Седмичен хороскоп 31 януари-6 февруари 2011 г.

Новолуние във Водолей в четвъртък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през следващите дни ще се стараят да вкарат в ред делата си. За мнозина от вас е важно да приключат етап, част от ангажимент или направо да изчистят задълженията си към човек или институция. Не подценявайте сроковете, които вие сте си поставили или други са обявили. Бъдете активни и енергично отстоявайте позицията си. В сряда ще имате повод да проверите лоялността на приятел. Някой ще ви окаже голяма морална и материална подкрепа на ваша идея. Новите начинания насрочвайте за дните от четвъртък нататък, след новолунието.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои динамична седмица. Във вторник,когато Слънцето и Марс са в съвпад във Водолей, много противоречия в служебните ви взаимоотношения ще излязат на светло. Някои от тях ще решите със замах, но за други ще трябва да се потрудите, преодолявайки съпротивата на важни за вас хора. Новолунието в четвъртък може да ви отвори заключени врати и да ви даде възможност да демонстрирате уменията си. Нов колега или колежка ще внесе разнообразие в работното ви ежедневие.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец ще трябва да се справят със сенките прехвърлени от миналата седмица. Не отлагайте решаването на належащите въпроси, разрешавайте възникналите проблеми тук и сега. Във вторник и сряда умът ви ще работи на високи обороти, а идеите ви могат да дадат хляб на много хора, готови да ги реализират. Новолунието в четвъртък е подходящ момент да започнете обучение, да се включите в школа по танци,йога или да започнете шофьорски курс.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица носи благоприятни промени, свързани с преминаването на Венера в земния Козирог, в петък. В деловата сфера при вас настъпва определеност и яснота на целите. До новолунието в четвъртък обаче е нужно да си разчистите терена за новото. Във вторник и сряда бъдете организирани и находчиви, не позволявайте никой и нищо да попречи на плановете ви. Някои от вас от петък нататък, при растяща Луна, могат да намерят съвсем нови полета за изява.

На родените под знака на Дева или с асцендент в Дева, Меркурий обещава повече свобода на избора и шанс да правят нещата така както намерят за добре. Това обаче от петък нататък, когато планетата преминава от сериозния Козирог във въздушния Водолей. Дотогава трябва да разчистите „забатачените дела“, ако имате такива. Новолунието може да ви донесе промени в работната среда, при някои козметични, при други по същество, а за някои съвсем нова работа. Новости ви очакват и в емоционалната сфера, настъпва добър период за зачеване,там където това е желано.

Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог започват седмицата много мотивирани да наложат собственото си мнение на всяка цена. От петък Венера навлиза във вашия знак и ще ви бъде по-лесно да общувате с хора претендиращи за добри маниери и внимание. Част от вас през следващите дни ще бъдат поразени от стрелите на Амур, а при други Венера ще разпали творческото въображение. Новолунието в четвъртък във Водолей може да повлияе добре финансите ви като ви насочи към нови, удачни източници на доходи.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои обещаваща в много отношения седмица. Вторник е ден на добрите идеи, когато ще намерите решение на важен въпрос. Новолунието във Водолей е чудесен момент някои от вас да започнат сериозна подготовка за изпити или да подадат документи за постъпване в учебно заведение. Други вероятно ще мислят за пътешествие. Оглеждайте добре туристическата дестинация, защото светът става все по размирен. От петък Меркурий е във Водолей и ще ви дава подкрепата си оттам до 21 февруари.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни в първите дни от седмицата има напрегнати ситуации, в които ще бъде трудно да взимат най-правилното решение. В сряда сте в отлична форма за преговори и ако разумът властва над емоциите,можете да отбележите много точки в своя полза. Новолунието в четвъртък обаче дава старт на съществени промени в любовния ви живот. Настройте се на позитивна вълна и приемайте с радост бонусите, които ви дава съдбата през следващите дни.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои забележителна седмица. Поредното новолуние се случва във вашия знак, в четвъртък. Градусът на емоциите обаче се покачва още в началото на седмицата най-вече заради действието на съвпада на Слънцето и Марс. Те ви зареждат с тонус и вдъхновение, нужни ви да изпълните ангажиментите си и да положите основите на нови проекти, върху които да работите в следващите дни и седмици. В петък и Меркурий влиза във Водолей, внасяйки разнообразие в контактите ви и много нови идеи.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак дните до новолунието са изпълнени с ангажименти най-вече във финансовата сфера. Не отлагайте разплащането на сметки, направата на отчисления към данъчните или погасяване на задължение към банката. Чисти сметки – добри приятели, или поне по-малко неприятели. За необвързаните идват добри дни. В петък Венера преминава в Козирог, в полето на вашите дълги връзки. Там има сериозна среща със северния лунен възел и с подкрепата на растящата Луна в следващите дни някой може да предизвика интереса ви и да завладее трайно ума и сърцето ви.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица носи промени в личните дела. В дома ви назрява потребност от изясняване на проблем и планиране на начини за справяне. Ще трябва да поемете по-голямата част от товара, но ще е за добро. Периодът е подходящ за начало на обучение, за започване на нова дейност, за опознаване приятелите на децата ви и за приемане на нов човек в най-близкия ви кръг на общуване. Приемайте с радост и благодарност подкрепата, която ви дават близките.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби в началото на седмицата се пораждат обстоятелства, които носят подкрепата на подходящите хора. Венера, която в петък навлиза в Козирог, ще даде определеност на предпочитанията ви, ще ви направи по-избирателни и прагматични в приятелските и в любовните взаимоотношения. А Меркурий, който по това време се премества във Водолей може да направи несъзнателният ви живот по активен и разнообразен.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 3.02.2011г., четвъртък, в 4:30 ч.,Новолуние в 13°53’57” Водолей.

На 4.02.2011 г., петък, в 0:18 ч.,Меркурий преминава във Водолей.

На 4.02.2011 г., петък, в 7:58 ч., Венера преминава в Козирог

Луната през тази седмица се движи между знацитe Козирог и Риби, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

1.02.2011 г. в 22:32 ч. – 2.02.2011 г. в 2:21 ч.

4.02.2011 г. в 9:11 ч. – 4.02.2011 г. в 13:24 ч.

6.02.2011 г. в 22:13 ч. – 7.02.2011 г. В 1:45 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии