Седмичен хороскоп 6-12 юни 2011 г.

Юпитер и Нептун в секстил,

Венера в Близнаци, от четвъртък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица обещава подкрепа в материалните дела. Юпитер е вече в Телец и през тази седмица прави хармонична връзка с Нептун. Това за вас е подкрепа свише. Можете да разчитате на разбиране и съдействие от страна на човек, който знае как и същевременно иска да ви „даде рамо“ в определена ситуация. Бъдете почтени и искрени, покажете най-добрите си качества, и резултатът няма да закъснее. В период сте на движение и промени,когато не трябва да бъдете безучастни към това, което се случва около вас. Мислете бързо, и действайте разумно. До четвъртък имате шансове за успех в области свързани с финансиране,намиране на инвеститори или договаряне за кредит. Петък е неблагоприятен ден,в който можете да развалите с един замах граденото с много труд. Но събота и неделя носят компенсации и нови възможности.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица носи страст и емоции в повечето сфери на живота. Сега е момент за старт, за начало на амбициозен проект, на сериозна връзка или занимание, което изисква търпение и постоянство. Ако внимавате добре в това какво и къде говорите, ако бъдете прагматични и далновидни, можете да привлечете за своята кауза много хора, и да постигнете високи резултати. В работната среда настъпва период на преобразувания, които ще дадат възможност да заемете полагащото ви се място. В личния живот също нещата вървят към значими промени,които през следващата седмица,в дните около лунното затъмнение, ще придобият по-емоционална окраска. През тази седмица неблагоприятен ден е петък, бъдете внимателни на път, като шофиращ или пешеходец.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец и през тази седмица ще се радват на доброто развитие на събитията в личния и в професионалния живот. Едно от условията е да не оставяте всичко в ръцете на съдбата, а да бъдете инициативни и действени. Бързата мисъл и навременната реакция са гаранция за успех. Едни от вас ще ги влече към дома и неговото благоустрояване. А други ще отправят поглед надалеч, ще планират и подготвят пътуване в чужбина. Трети пък ще поемат грижата за новородени домашни любимци или ще си вземат такива за отглеждане. Каквото и да правите Юпитер и Нептун в хармоничната си връзка, ще ви карат да го правите с обич и всеотдайност. Понеделник, вторник и почивните дни са благоприятни през тази седмица. В петък обаче бъдете внимателни и не подлагайте на изпитание късмета си.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец навлязоха в период, с продължителност около една година, в който Юпитер е на тяхна територия. Нещо, което се случва веднъж на 12 години. До четвъртък и Венера е все още във вашия знак. Това е „златно време“, в буквален и в преносен смисъл,което не бива да изпускате. Двете най-благодатни планети на ваша територия, могат да ви отворят пътя към достигането на цел, която преследвате от много време, да ви помогнат в осъществяването на нещо,което е силно желано. Сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица. Можете да договорите изгодна сделка, да купите стока или инвентар на добра цена. Събота също е отличен ден за работа,но също така за общуване и забавление.

Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева през тази седмица ще се радват на благотворното едновременно влияние на Венера и Юпитер в сродния по стихия Телец. Но, само до четвъртък, защото Венера тогава преминава в Близнаци, където се намира управителят на знака ви -Меркурий. Удачно за вас се развиват въпроси, свързани с договорни отношения, пътувания в чужбина, съдебен спор с работодател или ако има отношение към дело за развод. Моментът е добър за водене на сериозен разговор с шефа за увеличаване на заплащането. Сряда,четвъртък и събота са силните ви дни през тази седмица. В петък обаче бъдете внимателни с всичко свързано с финанси. Възможно е да имате конфликт в работната среда.

Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица, поне до четвъртък, имат шанса да получат астрологично внимание, едновременно, на двете благодатни планети – Венера и Юпитер, от сродната по стихия зона на Телеца. Това е подкрепа както за намеренията, така и за вече напреднали в реализацията си проекти. На финансова подкрепа можете да разчитате в понеделник и вторник. До четвъртък се развива благоприятен аспект на управителя на знака Сатурн с Меркурий и Слънцето. Това е времето, в което можете да дадете ход на добра идея, да я облечете в подходяща форма и да я пуснете в съответната среда да се развива. Петък е неблагоприятен ден за служебни спорове и битки. В събота и неделя намерете начин да прекарате повече време сред близки хора.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица е също под влияние на слънчевото затъмнение в знака. Моментът е добър да се правят решителни крачки,да се започват важни неща, да се казват точните думи,да се решават сложни проблеми. Успешни могат да бъдат всички форми на изява, участие в представления, шоу програми, ревюта, изложби на живопис, поетични четения, издаване на книга, публикации в медиите. Висок резултат можете да имате при активни отношения с хора на изкуството, научни работници и изследователи. Планирането на пътешествие в тази седмица ще бъде лесно и на добра цена. След две седмици предстои още едно затъмнение, този път лунно, и то отново ще бъде в зоната на Близнаци. Тогава може да очаквате отговор, силна реакция, показване на отношение, свързани с повода създаден сега. Понеделник, вторник и събота са силните ви дни.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата носи много емоции и добро настроение. Юпитер напусна знака на вашата опозиция-Овен и придвижвайки се през Телец,ще ви подкрепя в практичните дела, в начинанията,които имат за цел разширяване на кръгозора и уменията ви. Така всеки импулс за учене на нещо ново,с което повишавате квалификацията си, ще бъде в тон с влиянието на Юпитер. Венера,управителката на знака, ще продължава да бъде благосклонна към вас, независимо, че в четвъртък напуска собствената, за да навлезе в чужда територия,тази на Меркурий. През Близнаци тя ще се движи почти един месец, и това е чудесно време за осъществяване на ваши планове свързани с образование, пътешествия,командировки или работа в чужбина,

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата слага началото на период,в който домашните условия заемат централно място. При едни от вас ще се появят добри възможности за закупуване на собствено жилище. Други ще предпочетат да направят разширение или преустройство на жилищната площ, така че да стане по-широко и по-удобно у дома. При трети в позитивна посока ще тръгне имотен спор със съседи, в който ще намерят решение на проблема, така че и двете страни да бъдат доволни. За необвързаните Водолеи започва благоприятен период,в който е голяма вероятността да срещнат човек, който да задържи вниманието и чувствата им. Петък не е добър ден за пътешествие.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата обещава активност както на физическо, така и на ментално ниво. От умението ви бързо да мислите и да взимате решение,зависи успеха на всяко начинание. А периодът е добър за нови неща, за представяне на знания и умения, за демонстрация на качества,за претенции, заявени на висок глас. Околните ще ви чуват, и в повечето случаи ще ви приемат откъм най-добрата ви страна,стига да не преигравате, или да не злоупотребявате с доверието им. Успех ще имате сред хора отдалеч, при изяви и представяне пред публика. Някой плете мрежа зад гърба ви. Тя може да е изтъкана от добри намерения, а може би не. Резултатът ще стане явен в дните около предстоящото лунно затъмнение,след около две седмици. Четвъртък е отличен ден за покупки. В петък обаче избягвайте конфликти в домашната среда, и с колеги. Почивните дни ще ви донесат много радост и условия за разтоварване от грижите.

Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион навлизат в период,в който ще усещат силното влияние на Юпитер в Телец. В много отношения то е позитивно и подкрепящо. Някои ще подтиква да се развиват и усъвършенстват, да разширяват контактите си и бизнеса, да привличат вниманието и интереса на околните към това,с което се занимават. За други Юпитер може да се окаже не особено добър, ако се подведат по твърде меркантилни и силно спекулативни начинания. До сряда астрологичната обстановка обещава уреждане на въпрос, свързан с намиране на инвеститор и финансово обезпечаване на проект. Периодът е добър да договаряте повишение и съответно по-високо възнаграждение. В петък грижата за вашето или за здравето на близък, може да ви отнеме време, сили и средства.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица преминава изцяло под влиянието на секстила между Нептун и Юпитер, двамата управители на Риби. Това значи разширяване на кръга от хора, които имат взаимоотношения с вас,без значение дали вие сте инициатор, и дали това ви е приятно или не. Възможно е да имате усещането, че околните се възползват от вас, но в даден момент ще успеете да „разделите зърното от плявата“ и да се съсредоточите само върху надеждните връзки. Периодът е добър за реализация на интелектуален продукт, издаване на книга, публикуване на изследователски материали. Петък е неблагоприятен ден за обсъждане на финансови въпроси, особено касаещи родственици.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 9.06.2011г., в 05:39 ч., Юпитер и Нептун в точен секстил в 00:55 Телец-Риби.

На 9.06.2011г., в 17:23 ч., Венера навлиза в Близнаци.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Лъв и Скорпион, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

7.06.2011 г., в 18:27 ч. – 7.06.2011 г., в 22:33 ч.

9.06.2011 г., в 11:13 ч.- 10.06.2011 г., в 1:31 ч.

11.06.2011 г., в 11:04 ч.- 12.06.2011 г., в 3:33 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

4 коментара so far »

  1. име каза,

    Писа на юни 11, 2011 @ 2:34

    Знам, че не е по темата, но не откривам къде другаде да напита въпросите си. Интересува ме как може да се тълкува Лилит в Лъв в осми дом. Ако е полезно – аз съм Риби, с асцендент Козирог и луна в Овен. Може би това ще помогне за по-доброто тълкуване. Успях да намеря доста информация за Лилит в Лъв, но не отикривам почти нищо за влиянието, когато е в осми дом.
    Хирона ми също е малко странен…поне за мен – той е в Близнаци, в шести дом.
    Имам съвсем базисни познания по астрология, които са достатъчни, за да видя някои неща, но не и за да си обясня в дълбочината, в която ми се иска. Затова ще Ви бъда благодарна, ако ми кажете повече и какво следва от положението на Хирон и Лилит в хороскопа ми. Това може да ми помогне да се насоча правилно към някои отговори, които търся за себе си.

  2. име каза,

    Писа на юни 11, 2011 @ 2:46

    Пропуснах да добавя – Vertex също ми е в Лъв, също в осми дом…почти на границата със седми.Подсъзнателното и противоречивото на същността ми са в един дом и един знак, или така го разбирам аз. Струва ми се почти като шизофрения:)) Може би не си го обяснявам правилно.

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 21, 2011 @ 9:33

    име,
    имам статия за Лилит и там е подходящото място за подобни въпроси.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 21, 2011 @ 9:47

    име,
    преценка на влиянието на Лилит, Хирон и Вертекс е добре да се направи върху конкретна натална карта, което е лична астроконсултация.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии