Седмичен хороскоп 5-11 март 2012 г.

Венера в Телец от понеделник

Пълнолуние в четвъртък

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои вълнуваща работна седмица. Меркурий е във вашия знак и не само това, а прави съвпад с Уран. Двете планети поотделно влияят върху менталната сфера, Меркурий повече върху конкретното мислене, а Уран – върху абстрактното. Съвпадът на двете планети дава шанс на хората на умствения труд да намерят най-правилното решение на даден проблем, да планират най-краткия и същевременно успешен път за излизане от трудна ситуация. В понеделник Венера влиза в Телец и се насочва към Юпитер. Съвпадът на двете планети, който предстои да се случи през следващата седмица, обещава през месец март добри доходи и стабилизиране в материалната сфера.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои динамична седмица. Темпото се задава от Луната, която в понеделник и вторник се придвижва бързо през вашия знак, устремена към опозиция със Слънцето, неговият управител, в четвъртък, на пълнолуние. Личното ви участие, заемането на определена позиция, влагането сега на собствена умствена и физическа енергия е гаранция, че нещата ще се случват според вашия сценарий. В работната среда можете да разчитате на разбиране и подкрепа. По пълнолуние, от сряда до петък, при мнозина ще има добри доходи, а при някои вероятно повече от очакваното.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои успешна работна седмица. В понеделник и вторник всичко, което се случва около вас, ще ви провокира да се включвате и да взимате дейно участие. Можете да помогнете на приятел или на роднина, на свое или на друго дете, като приложите свой собствен оригинален подход. Към това ви насочва съвпада на Меркурий и Уран в креативната за вас зона на Овен. Този аспект стимулира ума и находчивостта- намирането на най-удачното за момента решение. А Венера, която от понеделник е в благоприятния за нея Телец, ще ви подкрепи с артистичен поглед върху рутинните задължения и съответно с удовлетворение от положените усилия в дните на пълнолунието.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица обещава напредък в личните дела. В понеделник управителката на знака ви идва при вас, на своя територия. Венера движеща се през Телец, от 5 март до 3 април, задава много благоприятен период, в който можете да реализирате плановете си, като привлечете хора, които да ви подкрепят морално и материално. Следващата седмица ще мине изцяло под знака на съвпада на Венера с Юпитер във вашия знак, което се случва рядко. За последен път Венера и Юпитер са се срещнали в Телец през месец май 2000 година. Сега отново шансът е на ваша страна, не губете време, дайте старт на проектите си, работете, и успехът ще дойде.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои изпълнена със събития седмица. Тон задава точният съвпад на Меркурий с Уран в понеделник. Под негово влияние поне една област от живота ви ще бъде подложена на сериозна трансформация, но тя няма да стане по най-добрия начин без вашето активно участие. В сряда и четвъртък, по пълнолуние, е много вероятно да срещнете опозиция, да чуете друго мнение, различно от вашето. Бъдете готови на разумни компромиси, нещо което ще ви донесе позитиви в следващите дни, и още повече през следващата седмица. От 5 март до 3 април Венера се движи през сродния ви по стихия знак Телец, а скоро прави съвпад с намиращия се там Юпитер. Това ви дава силна подкрепа и шанс да постигнете своето. Каквото е назряло, правете го сега, защото през следващата седмица Меркурий навлиза в ретроградната си фаза.

 

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица носи провокации към ума и сърцето. В понеделник у дома може да имате някои необичайни ситуации, с които трябва да се справите. В същото време получавате силен творчески заряд от Венера, навлизаща във вашата съзидателна зона на зодиака. Ще се справяте успешно както в начинания от материален характер, така и в сферата на личните взаимоотношения. Планирайте важни начинания, срещи с инвеститори, договаряне по проекти и др. от този порядък, за сряда. Четвъртък денят на пълнолунието също е успешен за нови неща, но до обяд, преди Луната „да заспи“. Петък е напрегнат ден, но в събота и неделя ще имате възможност да се разтоварите и заредите с позитивна енергия.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци началото на седмицата може да се окаже в известна степен неспокойно, нещо породено от неочаквано налагащо се пътуване или временно откъсване от обичайните задължения. Опитите ви да намерите изход от една необичайна ситуация изискват подкрепата на близки хора. Необходимо е да мислите и действате бързо, без да допускате грешки, особено ако цената е твърде висока. Пълнолунието в четвъртък ще изкара на повърхността някои противоречия в домашната среда. Наложете си спокойствие и вяра в добрия изход от всяка ситуация. Грижите за роднина ще бъдат в центъра на вниманието ви почти през цялата седмица. Не приемайте на доверие бързо поставена диагноза, искайте и друго мнение.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои емоционална седмица. Още в първите дни ще трябва да се пренастройвате бързо към променени условия при партньор, с който ви свързват лични или служебни взаимоотношения. Стремежът ви да се откъснете от някаква форма на ограничение, ще намери подкрепа, стига да не бъде в разрез с общоприетите правила и норми. Венера, управителката на знака ви, навлиза в Телец, една зона на зодиака, от която ще ви кара да търсите баланс в отношенията с другите и да решавате спорните въпроси по дипломатичен начин, в интерес и на двете страни. Бъдете внимателни към здравето си в дните на пълнолунието – сряда и четвъртък. Следете за качеството и количеството на това, което ядете и пиете.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои невероятна седмица. Съвпадът на Меркурий и Уран, който започна от петък, в понеделник става точен. Под негово влияние някои ще решат да сменят учебна дисциплина, други ще намерят гениално решение на задача и ще получат заслужени похвали. Може неочаквано да трябва да потеглите на път. Бъдете внимателни с правилата за движение и разчитането показанията на уредите. В дните на пълнолунието можете да сключите изгодни сделки, да закупите на добра цена техника и оборудване. Периодът е добър за придобивки в къщи, за благоустрояване и разкрасяване. Някои може да посрещат специален човек у дома.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои емоционална седмица. Периодът е подходящ да обърнете повече внимание на себе си, на собствените нужди и стремежи. Не се отказвайте от това, което ви се полага, дори искайте повече. В юпитеровия период на личната си година сте, като това само по себе си може да отговори на очаквания, на отправени желания за повече и по-добра работа, а оттам и за по-добри доходи. В дните на пълнолунието някои ще получат покана за среща, разговор, интервю за работа. При други са възможни неприятни служебни разговори и разминаване в очакванията. Петък е неприятен ден за мнозина, но в събота и неделя ситуацията е спокойна, предразполагаща за почивка и разтоварване от грижите.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои седмица на реформите. Важни промени могат да настъпят в работната ви среда, като част от тях са заради старото оборудване, което не отговаря на по-високите ви изисквания и стремежи. Ако не сте си сами шеф, закупуването на нова техника или нов софтуер, ще трябва да съгласувате и със съдружника. В противен случай имате повод за сериозен конфликт. Той може да се породи и на ниво лични взаимоотношения, заради неизпълнени обещания и пренебрегнати задължения. Пълнолунието в средата на седмицата носи обещание за получаване на резултати по ваше голямо желание, нещо на което сте отдали много време и енергия.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е забележителна с пълнолунието. Опозицията на светилата се разполага по оста на вашия знак и задава предизвикателства, на които искате или не, ще трябва да реагирате. Едно от тях е да покриете разход, който не сте планирали, или такъв, който е в повече от очакваното. Астрологичната обстановка е подкрепяща и можете да се справите със ситуацията. През следващите дни се развива хармоничен аспект между Венера и Нептун, управителят на знака ви, стимулиращ дарбите и поетичното изразяване. Този аспект може да бъдат извор на вдъхновение, муза за креативната ви природа и начало на силен творчески период.. Подгответе се също така да приемете много знаци на внимание, израз на обич и уважение към вас.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 05 03 2012 г., Меркурий прави съвпад с Уран в 3 гр. Овен. .

На 05 03 2012 г., Венера влиза в Телец, а на 06 03 2012 г. прави секстил с Нептун.

На 8.03.2012 г., в 11:39 ч., Пълнолуние в 18° Дева.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Рак и Везни, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

5.03.2012 г., в 0:17 ч. – 5.03.2012 г., в 1:17 ч.

7.03.2012 г., в 3:27 ч. – 7.03.2012 г., в 5:27 ч.

8.03.2012 г., в 11:39 ч. – 9.03.2012 г., в 6:50 ч.

11.03.2012 г., в 5:09 ч. – 11.03.2012 г., в 7:24 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии