Седмичен хороскоп 5 – 11 юли 2010 г.

rozi 2Пълно слънчево затъмнение в неделя

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица е наситена с много и разнообразни по характер ангажименти. Пътувания, множество лични и служебни контакти очакват родените в първата половина на знака. Настъпва хармония в служебните ви взаимоотношения. В домашната среда предстоят приятни промени, нови хора навлизат в кръга на семейството, сдобивате се с нови приятели, срещате се с роднини, с които сте били дълго време разделени. Новолунието в събота, съчетано с Пълно слънчево затъмнение, повлиява благоприятно стремежите ви за стабилност в семейните взаимоотношения, подкрепя усилията ви да бъдете самостоятелни и да имате собствен дом.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица внася динамика в полето на идеите. Меркурий влиза във вашия знак и ще ви зарежда с мисловен ентусиазъм. Можете да се справите с всякакви интелектуални предизвикателства, да полагате успешно изпити, да решавате трудни практически казуси. В материалните дела ви подкрепя Венера в Дева, която ще даде рамо за обезпечаване на лятната ви почивка. Новолунието в , в неделя, ви прави по-сензитивни и способни да преодолеете някои свои страхове и задръжки.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка предлага забележимо раздвижване в социалните контакти. Периодът е добър за пътувания, опознаване на нови хора и нови места, обучение и придобиване на знания в интересна и достъпна за малцина сфера. В работната среда настъпва хармония и изглаждане на конфликтите. Новолунието в Рак обещава материална подкрепа и решаване на финансови въпроси в положителна посока.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица носи нови позитивни очаквания, свързани с емоционалната страна на живота. Венера влиза в Дева в събота и внася хармония в личните взаимоотношения. Моментът е благоприятен за организиране на летен отпуск, на интересен туристически маршрут, за посрещане на гости и посещение при приятели. Пълното слънчево затъмнение в неделя може да стане отправна точка за начинания свързани с образованието,постъпване във висше учебно заведение, начало на научна или писателска кариера..

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои романтична седмица. Венера навлиза във вашия знак и укрепва самочувствието ви, прави ви по-чаровни, и по-харесвани от околните. Периодът е благоприятен за почивка с любим човек, за развлечения и общуване с приятни хора. Петък е ден, в който можете да проявите най-добрите си качества и умения. Пълното слънчево затъмнение в неделя може да отбележи важен момент или период от живота ви, в който се сбъдва ваше съкровено желание.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка през тази седмица подкрепя решаването на въпроси свързани с договори за работа. Нараства вашата убеденост в собствената правота и желанието да отстоявате интересите си. До новолунието в неделя ще се наложи да изясните отношенията си с работодател. Подходящ за целта е четвъртък преди обяд. Пълното слънчево затъмнение в опозиционния ви знак Рак може да ви накара да се замислите върху смяната на съдружник, да започнете съвсем нов бизнес или да сключите нов трудов договор.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои интересна и изпълнена с предизвикателства седмица. Меркурий навлиза в Лъв и ще ви подкрепя във всяко начинание целящо укрепване на самочувствието и постигането на високи цели. Венера от Дева внася хармония в дома ви. Гответе се да срещате канени и неканени гости. Пълното слънчево затъмнение в неделя може да повлияе в положителна посока личните ви приходи.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица съдържа тенденции, които могат да помогнат в решаването на належащи материални дела. Но същевременно навлизането на Венера в Дева ще подтиква повечето от вас да бъдете по-състрадателни и отзивчиви към потребностите на хората, с които работите. Четвъртък и петък са дни, в които е важно да намерите верния тон в общуването с хора от вашия приятелски кръг. Това ще ви донесе позитиви и подкрепа за бъдещи планове. Пълното слънчево затъмнение в неделя може да даде старт на важен етап в кариерата ви.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица предлага много движение и активност в решаването на назрели ежедневни проблеми. Ако за другите знаци е добре сега да почиват, то при вас напротив, периодът изисква да работите усърдно и да не изоставате в отхвърляне ангажиментите по планираните задачи. Умът ви работи на пълни обороти и можете да генерирате отлични идеи, да намерите гениални решения, независимо от променливото време. Новолунието в неделя за част от вас може да донесе подобряване на здравето и висок жизнен тонус за дълъг период от време напред.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои забележителна в много отношения седмица. Периодът е благоприятен за излизане в годишен отпуск или поне за намаляване на темпото на работа и разтоварване от грижи по какъвто и да е начин. В материално отношение ситуацията е в полза на добри доходи,получаване на материална подкрепа и подаръци. Новолунието съчетано с Пълно слънчево затъмнение бележи началото на нов етап в живота ви, не пропускайте знаците на съдбата, които ще ви насочат накъде ще насочи вятърът на промяната платната ви.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион астрологичната обстановка през тази седмица предлага възможности за изява и получаване на висока оценка за заслуги. Периодът е добър за предприемане на дълго пътуване и срещи с близки по интереси и разбирания хора. Пълното слънчево затъмнение бележи нови перспективи пред тези, които се занимават с наука, или имат амбиции в сферата на образованието.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е изпълнена с положителни емоции. Причината са деца, техните деца или по-млади хора, с които имате близки отношения. Периодът е добър за почивка и забавления. Отношенията с брачния партньор се хармонизират. Новолунието в неделя,в Рак, може да положи началото на нова връзка или да изведе съществуваща вече на ново, по-добро ниво.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 5 юли 2010 година, понеделник, в 18:52 часа, Уран навлиза в ретроградната си фаза.
На 9 юли 2010 година, петък, в 18:32 часа, Меркурий преминава в Лъв.
На 10 юли 2010 година, събота, в 13:31 часа, Венера преминава в Дева.
Sl zatmНа 11 юли 2010 година, неделя, в 21:40 часа, и Пълно слънчево затъмнение, съвпад на Слънцето и Луната в 19 гр. 23 мин. Рак.
Това е второто слънчево затъмнение за 2010 година, първото бе на 15 януари. Сега Лунната сянка ще премине през Южното полукълбо, предимно в Тихия океан. Сушата, която ще бъде засенчена, е в южните части на Чили и Аржентина, на Великденските острови.

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през четвърта четвърт (фаза).

Етикети: , , ,

3 коментара so far »

  1. Анна каза,

    Писа на юли 6, 2010 @ 14:22

    Муси, здравей!
    Докога Уран е ретрограден? Благодаря!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 6, 2010 @ 23:02

    Анна,
    до 5 12 2010 г

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 12, 2010 @ 22:08

    Неприятно, но факт,
    силно земетресение в зоната на Лунната сянка, веднага след Пълното слънчево затъмнение на 11 юли 2010 година, неделя, в 21:40 часа.
    “Силен трус разлюля Чили
    12 юли 2010 07:54
    Земетресение с магнитуд 6,2 по Рихтер бе регистрирано в Чили, предаде Ройтерс, като се позова на геофизическия институт на САЩ”
    Земята се тресе в този район още след първото за годината слънчево затъмнение през януари 2010г.
    “Мощно земетресение с магнитуд 8,8 разтърси Чили през февруари тази година, като причини смъртта на стотици хора и нанесе огромни материални щети.”

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии