Седмичен хороскоп 6-12 декември 2010 г.

Никулден в понеделник!

Честито на именниците!

Уран става директен,

а Меркурий – ретрограден

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ


За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица предполага влагане на много енергия в служебните дела. В сряда Марс навлиза в Козирог и от вас ще се изисква много повече, отколкото досега. Ще трябва да си наложите повече себеконтрол и търпение в общуването, за да постигате целите си и околните да ви подкрепят. В петък Меркурий става ретрограден и в следващите близо три седмици част от плановете ви могат да претърпят промяна, а някои начинания ще бъда по-добре да отложите за следващата година. Затова “натиснете педалът на газта”, договаряйте се, подписвайте нужните документи, поемайте устни или писмени ангажименти, но до петък на обяд. Вторник е най-успешният ви ден през тази седмица.


За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои динамична работна седмица. Тя ще премине под знака на хармоничната връзка между Слънцето и Сатурн. Успех ви очаква както в служебните, така и в личните дела. Можете да разчитате на подкрепата на хора, които са добре разположени към вас, особено ако са и специалисти в дадена област. Седмицата е много добра за начало на нещо ново, за пускане в действие на обект, сключване на договор за строителство или за покупко-продажба, за закупуване на материали или получаване на кредит… Но, това трябва да стане до петък по обяд,  докато Меркурий все още не е станал ретрограден.


За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец настъпващата седмица обещава запомнящи се изживявания. Новата Луна тръгва от вашия знак и това ви отрежда ролята на човека, който дава тон на групата, екипа или колектива. Моменът е добър за себереклама за тези, които са вече в новата си лична жизнена година.  Навлизате в период на по-големи харчове и то не само заради новогодишните празници,затова планирайте добре разходите си, за да не ви се налага да взимате заеми. Ретроградният Меркурий може да ви помогне да намерите нови източници на доходи, но може да ви подведе и към непочтени ходове. Информацията, която имате от и за близки хора, ще е от важно значение, използвайте я за добро. Във вторник може да спечелите на своя страна покровител, готов да вложи време и средства във ваш проект.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ


Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица ще се радват на подкрепата на хора и обстоятелства. Венера в Скорпион ще ви мотивира да бъдете по-активни и взискателни към партньора си, към колеги и съдружници. Може на някои да се сторите твърде мнителни и придирчиви, но на ваша страна са разумът, търпението и настойчивостта, с които следвате избраната посока. Ако не бъдете по-активни и не побързате да се договорите обаче, ретроградният Меркурий може да обърка плановете ви за новогодишните празници. Във вторник и сряда имате попътен вятър за намеренията си.


На родените под знака на Дева или с асцендент в Дева понеделникът обещава празнично настроение сред добре настроени хора. Най-важните си ангажименти за тази седмица планирайте за дните вторник и сряда. Управителят на знака ви- Меркурий предстои да стане ретрограден, и затова бъдете активни, организирани и бързи, не отлагайте належащите си дела за времето след 10 декември. Петък е неблагоприятен за социални изяви за тези от третата декада на знака, избягвайте хора, които имат нездрав интерес към вашата личност, или към ваши близки. В края на седмицата предстои да научите нещо важно, свързано с колега или съдружник.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог настъпва активна работна седмица. С навлизането и на Марс в Козирог, във вас и около вас се концентрира значително количество енергия. Дали е позитивна или не, зависи от вас самите, от мислите и постъпките ви. Намирате се в сатурновия период на личната си слънчева година, силен и наситен със събития. Старайте се да бъдете сред близки и добронамерени хора, за да не ви е самотно и неуютно. Меркурий,който тръгва ретрограден от петък, може да разчовърка стари рани и да ви напомни за неща, които искате да оставите в миналото. Но до петък можете да свършите куп полезни неща, а най-силният ви ден е вторник.

ВЪЗДУШНИ


За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица е забележителна с поредното обръщане на Меркурий в обратна посока. Ретроградното движение на вашата планета-управител започва в петък и ще продължи почти до края на тази календарна година, до 30 декември. В този период ще ви коства повече усилия да спазвате уговорки, да изпълнявате поети ангажименти, а и към вас самите околните може да не бъдат съвсем коректни. До средата на декември обаче Меркурий все пак ще се се движи през Козирога и това при всички случаи подкрепя трезвата мисъл и разумните постъпки. През тази седмица някои от вас може да получат добри предложения за работа. Сряда е отличен ден за сключване на договор.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е наситена с важни дела. Центърът на събитията може да не е точно във вас и вашите планове, а да е изместен към някой от роднините или приятелите ви. Някои от вас ще получат покана да кумуват или да са шафери на нечия сватба през следващата календарна година. А сега ви предстои среща с ретроградния Меркурий, който през следващите три седмици може да обърка планове и да развали отношения. Периодът до четвъртък, включително, е добър за сключване на договор за покупко-продажба на кола или за договаряне на части за машини и съоръжения. В петък и събота отделете повече внимание на любим човек или ако нямате такъв, приемайте покани за срещи и запознанства.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей, предстои обещаваща в много отношения седмица. Сега е моментът да синхронизирате усилията си с някой, който е от вашата порода, за да постигате високи резултати. Ако планирате нещо ново, побързайте да нахвърляте основните неща до петък, преди Меркурий да стане ретрограден и да обърка добрата организация. Периодът е подходящ да обърнете повече внимание на здравето си, да намерите начин да се усамотите и балансирате вътрешната си нагласа. Необходима ви е мобилизация, защото в следващите седмици ще ви се наложи да се справяте с явната или неявна съпротива на хора,които са на различно мнение от вашето.

ВОДНИ ЗНАЦИ


За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата започва празнично. Не пропускайте да поздравите роднини, колеги и приятели именници. Във вторник и сряда обаче ви очаква много работа и натоварването може да опъне до краен предел нервите ви. В сряда Марс навлиза в Козирог и до края на годината ще подложи на изпитание както професионалните ви умения, така и способността ви да работите в екип. За тези, които сами са си господари, предстоят битки с конкуренти, но и възможност да се докажат и да заемат полагащата им се челна позиция. Родените в първата декада на знака или с асцендент там, трябва да бъдат много внимателни и въздържани в служебните си взаимоотношения, за да се възползват от благоприятните възможности в началото на следващата календарна година.

Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през следващите дни могат да направят много за подобряване на живота си. На първо място периодът е добър за увеличаване на придобивките, в парична или във вещева форма. Възможно е да получите нещо допълнително за Коледа. Вторник е много благоприятен ден за вас. От сряда Марс ще се движи в Козирог, а след седмица ще се срещне с другия управител на вашия знак, когато ще започнат и своя  нов двугодишен цикъл. Моментът е назрял за важни решения и сериозни житейски стъпки,бъдете смели и решителни, поставете си значими цели и се движете към тях без да се отклонявате.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби началото на седмицата е в повече от очакваното динамично и напрегнато. Но затова пък усилията ви ще се увенчайт с успех, който ще получи гласност в следващите дни. Във вторник може да ви зарадва предновогодишно добра новина за финансова помощ или за обезпечаване на ваш проект с нужните ви средства. За тогава насрочвайте срещи и разговори с инвеститори, спонсори и поддържници. Някаква тайна, която се опитвате да скриете, може да излезе наяве. В почивните дни не се притеснявайте да приемете предложена ви подкрепа. Покрай грижите за друг човек не забравяйте собствените си желания и потребности.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 6.12.2010 г , понеделник,  в 3:50 ч., Уран излиза от ретроградната си фаза.

На 8.12.2010 г , сряда, в 1:52 часа, Марс преминава от Стрелец в Козирог.

На 10.12.2010 г , петък,  в 14:05 ч., Меркурий навлиза в ретроградната си фаза.

Луната през тази седмица се движи между знаците Стрелец и Риби, през първа четвърт.

Луната е без курсна:

6.12.2010 г.  23:46 ч.  –  7.12.2010 г.  1:16  ч.
9.12.2010  г. 3:07 ч. –  9.12.2010 г. 9:30ч.
11.12.2010 г. 13:09 ч. – 11.12.2010 г.  20:41 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии