Седмичен хороскоп 5-11 декември 2011 г.

Пълно лунно затъмнение в събота

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица предлага голяма активност в сферата на комуникациите. Ще ви търсят и вие ще търсите други хора във връзка със служебни и лични дела. Подкрепа ще получавате от жени. На дневен ред излизат стари уговорки, на които трябва да отделите повече внимание. Ще ви притискат срокове и хора, с които сте емоционално свързани. Понеделник е успешен ден, във вторник ще трябва да разчиствате задължения. В сряда и в четвъртък очаквайте добри приходи. В дните на пълнолунието избягвайте конфликти със съседи.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица носи развитие на ситуация в емоционалната сфера. Ще ви се наложи да се връщате към предишни моменти, разговори, изясняване на отношенията с човек, с когото сте имали страстна връзка. Сега е момента да върнете вещи,които не са ваши или, върху които нямате право на собственост, да поемете част от общите разходи, да си разплатите сметките и да заличите старите дългове. Пълнолунието в края на седмицата ще подсили ефекта и може да доведе до ескалиране на напрежението. В работната среда ситуацията е коренно различна, там можете да разчитате на разбиране, на подкрепа, успешно приключване на задача, и съответно на добро възнаграждение.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец за да вървят напред, през тази седмица, трябва да се върнат малко назад. Обърнете внимание на старите, недовършени, или даже незапочвани дела. Работете по това, което вече е утвърдено, а новите начинания отложете за следващата седмица, времето, когато Меркурий ще тръгне в права посока, и то във вашия знак. Сряда е успешен ден, ще имате и работа, и доходи. В края на седмицата, по пълнолуние, което е по-особено сега, заради пълното лунно затъмнение, бъдете внимателни къде стъпвате, защото грам невнимание, тромавост или непохватност, могат да ви донесат контузия.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица носи позитивни очаквания. Венера, управителката на знака прави много хармоничен аспект с енергичния Марс още в понеделник и това е добър старт за успешни дела. Но, не прибързвайте с новите начинания, не сключвайте договори и не давайте обещания, които нямате намерение да изпълните. Меркурий е ретрограден и ще обърка някои от плановете ви. Но, по-важното е, че пълното лунно затъмнение в събота, е възлов момент. Разчистете си задълженията, подхождайте почтено във взаимоотношенията с околните, за да не си задавате проблеми, които да ви „увиснат като камък на шията“ през следващата година.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои седмица на важен избор. Трябва да намерите равновесната точка между кариера и личен живот, между това какво искате да постигнете в професията в недалечно бъдеще и насъщните потребности на ежедневието, и най-вече обстоятелства свързани с близките ви. Ще бъдете близо до нещо необходимо и желано в първата половина на седмицата. До сряда включително можете да разчитате на подкрепа за благоприятно разрешаване на спорни въпроси с институция и на такива с предварително уточнени условия. Успех ще ви носят контактите с хора от чужбина, и тези в интернет.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица предлага раздвижване в контактите, обогатяване на деловите връзки и интересни лични запознанства. Сряда е много благоприятен ден за общи дейности, особено забавни, с любими хора, с децата, или с внуците. Моментът е добър да планирате почивка не само такава покрай новогодишните празници, но и за след това, нещо по-продължително и разтоварващо. Ще намерите решение и начин да съвместите служебните си ангажименти с тези към семейството, разбира се стига да искате.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои забележителна седмица. Второто пълно лунно затъмнение за тази година ще се състои в 19-я градус на вашия знак. И макар това да се случва в събота, то цялата седмица се развива на фона на опозицията на двете светила. Напрежението повишава градуса на емоциите и това може да ви подведе в много погрешна посока като ви кара да прехвърлите голяма част от ежедневните грижи върху другите. Бъдете активни и включени в ситуациите, но не плащайте голям данък на егото си. Съсредоточете вниманието си върху потребностите на хората около вас, на брачния партньор, на децата и родителите.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица обещава позитивни промени. Вторник и сряда са подходящ за делови срещи, целта на които е финансово обезпечаване на ваши лични планове за закупуване на ново жилище или за внасяне на подобрения в настоящото. Подписване на окончателен договор отложете за следващата седмица, когато Меркурий тръгне в права посока. В дните на пълнолуние, което сега е съчетано с пълно лунно затъмнение, може да получите известие, разрешително, съгласие или официален документ, който ви дава права,било то за работа, или за обучение.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица носи предизвикателства както за ума, така и за чувствената страна на живота. Може да намерите най-вярното решение на задача, и по-важното е, че то ще бъде и най-простото и лесно изпълнимо. В сряда може да разчитате изцяло на подкрепата на жените около вас и още повече на тези,с които имате родствена или емоционална връзка. Пълнолунието в края на седмицата, съчетано с пълно лунно затъмнение, ще ви зарадва с новина за постигане на ваше желание.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица преживяват поредното противостояние на светилата. Както винаги влиянието на тази опозиция предизвиква емоционалната ви природа и преекспонира преживяванията. Обърнете сериозно внимание на ангажиментите си към другите независимо, че натоварването може да е много голямо, и да не успявате навсякъде. Не подценявайте знаците, които ви дава средата, и хората, с които общувате, защото там са заложени някои капани. Ако попаднете в тях, ще си зададете допълнителни грижи през следващите месеци. В дните на пълнолунието, а това са петък, събота и неделя, не тръгвайте на дълъг път, ако не е наложително. Грижете се за здравето си, избягвайте конфликтни ситуации.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица задава серия от добри възможности. Нещо, започнато преди близо две седмици, сега намира изражение и стига до по-висока точка на развитие. Може да бъде отговорено устно или писмено на ваша претенция, да излезе съдебно решение във ваша полза или да получите обезщетение за нанесени щети. Имате голямата подкрепа на приятели, особено на такива облечени във власт, или близки до управляващите. В края на седмицата е неблагоприятно да се включвате в действия, където участват много хора.

На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи задоволство от постижения. За някои са в учебната сфера, за други в професионалната среда. Много от вашите предположения и очаквания се оказват правилни, и на място. Сряда и четвъртък са успешни дни. По пълнолуние обаче се активират някои напрегнати аспекти, което може да доведе до невнимание, лоша концентрация, и вероятност за наранявания.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 10.12.2011г., в 16:36 ч. Пълнолуние в 18° Близнаци, Пълно Лунно затъмнение.

Това е второто за годината пълно лунно затъмнение, като предишното беше на 15 юни 2011г. Сега Луната ще бъде закрита изцяло за 51 минути а общо затъмнението ще трае около 6 часа.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Овен и Рак, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

6.12.2011 г., в 13:13 ч.- 6.12.2011 г., в 16:35 ч.

9.12.2011 г., в 1:39 ч. – 9.12.2011 г., в 4:52 ч.

11.12.2011 г., в 12:24ч.- 11.12.2011 г., в 15:26 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на декември 10, 2011 @ 16:36

    Ще се вижда ли от България?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 10, 2011 @ 17:41

    По принцип да, но ако няма облаци.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии