмислено в четвъртък. Сатурн, другият управител на знака, също ще ви дава подкрепа в следващите седмици, но през тази бъдете внимателни при сключване на договори и поемане на дългосрочни ангажименти.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак и в следващите дни ще бъдат ангажирани с радостите и тревогите на старите си приятели. Миналото ще ви напомня за себе си до сряда. В четвъртък бъдете внимателни към предложения, които изискват финансово ангажиране. В петък и почивните дни планирайте романтични срещи, пикник с приятели,излет в планината, всичко което може да ви разтовари от негативни емоции и да ви зареди с позитивизъм.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои седмица на борба и доказване на собствената правота. В понеделник и вторник ще “пеете стара песен на нов глас”. Намеренията ви ще срещат разбиране и подкрепа до сряда. В четвъртък и петък бъдете готови за силен отпор, въоръжете се с търпение, дипломация и стари номера за да постигнете това, което желаете.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица предлага разнообразие от изживявания. Вторник и сряда са силни  и резултатни дни, стига да не засягате интересите на други хора, а също така да охранявате добре собствената си територия и права. В края на седмицата Юпитер напуска вашия знак, но това не значи, че ще ви изостави. От Овена неговата подкрепа ще бъде по-конструктивна и ще ви направи по-самонадеяни,в хубавия смисъл на думата, и предприемчиви.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 31 май 2010 година, понеделник, в    20:52 часа, започва ретроградната фаза на Нептун

На 4 юни 2010 година, петък, в  19:44 часа, Марс прави точна опозиция с Нептун, в 28 гр. Лъв-Водолей

На 6 юни 2010 година, неделя, в  8:28: часа, Юпитер влиза в Овен.

Луната през тази седмица се движи между знаците Козирог и Овен, през трета и четвърта четвърт (фаза).

Етикети: , ,

15 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на май 31, 2010 @ 7:05

    Здравей Муси.
    Искам само да споделя като представител на рибите,как юпитер в риби не ми донесе абсолютно нищо.

    Най-странното е ,че дори и в момента имам тр юпитер съвпад слънце в 9ти дом.А слънцето ми е на 29гр в риби.Даже май по-добре да си влиза в овен.
    Това което ми донесе беше не лека болест,която изкарах на крак.
    И аз очаквах нещо повече,но знае ли човек….

  2. Анна каза,

    Писа на май 31, 2010 @ 10:54

    Муси, здравей!
    Как се отразява ретроградният Нептун върху живота на единичния човек?
    Благодаря!

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на май 31, 2010 @ 15:48

    moon_in_taurus,
    а опозицията на Сатурн къде я слагате?

  4. moon_in_taurus каза,

    Писа на юни 1, 2010 @ 11:10

    Аха,значи опозицията на сатурн действа по-силно:) И затова юпитер не може да се прояви.

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 1, 2010 @ 15:14

    Анна,
    благодаря ви за този въпрос! :)

    Ретроградният Нептун

    Нептун е ретрограден един път в годината за период около 5 месеца. Планетата влиза в ретроградната си фаза, когато Слънцето застане на 101 градуса спрямо нея и съответно излиза от оттам, когато двете тела застанат на 101 градуса по еклиптиката. Тъй като Нептун сега се намира в края на Водолей, в 25-я градус, то ретроградната фаза обхваща времето, през което Слънцето се придвижва през знаците от Близнаци до Скорпион. Така например всички деца родени през 2010 годино, в интервала 22 часа на 31 май до 8 часа сутринта на 7 ноември, ще имат ретрограден Нептун в наталните карти.

    В астрологията Нептун е изражение на духовното начало, на всичко нежно, чисто, и възвишено. Когато е силно поставен в наталната карта е знак за вдъхновение за хората на изкуството – музиканти, певци, художници. Нептун е по-висшата октава на Венера и затова е свързан с чувствата и сърдечните вълнения.
    Негативното проявление на Нептун е свързан с илюзиите, нереалистичното възприемане на себе си и на света, с измамите и манипулациите.
    Езотеричният смисъл на Нептун е свързан с висшата духовност, тъй като управлява Риби, които като зодиакален знак са последният етап от Колелото на кармата, който човек трябва да премине, за да излезе от Цикъла на преражданията.
    В кармично отношение ретроградният Нептун показва, че в миналите си съществувания в тяло, човек не е оценявал духовната страна на живота. Може да е бил духовно пасивен и незаинтересован или обратно активен, но с обратен знак, извличайки полза за себе си, дори в някаква степен може да е злоупотребявал използвайки уменията си за манипулиране на хората.

    Доналд Йот в „Астрология и прераждане“ твърди, че на ретрограден Нептун се раждат души, които са живяли на Земята по времето на Атлантида и са имали отношение към западането и разрухата на тази цивилизация. Съгласно гръцката митология Атлантида е била жена на Посейдон, богът на моретата и океаните, еквивалент на римското название – Нептун.

    Тъй като много хора имат в наталните си карти ретрограден Нептун, по-голямо значение имат позицията му по дом и аспектите, които прави с останалите рождени планети.
    При ежегодното преминаване на Нептун през ретроградната фаза хората стават по-сензитивни, обръщат повече внимание на проявленията на духа, склонни са да придават по-голямо значение на мистичното и тайнственото. По-силно усещат влиянието тези, които имат ретрограден Нептун в рождения хороскоп, още повече ако е в кардинален дом и със силни аспекти.
    Често, в този период от време се разкриват тайни, към което насочва ретроградният Нептун. Много хора сънуват ярки, запомнящи се сънища, някои от които имат предсказателен смисъл, засилва се ясновидството, при хората, които го имат заложено.
    При тези, при които има негативно проявление на Нептун, като зависимост от алкохол, наркотици и други, през ретроградната фаза се засилва влечението. Такова проявление има Нептун в 6 натален дом например.
    Хората с психични особености, в периодите на влизане и излизане на Нептун в ретроградната зона, стават по-активни и привличат вниманието към себе си. Оттам психиатрите и психолозите, това са нептунови професии, през пролетта и есента са много по-ангажирани, заради сезонния пик на заболяванията.
    През ретроградната фаза на Нептун настъпват кармични изчиствания, загуби, раздели, чиято цел е научаване на поредния урок.
    Както ретроградният Меркурий, така и ретроградният Нептун засилва креативността на хората, чувствителни към влиянието на тази планета. Извор на вдъхновение са човешките взаимоотношения, проявите на състрадание и великодушие, връзката с Духовния свят, красотата в душите на хората и на прекрасната природа на планетата Земя.

  6. Анна каза,

    Писа на юни 1, 2010 @ 21:12

    Благодаря! :)

  7. tina каза,

    Писа на юни 2, 2010 @ 15:11

    Здравей ,Муси
    искам да попитам защо няма месечен хороскоп,наистина ще зарадваш и мен и всички други твои почитатели,ако видя на сайта и месечен хороскоп.

  8. Elena Sirakova каза,

    Писа на юни 2, 2010 @ 20:15

    НЕ БИХ ИСКАЛА ДА ЗАНИМАВАМ СВЕТА СЪС СЕБЕ СИ, НО КАКВО ДА ОЧАКВАМ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ?

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 2, 2010 @ 21:39

    tina,
    идеята за месечен хороскоп не ми е чужда. Ще го правя един път в месеца, а не както сега да разработвам 4 и повече седмични хороскопа.
    Имам нужда от разтоварване :)

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 2, 2010 @ 21:40

    Elena Sirakova,
    някаква тревога ли имаш, защото така зададен въпросът ти е мнооого общ.

  11. Дияна каза,

    Писа на юни 6, 2010 @ 16:51

    Здравейте, г-жо М.Дачева!
    Искам да споделя, че на мен много ми допада наличието на седмичен хороскп в този сайт, който е сполучлив, полезен и необходим. Оценявам, че това Ви натоварва повече, но месечен хороскоп има в много сайтове, докато седмичните, за съжаление, са рядкост! Благодаря Ви за положения труд и усилия!

  12. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 7, 2010 @ 10:30

    Дияна,
    преди 2 години правих само месечен хороскоп, и това ми отнемаше разбира се много по-малко време.
    Впоследствие се натоварих с ангажимента да правя седмични хороскопи, защото дават по-добра, по-конкретна представа за развитието на астрологичната обстановка.
    Знам, че на някои, по различни причини,лични или служебни, би им се искало да има и месечен и седмичен хороскоп, а защо не и дневен астрологичен :) в допълнение към номерологичния.
    Проблемът е, че аз не правя седмичните хороскопи на поръчка, за месеци или години напред, като служебен ангажимент.
    Пиша ги ден-два преди началото на седмицата и мисля, че това ги прави адекватни. Не си позволявам да коментирам работни условия, да препоръчам делови срещи, за понеделник – 24 май например, когато знам, че това е почивен ден :)
    Освен това качвам и статии, които дават представа за ситуацията за по-дълъг период.
    Благодаря ви за споделеното мнение! :)
    Засега ще останат седмичните хороскопи и се надявам те да са все така полезни за повечето от вас, и да ви насочват в нелекото ни ежедневие. :)

  13. валя каза,

    Писа на юни 8, 2010 @ 5:26

    здравейте, г-жо Дачева
    вчрвам на ьороскопите ви,но можели да ми пишете кога ще си намеря нова работа и ще ми дадат ли общинско жилище!благодаря предварителни!

  14. валя каза,

    Писа на юни 8, 2010 @ 5:34

    РS.ОТ вълнение съм направила грешки и моля за извинение.родена съм на 29.03.71г.ако това помогне. от Валя!

  15. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 9, 2010 @ 10:36

    валя,
    виждам че имате много въпроси, а и доста хора са като вас, не мога на всеки да разглеждам картата и да давам консултации тук, защото аз също работя и с това си изкарвам прехраната. Четете материалите, които пиша и търсете сама отговорите.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии