Седмичен хороскоп 4-10 април 2011 г.

Нептун навлиза в Риби

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои натоварена работна седмица. За част от нещата, които сте планирали, имате „зелена светлина“. Новата Луна е с вас и от понеделник,когато е в Овен, „повлича крак“ за цялата седмица. Имате и подкрепата на Марс от собствения му знак, а също така в средата на седмицата Слънцето и Юпитер се срещат на ваша територия. Така че ви очакват изпълнени с ярки събития дни. Сряда и четвъртък са силните ви дни. Успех ще имате в сферата на финансите, очакват ви добри печалби, освен регулярните доходи, може да има и нещо повече- премии,бонуси за предходната година. При някои може да има съпротива и отказ на предявени претенции. Марс прави точен квадрат в следващия понеделник и в края на тази седмица ефекта на този аспект може да доведе до взрив от емоции в работната среда. В почивните дни се пазете от претоварване и попадане в рискови ситуации,особено ако сте от първата декада на знака.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица предлага възможност за напредък по важни житейски теми. Някои от вас ще получат добри новини,свързани с образование, други може неочаквано да трябва да тръгнат на път. За едни в положителна посока се развива съдебно дело, а други може да получат най-сетне дългоочаквано чиновническо решение, което да им развърже ръцете за по-нататъшни действия. Имате импулс за промяна,който ви кара да постъпвате по необичаен начин и учудва много от познатите ви, но в същото време печелите и тяхното възхищение за проявения кураж и изобретателност. Четвъртък и петък са силни дни за повечето от вас, можете да разчитате на подкрепата на приятели,за да приведете в изпълнение намеренията си.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои забележителна седмица. В сродния по стихия огнен зодиакален знак Овен са се събрали повече от половината планети, и това насища с разнообразни енергии живота ви. Най-важното астрологично събитие за вас сега е съвпадът на управителя на знака – Юпитер и Слънцето, който ще се състои в сряда,в 16 -я градус на знака Овен. Разбира се без „петна“ няма да мине,защото ретроградният Сатурн е почти точно срещу този съвпад – в знака Везни, а и Меркурий се движи назад,но като цяло ситуацията е много благоприятна както за провеждане на лични инициативи,така и за добро развитие на обстоятелства около децата ви. Изпитайте късмета си през тази седмица. Ако го свързвате с пари,то пуснете тото или се включете в някоя от многото игри, които се предлагат „по телевизора“. Ако не, то шансът за вас може да се прояви в нематериална форма като например в сферата на личните взаимоотношения и да срещнете дългочакания подходящ човек.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица обещава добро развитие в работната среда, реализация и приходи. Сряда и четвъртък са подходящи за целта,но в петък бъдете внимателни, за да не плащате двойно някъде. При тези,които имат интереси в чужбина, за работа, обучение или гостуване, астрологичната обстановка е подкрепяща,а в средата на седмицата могат да получат информация и по-определени известия. Меркурий е ретрограден сега, а и през повечето работни дни Луната е без курс в активната част на деня (виж по-долу),затова не бързайте с подписването на договори за работа или да сключвате сделки с дългосрочен ангажимент от ваша страна. Пролетното чистене обаче може да ви зарадва с намирането на вещи или документи, които сте считали за безвъзвратно изгубени. Бъдете внимателни на пътя,ако ви се налага да пътувате в почивните дни.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата носи развитие в някои заплетени ситуации. Някои от вас ще тържествуват,защото за пореден път ще се окажат прави. Други обаче ще дължат обяснение за постъпките си и вероятно те ще са във финансовата сфера, където сега сте най-уязвими. На ревизия в буквален и преносен смисъл могат да бъдат подложени действия, взети решения, подписани преди време документи, сключени сделки, приключени проекти… До четвъртък на обяд можете да разчитате на подкрепа отвън,била тя материална или морална, което ще ви помогне да си възвърнете самоувереността. Ретроградността на Меркурий е период, в който можете да задълбочите знанията си в някоя мистична област на знанието.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица се очертават сериозни промени. За някои от вас те са в собствения дом,където имате да вършите куп неща, да ремонтирате да разчиствате, да сменяте мебели, да защитавате позициите си. За други центърът на тежестта е в дома на родителите, където промените косвено ви засягат. В повечето случаи можете да разчитате на подкрепа от страна на близките си. Ретроградният Меркурий може да попречи на организацията на домашен ремонт. Особено уязвима е ВиК инсталацията, има вероятност за течове. В понеделник ще трябва да отстъпите и да се съгласите на нещо, което иска от вас близък човек. Вторник и сряда са силни дни,бъдете инициативни и действени. В неделя се пазете от претоварване и травми.

ВЪЗДУШНИ

Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през следващите дни ще усещат по-силно потребност от подкрепата на околните. Ретроградността на Меркурий е един от факторите за известна нестабилност и неяснота в професионалната среда. Проверявайте често източника на информация,за да не бъдете подведени към неадекватни действия, особено ако сте решили да сменяте работата си. Новата Луна и съвпадът на Слънцето и Юпитер през тази седмица, ще ви подтикват да започвате нови неща, да разширявате бизнеса си,да се ангажирате с нови хора и дейности. Имате подкрепата на планетите, но подбирайте добре времето,мястото и най-важното хората, с които се свързвате, работите или на които да разчитате в бъдеще. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои напрегната седмица. Още в понеделник към вас ще бъдат отправени очаквания,които ще ви изпълват с притеснения и съмнение дали ще можете да ги оправдаете. Опитайте се да бъдете мобилизирани и съсредоточени във всеки момент, така ще преодолявате влиянието на ретроградния Меркурий. А той,както всички вече знаят, отслабва концентрацията, води до проблеми с комуникациите и обработката на информация,създава разминавания и недоразумения,които в много редки случаи могат да се окачествят като забавни. Петък е силен ден за вас,събота също може да бъде ползотворна. В неделя обаче родените в първата декада на знака, трябва да бъдат внимателни, да не се претоварват физически,защото има вероятност за травми.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата ще мине бързо заради динамиката на случващото се през нея. В понеделник не разчитайте на подкрепата на чиновници, но ако проявите находчивост,може да постигнете целта си. Периодът е добър за разширяване на бизнеса, за създаване на нови партньорства,макар и за дейности с малък срок на развитие. Всичко,което се движи бързо, променя се непрекъснато във времето, от днес -за утре, бързи срещи, уговорки и изпълнение,всичко това ще ви спори и ще ви носи полза в следващите дни. Но, избягвайте сключване на важни договори, с дългосрочно значение, периодът не е подходящ за тях. Както и за купуване или продаване на техника, превозни средства, строителни машини…В неделя не е препоръчително предприемане на пътешествие, не прекалявайте със земеделска работа, туристически преходи или фитнес.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За част от родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата обещава чудесна възможност за промяна в професионалната среда. Някои ще имат предложение за нова работа,за заемане на по-висока длъжност, за придаване на по-голяма значимост на заеманата позиция, очакват ги много срещи и разговори с хора, които са по-високо в професионалната йерархия или имат по-високо обществено положение. При други… понеделник и вторник могат да се окажат неприятни,заради конфликт с началник, недоразумения с колеги или недобре свършена от тях работа,която създава проблеми на други хора. По същият начин краят на седмицата е противоречив. За някои носи радост от общуване с хора близки по мироглед и вкусове, а за други – е натоварен с грижи, и зареден вероятности за здравословни неразположения.

Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица ще трябва да положат много усилия за преодоляване неблагоприятното влияние на Меркурий и то за най-обикновени неща. Част от планираното ще ви е трудно да реализирате точно и навреме, затова обръщайте повече внимание на детайлите, проверявайте добре документите, под които слагате подписа си. Тези, които търсят да си закупят жилище,може да попаднат на подходящ обект, но не бързайте да купувате, изчакайте Меркурий да тръгне в права посока. Периодът е добър за оздравителни процедури, за по-активни физически дейности, стига здравето да го позволява. Четвъртък и петък за подходящи за плащане на сметки, данъци, задължения към други хора или към институции. В почивните дни разпуснете добре,защото ви очаква много предизвикателна седмица.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е наситена със събития. Съуправителят на знака ви – Юпитер прави съвпад със Слънцето и това е много добър показател за подобряване на финансовото ви състояние. В понеделник обаче може да имате доста непредвидени разходи, или да се наложи да погасявате чужди задължения. Създайте си някакъв ритъм и се опитайте да канализирате ангажиментите, иначе рискувате да се разпилеете на много места, да се нагърбите със задачи,които не са по силите ви. Отношенията ви с хора отдалеч навлизат в нова фаза, стават по-близки и сърдечни, обвързани по много начини, но и перспективни. Вторник и сряда са чудесни дни за работа, която ви свързва с много хора,пътуванията могат да ви донесат радостни преживявания и някои придобивки.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 4.04.2011г.,в 02:56 ч. Слънцето е в опозиция със Сатурн

На 4.04.2011г.,в 16:50 ч. Нептун навлиза в Риби

На 6.04.2011г.,в 17:40 ч. Слънцето е в съвпад с Юпитер

Луната през тази седмица се движи между знацитe Овен и Рак, през първа четвърт.

Луната е без курс на:

4.04.2011 г., в 13:04 ч.- 5.04.2011 г., в 2:46 ч.

6.04.2011 г., в 2:02 ч.- 7.04.2011 г., в 14:22 ч.

9.04.2011 г., в 5:24 ч. – 10.04.2011 г., в 0:02 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

3 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на април 4, 2011 @ 22:10

    Муси,би ли казала,навлизането на непун в риби,добър период ли ще бъде за слънце риби?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на април 8, 2011 @ 23:43

    moon_in_taurus,
    разбира се, в голяма степен ще бъде време на силно нептунианско изразяване.

  3. moon_in_taurus каза,

    Писа на април 9, 2011 @ 7:22

    Благодаря ти.
    Сигурно ще бъде и добър период за хора с натален нептун в скорпион.На прав път ли съм?

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии