Седмичен хороскоп 6-12 ноември 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERAВенера в Скорпион от вторник

Сатурн и Уран в тригон

Лилит сменя знака в четвъртък

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Астрологичната седмица минава под знака на тригона на Сатурн и Уран. Аспектът става точен в събота,но влиянието се простира върху целия месец октомври и част от ноември. За тригона Сатурн-Уран писах в предходния седмичен . Това, което се случи за една седмица е показателно. В Испания се приложи основната рамка на централната власт и опитът за отделяне на Каталуня засега завърши с неуспех. В същото време, както се случва по пълнолуние, се сключиха договори на изток от нас между големи страни като Русия и Китай.

Тригонът между Сатурн и Уран дава възможност да бъдат решавани въпроси,които изискват намиране на нестандартни решения, но в рамките на определена структура, или предварително зададени параметри и условия. Не малка бе ролята на Венера движеща се през Везни като миротворец и балансьор на противоречията. През тази седмица процесите продължават да се развиват,особено във вторник и сряда, когато Луната, навлизайки в Рак, отива към тригон със Слънцето. Във вторник обаче Венера напуска комфортната зона на своя знак и преминава на територията на Марс и Плутон, водния знак Скорпион.

На сцената излиза Скорпион, с което навлизаме в периода на силните емоции, на драматичната изява на чувствата, на скритите козове, и неразбулените тайни, на ярките контрасти, на подчертаните полярности. Всичко или нищо, но … за предпочитане първото. Със Слънце, Юпитер и Венера в този знак, светлините на прожекторите ще бъдат насочени с предимство към тези, които имат рождени планети в Скорпион, АС, МС, ДС и други важни астроточки в рождените си хороскопи. Облагодетелствани са и останалите водни знаци като Рак и Риби, както и земните – Дева и Козирог. Останалите ще разчитат на отразената им светлина.

През тази седмица Лилит сменя знака. Както знаете, тя не е планета, а фиктивна точка на лунната орбита,затова нейното влияние винаги се интерпретира в контекста на лунното, свързано с емоционалната природа на човека. Лилит сменя знака на всеки девет месеца, понякога един път в годината, а понякога два. През 2017 година това се случва два пъти – на 14.02.2017 г., когато навлезе в Стрелец, и сега, на 9.11.2017 г., когато преминава в Козирог. Влиянието ѝ е строго индивидуално, в зависимост от това в коя зона на рождения хороскоп се намира в момента, какви аспекти прави с рождената позиция, и с планетите. Напрегнатите аспекти на Лилит понякога са свързани с драматични изживявания. провокира чувството ни за закон, ред, стабилност, почтеност, отношенията с родителите, отговорността и задълженията.

В началото на следващата седмица е точният съвпад на Венера и Юпитер, един благодатен аспект за всички и в частност за водните знаци, свързан с успехи, придобивки, предложения за брак, и други радостни събития. Срещата на двете добротворни планети се случва веднъж в годината, с много малки изключения, в различен знак. За последно, съвпад на Венера и Юпитер в Скорпион е имало на 15 ноември 2006 година,в 28-я градус на знака. Сега предстои да стане в 7-я градус на Скорпион. На този чудесен съвпад ще се греем обаче още от втората половина на тази седмица, а най-силно в събота и неделя.

Слънчево златна есенна седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои подвижна седмица. Някои тръгват на път още в понеделник, а други планират организирани пътувания за края на годината. В развитието на тригона Сатурн-Уран сте активна страна, можете да бъдете както субект, така и обект на заключителната фаза на процес, проект, задача, които се развиват от дълго време. Планетният управител е все още в поза на изчакване други да поемат инициативата и основната отговорност, и това ще продължи до средата на месеца. Съвпадът на Венера и Юпитер в Скорпион обаче няма да ви остави безразлични, особено що се отнася до собствености, наследство, финансова подкрепа. Добри шансове имате да получите такава от сряда до събота. В емоционално отношение ви предстоят запомнящи се срещи и ситуации в следващите дни.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и събота.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои седмица на дома и семейството. Събирането на трите благодетеля Слънце, Юпитер и задвижва скрити пластове на взаимоотношенията с най-близките. Ще получавате разбиране и подкрепа, както и развитие по някои ваши планове свързани с благоустрояването на домашното пространство. Венера е гениален дизайнер, архитект, моделиер и оформител на дома и градината, с нейните идеи и с ресурса подсигурен от Юпитер и Слънцето, много от идеите ви имат шанс да станат реалност. За вашата артистична, но и практически насочена изява, работи и тригонът Сатурн-Уран, в огнените знаци Стрелец-Овен,който в края на седмицата става точен. Имайте готовност да посрещнете всякакви странни предложения, покани за пътувания, и включване в последния момент.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, петък и събота.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, седмицата започва с Луна в противоположния знак Близнаци. Вниманието ви е ангажирано с проблемите на другите. Приятели, колеги, партньор, имат нужда от вашата помощ и ангажираност. Меркурий се движи уверено през вашия знак и ви кара да бъдете в крак с времето, да реагирате бързо, да намирате точното решение на всеки възникнал проблем, да се чувствате по-млади и изпълнени с енергия. Във вторник, когато Венера премине в най-скритата зона на слънчевия хороскоп, ще имате подкрепата ѝ да работите много на духовно ниво, за изчистване на страхове и притеснения, на задържащи и дори вредни модели на мислене, и поведение. А някои могат да получат покани, или подаръци от приятели живеещи надалеч. Съвпадът Венера-Юпитер отключва скрити нива на духовен и творчески потенциал, които можете да разгърнете сега и в следващите месеци.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък и петък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои седмица на партньорството. Ефектът на пълнолунието във вашия знак се простира и върху дните от тази седмица. Но фокусът на вниманието се измества в срещуположната зона на зодиака, там където в Скорпион от вторник нататък се събират Слънцето,Юпитер и Венера, вашият планетен управител. Благословено трио,което ще ви направи съучастници на важни събития, или съпричастни към успехите и радостта на много важен за вас човек. Осветявайки партньорските взаимоотношения трите космични тела ще играят забележителна роля при взимане на важни решения до края на месец ноември, особено такива, които ви обвързват с друг човек, правейки ви интимен или служебен тандем, или и двете заедно.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник и сряда.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои подвижна седмица. Луната в Близнаци в понеделник ви включва в комуникации от служебен характер, работа с документи и с много хора. От вторник, когато Венера премине в Скорпион,отношенията ви с близките стават много силно емоционално наситени и съдържателни, с обмен на планове, намерения, контакти, ангажименти. Някои ще получат подкрепа от групи по интереси, или по местоживеене. Можете да материализирате добра идея, да се включите към група хора, които работят по интересен проект, от който след време да извлечете полза за себе си, или за близък човек. Отношенията с някои роднини могат да навлязат в нова фаза, да бъдат подобрени, или обогатени по някакъв начин. Периодът е добър за избор и покупка на превозно средство.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и събота.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои динамична седмица. От вторник Венера,планетата на любовта, красотата, хармонията, но и на добрите маниери се настанява в зоната на приятелите и активността в социалните мрежи. Ако сте свободни, без сърдечни ангажименти, навлизате в период на добрите възможности за много контакти, нови приятелства, запознанства онлайн, и впоследствие на живо. За всички, активността в зоната на Скорпион с трите добронамерени космични тела, е удачен период за работа в екип, за обединен творчески импулс и създаване на значими продукти от различно естество, които са от полза за много хора. Благотворителността сега ще ви носи много удовлетворение и ще ви зарежда с тъй нужния ви позитивизъм. Лилит ви идва на гости за около девет месеца. Това се случва веднъж на девет години като бележи време на много вътрешни съмнения, изпитание на способността ви да слагате под контрол емоциите си, да постъпвате почтено, лоялно, коректно с другите, така както искате да постъпват с вас самите.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, четвъртък, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, седмицата започва с Луна в Близнаци. Имате право на личен избор, да бъдете инициатор на събития, да движите личните и групови дейности в посоката, в която желаете. Препоръчително е да вложите повече енергия в подобряване на здравето, укрепване на имунната система по най-различен начин, или да си дадете време за почивка и възстановяване на подходящо място, в подходящо обкръжение. От вторник нататък до края на месеца Венера от Скорпион, а също така Слънцето и Юпитер от тази зона, ще ви подтикват да сте по-ангажирани със себе си, но да правите всичко с мярка и природосъобразно, да използвате по-малко медикаменти, повече мисловни практики, и алтернативни методи за подобряване на физическото и психическо здраве.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда и събота.

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, седмицата започва с Луна в другия въздушен знак Близнаци. Това прави началото ѝ вдъхновено и емоционално приповдигнато. Във вторник Венера, вашият планетен управител, ви напуска. По този начин отпада и нейната въздържаща импулсите роля върху Марс, който засега остава, придвижвайки се на ваша територия. Венера се премества в Скорпион, добавяйки своята добронамерена енергия към тази на Слънцето и Юпитер. Активирането на полето на доходите и притежанията, от слънчевия хороскоп, е чудесен период за личните финанси. Един от много добрите периоди на годината, когато можете да подобрите финансовото си състояние, с не много усилия, но с влагане на повече ум и находчивост. Избягвайте съветите и намесата на нови приятели.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник и сряда.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои успешна седмица. Във вторник Венера навлиза в зоната на професионалната изява, като внася допълнителна творческа енергия към тази на Слънцето и Юпитер. Очаква ви много работа, много ангажименти, успешни изяви, отлично представяне там, където могат да ви оценят, похвали, награди и други радостни събития. За последно подобна ситуация сте имали в средата на ноември 2006 година. Разбира се не всичко е така прекрасно,както изглежда на пръв поглед. Южният възел се движи през вашия знак и винаги ви напомня, че имате много какво да чистите, да се освобождавате от негативистични модели на мислене, от това да прехвърляте вина и отговорност на другите, да бъдете по-отзивчиви към близките си. Има голяма вероятност от разпиляване и прекомерни очаквания отправени към другите, затова съсредоточете тази силна и подкрепяща планетна енергия в определена посока, за да получите удовлетворителни резултати в скоро време.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и събота.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои романтична седмица. За някои може би най-романтичната за цялата година. В зоната на любовта, сърдечните трепети, страстта и емоционалните увлечения се събират три благодатни представители на астрологичното семейство – Слънцето, Юпитер и Венера. Венера, планетата на любовта, със съвпада си с Юпитер, е катализатор на емоционалния живот през тази седмица и до края на месец ноември. Съвпадите на Венера и Юпитер се случват всяка година, но за пръв път от 11 години насам, това се случва в тази зона на слънчевия хороскоп. Някои могат да се почувстват притиснати от нечие внимание и намерения, да се наложи да взимат важни решения под влияние на приповдигнати емоции, или дългоочаквани събития. Времето до новолунието в Скорпион след две седмици е време за отсяване на излишното,за справяне със съмненията и неувереността, защото и Лилит се включва, като навлиза в срещуположния ви знак Козирог в края на тази седмица.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда и неделя.

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои невероятна седмица. Във вторник Венера ви идва на гости, така както прави всяка година. Но сега ситуацията е различна, защото вече имате един драгоценен гост, а сега ще станат двама, а заедно със Слънцето – трима. Това не ви се е случвало от 11 години, от 15 ноември 2006 година, когато във вашия знак е бил съвпадът на Венера и Юпитер. Ставате привлекателни за околните, събирате вниманието върху личността си или върху това, с което се занимавате, по един особен начин. „Но много хубаво, не е на хубаво“, затова не се застоявайте върху стари лаври, уточнете си целите и приоритетите и действайте, предстои новолуние във вашия знак.

Благоприятни дни през седмицата вторник, сряда и четвъртък.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои романтична седмица. Венера се настанява до края на месеца в сродния по стихия знак Скорпион. Заедно със Слънцето и Юпитер ще ви вдъхновява за големи житейски стъпки, за сериозни промени, за начинания, които преди не сте си представяли, че ще пожелаете да преживеете. В зоната на пътешествията влиянието на благотворните планети е мултиплицирано, уголемено като възможности и очаквания. Някои ще успеят да направят своето презокеанско пътуване, други ще напреднат в сферата на себепознанието, навлизайки надълбоко в неизследвани територии на човешката душа, а трети ще се радват на нов член на семейството.

Благоприятни дни през седмицата вторник, сряда, четвъртък и събота.

Дати на някои астрологични събития

На 7.11.2017/13:38 часа, Венера преминава в Скорпион.

На 9.11.2017/ 5:57 часа, Лилит преминава в Козирог.

Сатурн в тригон с Уран на 11.11.2017/11:44 часа.

През тази седмица Луната се движи между знаците Близнаци и Дева, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

7.11.2017/ 12:39 – 7.11.2017/ 12:44

9.11.2017 / 7:14 – 9.11.2017/ 14:29

11.11.2017/ 10:55 – 11.11.2017 /18:41

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: 
www.temura.net

Етикети: , ,

2 коментара so far »

  1. Didi каза,

    Писа на ноември 6, 2017 @ 19:09

    Здравейте Муси! За човек със слънце в Телец и асц. Телец през новата седмица ще има ли развитие повече в интимните отношения?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 8, 2017 @ 12:12

    Didi,
    би трябвало.
    Зависи на какъв етап е връзката.
    Възможно е предложение за брак.
    Венера и Юпитер в зоната на партньорството са силен фактор поотделно взети,
    а заедно подтикват и най-заспалите към такива важни стъпки. :)

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии