Седмичен хороскоп 31 октомври-6 ноември 2011 г.

Меркурий и Венера от сряда в Стрелец

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои вълнуваща седмица. В работната среда има новости и промени, които ви зареждат с позитивни очаквания. Марсовото въодушевление обаче трябва да отстъпи на разума и прагматизма, нещо което вероятно ще стане по пътя на огорчението и разочарованието при едни, или чрез физическа болка при други. В понеделник и вторник бъдете внимателни, ако работата ви налага използването на електрически уреди, с режещи приставки и/или разпръскване на прахообразни, или течни химикали. Избягвайте кашлящи хора. В четвъртък и петък от многото идеи, които ви идват на ум, ще отделите поне една като „бисер сред плява“, която да развиете, и която ще ви даде цел и посока за в бъдеще.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица носи повод за радост и гордост. Новата Луна подкрепя начинанията ви, а от сряда Меркурий и Венера се включват, и дават рамо на невероятните ви планове и оригинални идеи. За да успеете обаче, е необходимо да се „включите“ към общия информационен поток и да не прилагате сила там, където добрата дума е достатъчна. Бъдете внимателни с харчовете, особено ако парите не са ваши, в четвъртък и петък. Към края на тази седмица се развива чудесна астрологична картина, която през следващата седмица ще даде плодове най-вече в градината на родените от първата декада на знака.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои оживена седмица, дори само заради едновременното навлизане на Меркурий и Венера, в сряда, на тяхна територия. Усещането,че нещо не е както трябва около вас, отдайте на ретроградния Юпитер, управител на Стрелец, който бе в опозиция на Слънцето в последните дни. Влиянието, което постепенно отшумява,се простира както върху авторитета ви, така и върху плановете, на които пък растящата Луна сега вече дава подкрепа. В четвъртък една стара песен ще бъде запята на нов глас. Но, ще имате и много нови идеи, с които да заспивате и да се събуждате през следващите дни. Действайте открито и честно, не се включвайте в задкулисни игри и подмолни дейности,така ще печелите доверие и ще имате успех в начинанията.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои противоречива седмица. В първите дни-понеделник и вторник, ще се чувствате като разпънати на кръст от собствената ви оценка на това, което се случва с вас и мнението на околните. Съвпадът Венера-Меркурий, който се движи през Скорпион,застава в много трудна позиция спрямо Марс и Нептун. Това обещава разочарование и вътрешен дискомфорт до средата на седмицата. Но, в четвъртък от някъде ще се появи „спасителен пояс“ и една, невероятна на пръв поглед, идея ще ви изведе към нов бряг. Почивните дни се очертават да бъдат приятни, изпълнени със съпричастност и подкрепа.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица предлага разнообразие от събития. Новата Луна създава въодушевление и провокира към активност. Темпото обаче, което сте си задали, не може да бъде следвано равномерно от всички около вас. Меркурий, управителят на знака, в следващите дни попада в неблагоприятна астрологична ситуация и ще изисква от вас проверка на всяко ниво и на всеки етап, преди да продължите напред. Не се предоверявайте, но също така не бъдете твърде подозрителни към намеренията на близките си, защото някои от мотивите им, към този момент, убягват от полезрението ви. Не пропускайте в четвъртък по обяд да блеснете с оригинална идея и разумни аргументи.

На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица предлага възможности да направят нещо за себе си. Няма да бъде проява на прекален егоцентризъм, ако съсредоточите повече време, усилия и средства за подобряване на нещо във вас. Добрият външен вид създава добро самочувствие. Разнообразете живота си, иначе работата ще ви потиска и няма да ви спори. Не отказвайте покани за участие във весели тържества-годеж, сватба или кръщенка. Петък е неблагоприятен ден за пътуване, а в събота се гответе за промени в дома.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци продължава напрегнатата ситуация от предходната седмица. В понеделник и вторник обаче тя става много по-определена и можете да прецените шансовете си за възстановяване на силите и възвръщане на позициите. Здравето ви определено се нуждае от внимание. От сряда нататък астрологичната обстановка е подкрепяща, управителят Меркурий застава в хармоничен аспект с Уран и това е чудесно време за всички, които използват новите технологии в ежедневието си. Аспектът на „IT специалиста“, ще ви донесе идеи и решения на важни въпроси, ще ви срещне с нови и интересни хора, а това може да даде начало на полезно сътрудничество, нова работа, нова връзка.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица предлага интересен развой на ситуация. В сферата на желанията се въртят идеи за купуване на нещо, което има повече показен характер, отколкото да е необходимост. Премислете добре преди да се решите на крупна покупка, а точно тази седмица пък не е подходяща за закупуване на автомобил. Сряда и четвъртък са чудесни дни за хармонизиране на отношенията с любим човек и с децата от семейството. В тези дни ще имате невероятни прозрения за бъдещето, генерирайте идеи и мислете за новите неща в живота си.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей емоционалният заряд от предходната седмица се пренася и в тази, или поне в първите дни- в понеделник и вторник. Ще ви бъде много трудно да оставате равнодушни към това, което се случва около вас, но също така и да вземете рационално, и обективно решение. В сряда на помощ ще ви дойдат добрите идеи и подходящите хора, било то приятели или просто познати. Техниката също ще ви е от полза, както и интернет, и контактите чрез него. В петък в центъра на вниманието ви ще са доходите, заплата или хонорар. Почивните дни са чудесни за пътувания и отдих сред природата.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои чудесна седмица. Докато за по-голямата част от Зодиака първата половина на седмицата носи напрежение, то за вас астрологичната ситуация е позитивна и подкрепяща. Новата Луна ви дава шанс за напредък както в служебните, така и в личните дела. Важни срещи насрочвайте за вторник, четвъртък и петък. Освободете се от колебанията и предпазливостта, бъдете смели и предприемчиви. В емоционалния живот на мнозина от зодията, особено тези, чийто сърца са свободни, настъпва сериозна промяна. През втората половина на седмицата се увеличава шансът да срещнете интересен човек, който да задържи вниманието и да провокира любопитството ви.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои седмица, в която притесненията ще останат зад гърба ви. В понеделник и вторник ще е нужно да проявите повече самообладание и смелост, както и да преценявате добре ситуацията, преди да се включите в нея. Не се притеснявайте да потърсите помощ от хора от най-близкото ви обкръжение. През втората половина на седмицата можете да гледате все по-оптимистично на света. Сега е добър момент да промените нещо в средата, в която работите, да си купите нова офис техника, компютър или друга IT джаджа. А също така и нещо много важно … да намерите решение на въпроса как да увеличите доходите си.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои напрегната седмица. Към вас са отправени очаквания и претенции,на повечето от които не намирате мястото и не сте в състояние да отговорите. Чувството ви за справедливост е силно провокирано. Ще се ангажирате с твърде много неща, поради което в даден момент ще имате нужда да се спрете, да се усамотите и да обмислите спокойно ситуацията. Известно разведряване може да усетите от четвъртък нататък,когато на помощ ще ви дойде стара идея или стар приятел. В събота и неделя ще успеете да си върнете доброто вътрешно усещане и самоувереност.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 2.11.2011 г., в 10:51 ч., Венера навлиза в Стрелец

На 2.11.2011 г., в 18:54 ч., Меркурий навлиза в Стрелец

На 3.11.2011 г., Меркурий и Венера в тригон с Уран в 1 -градус на Стрелец-Овен

На 5.11.2011 г., Слънцето и Луната в тригон

През следващата седмица Марс в точна опозиция на Нептун.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Козирог и Овен, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

1.11.2011 г., в 23:00 ч.- 2.11.2011 г., в 0:08 ч.

4.11.2011 г., в 5:40 ч.- 4.11.2011 г., в 9:18 ч.

5.11.2011 г., в 10:05 ч.- 6.11.2011 г., в 21:02 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии